התחבר

View Full Version : פונטו ספייס 01 ידנית,ניקוז אוויר


שלומי איוס
20-01-13, 23:01
שלום ברשותי פונטו ספייס שנץ 01 דגם elx 16 שסתומים החלפתי מי קירור ברדיאטור של פרסטון(לא ידעתי שהעדיפות היא לפאראפלו) כבר קניתי אז לא משנה גם נוזל קירור איכותי .
אז ככה התחלתי בניקוז אוויר מהפרפר שנמצא על הרדיאטור וניקזתי עד שלא יצאו בועות יותר, המשכתי לנקודת ניקוז שניה על הצינור שמתחבר לרדיאטור חימום וגיליתי שבורג הניקוז שבור :( וכרגע אין לי חימום ברכב, יש לציין שהרכב לא מתחמם והמאוורים נכנסים לפעולה .
השאלה היא איך ניתן לנקז בכל זאת זאת מהאזור הבעייתי ??
נ.ב
היכן ממוקם חיישן טמפרטורות בד"כ ממוקם ברכבים על הטרמוסטט ובדגם הזה של הרכב הוא לא ממוקם שם למישו יש מושג היכן הוא ממוקם (סתן לידע הכללי)
תודה רבה

forum770
23-01-13, 09:05
מה הכוונה שהבורג שבור,? תעלה תמונה שלו

stashayat
23-01-13, 09:26
אתה צריך להחליף את הבורג השבור כי לי לא ידוע על דרך אחרת לנקז אויר מהאזור הזה, החיישן טמפ' נמצא באותו אזור איפה שנמצא הבורג שנשבר לך על המנוע, החיישן נמצא בתוך פלנץ יש צינור מים אחד שנכנס אליו ומקצה אחר יוצא צינור אחר באמצע בתוך הפלנץ יש את החיישן חום, עם אתה רוצה להחליף את החיישן חום אתה צריך להחליף את כל הפלנץ, כדי להוריד אותו מהמנוע אתה צריך לשבור אותו במקום המיועד לכך, ולא סתם ולא אחרת יהיה יותר קשה להוציא אותו.