View Full Version : מחפש לקנות ידית מומנט
לשימוש פרטי בלבד. העבודות שיעשו כמובן בתחום המכונאות...כולל מנועים בין היתר.
איזה ידית זולה יחסית תתאים לי? אשמח לקישורים.
תודה.
הכלי שאתה מחפש ניקרא טורק מטר והא מגיע בשלל גדלים מידות ועוצמות סגירה הכל לפי סוג העבודה וכוח הסגירה שהיצרן הגדיר
תיראה איזה טווח כוח אתה צריך בישביל הפרויקט שאתה מתכוון לעשות ואני מאמין שתוכל למצוא אחד שמכסה את כל הערכים של טורק שתיצתרך
ב ל.כ ברמלה יש להם המון ציוד בין היתר את הכלי מהסוג שאותו אתה מחפש
ויש לך מושג במיקרה מהם טווחי המחירים?
מיצתאר לא יודע מה הטווח מחירים תילך לשם ותיראה זה שווה את הטיול חוץ מיזה יש להם המון ציוד במבצע מתוצגה לשעבר מהמגרש בצפרין
תודה יאיר..
הייתי אצלם לפני שנתיים שהם היו ליד צריפין. הם בהחלט זולים ומצויינים עם ציוד איכותי. חצי מהכלים שלי משם.
גם אני את רוב הכלים שלי קניתי מל.כ.
תגיד מאור כבר הרבה זמן רציתי לשאול אותך, מאיין תמונת הפרופיל שלך ?.
זה מזכיר לי את ימיי הנעורים שלי בקיבוץ. יש לי תמונה עם אותו כובע ובגדים דומים בדיוק. :)
דוד.
לבחורצ'יק בתמונה קוראים מוס (MOSS), שחקן שאני מאוד אוהב מהסרטים של סטפ-אפ. בהחלט ניראה קיבוצניק לכל דבר. :) באיזה קיבוץ גדלת דויד?
מוכר את שלי חדש ללא שימוש 200 ש"ח של סיגנט באריזה מקורית
מאור שווה לך לקנות מyair068 זול יותר מזה לא תימצא את שלי קניתי ליפני 4 שנים כמעט ועלה לי 300
לשימוש פרטי בלבד. העבודות שיעשו כמובן בתחום המכונאות...כולל מנועים בין היתר.
איזה ידית זולה יחסית תתאים לי? אשמח לקישורים.
תודה.
אני קניתי ידית מומנט (טורקמטר) של King Tools דרייב "3/8, מומנט 7 עד 105 Nm מחיר 260ש"ח חנות: "ל.כ."
זו לדעתי ידית מומנט במחיר זול שנותנת "תמורה בעד האגרה" ומצויינת לעבודות ברכב הפרטי ובאופנוע. טווח המומנט שלה רחב ומתאים לרוב העבודות.
אפשר לצרף לערכה ידית נוספת בדרייב 1/4" כדי שתתאים לברגים הדורשים חיזוק במומנט נמוך ושתהיה קטנה לנוחות בעבודה.
הנה קישור (http://www.fiatclub.co.il/forum/showpost.php?p=103135&postcount=15) לידית ולאופן פעולתה.
תודה רבה על התגובות חברים. יאיר, אשמח אם תשאיר לי טלפון בהודעה פרטית ואני כבר אצור קשר בקשר לידית כאשר אהיה בסביבה.
כמו כן אהבתי את פרוייקט ההסבר על ידית המומנט.
שוב תודה ושבוע טוב שיהיה לנו ובהצלחה לברצלונה מחר. :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.