PDA

View Full Version : מחפש HGT

amitbaba
04-12-12, 22:09
שלום לכולם, אני כבר די הרבה פה בפורום מסתובב אבל לא כל כך מפרסם הודעות :razz:
אני מחפש HGT שמורה עם כמה שפחות קילומטר ויד כמה שיותר נמוכה.
אני מאמין שראיתי כבר את כל הHGT שעומדות למכירה אבל אם מישהו יכול להפתיע אותי זה יהיה נחמד ;)

yair791
04-12-12, 23:29
יש HGT של מיכאל אחד ממנהלי הפורום

dennis
05-12-12, 07:45
אני בטוח שלא ראית את של מיכאל. אחרת מזמן כבר היית קונה

amitbaba
05-12-12, 10:21
לא ראיתי אותה, ראיתי שהיא מפורסמת.
לא משנה מה המצב שלה גם אם היא הייתה מושלמת 29 אלף זה הרבה יותר מדי כסף, וכשאני ארצה למכור את האוטו עוד 3-5 שנים עם יד רביעית ו220 אלף קילומטר כנראה שלא יתקרבו אליה, ובגלל זה 29 אלף בחמש שנים זה הפסד של ששת אלפים בשנה וזה הרבה יותר מדי.
אני בטוח שהאוטו במצב טוב מאוד אבל המחיר פשוט לא פרופורציונאלי ואם המצב היה אחר הייתי מאוד רוצה לקנות את הרכב שלו.

dennis
05-12-12, 10:35
לא ראיתי אותה, ראיתי שהיא מפורסמת.
לא משנה מה המצב שלה גם אם היא הייתה מושלמת 29 אלף זה הרבה יותר מדי כסף, וכשאני ארצה למכור את האוטו עוד 3-5 שנים עם יד רביעית ו220 אלף קילומטר כנראה שלא יתקרבו אליה, ובגלל זה 29 אלף בחמש שנים זה הפסד של ששת אלפים בשנה וזה הרבה יותר מדי.
אני בטוח שהאוטו במצב טוב מאוד אבל המחיר פשוט לא פרופורציונאלי ואם המצב היה אחר הייתי מאוד רוצה לקנות את הרכב שלו.

ברכב ספורט במיוחד ישן , לא מסתכלים על יד!!! זה ממש לא משנה .. רכבי ספורט בממוצע מחליפים שתי ידיים בשנה! הרכב שלי יד 6!!! ואני מכיר כמה וכמה hgt בארץ שמזמן עברו את 250 אלף קילומטראז.. ונוסעות כמו טיל!! דווקא האלו עם הקילומטראז הפחות לא הייתי מתקרב עליהם.. או ששיחקו להן במד.. והרכב גמור מזמן(זה רכב שטופל אצל ערבים, בגדול) או שפשוט הרכב עמד כול כך הרבה במוסך שלא הספיקו לצבור איתו קילומטראז.. כך את זה לתשומת ליבך..! כול הפורום מכיר את הרכב של מיכאל!! ולא סתם אומר לך לקנות אותו... כדאי שבאמת תעיף מבט , לא?!? מן hgt במצב שלו תעלה כול הרבה.. אל תשווה לhgt ביד 2.. שעומדות שם שנים למכירה!!!!

hamudi_hgt
05-12-12, 11:27
למכור את האוטו עוד 3-5 שנים עם יד רביעית ו220 אלף קילומטר כנראה שלא יתקרבו אליה, ובגלל זה 29 אלף בחמש שנים זה הפסד של ששת אלפים בשנה וזה הרבה יותר מדי.

טעות יא זלמה ! בונטו HGT מחיר רק עולה ! גם האקזמפלר הספציפי הזה הוא בן זומה של רכב !

amitbaba
05-12-12, 12:11
ברכב ספורט במיוחד ישן , לא מסתכלים על יד!!! זה ממש לא משנה .. רכבי ספורט בממוצע מחליפים שתי ידיים בשנה! הרכב שלי יד 6!!! ואני מכיר כמה וכמה hgt בארץ שמזמן עברו את 250 אלף קילומטראז.. ונוסעות כמו טיל!! דווקא האלו עם הקילומטראז הפחות לא הייתי מתקרב עליהם.. או ששיחקו להן במד.. והרכב גמור מזמן(זה רכב שטופל אצל ערבים, בגדול) או שפשוט הרכב עמד כול כך הרבה במוסך שלא הספיקו לצבור איתו קילומטראז.. כך את זה לתשומת ליבך..! כול הפורום מכיר את הרכב של מיכאל!! ולא סתם אומר לך לקנות אותו... כדאי שבאמת תעיף מבט , לא?!? מן hgt במצב שלו תעלה כול הרבה.. אל תשווה לhgt ביד 2.. שעומדות שם שנים למכירה!!!!
הבעיה היא ממש לא היד יד שלישית זה לא יד גבוהה, הבעיה היא הקילומטרז'.
אני מסכים איתך שיש רכבים עם 120 אלף גמורים לגמרי אבל רכב עם 200-250 אלף קילומטר גם אם שמרו עליו כמו על אוצר, יש לו בלאי טבעי, ויש סיבה שקשה מאוד למכור רכב עם 220 עלף לא משנה כמה הרכב שמור.
אני אומר שוב, מבחינתי אני בטוח שהאוטו שמור ואני רציני מאוד ולא מחפש משחקים.
הבעיה היא שהמחיר יותר מדי גבוה בשבילי. :confused:

dennis
05-12-12, 13:39
הרכב של מיכאל 150 אלף ... זה רחו
ק עד 200 אלף.. המחיר מתואם היטב.. לרגל המצב שאין למצוא hgt כזאת שמורה עם ק
ילומטרטאז מאוד נמוך לשנתון.. תשמע אני לא מנסה למכור למיכאל את הרכב.. באמת שזאת לא בעיה שלי.. משכן אני מנסה לעזור לך.. אם אתה כן מחפש לא ליפול בפח.. זה הרכב המושלם

amitbaba
05-12-12, 15:00
הרכב של מיכאל 150 אלף ... זה רחו
ק עד 200 אלף.. המחיר מתואם היטב.. לרגל המצב שאין למצוא hgt כזאת שמורה עם ק
ילומטרטאז מאוד נמוך לשנתון.. תשמע אני לא מנסה למכור למיכאל את הרכב.. באמת שזאת לא בעיה שלי.. משכן אני מנסה לעזור לך.. אם אתה כן מחפש לא ליפול בפח.. זה הרכב המושלם
הרכב עם 170 אלף לפי מה שהוא רשם.
תשמע גם אם הרכב במצב מושלם ואין לו שום בעיה וזה אומר שקט בחמש שנים הקרובות, 29 אלף זה טוטאלית מחיר מאוד מאוד גבוה בשביל הרכב הזה והוא (המחיר) לא ריאלי כל כך.
באמת חבל לי אם הרכב היה במחיר טוב הייתי קופץ על זה בלי לחשוב פעמיים וכשאני אומר מחיר טוב אני לא מדבר על 17 או 16 אני מדבר יותר בכיוון של ה20 הנמוכים.

