התחבר

View Full Version : הודעה חשובה - אתר מועדון פיאט!

dennis
30-01-13, 15:48
אהלן ! למי שלא מכיר אותי, שמי דניס בעלים של hgt. ולנושא: בימים האחרונים רואים פעילות רבה באתר . בין אם זה שרשורים שנפתחים, או חבר׳ה שמגיבים או סתם קוראים. האתר מצליח מאוד. כול משנישאר לנו זה לארגן מפגש/טיול . כי המפגשים האחרונים לא הצליחו. בכוך אופן הטיול שאמור להיות בסוף החודש בוטל. חבר׳ה שמישהו ירים יד לפניי שהחורף נגמר .. ויארגן משהו.. חוץ מהטיול שעידן מארגן. צריך משהו מיוחד!!! מנהלים , חבריי מועדון אנא ממכם שתפו פעולה! כי המצב נמאס. האתר מעולה!! אבל זה רק משמחזיק את המועדון... וחבל.... נ.ב. לדעתי היה חשוב לפתוח את השרשור..

TOMERZHR
30-01-13, 16:24
עוד מעט יבוא צביקה ויגיד:זה ההנהלה זה ההנהלה.
יבוא גדעון ויגיד:אין מה לעשות לא כולם בעד לבוא למפגשים אלא רק להעלות בעיות וזה לגיטימי
ויבוא החמור הטיפוסי ויכתוב:צודק ***!
אני לא אגיד מה הבעיה פה כי יש מלא סה״כ כן מתקיימים מפגשים והם אינטימיים בין החברים הרציניים של הפורום
וזה הפסד נורא גדול שאנשים מעדיפים ואני מדגיש:מעדיפים וזה מבחירה לא להיות חלק וזה בסדר ולכן שום דבר לא ישתנה זה הטבע שנוצר פה!אולי זה ישתנה כשמנהלי הפורום יגדלו זוג ביצים ויעשו את הפורום זה פורום סגור עם עלות שנתית סמלית שיחייב כת הישראלי הטיפוסי להגיע למפגשים כי הוא יגיד:״רגע, שילמתי כסף בטח שאני אבוא״
חבל על הכוח וחבל על המאמצים!
יום טוב

TOMERZHR
30-01-13, 17:13
ורק כדי להדגיש את חומרת המצב 18 צפיות ו תגובה אחת:שלי!

y0jik
30-01-13, 17:54
אולי דיי להתלונן על אותו נושא כל הזמן?
איך אתם לא מבינים שרוב האנשים שבאים לפה, באים בשביל לקבל ייעוץ או עזרה הקשורה לרכב שלהם, ולא מעניין אותם לראות רכבים ולהגיע למפגשים??
וכן, זה בסדר גמור.

המעטים שכן מעוניינים במפגשים, לא תמיד יכולים להגיע ביום שנקבע לכך , אז כבר תוריד 5-10 אנשים.
כמה נשאר? בדיוק אותם 10 שכן רוצים ויכולים...

זה מיותר וילדותי לרשום ״בושה של פורום״ וכו׳ , אף אחד לא אמר שמפגשים הם חובה פה..
אני גם אוהב מפגשים ואני מגיע להרבה מהם , בעיקר בצפון ולאו דווקא קשורים לפיאט.
וכשמתבטל מסיבה כלשהי, אז אין מה לעשות. מחכה להבא בשקט ולא מאשים אף אחד.. במיוחד לא פורום שלם.

shotdown
30-01-13, 18:36
הכל מתחיל בגישה של אנשים של וואלה יש לי כולה פונטו מה אני קשור למפגש.
אנשים לא מבינים שמפגש לא נועד כדי להגיד לי יש אוטו פצצה ולך אוטו חרא, זה נועד כדי להתחבר ולהכיר את חברי המועדון שאתה מתכתב איתם בפורום ועל הדרך אם יש כלים מיוחדים או משהו אז אתה כבר מטייל ורואה.

בגלל חלק מהתגובות אנשים רואים מראש את הגישה פה בפורום ומבינים שאין טעם.
את האמת אני גם לפעמים מתבאס לחשוב על מפגש שאנשים רושים תגובות בסגנון של מה שנרשם מעליי, אמנם זה לא חובה ולא כלום אבל אנשים פה מקבלים ייעוץ ועזרה מחברים אחרים, למה לא לגבש את זה?
כי הרי התקלות לעולם לא נגמרות, ואם מפתחים קשר טוב אז אפשרי גם לדבר מעבר למסך המחשב ואפשר גם להפגש אחד עם השני כדי לעזור בתקלות, זה גם סוג של אינטרס שיכול להתאים לכל אותם הבעלי "הכולה" פונטו שלא רואים בזה טעם.

המפגשים נקטלים אחד אחרי השני בצורה מפחידה, והכי מבאס שזה לא מגיע מההנהלה אלא מ"סתם" גולשים ולכן המודעות והנכונות היא נמוכה יותר.

יש הבדל בין מסמר בפורום שמארגן מפגש לבין פטיש שמארגן.

אבל אני לא כלכך מפתח תקווה בנושא, אחרי דברים ששמעתי, שמפגש צריך להיות פעם בכמה חודשים וכל מיני אימרות בסגנון גרם לי להבין שמשהו השתבש או שפשוט חלק מהאנשים שיושבים פה בהנהלה לא מעוניינים לגבש.

אם זה בתגובות מועטות מאוד ופעילות של פעם באף פעם, יש פה אשכרה פורומים עם אשכולות בטופ שהם בכלל מלפני כמה שנים!!!!!

אגב יש גם כמה פטישים שאמנם לא מעניין אותם מפגשים וחושבים שזה לא מושך כלכך, אבל הם בעצמם יוצאים לטייולים על בסיס קבוע וכל בנאדם עצמאי פה יכול לשוטט ברשת למצוא פתאום בפורומים אחרים רכבים שהוא מכיר פה, אבל לא נפתח את העניין, כל אחד ורצונו, אם פטיש מעוניין להפגש ולטייל עם כמה איביזות ומוסטנג ולא בפורום זה זכותו, ואם הוא מעוניין לטייל עם כמה בימבות עם מנועון 1.4T זאת זכותו, אף אחד לא יכול לשפוט, זה פשוט עניין של תפישה

dennis
30-01-13, 20:10
חבר׳ה ...
תראו פתחתי את השרשור לא בכדי לחפש אשמים, או לבכות , כן/לא יכול.. כדי שכול אחד יסתכל על עצמו קודם. ותתפלאו אבל דווקא המנהלים פחות אשמים. (לא מדובר על המנהלים החדשים). המנהלים הוותיקים נותנים לנו קורת גג , כאן בפורום, שממזמן יכלו פשוט לסגור אותו. חבר׳ה אני מבקש ממכם חלאס להאשים אחד את השני. מודה גם אני אשם שלא יצא הטיול לצפון. חבר׳ה באמת שכול אחד ייקח יוזמה ויראה קצת אכפתיות. דרור , תומר שתיכם צודקים. אבל על תסתכלו על 2 מתוך כול הפורום. בימים האחרונים אני מסתכל על מי נכנס לאתר , ותתפלאו מידי בוקר מחוברים קרוב ל 40 איש!
אז מספיק אם זה . קחו יוזמה. תקימו משהו לחודש הקרוב . אפילו מפגש סטטי, על האש , או סתם הכירות. נ.ב. חברה יש עדיפות לאיזור המרכז כי יש גם צפונים וגם דרומים. אפשרות על נתניה שהיא פחות או יותר באמצע...