View Full Version : מישהו יודע לפרק דיפון דלת נהג?
מנוע החלון החשמלי מרעיש מאוד ולא מוריד את החלוד עד הסוף ומרעיש שנועלים דרך השלט. רני מעוניין לפרק את דיפון הדלת ולנסות לסדר, להחזיר את החלון למסילה. הרכב הוא ספייס 05.
מישהו פה יודע להסביר לי איך לפרק את הדיפון ולהגיע למנוע של החלון?
בתודה אביחי
מנוע החלון החשמלי מרעיש מאוד ולא מוריד את החלוד עד הסוף ומרעיש שנועלים דרך השלט. רני מעוניין לפרק את דיפון הדלת ולנסות לסדר, להחזיר את החלון למסילה. הרכב הוא ספייס 05.
מישהו פה יודע להסביר לי איך לפרק את הדיפון ולהגיע למנוע של החלון?
בתודה אביחי
המנוע הזה .. זה מכה בפיאטים... מהשמש.. שהרכב עומד כול היום. נהרס. לגביי הדיפון זה לא בעיה. כמה ברגי כוכב שצריך להוציא.. ואז הדיפון פשוט נשלף. לגבי המנוע. תצטרך להביא חדש.. או מפירוקיה (שזאת אפשרות עדיפה עליי , לפחות). אבל יכול מאוד להיות שזה בעיה במסילה. שיש לכלוך עליה וזה תוקע את החלון. אבל אני בספק.:confused:
מקווה שעזרתי...
נ.ב. אל תשכח כשאתה מוריד את החלון מהמסילה, ומוציא את המסילה עם המנוע החשמלי. תפוס את החלון עצמו ותוריד אותו למטה.. אל תשאיר אותו למעלה, אחרת הוא יכול ליפול ולהיתנפץ.!
תודה.
ידוע לך כמה ברגים יש? כי יש כאלה מכוסים ויש גלויים.
והאם צריך גם לפרק את ידית פתיחת דלת?
תודה.
ידוע לך כמה ברגים יש? כי יש כאלה מכוסים ויש גלויים.
והאם צריך גם לפרק את ידית פתיחת דלת?
את כול הברגים.. ויש לא קצת כי אם תתכופף למתחת לדלת אתה ממש תראה בתחתית ברגים. חשוב מאוד ... אין צורך ספירוק הידית , בדיפון יש סוגר של חור מיחוד לידית . לא לגעת בידית .. כי אותה קשה מאוד להחזיר .! אם יש עוד שאלות תשאל.. אחריי שתפרק את הדיפון יהיה סוג של איטום .. לבן כזה, והוא מודבק בכול הצדדים ולוקח הרבה זמן להוריד , אני את שלי קרעתי .. והחזרתי בחלקים . אבל אל תפחד אם נקרע לך . תראה אחריי שתגיד למסילה ולחלון . זה מסובך , אם אין לך כול ידע .. הייתי מציע לך לרכוש מנוע כזה בפירוקיה ולגשת לאחד המוסכים , זה עבודה של רבע - חצי שעה.
נשמע מעט מסובך.
מה המחיר של מנוע כזה?
אני מעדיף לסדר לבד. זה יותר כיף.
צריך כלים מיוחדים או רק מברג?
אתה צריך מבר/ מברגה עם סופית כוכב .. כי חלק מהברגים הם כוכב .. אין לי מושג מה העלות של חדש או מפירוק. משכן .. אל תעשה את זה במזג האוויר כזה , כי במידה ולא תצליח .. שלא תישאר בלי חלון בלילה . אחרת מחר יהיו לך ראשנים על המושבים :-)
כמובן שלא גם כשקר מידי לא כיף לעבוד עם האצבעות.
אני אנסה כשמזג האויר יאפשר ואחזור אם רשמים ואולי אפילו תמונות.
wish me luck.
כמובן שלא גם כשקר מידי לא כיף לעבוד עם האצבעות.
אני אנסה כשמזג האויר יאפשר ואחזור אם רשמים ואולי אפילו תמונות.
wish me luck.
בהצלחה ..
טוב אז ככה
פתחתי הסתכלתי צריך להחליף הכל. הבנתי שזה בא קומפלט מנגנון ומנוע יחד.
מישהו יכול להעריך כמה עולה מנגנון?
רצו ממני 350 על החלפת מנגנון. זה נראה לי הרבה יותר מידי.
או מישהו שיש לו מנגנון...
הפירוק של הדיפון לא בעייתי בכלל. רק להיזהר על הפלסטיקה.....
דוד אולי יש לך במקרה מנגנון.....???
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.