View Full Version : צריך עזרה לגבי חום מנוע לelx 2001
אני יספר את הסיפור שבוע שעבר יום ראשון נדלקה נורה אדומה של החום מנוע אח המחוג של החום היה על האמ ע זה קרה שניות ספורות לאחר ההנעה עצרנו את הרכב ישר וכיבינו אותו יצא אדים מהמנוע נוזל קירור שנשפך מהצינור שמחובר לסעפת נישבר הפין פלסטיק שם הרכב נגרר למוסך החליפו את הפין מילאו נוזל קירור ואמרו לשים לב שאין איבוד של נוזל קירור והחום מנוע לא עולה כדי לשלול פריצה לראש, כול השבוע הרכב היה בסדר גמור עכשיו כשניגשתי ליבדוק נוזל קירורהיה והכול היה תקין אבל כאשר פתחתי את פקק של הרדיאטור איפה שממלאים מים היה פשש מין שיחרור לחץ כזה סגרתי והנעתי את הרכב לאחר כמה דק שהמחוג היה על האמצע הוא החל לעלות קצת ישר כיביתי את המנוע נגעתי בצינורות של הרדיאטור התחתום היה חם העליון לא כאילו לא זורמים בו מים הנעתי שוב ועוד פעם החום מנוע טיפס כיביתי אבל עכשיו הצינור העליון היה גם חם שמתי חימום ברכב והוא לא פעל מישום מה מה זה יכול להיות? אולי הטרמוסטט נתפס הרכב לא נסע יומיים
תודה רבה איתי.
כשהמנוע קר צריך לבדוק ולהוסיף נוזל קרור ברדיאטור ואח"כ להניע המנוע ולחממו ולבצע ניקוז אויר ממע' קרור המנוע.
אחרי כן לבדוק ולראות שחום המנוע אינו עולה ושמאורר הרדיאטור פועל כשורה בשתי מהירויותיו.
לאחר מכן צריך להמשיך ולעקוב אם אין אובדן של נוזל קרור ואם אין פגם בראש המנוע.
בברכה - רפי לין
כשהמנוע קר צריך לבדוק ולהוסיף נוזל קרו ברדיאטור ואח"כ להניע המנוע ולחממו ולבצע ניקוז אויר ממע' קרור המנוע.
אחרי כן לבדוק ולראות שחום המנוע אינו עולה ושמאורר הרדיאטור פועל כשורה בשתי מהירויותיו.
לאחר מכן צריך להמשיך ולעקוב אם אין אובדן של נוזל קרור ואם אין פגם בראש המנוע.
בברכה - רפי לין
זה מה שעשיתי רפי כשהמנוע היה קר לאחר יומיים שהרכב לא נסע נראה לי מספיק קר חח בדקתי את הנוזל קירור בשביל לראות שלא ירד המפלס ואכן לא ירד המפלס אז הנעתי את הרכב לראות אם הכול עובד כמו שצריך ואז התחמם המנוע מימה זה יכול להיות המאוורר נכנס לפעולה של מהירות שניה רק כאשר החל החום לעבור את החצי.
אני חייב עזרה אם אפשר לנסוע ככה או לא החברה צריכה לנסוע לעבודה יותר מאוחר עם הרכב...
תודה איתי.
לא תקין
המאוורר אמור לעבוד על המהירות הראשונה.
לפי מה שסיפרת יש לך בעיה בטרמוסטט. כשהמחוג בחצי ואתה בודק את הצינורות, אם העליון קר והתחתון חם אז הטרמוסטט שלך תקוע.
בדוק גם שהמאוורר זורק אויר חם ולא קר.
מחזק את התגובה של chesh, היא נכונה ומקצועית.
לא לנסוע ברכב.
דוד.
עשיתי שוב בדיקה הפעם שני הצינורות היו חמים במידה שווה כאשר המד על החצי אבל כאשר אני עומד עם הרגל על גז קבוע אז המחוג של החום מטפס מילימטר שניים והמאוור פועל ומוריד חזרה את המחוג לאמצע ??:o
זה עדיין טרמוסטט או משו אחר?
omeroz1992
04-02-13, 01:07
ישנה אפשרות שהמהירות הראשונה של המאוורר לא עובדת .