dennis
05-12-12, 15:48
קודם כול מחירון 21800! זה רכב נדיר יחסית בארצנו מן הסתם הוא יותר מהמחירון! אגב את שלי קניתי ב- 21 ושמתי עליו לפחות 10... תעשה 1+1 ותראה שמהרכב של מיכאל רק תרוויח.. אהה ועוד דבר.. אם אתה חושב שיהיה לך 5 שנים שקט עם כול רכב שתהיה לא משנה באיזה מצב הוא.. אתה טועה.. תמיד יש הפתעות ועוד ברכב ישן כמו hgt

amitbaba
05-12-12, 17:27
קודם כול מחירון 21800! זה רכב נדיר יחסית בארצנו מן הסתם הוא יותר מהמחירון! אגב את שלי קניתי ב- 21 ושמתי עליו לפחות 10... תעשה 1+1 ותראה שמהרכב של מיכאל רק תרוויח.. אהה ועוד דבר.. אם אתה חושב שיהיה לך 5 שנים שקט עם כול רכב שתהיה לא משנה באיזה מצב הוא.. אתה טועה.. תמיד יש הפתעות ועוד ברכב ישן כמו hgt
הבעיה בארץ זה שכל הHGT גמורות, ואולי לא כדאי בכלל להיכנס לזה.. 8-O

turbo guy
05-12-12, 17:29
תשמע גם אם הרכב במצב מושלם ואין לו שום בעיה וזה אומר שקט בחמש שנים הקרובות, 29 אלף זה טוטאלית מחיר מאוד מאוד גבוה בשביל הרכב הזה והוא (המחיר) לא ריאלי כל כך.
באמת חבל לי אם הרכב היה במחיר טוב הייתי קופץ על זה בלי לחשוב פעמיים וכשאני אומר מחיר טוב אני לא מדבר על 17 או 16 אני מדבר יותר בכיוון של ה20 הנמוכים.

אתה לא ממש בפרופורציה אחינו. לי יש אחת עם 133000 קמ עם צבע זהב די שרוף .יד שלישית
מכאני מעולה {לא חסכתי שקל .}קווים יפים .ללא תאונות {עד כמה שידוע לי .}
ולא תקבל אותה גם ב30K .
עכשיו אתה בטח שואל למה ? אז ככה ,אני לא חי לפי הקריזות של לוי יצחק ..הרכב נדיר ואפילו מאד..
מי שרוצה ? ורציני ,שישלם ..30K זה ממש לא הרבה יחסית לחבילה הכללית שנקראת HGT ..
אם היה לבעלי הHGT שכל כולם היו מוכרים ב 10K מעל המחירון ..אני גם מבטיח לך שהיו קונים ..

amitbaba
05-12-12, 19:15
אתה לא ממש בפרופורציה אחינו. לי יש אחת עם 133000 קמ עם צבע זהב די שרוף .יד שלישית
מכאני מעולה {לא חסכתי שקל .}קווים יפים .ללא תאונות {עד כמה שידוע לי .}
ולא תקבל אותה גם ב30K .
עכשיו אתה בטח שואל למה ? אז ככה ,אני לא חי לפי הקריזות של לוי יצחק ..הרכב נדיר ואפילו מאד..
מי שרוצה ? ורציני ,שישלם ..30K זה ממש לא הרבה יחסית לחבילה הכללית שנקראת HGT ..
אם היה לבעלי הHGT שכל כולם היו מוכרים ב 10K מעל המחירון ..אני גם מבטיח לך שהיו קונים ..

אני מצטער להגיד לך *** אבל מי שלא מחובר למציאות זה אתה.
גם אם הייתה מכונית אחת כזאת בארץ והיא הייתה עם 100 אלף קילומטר שמורה כמו רכב 2012 האוטו הזה פשוט ל שווה יותר מ24 וגם זה במקרה הקיצוני שאמרתי.
תנסה למכור ב30, ותראה.

dodihob
05-12-12, 19:39
בדיוק כמו שאמרתי למיכאל, תשים צמיגים פשוטים, את החדשים תמכור ותחליף עם בעל HGT אחר, תמכור את הגגון, תמכור את הקויילאוברים ושים בולמים קפיצים מקוריים שיש לך כבר. תמכור את האוטו סטנדרט במחיר שלאנשים אחרים יעשה טוב על הלב, ויקבלו את החבילה הסטנדרטית.
עכשיו לבנאדם שקונה לא איכפת שהבולמים מקוריים בני 12 שנה, שהצמיגים לא אוחזים (רכב ספורטיבי) ויש להחליפם בקרוב, העיקר שבמעמד הקנייה הוא קנה את הרכב בזול.

amitbaba
05-12-12, 19:52
בדיוק כמו שאמרתי למיכאל, תשים צמיגים פשוטים, את החדשים תמכור ותחליף עם בעל HGT אחר, תמכור את הגגון, תמכור את הקויילאוברים ושים בולמים קפיצים מקוריים שיש לך כבר. תמכור את האוטו סטנדרט במחיר שלאנשים אחרים יעשה טוב על הלב, ויקבלו את החבילה הסטנדרטית.
עכשיו לבנאדם שקונה לא איכפת שהבולמים מקוריים בני 12 שנה, שהצמיגים לא אוחזים (רכב ספורטיבי) ויש להחליפם בקרוב, העיקר שבמעמד הקנייה הוא קנה את הרכב בזול.

