View Full Version : סוף כל סוף הגיע לי ספוילר לHGT עכשיו שאלה קטנה
לאחר אין ספור ויכוחים עם מוכרים באייבי מצאתי אחד שמכר לי ושלח לי תמורת 250 שקל קיבלתי היום את הספוילר הוא נראה מעולה אני צריך לעשות לו צבע שיתאים לרכב הוא הגיע כסוף עכשיו השאלה אם מישהו מכיר מוסך של פחחות שיודע להתקין את הספוילר עם הברגים לזכוכית באזור המרכז.
לאחר אין ספור ויכוחים עם מוכרים באייבי מצאתי אחד שמכר לי ושלח לי תמורת 250 שקל קיבלתי היום את הספוילר הוא נראה מעולה אני צריך לעשות לו צבע שיתאים לרכב הוא הגיע כסוף עכשיו השאלה אם מישהו מכיר מוסך של פחחות שיודע להתקין את הספוילר עם הברגים לזכוכית באזור המרכז.
אתה מדבר על דגם הספורטינג?!.. (ספויילר).. אם כן.. אין אפשרות לתפוס אותו לחלון.. אלה רק בדבק.
כן הספורטינג אז למה הברגים?
אין לי מושג, אבל אם תתחיל לקדוח חורים בחלון. החלון יישבר לרסיסים. ראה הוזהרתה. אולי יש מכונה מסויימת שעושה את זה , אבל עוד לא ראיתי פרוייקט כזה בארץ
אז מה אמורים להוציא את הברגים מהספוילר?
כן תוציא את הברגים והדבקה.
אין דרך אחרת.
שחרון
איך אפשר להוריד את הברגים?
לקחו לך מכס ??
כמה הכל כולל הכול עלה לך ?
תודה :)
לא לקחו מכס הספוילר עצמו עלה 10 פאונד והמשלוח עלה 30 פאונד
שווה ללכת לזגג, שיוכל להגיד לך אם אפשרי לקדוח/להזריג בזכוכית או לא.
כבר הורדתי את הברגים אז מאוחר מידי לזה עכשיו אני מחפש מוסך של פחחות וצבע שיסכים לצבוע ולהדביק לי את הספוילר במחיר שפוי אם יש הצעות אני אשמח.
לא לקחו מכס הספוילר עצמו עלה 10 פאונד והמשלוח עלה 30 פאונד
אפשר קישור באיביי מהמוכר שקניתה ממנו ?
אין לו עוד מוצרים למכירה כרגע לפי מה שראיתי
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.