View Full Version : בעיית חשמל
שלום, פונטו ספייס 2002 16v elx ידנית
ביומיים האחרונים היו תקלות חשמל - הבהובים אקראים למאית שנייה של נורות כרית אויר ו-abs, כיבוי כבר 3 פעמים של הרדיו דיסק ותוך שנייה חוזר לפעול, הנעות קשות כאשר הרכב חם, כמו כן נסעתי היום בפקקים על הילוך ראשון וכל פעם שלחצתי על הקלאץ האורות הקידמיים נחלשו לשנייה וחזרו לפעולה רגילה.
יש כיוונים אל מקור התקלה?
כמו כן, מצבר חדש
תודה
ערן
כמה זמן יש לך את זה?!.. אם זה מהיום - אתמול ייתכן ויש קצר במערכת בגלל הגשמים (מים חילחלו). אני רוצה סתם להגיד.. אבל לדעתי זה הכיוון. ניתן לאנשים שיותר מבינים כאן.. להגיב:)
יש לבדוק טעינה, וחיבורי מינוס.
דוד.
לדעתי כדאי לבדוק טעינה ותקינות האלטרנטור, לבדוק במיוחד את נעלי הכבל של כבלי המצבר ועל הדרך את איכות ההארקה.
יש לבדוק טעינה, וחיבורי מינוס.
דוד.
מצטער על התגובה הזהה, שלחנו בו זמנית.. חח..*
omeroz1992
12-12-12, 22:02
כמו שנאמר , מצבר חלש שמסיים את חייו + בדיקת טעינת האלטרנטור .
בהצלחה
לא נאמר שהמצבר מסיים את חייו, להיפך נאמר שהמצבר חדש. :)
דוד.
omeroz1992
12-12-12, 23:58
אהא נכון (:
נשאר האלטרנטור .. , דוד תודה על התיקון
תודה על ההמלצות, לצערי אין לי ידע מכני רב ואת הכלים לבצע את הבדיקות. אשמח לדעת על בעל מקצוע אמין ומקצועי מאיזור נס ציונה/רחובות/ראשלצ שיוכל לאבחן כמו שצריך.
עוד שתי דברים שאני רוצה להוסיף, תמיד כאשר הייתי לוחץ על הכפתורים של העלאת החלונות בניוטרל בחנייה האורות הקידמיים היו מאבדים מעוצמתם. היום כאשר עשיתי זאת ישר איבוד עוצמה רציני באורות וישר נורת אזהרה של abs נדלקה.
כמו כן מאז ומתמיד היתה לי בעיה של מאין שריקה מהרדיו דיסק מדגם פיוניר, ומאז התקלה השריקה ממש התחזקה. הבנתי שלשריקה יש קשר להארכה.
לגבי הנעה קרה מניע מצויין.
שוב תודה
ערן
עדכון, קראתי באינטרנט החכמתי אחפש מחר לקנות מולטימטר טוב שגם יהיה ואבצע בדיקה לטעינת האלטרנטור.
למרות שנראה לי שיש והיה לי בעיית הארכה שהחמירה עם החורף והצטבר קורוזיה.
אעדכן
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.