אני לא מחפש בולמים ספורטיביים ולא גגונים, אני אוהב אותך הרכב מקורי כמו שהוא יצא מחברה ואם צריך להחליף חלק לפי דעתי צריך לחליף לחלק המקורי.
הכוכביות בהודעה הקודמת הופיעו סתם ככה לא קיללתי או משהו חס וחלילה)רק לידע כללי(

dennis
05-12-12, 20:54
ערן.. יש לך טעות באמת שלא מדובר בכלל בבולמים או גגון.. או אפילו צבע! המצב המכאני הכי משפיע ברכב הזה.. גם אני כאשר אמכור לא אסתכל על זה שיש קוילאוברים ו סאנרוף.. כי זה לא מעניין! אתה יודע שלא חסכתי שקל על טיפולים! אני אמכור לפי איך שהרכב מתפקד! אגב גם אצלי הצבע על הפנים ( נצבעה צבע על צבע. צמיגים צריך להחליף! אבל אם אמכור, זה יהיה גם כ- 30 אלף. אגב קניתי את שלי ב 21!! נעשו דברים ב 15 אלף שקל! הרכב מדהים לשנתון שלו! משחושב שזה לא שווה וזה מחיר מופלץ יכול לקנות ביד 2 יש שם אחת ב 16 אם אני לא טועה! אני מבטיח לו ויכול לשים כסף שהוא יוציא עליה לפחות 15 אלף שקל!! בשביל להחזיר אותה למצב טוב ,זה הסכום! אני למדתי על בשרי..! את זה! Turboguy צדק בהכול!! זה נהיה רכב נדיר , אולי הוא לא בביצועים של מזארטי ! אבל נשארו לנו בארץ בודדת כאלו!! Amitbaba תתפלא ויש בארץ שמורות .. כמו זאת של מיכאל! שאגב הוא מבין לא קטן בכול משקשור לרכב, ועזר לי מספר פעמים

amitbaba
05-12-12, 21:48
ערן.. יש לך טעות באמת שלא מדובר בכלל בבולמים או גגון.. או אפילו צבע! המצב המכאני הכי משפיע ברכב הזה.. גם אני כאשר אמכור לא אסתכל על זה שיש קוילאוברים ו סאנרוף.. כי זה לא מעניין! אתה יודע שלא חסכתי שקל על טיפולים! אני אמכור לפי איך שהרכב מתפקד! אגב גם אצלי הצבע על הפנים ( נצבעה צבע על צבע. צמיגים צריך להחליף! אבל אם אמכור, זה יהיה גם כ- 30 אלף. אגב קניתי את שלי ב 21!! נעשו דברים ב 15 אלף שקל! הרכב מדהים לשנתון שלו! משחושב שזה לא שווה וזה מחיר מופלץ יכול לקנות ביד 2 יש שם אחת ב 16 אם אני לא טועה! אני מבטיח לו ויכול לשים כסף שהוא יוציא עליה לפחות 15 אלף שקל!! בשביל להחזיר אותה למצב טוב ,זה הסכום! אני למדתי על בשרי..! את זה! Turboguy צדק בהכול!! זה נהיה רכב נדיר , אולי הוא לא בביצועים של מזארטי ! אבל נשארו לנו בארץ בודדת כאלו!! Amitbaba תתפלא ויש בארץ שמורות .. כמו זאת של מיכאל! שאגב הוא מבין לא קטן בכול משקשור לרכב, ועזר לי מספר פעמים

אני אומר שוב, האידיאל מבחינתי הוא שאם אני קונה HGT, היא תהיה מחבר פורום ובמיוחד ממנהל שאני בטוח שהשקיע בה הרבה.
אבל המחיר גבוה מדי בשבילי והוא מעבר לתקציב שלי, ואם מה שאתה אומר הוא נכון, אולי כדאי לי לרדת מHGT.. :shock:

dennis
05-12-12, 21:54
תשמע.. אני לא נותן דעות פה, כול אחד ומה שטוב לו.. באמת שה hgt אמינה, ספורטיבית , נראת טוב. בתקציב שלה היא תמורה טובה! עוד הפעם חשוב מאוד עד כמה היא שמורה. בכול רכב אפשר ליפול בפח. יש אנשים שלא מטפלים כראוי.. וזה כול ההשלכות. בגדול הhgt מהנה. לגביי התקציב תנסה לחסוך עוד קצת .. אם אתה באמת מעוניין. זה לשיקולך! בהצלחה!!

amitbaba
05-12-12, 22:02
תשמע.. אני לא נותן דעות פה, כול אחד ומה שטוב לו.. באמת שה hgt אמינה, ספורטיבית , נראת טוב. בתקציב שלה היא תמורה טובה! עוד הפעם חשוב מאוד עד כמה היא שמורה. בכול רכב אפשר ליפול בפח. יש אנשים שלא מטפלים כראוי.. וזה כול ההשלכות. בגדול הhgt מהנה. לגביי התקציב תנסה לחסוך עוד קצת .. אם אתה באמת מעוניין. זה לשיקולך! בהצלחה!!

התקציב שלי הוא משהו כמו 22..
יש מישהו שמוכר אחת בבאר שבע כחולה עם מכסה מנוע קארבון.
מישהו שמע עליה אולי?

Michael
05-12-12, 22:36

אם כולם כבר מדברים :cool:
אני רוצה לשאול מה זה מחיר ריאלי ?
אני רוצה הסבר ? מה זה ? מחירון ? שמאי ? מה זה ? אני מצטט: מחירון זה המלצה בלבד !
אני לא מאמין שאתה יכול לקנות אותו שאתה לא מכיר בזול ולהנות ממנו. אם אתה מחפש במחיר כזה נמוך אז למה אתה מחפש במועדון פיאט ? האנשים פה אכפת מהאוטו שלהם. זה לא אוטו מהשכנים.
לך ליד2 ותמצא יש מלא שם במחיר זול. תוך זמן קצת תראה שהזול עולה ביוקר.

כל אחד יכול לדרוש כמה שהוא רוצה, אתה לא יכול להגיד אם זה מחיר ריאלי או לא !
הדבר היחיד שאתה יכול להגיד: יקר לי.

