התחבר

View Full Version : פונטו 90

28-08-05, 10:51
יש לי שאלה יש לי פונטו 90 שנת 95 ומשאבת ההגה כח שלה עושה ראשים מוזרים האם אלו הם סימני גסיסה של משאבה :(

28-08-05, 13:15
ראשית בדוק אם לא חסר שמן הגה כוח, אם כן הוסף ועקוב הלאה לוודא שאין שוב חוסר הנובע מנזילת השמן ההידראולי.
יתכן ואתה שומע הרעש מרצועת הגה כוח.
בברכה - רפי לין :)

28-08-05, 19:43
אני בודק מדי שבוע ואף פעם לא חסר כמו כן הרצועה חדשה ואורגינלית מסוכנות רק הרעש מפריעה לי וחוץ מזה אין שום תופעותכמו כן אני לא יודע אם הרעש קיים בזמן נסיה כי לא שומעים אבל כשה האוטו עומד או נוסע לאט שומעים אני רוצה לדעת אם לעוד מישהו יש פונטו כזאת והאם ההגה כח שלה עושה רעש כזה כי אולי זה נורמלי י לא יצא לי לבדוק את זה בחברה וזאת מכיוון שבירושלים השירות לא משהו וללכת לסתם מוסך אין טעם אז אם יש לכם המלצה על מוסך בירושלים שיודע לטפל בפיאט בצורה טובה אתם מוזמנים לתת שם :D

30-08-05, 14:56
אבל עשיתי בדיקה משלי וככל הנראה הלך המשאבה. תופעה נוספת היא שכשה אני מניעה במשך כמה דקות אין רעש וכנראה אחרי שהשמן מתחמם הוא נהיה יותר דליל והמשאבה מתחילה לעשות בעיות. ולכן יש לי שאלה האם אחרי החלפתה יש
צורך בניקוז אויר כמו בבלמים ושנית כיצד ניתן לרוקן את השמן מהמ"ע כי אם כבר להחליף משאבה אז גם את השמן וכמובן איזה שמן עדיף להוסיף ממה שהבנתי צריך שיהיה כמה שיותר סמיך