התחבר

View Full Version : מירוץ קארטינג למועדון

18-02-07, 14:47
אהלן.

אחרי ששוחחתי עם גילי בנושא, אנחנו מעוניינים לערוך מירוץ קארטינג במועדון כדי לגבש את החברים ושיהיה לנו כמובן כיף מוטורי.

זמן:
אחד מסופי השבוע במרץ הקרוב.
תקציב:
בין 120 ל 140 ש"ח - תלוי בכמות האנשים ובמתכונת.
מתכונת:
מקצה חימום (אופציונלי, תלוי בתקציב הרצוי), שני מקצי חצאי גמר, וגמר לנהגים המהירים ביותר.
מגה קארטינג פ"ת או אלפא קארטינג לטרון. מהם קיבלתי הצעות אטרקטיביות.
חשבתי גם על פרוקארטינג רחובות, אבל יש שם סירוב לפתוח את הקארטים עד הסוף, דבר שיכול לפגוע בתחרותיות.
המסלול בנתניה לא כיפי וגם יקר מאוד, והמסלול בחיפה די טוב אבל מרבית חברי המועדון מהמרכז. עם זאת, אני לא שולל שנלך לשם בהזדמנות אחרת :)

מכיוון שחורף ויש נטייה לגשם, ההעדפה שלי נוטה לפתח תקווה כי נהיגה בגשם זה אמנם כיף ומאתגר, אבל יכול לתסכל.

בגלל שהאשכול הישן קצת זנוח, בבקשה כתבו כאן האם:
- אתם רוצים לבוא
- יום מועדף: שישי או שבת

אודה על התייחסותכם המהירה, צריך לפחות 10 אנשים כדי לארגן פעילות כזו ולרוב צריך לתאם כשבועיים-שלושה מראש.

סעו בזהירות,

ציון

עדכון:
האירוע נקבע ל17.03.07 בשעה 13:30. האירוע יערך יחד עם מועדון מאדזה ישראל.
האירוע יתקיים במסלול מגה קארטינג בקניון הגדול בפ"ת, חניון מוטה גור קומה 3.
המחיר הוא 120 ש"ח לאדם, כולל שתיה.
משך האירוע יהיה כ2.5-3 שעות.

18-02-07, 16:09
אני מאוד מעוניין להגיע. אבל, חשוב מאוד שזה לא ייצא בין ה19 ל26 במרץ כי אז אני נמצא באבט"ש.

18-02-07, 16:23
מצטרף בשימחה, לדעתי מבין כל המסלולים הכי טוב זה בפתח תקווה, גם נמצא בחניון גם מסלול נהדר ולא מתסכל, לא יודע למה אני אישית לא אוהב את המסלול בלטרון
בנושא הכספי לדעתי צריך לבקש מהמקום לסגור פשוט את המסלול לשעתיים בערך ולא להגיד להם להכתיב כמה מקצים וכמה פעמים כל אחד יתחרה, מנסיון של קבוצות אחרות במצב הזה שסוגרים מסלול לשעתיים, כל אחד מהמתחרים יכול לעשות משהו כמו 3 או אפילו 4 מקצים כל מקצה 10-12 סיבובים, ועוד 2 חצאי גמר ועוד גמר, ככה שיוצא הרבה יותר זמן מסלול מאשר, חימום חצי גמר גמר

18-02-07, 18:07
אני מצטרף - אבל אני צריך לדעת כשלושה שבועות מראש :)

יום מועדף? שישי - רצוי בבוקר :)

18-02-07, 21:16
שלום לא הייתי הפורום הרבה זמן עקב היתייבשות שלו הכוונה נעשה כאן נורא יבש ובקשר לקרטינג למה אי אפשר לעשות משהו בצפון אוףףףף באסה זה הורג אותי כל כך הרבה כסף לדלק וגם לקרטינג אני לא חושב שאניט מגיע מיצטער :roll:

18-02-07, 22:00
בכיף !
אין לי בעיה עם הימים, שישי או שבת.