זהו :D

amitbaba
05-12-12, 22:48
אם כולם כבר מדברים :cool:
אני רוצה לשאול מה זה מחיר ריאלי ?
אני רוצה הסבר ? מה זה ? מחירון ? שמאי ? מה זה ? אני מצטט: מחירון זה המלצה בלבד !
אני לא מאמין שאתה יכול לקנות אותו שאתה לא מכיר בזול ולהנות ממנו. אם אתה מחפש במחיר כזה נמוך אז למה אתה מחפש במועדון פיאט ? האנשים פה אכפת מהאוטו שלהם. זה לא אוטו מהשכנים.
לך ליד2 ותמצא יש מלא שם במחיר זול. תוך זמן קצת תראה שהזול עולה ביוקר.

כל אחד יכול לדרוש כמה שהוא רוצה, אתה לא יכול להגיד אם זה מחיר ריאלי או לא !
הדבר היחיד שאתה יכול להגיד: יקר לי.

זהו :D

מסכים איתך במאה אחוז.
ובשתי מילים: יקר לי.
מחירון זה באמת המלצה אבל אין מה לעשות המחירון מהווה איזשהי אינדיקציה, גם אם אני ואתה יודעים שהאוטו שלך שווה 30, כשאני אבוא למכור את האוטו עוד 3-4-5 שנים המחירון שלו יהיה אני משער בסביבות ה14 ואני לא מאמין שאני אוכל למכור אותו ביותר מזה..
אני אומר בפעם ה100 שאם הייתה לי את האפשרות הייתי קופץ על האוטו כי למרות שאני לא מכיר אותך, בן אדם שמנהל פורום פיאט כנראה שמעריך את הרכב שלו ושומר עליו.

Caveman
05-12-12, 22:58
אם אתה חושב מה יהיה עוד 3-4 שנים עם מחיר הרכב שלך, אל תקנה רכב.
רכב קונים כדי להשתמש, ולהנות אם אפשר, לא כדי למכור.
ובכל מקרה, כידוע, אלו שעומדים מאחורי מחירוני הרכב לא מחבבים רכבי נישה, זוהי המציאות הישראלית.

תקנה לך רכב ספורטיבי בן כמעט 10 שנים, בזול, ואז תבין שבעצם קנית בזוקר.
או, שתשקיע קצת יותר עכשיו, תחסוך לך יישור קו, ותהנה בראש שקט.
התוספת עכשיו היא כל כך זניחה יחסית לעלות הווריאטור שתצטרך להחליף, או ראש המנוע שתצטרך לתקן, או הצמיגים שתצטרך להחליף, אם תקנה רכב אחר בזול יותר.

בכל מקרה, מקווה שתמצא את מבוקשך, ושתהיה מרוצה.

Michael
05-12-12, 23:01
מסכים איתך במאה אחוז.
מחירון זה באמת המלצה אבל אין מה לעשות המחירון מהווה איזשהי אינדיקציה, גם אם אני ואתה יודעים שהאוטו שלך שווה 30, כשאני אבוא למכור את האוטו עוד 3-4-5 שנים המחירון שלו יהיה אני משער בסביבות ה14 ואני לא מאמין שאני אוכל למכור אותו ביותר מזה..
אני אומר בפעם ה100 שאם הייתה לי את האפשרות הייתי קופץ על האוטו כי למרות שאני לא מכיר אותך, בן אדם שמנהל פורום פיאט כנראה שמעריך את הרכב שלו ושומר עליו.

מעולה, עכשיו אתה כבר ריאלי :D
לגבי המחירון, אם היה עוקב כמו כולנו הייתה רואה שהוא דפקה טיפס מעט.

dennis
05-12-12, 23:12
מסכים איתך במאה אחוז.
לא בהכרח תמכור אותו.. ב 14.. אם תשמור עליו. והוא במצב מעולה.. אתה תמיד יכול לדרוש עליו מחיר מעל המחירון.. כמו עכשיו.. לצורך העניין קניתי את שלי ב- 21.. היום אני לא אחשוב למכור בפחות מ-30.

shotdown
05-12-12, 23:43
מחירון לא תמיד אינדיקציה.
המחירון של הפיאט קופה 4 צילינדר באזור ה 40 אלף והן נמכרות ב 55 ומעלה, תתעלם מהירוקה שביד 2, היא יד 234 עם שילדה שבורה ועקומה כמו שיניים של נרקומנית והיא בכל זאת נמכרת באזור ה 30 אלף שקל.

פיאט קופה מושקעת נמכרת ב 20 אפילו 30 מעל המחירון.

כנ"ל ה HGT, תמיד יש את ה"סטנדרטיות" שהכל עוד מהיצרן, הרכב גמור במידה ולא ריעננו אותו כמו שצריך ואותן אתה תקנה במחירון או מעט מטה, ותמיד המושקעות יהיו מעל המחירון

אתה לא קונה טויוטה קורולה ולא פורד פוקוס, אתה צריך להתחשב בעובדה שאתה קונה סופר מיני זריזה והידיים עוברות כמו כלום והק"מ לא נחשב.

הקופה שלי 189 אלף ק"מ והחליפו לה כבר 3 פעמים מנוע, כיום אחרי השיקום אני בטוח שהיא לא נופלת מקופה שיצאה רק אתמול מהחברה.

dodihob
05-12-12, 23:57
לפי התגובה שלך זה מחזק את הטענות שלי. אנשים מחפשים לקנות את הרכב הזה בזול. מיכאל מכור בנפרד את כל התוספות, מכור אותו בסטנדרט ולא יותר, במחיר נמוך יותר ותרוויח בדיוק אותו מחיר שאתה דורש.
מצחיק לרצות לקנות רכב ספורטיבי ולהגיד שאתה רוצה אותו מקורי, בד"כ לרוכשי הרכבים הספורטיביים יש איזשהי זיקה לנהיגה ספורטיבית, ולדעת שהוא מגיע עם סט קויילאוברים זה בד"כ נחשב פלוס.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה במציאת הרכב שמתאים לך
ערן

turbo guy
06-12-12, 10:56
אני מצטער להגיד לך *** אבל מי שלא מחובר למציאות זה אתה.
גם אם הייתה מכונית אחת כזאת בארץ והיא הייתה עם 100 אלף קילומטר שמורה כמו רכב 2012 האוטו הזה פשוט ל שווה יותר מ24 וגם זה במקרה הקיצוני שאמרתי.
תנסה למכור ב30, ותראה.

