View Full Version : מפגש מועדון פיאט 22.1.13
שלום לכולם,
הרבה זמן שלא היה מפגש מאורגן והחלטתי לקחת את הנושא בידיים ולארגן מפגש.
ישבתי וחשבתי איזה תאריך יכול להתאים ועלה לי לראש תאריך הבחירות,רוב האנשים לא עובדים זה יום שבתון אז למה לא לנצל אותו?
המפגש יתקיים בתאריך-22/1/2013 בשעה 12:00 בצהריים, מאחורי הסופרלנד כרגיל!
http://i878.photobucket.com/albums/ab345/dodihob/c5166706.jpg
כולם מוזמנים, וותיקים וחדשים כאחד,
גם חברי מועדון ללא פיאט מוזמנים
אשרו הגעה ורשמו מה אתם מביאים איתכם!
רשימת מוצרים שצריך להביא:
מגשי כסף חד פעמיים
חומוס
בשרים (המבורגרים, קבבים, פרגיות, עופות וכו')
סלטים למיניהם (סלט כרוב, סלט מטבוחה וכו')
שתייה קלה (מוגז, טבעי ומים)
כמו כן על הדרך אם אנשים יוכלו להביא כסאות מתקפלים, ויש צורך בשולחן נפתח אחד חובה!
אישרו הגעה:
1.dennis
2.שחרון
בבקשה אם אתם מגיעים להודיע בשרשור, ואני אוסיף אותכם לרשימה.
*חשוב* מנסיון אני מבקש מלחתחילה, זה לא שרשור להתלונן על המיקום, או להציע לעשות את המפגש במקום אחר, או כל תלונה אחרת.
יאללה אנשים!
השעה לא נוחה כי אני דווקא מכיר הרבה שכן עובדים.
אולי נאחר את זה לקראת 13:00-14:00?
למרות שמי שעובד אז הוא יגיע הביתה רק בארבע חמש אז הוא יפסיד.
אני עובד בשיווק אלכוהול ויום שלישי זה שעות שאני מסיים מוקדם
אבל מה עם אחרים
בוא נראה אם תהיה בעיה נאחר את זה,
חשבתי על הערב אבל מאוד קר בערב!
מגיע !!!! מגיע עם הרכב של העבודה , קאיה . לא לצפות ל hgt. אין לי גרוש לדלק.. בגלל קנייה . שבקרוב כול חבריי המועדון יגלו. אבארט׳ כבר אמרתי !?!
חבר'ה מה קורה?קצת רצינות ונכונות
חבר'ה חלשים -> מועדון חלששששש...
הייתי בא אבל האוטו עוד בשיפוצים
מגיע אבל אני בעד לאחר מעט
הייתי בא אבל האוטו עוד בשיפוצים
אין קשר... אני גם בלי ה HGT שלי אין, אין לי כסף לסוע איתה.. אני בא עם הרכב של העבודה.
ואם אתה צריך טרמפ אני בטוח שאחד מחבריי בפורום יישמח לארח אותך אצלו ברכב.
ואם ואף מהאיזור שלך לא יצליח לבוא. אני אבוא לאסוף אותך. אל אף שאני מחולון. הדלק על החשבון העבודה שלי :)
לא אוכל להגיע. נמצא בקורס מה 20
תהנו
איזה מועדון ביזיון!
צריך לשנות את השם למועדון תמיכה טכנית בפיאט!רק מי שיש לו בעיה נזכר בפורום הזה,בושה!
איזה מועדון ביזיון!
צריך לשנות את השם למועדון תמיכה טכנית בפיאט!רק מי שיש לו בעיה נזכר בפורום הזה,בושה!
תומר כול מילה בסלע!! אני. בא בכול מקרה גם אם זה רק אני אתה ושחר!!
איזה מועדון ביזיון!
תגיד לי, אתה רציני?
פתחת לפני 3 ימים שרשור, מאז אתה דואג להקפיץ אותו לעיתים תכופות. טכנית, זה לפני יומיים אפילו.
תן לאנשים קצת זמן, לא כולם נכנסים על בסיס יומי לפורום, זה קודם כל. לא בנו את רומא ביום אתה יודע...
שנית, כן, יש אנשים שהמועדון בשבילם הוא לבוא להתייעץ בפורום ולהמשיך הלאה, זה בסדר ומקובל, חבל סתם להתרגז בגלל זה.