18-02-07, 23:15
שלום לא הייתי הפורום הרבה זמן עקב היתייבשות שלו הכוונה נעשה כאן נורא יבש ובקשר לקרטינג למה אי אפשר לעשות משהו בצפון אוףףףף באסה זה הורג אותי כל כך הרבה כסף לדלק וגם לקרטינג אני לא חושב שאניט מגיע מיצטער :roll:

הרבה זמן לא שמענו תלונות .. לפחות בכל מה שקשור לעקביות אתם לא מאכזבים..

19-02-07, 01:05
בא!

19-02-07, 02:31

אני כמוהו ותהנו לכם
סוריי

19-02-07, 22:17
תודה דיזל :) שאתה מבין אותי

19-02-07, 23:49
לכל החברים מהצפון:

אל דאגה, יום יגיע וגם אנחנו נוכל להשתתף במפגשים.. :wink:

קצת (הרבה) בעיה להגיע ללטרון כשהמשכורת החודשית בתור חייל היא 350 ש"ח כשמיכל דלק אחד עולה 200 ש"ח... :?

20-02-07, 14:34
שני דברים
- אני מאמין שפ"ת זו אופציה נוחה יותר לבאים מצפון.
- אתם יכולים להתארגן לנסוע יחד באותו רכב.
אבל אני לא רוצה להכנס לכיס שלכם, אני זוכר כמה מחורבן היה להיות חייל :)

20-02-07, 16:53
תתאספו שלושתכם וסעו ברכב אחד. אם זה ממש מציק קחו רכבת להרצליה ואני אאסוף אתכם משם.

20-02-07, 19:31
הכי קטע זה שהקארטינג בפ"ת (שצריך לציין שנמצא בקניון הגדול כלומר "קניון אבנת")
זה בדיוק אבל בדיוק דקה וחצי נסיעה מהבית שלי..[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח

20-02-07, 20:19
הכי קטע זה שהקארטינג בפ"ת (שצריך לציין שנמצא בקניון הגדול כלומר "קניון אבנת")
זה בדיוק אבל בדיוק דקה וחצי נסיעה מהבית שלי..[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח

גם אני בפנים, סביר להניח עם מישהו.. אז עוד 2 לאוסף.. וגם אני מעדיף פ"ת, 20 דקות מהבית..

20-02-07, 20:40
מן הסתם גם אני מעדיף את פ"ת אבל לא רק בגלל שאני גר קרוב, אלא גם בגלל שהוא אחלה מסלול ואני יודע את זה כי כבר הייתי שם לא מעט פעמים. דרך אגב, המסלול בפ"ת נחשב גם לאחד המהירים בארץ.

04-03-07, 18:34
הקשיבו הקשיבו

הזמן: 17/3/2007, 13:30 בצהריים
המיקום: מסלול מגה קארטינג בקניון הגדול בפ"ת (חניון מוטה גור, קומה 3)

מירוץ קארטינג בין מועדון פיאט ישראל למועדון מאזדה

המחיר: 120 ש"ח לאדם, כולל שתייה :)

זמן האירוע (הנחת העבודה היא שנהיה 30 איש בערך) יהיה בערך 2.5 - 3 שעות.

גילי, אנא עדכן את ההודעה הראשית (לא הצלחתי) ואת מנהלי מועדון מאזדה (שמוליק).

בואו בהמוניכם!

04-03-07, 18:37
אגב, גם אם אינכם מתכוונים לנהוג, בואו לעודד, הביאו דגלים, חולצות מועדון וכו'!!!

04-03-07, 18:58
איזה כיף!!!!!!!! אני מאוד שמח שזה יצא לי בדיוק לפני האבט"ש. יש לי שאלה: האם אפשר לצרף גם את חבר של אחותי לתחרות? או שזה סגור רק לחברי המועדון?

05-03-07, 10:46
אני לא יודע מה אתם תכננתם אבל,
אני מציע שבגלל שמדובר בתחרות נגד מועדון אחר, שההתארגנות תעשה ברצינות לפחות מבחינת הנרשמים, שלא סתם יגיע מישהו למקום, שהוא עצמו לא שייך לאף מועדון ויגיד אני אלמוני פלוני, ויגידו לו שהוא יכול להכנס כי אין רשימה מסודרת. (לצערנו)
אפילו אם זה יום מראש להודיע, אבל לפחות שיהיה משהו.

