View Full Version : נזילת מים פונטו ספייס 2001
שלום, אתמול רכשתי פונטו ספייס חדשה שנה 2001 170 אלף קילומטר , הכל טוב ויפה עכשיו בנסיעה הראשונה שלי בעצירה הסתכלתי והייתה שלולית של מים ירוקים על הרצפה... התקשרתי ישר לבחור שמכר לי שהוא מכונאי במקרה והוא הסביר לי שכנראה אח שלו (רכב של אח שלו) מילא יותר מדי מים ירוקים וזה יצא החוצה מהלחץ האם זה הגיוני? זה קרה לי פעמיים עם כמות קטנה של מים ירוקים יש להזכיר שהאוטו לא מתחמם .. (עומד על החצי קבוע) דעתכם?
בדוק כאשר המנוע קר, עדיף בבוקר אם מפלס המים עומד על מינימום, ובמנוע חם מקסימום.
דוד.
כרגע המנוע במצב קר וזה אכן על מינימום , למרות שהוא אמר שהוא מילה אתמול .. פשוט ברגע שהוא חם אני לא יכול לפתוח את מכסה הרדיאטור והפלסטיק עצמו פשוט בלתי ניתן לראות דרכו ניסיתי כל פנס אפשרי מה לעשות?
לא צריך לפתוח על חם. אם מהרגע הזה תהיה שוב נזילת מים יש בעיה, ולא בגלל שהוסיפו יותר מדי מים.
דוד.
בדקתי שוב כשהמנוע היה חם וזה היה על מינימום ושניה אחרי שפתחתי היה כמו בעבוע כזה וזה עלה טיפה.. בינתיים זה נשאר שם במצב של טיפה אחרי המינימום זה בסדר? תודה רבה !
לא, זה לא בסדר.
לא להזניח. יש לנקז אוויר, למלא למידה ולבדוק שוב.
דוד.
אני מתכון שאני אוסיף מים , אבל איך אני אבדוק את זה? לבדוק שלא נעלמים מים?
נראה שלא תסתדר עם זה לבד.
אני מציע לך להיכנס למוסך שיבדקו. הבדיקה והניקוז אינם הוצאה גדולה.
זה "מריח" כמו ראש מנוע שילך ויחמיר.
דוד.
לא רוצה לבאס אבל לא תמיד כשקונים רכב, מתחילים ב "הכל טוב ויפה, אבל..."
לפעמים זו הסיבה שמכרו את הרכב, עקב תקלה או משהו דומה.
לא הבנתי , מה הבעיה שזיהיתם פה? ומה לבדוק? למה הגעת למסקנה שזה מריח כמו ראש מנוע?
בעיקרון הייתה לי נזילה פעיים בתחילת היום לפי מה שהוא אמר עקב מילוי יתר עכשיו כבר יממה וזה לא נזל יותר אממ האוטו לא מתחמם והמאורר פועל בשתי הכוחות שלו , איך אני יכול לעקוב אחרי זה ...?
chesh, גם אני לא רציתי לבעס אותו. נראה שהמקרה בדיוק כמו שכתבת.
הכי טוב להיכנס למוסך לבדיקה.
דוד.
בדוק בבוקר כשהרכב קר לפני שאתה מניע אותו כמה מים בדיוק יש.
מלא עד המקסימום במידה וחסר, בדוק למחרת בבוקר אם ירדה הכמות ועדכן.
זה לא נשמע חשוד שרק קונים רכב וכבר יש שלולית נוזל קירור על הריצפה? בטח שהמוכר יגיד לך אה זה שום דבר..
מקווה שבדקת את הרכב לפני שקנית, אבל תחילה עשה את מה שרשמתי לך.
סבבה (: ובמקרה אני מכיר את האוטו הוא היה של חבר והייתי נוסע בוא לעיתים תכופות , הוא לא אמר לי על שום בעיה כזו והוא הופתע בעצמו והזכיר שקרה לו פעם כאשר היה מילוי יתר.. אבל אי אפשר לדעת תודה בכל זאת ! (:
לא למלא בבוקר עד למקסימום. העודף יצא שוב, ולא נדע מה הבעיה.
בבוקר צריך המפלס להיות במינימום.
דוד.
אוקי אניעדכן תודה רבה דוד , בעיקרון אם הוא נשאר על המינימום זה תקין , ולא צריך ניקוז?
אם כפי שכתבת יש בעבוע במיכל, הדבר מצריך בדיקה.
אם בבוקר המיפלס על מינימום, סביר להניח שבמנוע חם הוא יגיע למקסימום. אבל אם הוא ממשיך לצאת , הראש שלך בבעיה.
לא הראש שלך, אלא של האוטו. :)
דוד.