או-קיי אני לא מחובר למציאות .לך תקנה מלוי יצחק .מה אתה מחפש פה ?
אתה מחליט ש 24 זה השווי ,רוצה אוטו חדש במחיר הזה ..תשמע אח שלנו ,תגיש מועמדות
לחי בללה לנד. יש אנשים שהשקיעו ים של כסף ב HGT שלהם .
תסלח לי ,אבל מי אתה שיתנו לך רכב כזה ב 24 אלף ?? שה 24 לפעמים מתקרב למה שהשקיעו .
מה נראה לך שזו איזה מאזדה לנטיס מליסינג ?? זה רכב נדיר. רוצה נדיר ומושקע ? תשלם .
אתה טוען שאני מנותק מהמציאות ?? אתה יודע מה ? אני בטוח שאתה לא תקנה HGT ..איך אני בשבילך ? צריך להעריך רכבים כאלה. ובך אין התכונה הזאת כנראה ..
לגבי הHGT שלי ,אני מת עליה .לא מתכוון ,ולא רוצה למכור להיפך יש תוכניות מגירה לשדרוג ..
מישהו אמר טורבו ?? זו אחת המכוניות המוצלחות שהיו לי ,והיו מספיק .הלוואי עליך את חלקן .
יש לי עוד שני רכבים בבעלותי ורוב הזמן אני איתה . מת עליה ..קסם של כלי.
גם אם אתה אישית תבוא עם 40 אלף לא תקבל אותה .מקווה גם שאחרים ינהגו כמוני .
זה רק בגלל חוסר כבוד להשקעה ולכסף שאנשים משקיעים ברכבים שלהם .
לא ידוע לי שכסף גדל על העצים .רוצה לקנות ? תשלם .אין מתנות .

amitbaba
06-12-12, 15:48
או-קיי אני לא מחובר למציאות .לך תקנה מלוי יצחק .מה אתה מחפש פה ?
אתה מחליט ש 24 זה השווי ,רוצה אוטו חדש במחיר הזה ..תשמע אח שלנו ,תגיש מועמדות
לחי בללה לנד. יש אנשים שהשקיעו ים של כסף ב HGT שלהם .
תסלח לי ,אבל מי אתה שיתנו לך רכב כזה ב 24 אלף ?? שה 24 לפעמים מתקרב למה שהשקיעו .
מה נראה לך שזו איזה מאזדה לנטיס מליסינג ?? זה רכב נדיר. רוצה נדיר ומושקע ? תשלם .
אתה טוען שאני מנותק מהמציאות ?? אתה יודע מה ? אני בטוח שאתה לא תקנה HGT ..איך אני בשבילך ? צריך להעריך רכבים כאלה. ובך אין התכונה הזאת כנראה ..
לגבי הHGT שלי ,אני מת עליה .לא מתכוון ,ולא רוצה למכור להיפך יש תוכניות מגירה לשדרוג ..
מישהו אמר טורבו ?? זו אחת המכוניות המוצלחות שהיו לי ,והיו מספיק .הלוואי עליך את חלקן .
יש לי עוד שני רכבים בבעלותי ורוב הזמן אני איתה . מת עליה ..קסם של כלי.
גם אם אתה אישית תבוא עם 40 אלף לא תקבל אותה .מקווה גם שאחרים ינהגו כמוני .
זה רק בגלל חוסר כבוד להשקעה ולכסף שאנשים משקיעים ברכבים שלהם .
לא ידוע לי שכסף גדל על העצים .רוצה לקנות ? תשלם .אין מתנות .

מי שחי בלהלהלנד זה אתה.
אתה בטוח שהרכב הזה זה מינימום פרארי והסיבה היחידה לזה היא שיש מעט כאלה בארץ והוא נחשב "נדיר".
מצטער אבל אני ממש לא משלם על רכב לפי כמה כאלה יש בארץ. זה לא מעניין אותי.
יכולות להיות מכוניות הרבה יותר נפוצות שהן גם הרבה יותר טובות.
ה"נדירות" של הרכב זה לא פקטור בכלל. ובשורה תחתונה- רכב נדיר הוא לא יותר טוב/ שווה יותר מרכב נפוץ. מה שאתה אומר נכון אם מדובר על רכב אספנות אבל אני לא מאמין שיש HGT אחת בארץ שהיא במצב של רכב אספנות ושהיא לא קרועה לפחות קצת.
אני מאוד מעריך את הרכב ויודע שהוא רכב מעולה אבל אני ממש לא חושב שהוא שווה 30 אלף.
ודבר אחד לא ברור לך: זה שאתה משקיע כסף על רכב לא עושה אותו שווה יותר!
לפי הטענה שלך אני יכול לקנות עכשיו מכונית ב100 אלף ולהשקיע בה מיליון שקל בשיפורים.
אתה באמת מאמין שמישהו יקנה אותה במיליון ו100 אלף? ולא יעדיף לקנות איזה בוגאטי חדשה?
ברור שזה לא אותו סדר גודל אבל זאת רק המחשה לכמה התפיסה שלך לא נכונה !
להמחשה : אח שלי קנה לפני בערך שנתיים סיאט איביזה טורבו משופרת מפה ועד הודעה חדשה, 220 כ"ס(הרכב המקורי מספק 170) עם יד נמוכה וקילומטר נמוך- במחיר מחירון, ואתה יודע למה? כי המוכר פשוט לא הצליח למכור את הרכב בשקל מעל המחירון, ותאמין לי שהוא ניסה.
כסף שאתה משקיע ברכב זה כסף שאתה מחליט להשקיע, זה לא כסף שיחזור אליך אלא אם כן מצאת קונה מאוד פראייר.
אני כנראה לא "ראוי" להיות בעל HGT לפי מה שאתה אומר, אז אולי כדאי לי לחפש רכב אחר שלא יעשה לי בעיות.
את האמת התאכזבתי מאוד, לא חשבתי שאנשים יתקפו אותי פה בגלל הדעה שלי..