זאת דעתי.

אה כן, ועוד דבר אחד, בוא נקרע להם שוב את ה.. כמו שעשינו באתגר המועדונים. :twisted:

עמרי.

07-03-07, 01:50
אני מגיע!

07-03-07, 19:30
well, im be there!
:twisted:

10-03-07, 21:53
שלום לכם ממועדון מאזדה

ביקרנו היום בקארטינג פ"ת וחייבים לציין שהכלים שם במצב זוועה ..
באנו 7 חבר"ה והיו רק 6 כלים מוכנים לנסיע , נאלצנו לחכות עד שיתקנו עוד קארט. ע"מ שכולנו נעלה.

בברכה
אלכס

10-03-07, 23:20
אני רואה שמועדון מאזדה לוקח את התחרות ברצינות ומתאמן.

בקשר למצב הכלים - די מצער לשמוע שזה המצב, אבל זה הזמן בחודש שהכלים במצב ה"לא אופטימלי שלהם". אבל דברים כאלה יכולים לקרות בכל מקום... אתמול הייתי בתחרות בלטרון, בקטגוריית הג'וניורים למישהו נקרעה רצועת ההנעה באמצע חצי הגמר, ולמישהו אחר נדפק המנוע בגמר, אני מקווה שזה לא יקרה באירוע שלנו בפ"ת.
והיו מקרים כאלה גם בפ"ת, ואפילו ברחובות שם מצב הקארטים הכי טוב בארץ, הייתי עד לפנצ'ר... אז מה לעשות, תקלות תמיד יהיו וזה חלק מהספורט למרבה הצער.

אבל לא סתם נקבע התאריך 17/3.
ביום שישי (16/3) יש תחרות ליגה של המסלול והקארטים עוברים את הטיפול המאסיבי שלהם - כיוון פרונט, כיוון מנוע, לפעמים מחליפים צמיגים וכו', ככה שביום שבת אני מאמין שנקבל את הקארטים במצב טוב.

עריכה 1: ראיתי את התוצאות של האימון של מועדון מאזדה בפורום שלהם. לפי הזמנים נראה כי הם נסעו על קארטים עם הגבלה, והם באמת מתנהגים מוזר יותר בגלל מגביל הסל"ד.
חבר המועדון סטס עשה זמנים די טובים ויציבים לקארט מוגבל - שימו לב אליו.
באירוע שלנו לא אמורה להיות הגבלה במידה והנהגים יפגינו בגרות (כלומר, לא זגזגים, לא חראקות, לא מתייחסים כאילו זה מכוניות מתנגשות), ואני מאמין שהמסלול יעמוד במילתו.
יש להבין כי על פי רוב, המסלולים מסירים את המגבלה רק במידה והנהגים הם בעלי רשיון קארטינג, ולפעמים אפילו זה לא מספיק אלא תלוי בחסדי מנהלי המקום (בהרצליה שנסגר כיבדו רק בעלי רשיון שלהם, ברחובות דרוש אישור מנהל המסלול לכל נהג באשר הוא), לכן צריך גם להפגין בגרות בנהיגה שבמידה ותהיה, נקבל את הפריוולגיה הזו.

אגב, בשבוע שעבר עשיתי שם זמן של 20.5 שזה לא רע...

מי שרוצה להתאמן ולהכיר את המסלול בזמנו החופשי יכול לגשת למסלול, אם כי מומלץ לתאם מראש כי בד"כ יש אירועים.

עריכה 2: יש אימון של נהגי ליגת המסלול שאני משתתף/מארגן בו ביום שני ב 20:00 עד 21:00,
אני אנסה לארגן משהו למועדון פיאט אחרי זה - תלוי אם יש חברים שמעוניינים להתאמן.
אם זה לא יצא לפועל, אולי תבואו לאימון נהגי ליגה ונראה אם אפשר להשחיל אתכם (לא מובטח דבר, אבל תראו את הקווים הנכונים ואיך מתנהגים נהגים קצת יותר מקצועיים), או שתבואו ביום שישי לצפות בתחרות ליגה (לעודד אותי), ולראות איך לנהוג שם - אני מבטיח לעשות לכם שיעור כמו שצריך על הקווים הנכונים, נקודות בלימה וכו'.