בע״ה שיהיה מפגש כמו שהיה לוואגית אתמול
דניאל_חיפה
13-01-13, 16:49
יש הבדל בין לאהוב את המותג לבין "כבר קניתי פיאט אז אני יאהב אותה"
יש אנשים מכורים למותג, תהיה בטוח שהם לא נוסעים בספייס או משהו שכזה, וכמו שראינו לא מזמן גם היה טיול עקרבים, לעשות מפגש של כמה ספייסים ופונטו או כדומה נראה לי ממש מיותר, אם כל הכבוד והערכה למאמצים שאתה עושה בשביל שזה יקרה, ואם כל האהבה שלי לספייס שלי, אהבה שהתחילה ביום הקנייה ותיגמר ביום המכירה.
מה שאתה צריך זה מפגש "משקיעים", כל מיני אנשים עם רכבים פשוטים שפשוט משפרים קוסמטית ורוצים להשוויץ להתייעץ וסתם לשטוף את העיינים לפרויקט הבא שלהם, אני חושב שאתה צריך לכוון כללי ולא רק "פיאט".
בהערכה רבה למה שאתה עושה, דניאל.
נ.ב הייתי מגיע בשמחה אבל אני חיפאי, ואני לא ייסע את המרחק הזה בשביל מפגשון.
דניאל זאת הטעות שלך.
מפגש מועדון פיאט זה מפגש מועדון על כלל רכביו. ובגלל אנשים שלא מוכנים להגיע ורוצים שזה יהיה קרוב אלייהם מפגשים כאלו ואחרים לא מתקיימים ואנשים באים בטענות למה למועדון פיאט אין באמת מועדון.
אני אישית ב17 לחודש נוסע מכרמיאל עד למרכז בשביל מפגש רכב.
מפגש רכב היה בעבר כשלא הכרת אפחד, נכון לעכשיו זה מפגש חברים.
זה מפגש של רכבים צרפתיים, ובלי שום קשר אני מגיע עם פיאט, ועוד כמה חברים בעלי פיאט מגיעים.
כי אנחנו חברים ולא לפי מה שנמצא מתחת למנוע או איך נראה הרכב.
דניאל_חיפה
14-01-13, 15:06
אני נסעתי מחיפה לכפר סבא עם הפיאט למסיבה של פורום פולגז אופנועים, הגעתי עם אוטו כי אני אוהב את תחום האופנועים למרת שכרגע מאילוצי תקציב אני נוהג בספייס.
גם שם לא הכרתי אף אחד.
הנקודה שלי היא שכל אחד הולך למה שבאמת מעניין אותו, סתם לדוגמא אני לא חובב אספנות אבל עדיין מגיע לשטוף את העיניים כי יש מפגש מועדון 5 בנשר שזה ממש כמה דקות נסיעה ממני, הקטע הוא שאני לא אוהב עד כדי כך פיאט כדי לנסוע כזה רחוק, אם זה היה קרוב הייתי מגיע בשמחה.
אני לא שונא פיאט, אני גם לא מת על פיאט, יש לי רכב מסוג פיאט ואני אוהב ומטפח אותו, לא חשוב ארץ מוצא יצרן או מנוע, אני מטפח כל רכב שברשותי, ואני חושב שזאת עמדת הרוב כאן שלא רוצים להגיע כי רחוק להם.
איזה באסה עד שזה ביום נורמלי אני עובד עד 1 בלילה אוף :(((((((((
פורום של בכיינים!! תיצאו מהעבודה.. לשעתיים.. בואו נתאחד ! זה פשוט הזוי איך מועדון וואגס מצליח. ופה כולם בוכים!
דניס די לדבר שטויות ,מה הקשר בכיינים?
איך באמצע משמרת אפשר לצאת???
מתלבט אם להגיע ... לא מכיר אף אחד !
דניס איך מועדון וואגס מצליח?
כי שם לא תראה בעל אודי או סיאט אומר שהוא לא שונא וואגית אבל לא אוהב ופשוט לא מתאים לו להגיע כי יש לו כולה אודי.
מפגשים מבוססים על עניין המותג אבל מטרתם איחוד בין חברי הפורום ולא לבוא לעדות תחרות לי יש את ה *** הכי גדול.
בגלל זה אתה תראה במועדונים אחרים שכולם מגובשים ותמיד אתה תראה קבוצת רכבים ״מטורפים״ וקבוצה של רכב ״סטנדרטי״ פשוט.
לדעתי משהו לא עבד פה מההתחלת הדרך של המועדון ולכן כולם מנותקים פה לעומת מועדונים שכן מגובשים.
אני יגיע בכל זאת, ולא כי יש לי פיאט קופה וכדי שאנשים יבואו וישאלו ואוו מה זה.
אני יבוא כי קומץ האנשים שהכרתי פה סבבה וזה בשבילי כמו לעשות ישיבה עם חברים בחמישי בלילה או משהו בסגנון.