עריכה: אני לא הסתכלתי אפילו על המחירון של יצחק לוי, והבנתי שמחירון שלו לHGT הוא משהו כמו 17-18.
אני מדבר על המחירון של יד 2 שהוא הרבה הרבה יותר מציאותי ואני מדבר מניסיון

turbo guy
06-12-12, 15:57
מי שחי בלהלהלנד זה אתה ***.
אתה בטוח שהרכב הזה זה מינימום פרארי והסיבה היחידה לזה היא שיש מעט כאלה בארץ והוא נחשב "נדיר".
ה"נדירות" של הרכב זה לא פקטור בכלל. ובשורה תחתונה- רכב נדיר הוא לא יותר טוב/ שווה יותר מרכב נפוץ. מה שאתה אומר נכון אם מדובר על רכב אספנות אבל אני לא מאמין שיש HGT אחת בארץ שהיא במצב של רכב אספנות ושהיא לא קרועה לפחות קצת.
אני מאוד מעריך את הרכב ויודע שהוא רכב מעולה אבל אני ממש לא חושב שהוא שווה 30 אלף.
לפי הטענה שלך אני יכול לקנות עכשיו מכונית ב100 אלף ולהשקיע בה מיליון שקל בשיפורים.
אתה באמת מאמין שמישהו יקנה אותה במיליון ו100 אלף? ולא יעדיף לקנות איזה בוגאטי חדשה?
להמחשה : אח שלי קנה לפני בערך שנתיים סיאט איביזה טורבו משופרת מפה ועד הודעה חדשה, 220 כ"ס(הרכב המקורי מספק 170) עם יד נמוכה וקילומטר נמוך- במחיר מחירון, ואתה יודע למה? כי המוכר פשוט לא הצליח למכור את הרכב בשקל מעל המחירון, ותאמין לי שהוא ניסה.
כסף שאתה משקיע ברכב זה כסף שאתה מחליט להשקיע, זה לא כסף שיחזור אליך אלא אם כן מצאת קונה מאוד פראייר.
אני כנראה לא "ראוי" להיות בעל HGT לפי מה שאתה אומר, אז אולי כדאי לי לחפש רכב אחר שלא יעשה לי בעיות.

תגיד מה אתה רוצה ? לקנות אחת ב24 אלף ולמכור אותה עוד 5 שנים ב 23 ??
זה לא פרארי ולא מתקרב להיות ..אבל נדירה מה לעשות ? ואחת יפה עולה כסף ..תפנים ..
אנשים תקפו אותך כי אתה מתנהג כמו סוחר מכוניות סוג ד ..
בסכום הכסף שהקצבת לך תוכל לקנות HGT יד 12 על בלוקים ..
בהצלחה לך ..

dennis
06-12-12, 18:04
Turboguy צודק .. אתה מחפש רכב ספציפי.. מה לעשות נשארו לנו כאלו קצת.. והבעלים שלהן יודעים זאת.. גם תתפלא יש hgt במצב אספנות בארץ.

y0jik
06-12-12, 18:19
מסכים עם כל מילה של amitbaba.
זה שלא הביאו הרבה hgt לארץ והכמות פה שלהם קטנה , לא אומר שהרכב פתאום שווה יותר ממה שהוא עולה בכל מקום אחר.
זה לא שיש 4 hgt בכל הארץ, מי שמחפש ורוצה את הרכב ימצא , במצב טוב ושמור או פחות טוב שדורש קצת טיפול. זה לא משנה , hgt זה בסך הכל רכב (עד כמה שזה נשמע לא טוב ואתם אוהבים את הרכב שלכם ובשבילכם הוא לא ״סתם רכב״ אבל הוא לא שונה משום רכב אחר)

הוא יכול לקנות את הרכב של מיכאל ב30 ואחרי חודשיים - שלושה ילך הראש או הגיר וכו׳..
זה שהרכב כ-ר-ג-ע במצב ״מושלם״ לא אומר כלום , אין פה אחריות, זה לא רכב חדש מהחברה,
הבלאי הוא בלתי נמנע לא משנה כמה תטפל ברכב או תשקיע בו.
ההשקעה רק מאריכה את חיי החלקים.

בנוגע לשיפורים זאת ההחלטה של בעל הרכב האם לבצע שיפורים למיניהם, זאת נטו השקעה שלו והכסף הזה לא יוחזר לו כשהרכב ימכר.
כמו שמישהו אמר קודם, הכי טוב שמיכאל ימכור את השיפורים בנפרד למי שמחפש אותם ואת הרכב כסטנדרטי לחלוטין , כי זה מה שהקונה מחפש. אם הקונה רוצה להוסיף שיפורים זאת ההחלטה וההשקעה שלו, לא של הבעלים הקודם.

גל שאמיס
06-12-12, 18:28
מי שחי בלהלהלנד זה אתה.

עריכה: אני לא הסתכלתי אפילו על המחירון של יצחק לוי, והבנתי שמחירון שלו לHGT הוא משהו כמו 17-18.
אני מדבר על המחירון של יד 2 שהוא הרבה הרבה יותר מציאותי ואני מדבר מניסיון

*** בגלל אנשים כמוך קם מחירון לוי יצחק...מי בכלל קונה אוטו וחושב בכמה הוא ימכור אותו בעוד 5 שנים ...
אני מקבל את הדעה שלך שאנחנו בחרנו להשקיע ולהוסיף תוספות לרכב וזה בעיה שלנו... אבל האנשים שקונים את המכוניות האלה בדרך כלל מחפשים אותם ספציפית וזה בדרך כלל אנשים כמונו בעלי זיקה למכונית ספורטיבית ולא אחד שמחפש יונדאי גטס... שדרך אגב אתה יכול להביא אותה באיזה 14 אפילו שנתון אולי גבוה יותר :) ואל תחשוב אם תקנה רכב גם במצב תצוגה הוא ישמור לך על אמינות 5 שנים ..חי בסרט ...אין מה לעשות הרכב ניהיה נדיר לאט לאט וגם המחיר אפילו עולה .. את שלי מכרתי ב 32 אלף לפני חודשיים ...ואפילו פירקתי את המערכת.......HGT בסביבות ה 20 אלף שקל אין לך מה לגעת בהם ... קח בחשבון שאת החיסכון שאתה עושה בקנייה אתה תוציא במוסך אם לא יותר גם... אז אולי הרכב הזה לא בשבילך ..כאילו עם הגישה הזאת בדוק אני אומר לך ... שום רכב ספורטיבי כנראה לא מתאים לך (בגלל הגישה ) אין מה לעשות מכוניות ספורט זה עסק יקר אבל משתלם שאתה לוחץ על הדוושה...