אני אעדכן לגבי זאת מחר.

10-03-07, 23:35
לגבי צירוף חברים של חברי המועדון לתחרות:

הבנתי שמספר אנשים רוצים להביא חברים תחרות.
כמו שנאמר, ככל המרבה הרי זה משובח.
אבל אני אסייג את דברי ואסביר שייתכן ובמידה ונעבור את כמות זו לא כולם יוכלו לעלות.

במקצה יכולים לעלות כמקסימום 9-10 אנשים, אז במידה ונעבור את 36 האנשים ייתכן וזה יהיה יותר מדי.

צפי המשתתפים באירוע הוא 30 אנשים, והזמן המוקצב לאירוע שלנו הוא בהתאם.
מכיוון ש 12 אנשים במועדון הצביעו בסקר, אני מאמין שאנחנו נהיה בסופו של דבר כ 15 (שזו הכמות שבאה למפגשים לרוב) ואותה כמות ממועדון מאזדה - ראיתי בפורום שלהם שהתאמנו כ 7 אנשים ובטח יבואו עוד אנשים.

אז לסיכום: מי שרוצה להביא חברים, שיביא בשמחה, אבל במקרה של עודף אנשים, העדיפות היא כמובן לחברי המועדון.

10-03-07, 23:55
מי שנהג פעם בקארטינג בטח מכיר את ההרגשה של לפני ואחרי:
"מה? נוהגים רק 10 דקות?"
"מה? 6.5 כ"ס? האוטו שלי גודש יותר"
"מה? רק 70 קמ"ש? הרגאטה שלי סוגרת יותר"
אבל מסיימים מלאי אדרנלין ותשושי גפיים.

אז, במידה ואתם נהגי קארטים חובבים, תביאו ציוד!

מי שלא נהג מימיו, המינימום שמומלץ לעשות זה להביא כפפות -
כפפות נהיגה, כפפות אופנוע, כפפות אופניים, כפפות חדר כושר...
הן ישפרו את האחיזה בהגה כך שלא יחליק מהזיעה, וגם ישכך במידת מה את המהמורות.

אם אתם רוכבי אופנוע בעברכם או בהווה ויש לכם קסדה בגודל מלא (לא חצי!), מומלץ להביא אותה מאשר להשתמש בקסדה מהמסלול, כדי שיהיה לכם יותר נוח.

אני ממליץ להביא גם חולצה להחלפה כי לא נעים להסתובב בחולצה מלאת זיעה אחרי זה.

לא מומלץ לבוא עם נעלי טימברלנד / קטרפילר / סוליה קשה או עבה. כדאי לבוא עם נעלי ספורט, ועדיף עם סולייה קשה ודקה. ככה יהיה לכם יותר רגש בגז ובברקס. אני הייתי מעדיף נעליים של ספארקו, אבל מההיעדר תקציב זמני אני מסתפק באיירווק שעושות את העבודה.

מדובר בהמלצות כמובן ולא דברים מחייבים, כי בסה"כ אפשר לנהוג כל עוד אתם בריאים לבושים ויש לכם שתי ידיים.

11-03-07, 10:32
אני עברתי את זה אולי 10 פעמים עם חבר'ה קארטינג בחיפה זה והספיק לי כבר ואני מעדיף את המפגשים ולעשות טיולים ברוגע וזה יותר מהנה.
אם אתם רוצים לשחק בקארטינג במקום לנסוע כבישים אז תהנו.
חוצמזה, אני גר רחוק ואז אין לי סיכוי מלהגיע כבר ואז תבלו ותיזהרו השתדלו לא להניח ידים למנוע המחוממת בטמפטורה הגבוהה שנימצאת במושב מאחורה באיזשהו בצד (לא מזמן ראיתי הבחור שנכווה בזרוע הכוויה המגעילה).

11-03-07, 15:21
ביררתי לגבי זמן לאימונים.
אפשר לבוא היום בערב החל מ 19:00, או מחר גם כן החל מ 19:00.
לגבי שאר השבוע לא ברור עדיין מכיוון שיש שם אירועים, אבל מי שרוצה לבוא יכול להתקשר למסלול ולבדוק : 03-9217786.