אוקי יש המשך למעללים .. חח נסעתי היום כרגיל לעבודה וחזרה לא היו בעיות מיוחדות יש לציין שבבוקר המים היו במצב נורמלי בערך טיפה מעל המינימום , עכשיו סיימתי את היום וחזרתי הביתה כשהגעתי רציתי לראות אם יש משו פתחתי את המכסה מנוע ופשוט ראיתי על חם את היציאת מים זה פשוט נוזל מהדפנות של הפקק ממש רואים כאילו הפקק לא חוסם את זה וזה יוצא מהצדדים שלו ונשפך החוצה משמעות של זה? עדיין יש קשר לראש מנוע? יש לציין שאין התחממויות ..
החליף את הפקק לחדש, זה לא סיפור. אם ימשיך לצאת לאחר מכן, חייב בדיקה.
דוד.
אני מקווה בשבילך שזה רק פקק, אם כי יכול מאוד להיות כי זה כמו שאמרו לפני ראש מנוע-יש בריחת לחץ למערכת המים. בדוק אם הצינורות נפוחים
אני מקווה בשבילך שזה רק פקק, אם כי יכול מאוד להיות כי זה כמו שאמרו לפני ראש מנוע-יש בריחת לחץ למערכת המים. בדוק אם הצינורות נפוחים
זה לא "מריח" כמו בעיה בפקק. אבל אפילו אם יש סיכוי קלוש ביותר כדאי לנסות.
אלי, שלשום הייתי במושב שלך, נסעתי לקנות חלקים מהפירוקיה של האחים רווח.
חיפשתי בכול המושב את הפונטו שלך, לא הייתה שום פונטו. רציתי להסטלבת ולשים לך על הוישר פתק "אסור להניע" הייתי בטוח שתעלה את זה בפורום.
היה לי באוטו דף ועט. חזרתי מאוכזב. :)
דוד.
james_fiat
25-01-13, 12:47
לא הבנתי , מה הבעיה שזיהיתם פה? ומה לבדוק? למה הגעת למסקנה שזה מריח כמו ראש מנוע?
בעיקרון הייתה לי נזילה פעיים בתחילת היום לפי מה שהוא אמר עקב מילוי יתר עכשיו כבר יממה וזה לא נזל יותר אממ האוטו לא מתחמם והמאורר פועל בשתי הכוחות שלו , איך אני יכול לעקוב אחרי זה ...?
תבדוק גם משאבת מים אצלי היא הלכה בפונטו ב 180K
אל תשים סתם מים אדומים ירוקים או צהובים !תבדוק לפי ספר רכב איזה מים מותאמים לרכב
שמעו הייתי במוסך והוא גילה נזילה ברדיאטור חימום היו מלא מים בצד של הנוסע... האם זה קשור? הוא עשה לי מעקף ואמר שכנראה זו היתה הבעיה או שזה בכל זאת ראש מנוע בנוסף
נזילת מים מרדיאטור החימום יסביר למה אתה איבדתה מים כל הזמן ביצוע מעקף זה הפיתרון הכי קל והכי זול אבל אתה יכול לשכוח מחימום בימי החורף הקרים החלפת רדיאטור חימום עולה הרבה כסף והיא מצריכה פירוק של הדשבורד
כן אבל לא איבדתי מים ממקום לא ידוע איבדתי מהפקק בוודאות והאוטו לא התחמם... האם הנזילה של החימום יכולה להיות קשורה? האם לא ללכת על שיפוץ ראש?
מה אמר לך המכונאי שעבד על האוטו ?.
דוד.
למה ללכת על שיפוץ ראש נימצא נזילה מהרדיאטור הפנימי ועקפו אותו ככה לא מגיע אליו יותר נוזל קירור החלפת פקק ברדיאטור ולא יוצאים מים משם אז אין משהוא מעיד על בריחת קומפרסיה למים בשלב זה או משהוא שמעלה חשש אם אתה כבר לא מעבד נוזל קירור ממקום לא ידוע אם זה ממשיך אז צריך לעשות בדיקה למי הקירור עם חומר שמזהה CO במים
הוא אמר שכנראה חדר אויר מהנזילה הזו וזה גרם ללחץ שיצא מהפקק האם זה הגיוני? פשוט מכונאי אחר אמר לי זה ראש מנוע למרות שסיפרתי לו על הנזילה שגילו... לא יודע אולי הוא רוצה עבודה או משו
אוויר שהיה חדר דרך הנזילה היה יוצא מאותו מקום בגלל הלחץ יכול להיות שיש בעיה בראש אבל אבל אם עכשיו הכל בסדר ואין חוסר במים אחרי החלפת הפקק וביצוע עקיפה לרדיאטור אז הכל בסדר
יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים שני הדברים היתקלקלו אחד אחרי השני
דוד, אני לא נמצא במושב במהלך השבוע אני סטודנט ולומד בבאר שבע.
דרך אגב , אמרו לי שאין חפץ מסוים לביצוע מעקף שכזה ולכן מאלתרים ? זה נכון ?
מצורפת תמונה של המעקף שבוצע.. כמה זמן זה יחזיק? זה בסדר? http://jpg.co.il/view/5102989512664.jpg/
http://jpg.co.il/view/5102989512664.jpg/
נכון אין איזה כלי או חלק יעודי פשוט שמים צינור שיקשר בין שתי צינורות הגומי
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.