מי שהיה בשבת באיירפורט ראה שהיו מעל 80 כלים שאחד אחד מדהים, החל מ A3 ועד סילביות וניסאן Z שהגיעו, ואנשים פשוט התקבצו וישבו וצחוקים, נרגילות, פק״לי קפה ומעטים היו אלה שעברו בן המכוניות ואמרו ואוו וצילמו.
ככה מועדון צריך להתקיים ולא לפי מי שיש לו אבארט או י שיש לו אונו 64׳.
דניס איך מועדון וואגס מצליח?
כי שם לא תראה בעל אודי או סיאט אומר שהוא לא שונא וואגית אבל לא אוהב ופשוט לא מתאים לו להגיע כי יש לו כולה אודי.
מפגשים מבוססים על עניין המותג אבל מטרתם איחוד בין חברי הפורום ולא לבוא לעדות תחרות לי יש את ה *** הכי גדול.
בגלל זה אתה תראה במועדונים אחרים שכולם מגובשים ותמיד אתה תראה קבוצת רכבים ״מטורפים״ וקבוצה של רכב ״סטנדרטי״ פשוט.
לדעתי משהו לא עבד פה מההתחלת הדרך של המועדון ולכן כולם מנותקים פה לעומת מועדונים שכן מגובשים.
אני יגיע בכל זאת, ולא כי יש לי פיאט קופה וכדי שאנשים יבואו וישאלו ואוו מה זה.
אני יבוא כי קומץ האנשים שהכרתי פה סבבה וזה בשבילי כמו לעשות ישיבה עם חברים בחמישי בלילה או משהו בסגנון.
מי שהיה בשבת באיירפורט ראה שהיו מעל 80 כלים שאחד אחד מדהים, החל מ A3 ועד סילביות וניסאן Z שהגיעו, ואנשים פשוט התקבצו וישבו וצחוקים, נרגילות, פק״לי קפה ומעטים היו אלה שעברו בן המכוניות ואמרו ואוו וצילמו.
ככה מועדון צריך להתקיים ולא לפי מי שיש לו אבארט או י שיש לו אונו 64׳.
אני מסכים איתך בכול מילה.! ולכול אילו שלא חושבים כמוהו!!... אם תשימו לב אני בתחילת השרשור ציינתי שאני מגיע עם קאיה.. מליסינג.. ולא בפיאט.. אל אף שאני מחזיק ב HGT.. למה?! כי אני לא בא בשביל הרכבים.. אני בא בשביל החבר'ה.. ועל מנת להכיר חבר'ה חדשים!.. מתי תבינו שזאת משפחה?!:confused:
משפחה שאוהבת את המותג!!!
לא מדובר פה בטיול נסיעה.. או ביום מסלול.. (שאני מוכן להבין חלקכם אולי חוששים שהרכב לא יעמוד בציפיות, אבל גם זה נתון לשיקול. וחלק מחבריי המועדון ממש מכונאים ומבינים באיטלקיות הקטנות השאלו ויכולו תמיד לעזור בשעת הצורך.) בכול מקרה זה הוא מפגש סטטי.. אשר באים להכיר אחד את השני.. אז הטענה פה של הרכב במוסך מיותרת לגמריי!! אני מוכן לאסוף אחד ואחד מכם מהבית ולהחזיר בחזרה עד הבית! (מרכז ;))
הטענה של העבודה גם לדעתי לא מוצדקת פה.. כי זהו יום בחירות.. יום חופש.. אפילו אם לא תהיו בחופש.. אתם רשאים לבקש מהמעסיק שלכם ללכת לשעה - שעתיים להצביע בקלפי..
אז לא להיתחמק!! ולבואאאאאאאאאאאאאאאא................!
אני מקפיץ את השרשור!!!!!!!!
קדימההההההההההה................ איפה כולם, המפגש בשבוע הבא.... TURBOGUY, UPSET, KIWI, איגור? תביא את הצפונים..
יאללה איפה כולם.. לא ייתכן שמתארגן מפגש והשרשור פשוט נעלם!!
מה נסגר אנשים?המפגש מחרתיים!!!
לצערי לא אוכל להגיע. כחבר ליכוד ופעיל מרכזי בסניף פ״ת אני עובד ביום הבחירות מהבוקר עד הלילה. מאחל לכם מפגש פורה ומוצלח.
המפגש בוטל עקב ביקוש רב וחוסר מקום מתאים בגלל כמות האנשים!
בושה של פורום!
צריך להפריד בין מפגשים אמיתיים ובין הפורום.
הפורומים יכולים להיות פעילים כאן ומפגשים יכולים להיות לא פעילים כל כך.
כבר כתבתי מזמן וכמה פעמים שסתם מפגשים ללא משהוא נוסף ומיוחד לא כל כך יצליחו.
בברכה - רפי לין
בינינו לא היה הכי חכם לעשות מפגש ביום הבחירות.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.