התחבר

View Full Version : הנזילה ממשיכה.. פונטו ספייס 01

rangex1
08-03-13, 20:05
טוב אחרי הפוגה קלה אחרי שחשבתי שהנזילה מהפקק רדיאטור / או מהנזילה ברדיאטור חימום שניהם תוקנו ... אמנם חודש וחצי זה לא קרה אך שלשום נסעתי בחיפה באחת העליות הקשות יותר איך שיצאתי מהאוטו שמעתי את המאורר בעוצמה הגבוהה והופ המים שוב יצאו מהפקק של הרדיאטור .. ומאז שוב הם התחילו לצאת משם לאחר נסיעות תכופות ... הקטע שמציק לי הוא שהמנוע אף פעם לא מתחמם והוא תמיד בטמפרטורת עבודה! רק בגלל זה אני לא יודע אם זה הראש בוודאות... הקטע שאין גם לחץ בצינורות כמו שאמור להיות , ואין לי טחינה בשמן ולהפך מה דעתכם?

chesh
08-03-13, 20:16
מהקל אל הכבד

ניקוז אויר/חיישן חום/טרמוסטט/משאבת מים/רדיאטור מנוע
הכל יכול להיות.
איך ראית שיצאו מים מהפקק של הרדיאטור אם המנוע לא התחמם? פעם הבאה שזה קורה, גע בצינורות של הרדיאטור. אם הצינור העליון שהולך אל הטרמוסטט קר אז הבעיה בטרמוסטט.
תן פרטים מתי הוחלפו הרכיבים, נזילות אתה רואה? כמה ק"מ עבר הרכב?

rangex1
08-03-13, 20:34
אוקי אז ככה , טרמוסטט הוחלף לפני חצי שנה , משאבת מים הוחלפה לפני חודש בטיפול טיימינג , המים יוצאים לאחר שהאוטו מתאמץ או נוסע הרבה הוא פשוט לא מתחמם... ואני מכבה אותו באותה שניה פותח תמכסה רדיאטור ורואה את הנזילה במו עיני הקטע שאני לא רוצה ללכת בראש של ראש מנוע כי המוסך ישמח לתקן אותו גם אם הוא לא פגום , לא נגעתי בצינורות כשזה קרה אבל נגעתי בהם ברגיל בעבודה ושני הצינורות חמים לאחר זמן מה , הקטע שיש לי איזה נזילה מוזרה כלשהי שהעלתי לפורום לפני שבוע שבועים ואמרו לי שזה יכול להיות מהחישן חום ... לא התיחסתי אליה יותר מדי אבל אני לא מבין למה רק שהאוטו מתאמץ בעליה או נסיעה ארוכה זה קורה... הנה התמונה שהעלתי לפני שבוע
http://up367.siz.co.il/img2/tyy1chyyvtw4.jpg (http://www.siz.co.il/view/tyy1chyyvtw4.jpg.htm)

זה לא יכול להיות ראש מנוע כאשר הרכב פשוט לא מתחמם או שזה כן אפשרי ?

והוא עבר 175000

מאור30
08-03-13, 23:32
לא חייבת להיות היתחממות כדי שתהיה בעייה בראש המנוע. לדוגמא: חדירת קומפרסייה למערכת הקירור. ניתן לראות זאת גם על מנוע קר. האם נעשה ניקוי רדיאטור מתי שהוא?

rangex1
09-03-13, 16:08
לא שזכור לי.. הקאע שאין שום סימנים מקדימים לגבי ראש מנוע ... וכשהיה לי את זה לפני חודש וחשבתי שזה הנזילה ברדיאטור חימום שגיליתי ברגע שתיקנתי אותה , הנזילה מהפקק של הרדיאטור הפסיקה לבערך איזה חודש! איך זה הגיוני?