התחבר

View Full Version : כסא נהג לא נוח, מה עושים?

nils
20-04-13, 14:55
הלכתי למרפדיה, עשו עבודה ככה-ככה, עדיין לא נוח.
קניתי משענת גב של ד"ר גב שמתלבשת על המושב, ממש לא נוח.

מה נשאר לעשות? האם לדעתכם זה הגיוני\סביר\ישים ללכת לפירוקייה ולקנות כיסא מרכב חדש יותר ולהרכיב במקום המושב הנוכחי? לא אכפת לי צבע\דוגמה. רק חשוב שיהיה נוח.

רפי לין
20-04-13, 15:55
כשהיתה לי פיאט טמפרה (1991) לאחר כארבע שנים המושב נהג שקע ושיפרו לי אותו מצוין כאן:
www.musach.co.il/details.asp?id=716 (איציק ובנו חי) ואולי כדאי לבדוק האפשרויות איתם,
כולל החלפת כל המושב לאחד אחר טוב יותר.
עבודתם החזיקה מעמד מצוין יותר מ 14 שנים נוספות ובלמעלה מ 150,000 ק"מ, עד שמכרתי המכונית.
בהצלחה ובברכה - רפי לין

davidmzr
20-04-13, 18:59
אם מדובר בדור ראשון, צור קשר בפרטי, יש ברשותי כיסא מקורי במצב טוב.
דוד.

nils
21-04-13, 00:08
היי דוד,

מדובר בספייס ELX 2002. זה מתאים לדעתך? מה לגבי כסא מרכב אחר לגמרי, בשנתון חדש יותר - יש מצב שמתאים?

רפי - שיפצתי במרפדייה מקצועית בהמלצת הפורום, עלה לי 400 שקל, ועדיין אני לא מרוצה. משענת גב של ד"ר גב עלתה 180

matansab
21-04-13, 04:33
אם שיפוץ של רפדיה וכסא של ד"ר גב לא עזרו, אני בספק אם כסא מפירוקיה יעזור..
אני לא מזמן החלפתי כסא בפונטו שלי (דור ראשון), עלה לי 100 שקל כסא מפירוקיה.
זה רחוק מלהיות אורטופדי, אבל יותר נוח מהזוועה שהייתה.
לפחות בזה תוכל להתנסות לפני שאתה משלם.

כסא של רכב אחר מן הסתם לא יתאים כי החורים במרכב לא באותו מקום (הכסא יוצא יחד עם המסילות וכל המנגנונים שלו, אצלי זה אפילו עם התפס של החגורה.)
אולי אפשר יהיה להתאים אותו "בכח" אבל אני בספק כמה זה יהיה בטיחותי.

indra
21-04-13, 10:25
מוכרח להוסיף כאן מילה, אגב כיסאות אצל פיאט. לא מצליח להבין איך זה שבאוטו כל כך מוצלח כמו הבראבו החדש "תקעו" כיסאות כל כך לא נוחים לנהג ולשכנו, חסרי תמיכה לירכיים וקצרים מדי וכל זה בחברה שיודעת לצייד את האלפות נניח בכיסאות מעוצבים ונוחים במידה כמעט נטולת תחרות. משקיעים מיליארדים בפיתוח רכב חדש וענין כזה רב חשיבות כמו עיצוב כיסאות והתאמתם גם לטעם וגם לצרכים, פשוט נזרק לפח. ורב הצער שהזנחה כזו מאפיינת את היצרן הזה שיודע כל כך יפה לירות לעצמו ובמדויק ברגל.