אני בכל מקרה נמצא שם מחר ב 20:00 באימון של הליגה, אשמח לראות חברים מהמועדון :)

11-03-07, 17:27
ציון אני רואה שנכנסת ממש חזק לקארטינג אהה.
לגבי אימון היום הנוהל של האימון הוא רגיל? כלומר, 45 שקל למקצה של 10 דקות? או שזה משהו מיוחד?
יש מצב טוב מאוד שאני אקפוץ מחר למסלול ב20:00 ואני אצפה באימונים שלכם ואולי אני אפילו אלמד משהו.

12-03-07, 19:50
מאז שסגרו את המסלול בהרצליה הם ישרו קו עם שאר המסלולים בארץ והמחיר עלה ל 50 שקלים למקצה :(
the bastards...
לפחות יש הנחה לבעלי רשיון, שזה גם משהו.
אשמח לראותך.

15-03-07, 19:19
אני מגיע כמובן, אבל רציתי לשאול איך זה בערך מתבצע אנחנו הרי ניהיה משהו בסביבות ה 30 + איש, כמה מקצים כל אדם יעשה? ומה הזמן של כל מקצה?
הרי בכמות אנשים כזאת נצטרך לחלק את כולם ל 3 או 4 קבוצות וכל קבוצה צריכה לעשות 3 או 4 מקצים או שאני טועה? כי אחרת זה עולה יותר מדי לעומת סתם לעשות 3 מקצים

16-03-07, 22:15
מחר המירוץ!
כולם - להגיע בזמן! זה חיוני להצלחת האירוע וכדי שנקבל תמורה לכסף שלנו.

דני, לשאלתך -
כל נהג עושה 3 מקצים לפחות -
מדידת זמנים, ושני חצאי גמר.
8 הטובים ביותר עולים לגמר.
מדידת זמנים 12 הקפות, חצאי גמר 15 הקפות, גמר 20 - אני לא סגור על המספרים אבל זה מה שאני זוכר (שכחתי את הדף בעבודה)

עוד פרטים כאן:
http://www.megakarting.com/menuevents/liga.html

כמות המקצים או ההקפות במקצה עשויה לעלות, תלוי בעמידה שלנו בזמנים ובהתנהגות:
מספר ההקפות הוא בין השאר פונקציה של רמת הנהגים - למשל, אם הנהגים עושים הקפה בחצי דקה, פרק הזמן על המסלול ארון יחסית, אבל אם הנהגים על רמה ועושים הקפה ב 20-21 שניות, אז מין הסתם פרק הזמן הוא קצר יותר.
לכן המסלול מתחייב לכמות מסויימת, אבל בלי נדר, יש פוטנציאל ליותר הקפות פר נהג... הכל תלוי בקבוצה ...

מבחינת מחיר: מודע לנושא, המחיר הוא גבולי ואם תרצה אני אפרט לך מחר.
אני אקצר ואומר שזה מחיר אטרקטיבי ביחס למסלולים אחרים.[/b]

17-03-07, 23:29
חבר"ה תודה לכם על ארגון הארוע והתחרותיות המצויינת.

