PDA

View Full Version : מריאה שלי נכבית בנסיעה.

28-08-05, 07:58
אז ככה יש לי בעיה רצינית ואין לי מושג מה אני עושה..
הפיאט שברשותי (ירשתי מאמא) עושה לי בעיות ואין לי מושג מה לעשות איתה.
תוך כדי נסיעה כשהמזגן פועל המנוע היה נכבה לי! לקחתי את האוטו למוסך עשה כמה בדיקות כבה את המזגן האוטו נסע כמו בובה! כמה ימים אחרי כשהמזגן לא פועל אותו דבר קורה לי. החזרתי למוסך אומר לי (מוסך בונר בנתניה למי שמכיר) שהוא חושב שזה בעיות חשמל.
כל זה קרה לפני חודש בגלל זה לא באתי למפגש.. כרגע אני נוסע בטיגרה של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ככה שזה לא ענין אותי לטפל בה ממש אבל הוא חוזר בקרוב אז אני צריך אוטו לעצמי..
מה אתם אומרים הבעיה? אין לי ממש מושג במכונאות אבל אני מאוד מעונין ללמוד!
יש למישהו כיוון? אני מתכוון לקחת למוסך אבל הוא לא נראה לי רציני המוסך הזה.. יש לכם מקום להמליץ לי בנתניה?

28-08-05, 13:28
1. מוסך מורשה פיאט, "מוסך שחר נתניה" שברח' השיש 3 א.ת ישן, טל' 09-8611196
או 09-8617474 ובקש את זאב או אריה.
2. מוסך שהיה מורשה פיאט, "סוכנויות רכב פ.ל.א" שברח' פנקס 5 א.ת ישן,
טל' 09-8825859 או 09-8625266.
בברכה - רפי לין :)

28-08-05, 19:58
תודה אבל לצערי היכרות לא נעימה עם 2 מוסכים אלו..

28-08-05, 21:24
סתם הצעה:
יכול להיות שהמרים טורים שלך במזגן לא עובד...
לפי מה שאני יודע, המרים טורים במזגן אמור להרים את הטורים של המנוע ברגע שהמזגן נכנס לפעולה.
לי אישית יש פונטו, והייתה לי בעיה במרים טורים במזגן, וכשהייתי נוסע עם מזגן האוטו היה מקרטע (כאילו נוסעים בהילוך גבוה על מהירות נמוכה מידי), בגלל טורים נמוכים.
ואפשר להגיד ש"הכנתי" מרים טורים לבד ממעיין מוט ברזל כזה והבעיה נפתרה...

אבל אם אתה אומר שהאוטו נכבה לך גם בלי מזגן, אז תנסה פשוט להעלות את הטורים שהמנוע עובד עליהם...
אבל תיקח את זה בערבון מוגבל

29-08-05, 00:32
אין בפיאט מריאה מרים טורים והמזגן (מע' אקלים) הנו מקורי ומחשב נהול המנוע מפצה בהעלאת סל"ד בזמן פעולת המזגן.
אם התאכזבת מ 2 המוסכים שבנתניה לא נותר לי לכוונך רק למוסך מורשה פיאט מצוין ביהוד.
היהירושלמי שהמליץ עליהם מאוד לאחר שהוא התאכזב ממוסכי פיאט בירושלים.
האם זה מתאים לך?. כתוב ותענה.
בברכה - רפי לין :)

29-08-05, 09:03
הבנתי, תודה על התיקון רפי לין :)

30-08-05, 23:14
הבעיה שאני אוכל לקחת את האוטו רק בנתניה למוסך או לגרור אותו למוסכים מחוץ לעיר..