View Full Version : בעיה לאחר נסיעה על מיכל דלק ריק , פונטו SX60
שלום לכולם אני חדש בפורום , יש לי פונטו SX60 2001 .
לפני כמה ימים ניתקעתי בלי דלק ליד הבית, קניתי דלק במיכל ומילאתי . והאוטו סירב להניע .
אחרי כמה נסיונות הוא הניע . וכרגע הוא מתכבה לי באמצע נסיעה . וכאשר הוא מתכבה צריך להמתין כ 5 דקות ואז להניע . במוסך בדקנו משאבת דלק אמרו שהיא תקינה . מישהו ניתקל בבעיה כזו בפונטו ?
שלום לכולם אני חדש בפורום , יש לי פונטו SX60 2001 .
לפני כמה ימים ניתקעתי בלי דלק ליד הבית, קניתי דלק במיכל ומילאתי . והאוטו סירב להניע .
אחרי כמה נסיונות הוא הניע . וכרגע הוא מתכבה לי באמצע נסיעה . וכאשר הוא מתכבה צריך להמתין כ 5 דקות ואז להניע . במוסך בדקנו משאבת דלק אמרו שהיא תקינה . מישהו ניתקל בבעיה כזו בפונטו ?
נכנס אוויר למערכת , אבל אני לא חושב שצריכה להיות בעיה כול עוד הרכב בנזין . כמה ניסיונות הנעה.. תוך כדי פמפום הדוושה אמור היה לסדר את זה . אבל עם הרכב דיזל.. זאת כבר בעיה . ( אני לא מכיר פינטויים דיזל).
הרכב בנזין . מנוע 1250 . לפני שנתקעתי בלי דלק הרכב היה מניע מכה ראשונה גם בבוקר וגם אם הוא עמד שבוע בלי הנעה . כרגע בבוקר הוא לא מניע בכלל ויש לו כמו בקפיירים קטנים כאלה מהבית מצערת . וכשמנסים להניע מרגישים שהמנוע מניע לחצי שניה ומתכבה .
נישמע לי כמו פילטר סתום או מזרק שלא מוציא דלק בגלל הלכלוך שנישאב לקו
אכן סתימה במערכת הדלק.
דוד.
שחכתי לציין שכשהוא מניע הוא נוסע טוב בלי בעיות בסחיבה וכו . עד שהוא מתכבה וצריך להמתין להנעה חוזרת . יש קשר לאחד החיישנים ?
*** הייה לי אותו בעיה 90% שאני אומר לך זה היה לי גם הייתי נוסע נוסע פיתאום האוטו ניכנבה ולא מניע הלכי למוסך הוא החליף לי חיישן הנעה שזה עולה 100-150 שקל והבעיה ניפתרה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.