גל שאמיס
06-12-12, 18:53
מסכים עם כל מילה של amitbaba.
זה שלא הביאו הרבה hgt לארץ והכמות פה שלהם קטנה , לא אומר שהרכב פתאום שווה יותר ממה שהוא עולה בכל מקום אחר.
זה לא שיש 4 hgt בכל הארץ, מי שמחפש ורוצה את הרכב ימצא , במצב טוב ושמור או פחות טוב שדורש קצת טיפול. זה לא משנה , hgt זה בסך הכל רכב (עד כמה שזה נשמע לא טוב ואתם אוהבים את הרכב שלכם ובשבילכם הוא לא ״סתם רכב״ אבל הוא לא שונה משום רכב אחר)

הוא יכול לקנות את הרכב של מיכאל ב30 ואחרי חודשיים - שלושה ילך הראש או הגיר וכו׳..
זה שהרכב כ-ר-ג-ע במצב ״מושלם״ לא אומר כלום , אין פה אחריות, זה לא רכב חדש מהחברה,
הבלאי הוא בלתי נמנע לא משנה כמה תטפל ברכב או תשקיע בו.
ההשקעה רק מאריכה את חיי החלקים.

בנוגע לשיפורים זאת ההחלטה של בעל הרכב האם לבצע שיפורים למיניהם, זאת נטו השקעה שלו והכסף הזה לא יוחזר לו כשהרכב ימכר.
כמו שמישהו אמר קודם, הכי טוב שמיכאל ימכור את השיפורים בנפרד למי שמחפש אותם ואת הרכב כסטנדרטי לחלוטין , כי זה מה שהקונה מחפש. אם הקונה רוצה להוסיף שיפורים זאת ההחלטה וההשקעה שלו, לא של הבעלים הקודם.
וואלה מה זה כל מקום אחר ?כל רכב יעלה לך פי 4 פחות בארצות הברית ..זה שפה בארץ גנבים זה משהו אחר

dennis
06-12-12, 19:08
מחירון יד 21800!!! לוי יצחק יכול לישון על האףףף עם 13 אלף שלו!! שהוא ימכור את הרכב שלו ב 13!! Turboguy באמת קצת הגזמת עם הניסוח, הבחור בא לשאול לקבל דעות .. מתוך כוונה של לקנות . אךך amit, באמת שכולם מנסים להסביר לך שב 20 אלף לתמצא אחת נורמלית.. באנו לעזור לך.. למצוא רכב שמור. אך את. טוען שאין ביכולתך להשקיע סכום כזה על hgt. משאני מציע זה או לחסוך ולקנות אחת שהיא שמורה. או פשוט לרדת מהhgt . כי לא חסר רכבים אחרים. Hgt באמת צריך לשמור עליו.. טיפול בזמן, אפילו לפני קצת, שמנים מהיקרים. עד כמה שהוא זול במחיר , צריך להשקיע בוא.. אני מציע שתקח זמן , תחשוב אל תמהר. ובהצלחה שיהיה לך;)

laptawp
06-12-12, 22:23
מחירון יד 21800!!! לוי יצחק יכול לישון על האףףף עם 13 אלף שלו!! שהוא ימכור את הרכב שלו ב 13!! Turboguy באמת קצת הגזמת עם הניסוח, הבחור בא לשאול לקבל דעות .. מתוך כוונה של לקנות . אךך amit, באמת שכולם מנסים להסביר לך שב 20 אלף לתמצא אחת נורמלית.. באנו לעזור לך.. למצוא רכב שמור. אך את. טוען שאין ביכולתך להשקיע סכום כזה על hgt. משאני מציע זה או לחסוך ולקנות אחת שהיא שמורה. או פשוט לרדת מהhgt . כי לא חסר רכבים אחרים. Hgt באמת צריך לשמור עליו.. טיפול בזמן, אפילו לפני קצת, שמנים מהיקרים. עד כמה שהוא זול במחיר , צריך להשקיע בוא.. אני מציע שתקח זמן , תחשוב אל תמהר. ובהצלחה שיהיה לך;)

הוא לא הגזים ולא בטיח. TURBOGUY צודק במאה אחוז !!
כל הכבוד לך... הגיע זמן שאנשים קצת יתאפסו ויבינו שמחירון זה נטו בשביל חברות ביטוח
ולוי יצחק ימח שמו לעד !!!!!!

כן יש לי גם HGT וכן אני השקעתי בה הרבה כסף. אתה רוצה להביא HGT ב 16 לך על זה.
בואו נעשה חשבון פשוט. קלאץ'+2משאבות הדראוליות עליונה ותחתונה+ עבודה 3.5 אלף ש''ח.
טיימינג+ווריאטור+משאבת מים 2500-3000.
בלי להניע הגעתה כבר למחיר שפוי.
אני לא מדבר על ברקסים וכל הדברים מסביב.

בואו לרגע נעזוב את HGT. יבר שלי יש לו אימפרזה GT שנת 99.. מחירון שלה אתה יודע כמה ??

33 אלף לוח לוי יצחק.. הבנאדם בנה מנוע בסדנה MAXPOWER
רק המנוע עלה קרוב ל 100K..
אתה רוצה להגיד שהאוטו שווה מחירון ?? אולי בשביל חברת ביטוח... לא יותר מזה.
יותר מזה אימפרזה GT מבצב חרבנה לא נמכרת פחות מ 45..