תודה לכם ממועדון מאזדה ישראל.
ZOOM-ZOOM

17-03-07, 23:38
אני חוזר מהמפגש ברגשות מעורבים -
מצד אחד היה כיף, מצד שני - איפה אתם, אנשים?!?!?
ראשית כל, הייתה היענות די סבירה מצד חברי המועדון ליוזמה, אבל ברגע האמת באו ממש מעט אנשים. בסה"כ 7 מחברי המועדון השתתפו במירוץ + כמה מעודדים. אותה כמות בערך הגיעה ממועדון מאזדה. ראיתי פנים חדשות בדמות ארז, הבעלים המאושר של הפיאט קופה של ניר. כל הכבוד לכולם על ההגעה בזמן, אני מוקיר לכם תודה, חבל שחלק קטן מחברי מועדון מאזדה ממש לא עמדו בסטנדרט הזה, אבל מפאת המחסור באנשים חיכינו גם להם.
בסה"כ היינו כ 16 נהגים, התחלקנו לקבוצות ועלינו למקצה ההיכרות והתוודענו למסלול, חלקנו בפעם הראשונה וחלקנו בפעם המי יודע כמה.
בסה"כ כולם נהגו יפה והשתפרו משמעותית במהלך היום, רואים שהרוב כאן מבינים מה זה נהיגה ואני חושב שגם הטיפים שחילקתי עזרו מאוד. רוב האנשים קיצצו בערך כשניה מהזמן שהם עשו במקצה האחרון לעומת הזמן שעשו בהמשך - וזה יפה מאוד!!! יש פוטנציאל...
קצת כואב לי על דני שהפגין נהיגה יפה מאוד אבל בחצי גמר השני אתרע מזלו ועוד נהג מהמועדון (קשור איך שהוא לליאור) הביא נוגרה לדני והוציא אותו מהתחרות. אבל מי אם דני יוותר, ובגמר ב' טיפס שני מקומות במהלך מרדף מרהיב אחרי חברי מועדון מאזדה ועקף בצורה מרהיבה כמו נהג ליגה מקצועי.
את הגריד בגמר א' איישנו אני וגילי, מאחורינו חיים (?) ממועדון מאזדה ואחריו ליאור, וציפינו לפודיום פיאט משולש, אבל רצה הגורל אחרת ולא כך היה... חיים היה מהיר ממני והרגשתי את זה מהנגיעות הקטנות שהוא הקפיד לתת כדי להזכיר לי שהוא מאחורה, אבל לא התרגשתי במיוחד, עד שעשיתי טעות והוא הצליח לצלול.
ברחו לי השמות של האנשים ממועדון מאזדה, אבל דני סיים שלישי בגמר ב' ואני סיימתי שני בגמר א' - אם מישהו שמר את הדפים של התוצאות, הוא מוזמן לפרסם כאן...
כל הכבוד על הספורטיביות של כולם!!!

מחכה לתמונות של צלם החתונות אוראל.

בכל מקרה, נמאס לי כבר לחפור, לסיכום:
מי שלא בא הפסיד, אני מאוד נהניתי ואני מקווה שכולם גם כן.
להתראות במפגש מועדוני הרכב בלטרון ב 30/3.

17-03-07, 23:42
כל הכבוד לזוכי המדלייה (וכובע המועדון :wink: ), ציון ודני.
תודה רבה לציון על אירוע מוצלח ועל ארגון התחרות לשני המועדונים. על אף הנוכחות ה"דלה" משהו שהייתה היום, יתקיים כל פרק זמן קבוע מירוץ כזה או אחר, כך שמי שפספס היום - כדאי יהיה לעקוב. מתגבשת לה קבוצה מצויינת שבראשה עומד מדריך מצויין.
תודה אחרונה למועדון מאזדה על הרוח הספורטיבית, כל הכבוד על הנצחון.

18-03-07, 01:29
דבר ראשון, היה אירוע מדהים וכיפי ברמות מטורפות. הרבה זיעה ואדרנלין נשפכו שם. אני רוצה להודות בראש ובראשונה לציון שאירגן את כל המירוץ הזה ועשה עבודה מדהימה באיך שהדריך אותנו כיצד לנהוג נכון. למדתי ממך הרבה ואני מודה לך על כך מקרב לב.
אכן, מי שנכנס בדני הוא חבר של אחותי והוא פשוט לא יכול ללכת לישון בגלל שהוא כל כך מצטער על האירוע הזה. הוא פשוט לא חישב נכון את איך שדני ייקח את הפנייה וניכנס בו אבל, אין מה לעשות זה מה שיפה בספורט הרי אנחנו לא מקצוענים ודברים כאלה קרו אפילו למיכאל שומאכר הגדול :wink: .
כל הכבוד לחברי מועדון מאזדה על התחרותיות אתם באמת אנשים נפלאים וכל הכבוד לכם על ההענות היפה שלכם לאירוע ואני מקווה שיהיו עוד אירועים משותפים בהמשך הדרך.
על הנוכחות של חברי המועדון באירוע אני לא אוסיף מילים, כי כל מה שאני אגיד לא יוכל לתאר את גודל האכזבה שלי מכמות החברים שהראו את נוכחותם ששוב אלה היו הגרעין הבאמת קשה של המועדון. מארגנים כזה אירוע כיפי ותחרותי ואף אחד לא מצליח להביא את עצמו לשם זה באמת חבל. מה אני אגיד, ההפסד העצום כולו שלכם.
אני מאוד מקווה שמישהו הוציא את התוצאות של הגמרים ויוכל להעלות אותם כאן באתר, וכמובן אני מחכה כבר לתמונות של אוראל.