כאשר החום מנוע עולה מעל החצי המהירות השנייה של המאוורר נכנסת לפעולה בגלל כשל בכניסה למהירות ראשונה.
כשמהירות הראשונה (האיטית) של מאורר הרדיאטור אינה פועלת, זה לרוב בגלל נגד המאורר ששרוף ו/או מחבר חוט אליו שרוף.
בברכה - רפי לין
רפי תודה על התשובה איפה הנג נמצא והחוט כדי שאני יוכל לבדוק זאת
הנגד נמצא על בית מאורר הרדיאטור למטה ומתחברים אליו 2 חוטים.
בברכה - רפי לין
אז ככה עדכון קטן לאחר הפעם הקודמת הרכב נסע פיקס לא התחמם ולא כלום עד שהשבוע איזה יום חברה שלי התקשרה אלי אמרה לי שהרכב שוב פעם התחמם והיא עצרה ישר בצד הכביש ישר יצאתי מהעבודה ונסעתי אליה לראות מה קרה כשהגעתי נזלו מים מהחיבור של הצינור רדיאטור התחתון בחלקו התחתון החלק שמתחבר למיכל מילוי של הרדיאטור נזלו ממש קצת מים מימנו הוספתי נוזל קירור חיזקתי את כול הבנדים של הצינורות ניקזתי אוויר ועד עכשיו זה נראה בסדר אבל עדיין היא מפחדת לנסוע ברכב מימה זה יכול להיות?
יכול להיות שנוצר לחץ בתוך המערכת קירור בגלל כניסת אוויר מאיזה מקום או שלא ניקזו אוויר טוב? יכול להיות שנפרץ האטם ראש מנוע?
עוד משהו כאשר פותחים את הפקק של המיכל של הרדיאטור לאחר חמש דקות שהרכב היה פועל המים ישר גולשים החוצה מישום מה וכשפותחים את הפקק יש רעש של פשש כזה לא יודע מה זה אומר ואם זה תקין אשמח לתשובות וכיוון בדרך הטיפול
תודה איתי.
המים היו חמים כאשר הם גלשו?
אם נוקז אוויר כמו שצריך אז לא אמור להיות שום אוויר
תבצע שוב ניקוז ותיראה אם יש אוויר
אחרי שהמנוע מיתחמם ומיתקרר תעשה שוב את הפעולה אם פתאום יש שוב אוויר או חסר מים סביר להניח שיש בעיה באטם הראש
שחכתי משהוא נוסף
תילך למוסך ותבקש שיעשו לך בדיקה לנזילות ממערכת הקירור ע"י ניפוח בלחץ אוויר או אם חומר לזיהוי CO במים
עשו בדיקה של לחץ אוויר לא היו נזילות איך אני יכול לדעת עם יש אוויר במערכת?
תעשה ניקוז שוב אם יש אוויר אתה תיראה אותו יוצא
עדכון קטן מההודעה הקודמת עד אתמול הרכב היה בסדר גמור אתמול נסעתי לארוע ובחזור איך שהנעתי המחוג עלה ישר לחצי,כמה דקות אחרי שהתחלנו לסוע המחוג של החום מנוע עלה במוזרות למעלה עד החצי.
בעליה כזאת אבל שיורדת ועולה.
כיביתי את האוטו ואחרי כמה דקות הנענו שוב והמחוג היה על חצי.
נסעתי על 80 עם גז רצוף, כל רמזור שהיה לי בתוך העיר שהתחלתי לסוע אחרי שהאטו עומד הוא עולה עם הגז שאני לוחצת, עולה טיפה יורד שוב עולה.
בסוף הנסיע כשהאוטו כבוי נישמע צליל כמו משרוקית צורמת במשך דקה מהכיוון של המונע.
הצליל הזה נימצא כל הזמן אחרי שאני מכבה מנוע אולי זה קשור לא יודע.
מה זה יכול להיות?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.