בברכה,ליאור :) .

18-03-07, 06:45
חבר'ס, את התמונות אקטין ואשלח לגילי - ברגע שאשוב מהבסיס.

היה נחמד מאוד!
וכל הכבוד למשתתפי המועדון, שהציגו יכולות טובות מאוד
בעיקר ציון (אתה משוגע אתה! :P) ודני! :)

יום נעים :)

18-03-07, 10:53
חברים,תודה רבה על האירגון והתחרות!,היה מצויין.

מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלה.

וציון אתה באמת משוגע,יש לך בקארטינג חדר? :P

כול הכבוד!.

עידן,מועדון מאזדה ישראל.

18-03-07, 12:40
תודה רבה לכל מארגני האירוע, היה אירוע מצויין ונחמד מאוד, מצפה לעוד אירועים בסגנון.
עכשיו לעיניין ה"נוגרה" זה קורה זה חלק מהספורט במיוחד במרוץ קארטינג להבדיל ממרוץ מכוניות, אני לא יחייסתי לזה חשיבות רבה מדי, עד כמה שאני תחרותי באתי יותר בשביל הספורט והכיף, ובמקצה האחרון נהנתי מאוד מאוד, לא יודע איך ומה גרם לשינוי, אבל כל העקיפות היו הרבה יותר קלות ועברו חלק לחלוטין מאשר בשני המקצים שהיו לפני כן.
אז שוב תודה על אירגון האירוע ותודה לכל המשתתפים שעשו את האירוע הזה לכל כך טוב ומהנה, מצפה לראות את כולם ועוד... באירוע בלטרון, אגב משהי מגיע להיתחרות בקטגוריית הנשים? שלא יקרה מצב שלא תיהיה נציגה מהמועדון

18-03-07, 21:38
חברה אני שמח שזה יצא לפועל למרות שהיו לי חששות לגבי ההחברה במועדון שלי.

אני אישית לא הייתי מסיבות אישיות ולפי מה שאני קורא יחסית נהניתם.

אז אני באמת שמח שזה יצא לפועל וכבר יש לי רעיון למשהו משותף, ספורטיבי יותר, ומעניין לא פחות.

גילעד, אני אתקשר אלייך מחר כדי לדון בהצעה שלי.

שמוליק

19-03-07, 01:11
בהחלט היה מהנה, אין צל של ספק.
תודה רבה לכל המארגנים, תודה לציון על העצות המועילות (מאוד) שרק עזרו להשתפר ולהנות יותר, תודה גם על הכפפות שמאוד עזרו. תודה לחבר'ה שכן הגיעו, והראו נוכחות ותרמו לאווירה הספורטיבית.
לא תודה למיץ התפוזים שחבר לניחוח הנפלא מהקסדה, ויחד העצימו את חווית הבחילה בשבילי עד למקצה האחרון :)

כמובן שמגיעה תודה גם לחברי מועדון מאזדה :) אני מתנצל שעוד לא יצא לי להגיב אצלכם בפורום, אבל אני אדאג לעשות זאת בהקדם !
מצפה לעוד אירועים כאלה (מרובי משתתפים כמובן) בעתיד.

19-03-07, 01:24
וציון אתה באמת משוגע,יש לך בקארטינג חדר? :P

אני צריך לבקש באמת.
חדר עדיין אין לי, אבל אולי עם הכסף שאני משאיר שם הבעלים סגרו מרפסת :)

23-03-07, 15:49
חברים,האם מישהו ממכם צילם?,

חוץ מאוראל שאמר לי שהתמונות לא טובות אז הוא מחק אותם.