שורה תחתונה. HGT טובה ושמורה אתה לא תמצא במחירון. אלא עם כן היא מפורקת עם מנוע דופק ושלדה נראת כמו עור של זקנה בת 90.

amitbaba
06-12-12, 23:03
לפי התגובות של כולכם פה כנראה שהצלתם אותי מליפול עם HGT גרועה.
אני מבין שהרכב לא בשבילי וגם לי יש זיקה גדולה למכניות ספורטיביות וגם אני ארצה לשפר את הרכב שלי אבל לא כרגע. כרגע אין לי אפשרות להחזיק רכב ספורטיבי ואני כנראה אצטרך להסתפק בלייט.
כנראה 206XS או משהו בסגנון :roll:
אני כרגע חייל, כשאני אכנס לקבע או כשאני אשתחרר אני אתחיל להרוויח כמו שצריך ואקנה רכב ספורטיבי.
אני ממש לא התכוונתי לעצבן או להעליב אף אחד חס וחלילה, ואם מישהו נעלב זאת לא הייתה הכוונה.
אני רק רציתי להתייעץ עם אנשים שיש להם הרבה יותר ניסיון ממני עם הרכב.
תודה למי שעזר :D

laptawp
06-12-12, 23:13
לפי התגובות של כולכם פה כנראה שהצלתם אותי מליפול עם HGT גרועה.
אני מבין שהרכב לא בשבילי וגם לי יש זיקה גדולה למכניות ספורטיביות וגם אני ארצה לשפר את הרכב שלי אבל לא כרגע. כרגע אין לי אפשרות להחזיק רכב ספורטיבי ואני כנראה אצטרך להסתפק בלייט.
כנראה 206XS או משהו בסגנון :roll:
אני כרגע חייל, כשאני אכנס לקבע או כשאני אשתחרר אני אתחיל להרוויח כמו שצריך ואקנה רכב ספורטיבי.
אני ממש לא התכוונתי לעצבן או להעליב אף אחד חס וחלילה, ואם מישהו נעלב זאת לא הייתה הכוונה.
אני רק רציתי להתייעץ עם אנשים שיש להם הרבה יותר ניסיון ממני עם הרכב.
תודה למי שעזר :D

אף אחד לא עצבי ואף אחד לא התעצבן.

סה''כ עכשיו הבנת שמחירון פה זה לא פונקציה

dennis
07-12-12, 08:09
איגור.. ציינתי שturboguy צדק בהכול... פשוט התגובה לא הייתה במקום. לא צריך ״ליפול״ על הבן אדם.. הוא בא מתוך כוונה סקרנות. ;)

turbo guy
07-12-12, 17:34
איגור.. ציינתי שturboguy צדק בהכול... פשוט התגובה לא הייתה במקום. לא צריך ״ליפול״ על הבן אדם.. הוא בא מתוך כוונה סקרנות. ;)

דניס אני לא אוהב סוחרים ולא את הגישה שלהם ..
אני מבין שהבחור חייל ולא סוחר ,אבל למה לבוא בגישה של אחד ?
למה לחתוך בחצי ? למה לחשוב שכולם פראיירים ?
למה לא להתחשב באיכות הרכב ,מצבו המכני ,החיצוני ,ההשקעה שהשקיעו בו ?
אותי זה מעצבן כבר שנים .. שיש מישהו עם גישה כזאת אני מתהפך ישר ..מצטער אם הגזמתי .
אבל אם בעתיד יהיו חברים עם סוג גישה דומה זה יקרה שוב .
רק לא הבנתי למה מתחת לניק של amitbaba
כתוב ,הגלגלים שלי , נו איך לא ? HGT :D:D

גל שאמיס
07-12-12, 19:01
דניס אני לא אוהב סוחרים ולא את הגישה שלהם ..
אני מבין שהבחור חייל ולא סוחר ,אבל למה לבוא בגישה של אחד ?
למה לחתוך בחצי ? למה לחשוב שכולם פראיירים ?
למה לא להתחשב באיכות הרכב ,מצבו המכני ,החיצוני ,ההשקעה שהשקיעו בו ?
אותי זה מעצבן כבר שנים .. שיש מישהו עם גישה כזאת אני מתהפך ישר ..מצטער אם הגזמתי .
אבל אם בעתיד יהיו חברים עם סוג גישה דומה זה יקרה שוב .
רק לא הבנתי למה מתחת לניק של amitbaba
כתוב ,הגלגלים שלי , נו איך לא ? HGT :D:D

לכל אחד יש חבר דמיוני ....

גם אני לא אהבתי את הגישה .. מצד אחד הוא רושם בהודעה :אני מחפש HGT שמורה עם כמה שפחות קילומטר ויד כמה שיותר נמוכה.
מצד שני הוא רוצה לשלם עליה כמו פונטו רגילה ...

dennis
07-12-12, 20:28
שנייה אני אשנה את הגלגלים שלי גם , פרארי קליפורניה, גם לי יש חבר דמיוני ;)

turbo guy
07-12-12, 21:19
שנייה אני אשנה את הגלגלים שלי גם , פרארי קליפורניה, גם לי יש חבר דמיוני ;)

דניס ,אתה נראה לי איש של מכוניות ישנות .עזוב קליפורניה ..אנזו אח שלי ,אנזו .:D

amitbaba
08-12-12, 00:17
רשמתי את זה בגלל שהייתי חייב לרשום משהו.
תהנו עם הרכב שלכם.... לכל אחד יש חבר דמיוני והמבין יבין.
שתהיו בעניין שרובכם הגדול אנשים מאוד מתנשאים וגם אם תהיה לי פיאט בעתיד לא יהיה לי חשק ורצון להיות פה.
דרך אגב אני דיברתי עם אחד המוסכניקים המבינים בארץ והוא הזהיר אותי להרחק מhgt כמו מאש.
אני יודע שהתגובה שלכם תהיה אז עוף מפה ואתם תמשיכו להנות מהרכב שלכם אבל תפסיקו להיות כאלה צרי עין ולהיות בטוחים שזה רכב מושלם.
כי זה ממש ממש לא וגם יצא לי לנהוג בכאלה.
נראה למי תהיה בסוף פרארי ולמי לא.

idango
08-12-12, 00:29
שתהיו בעניין שרובכם הגדול אנשים מאוד מתנשאים וגם אם תהיה לי פיאט בעתיד לא יהיה לי חשק ורצון להיות פה.
דרך אגב אני דיברתי עם אחד המוסכניקים המבינים בארץ והוא הזהיר אותי להרחק מhgt כמו מאש.
אני יודע שהתגובה שלכם תהיה אז עוף מפה ואתם תמשיכו להנות מהרכב שלכם אבל תפסיקו להיות כאלה צרי עין ולהיות בטוחים שזה רכב מושלם.

אף אחד לא מתנשא , ומה קשור הפרארי בסוף 8-O8-O8-O
אתה מוזמן לעשות סיבוב עם אחד מבעלי ה hgt הוותיקים ביום מסלול הבא על מנת להבין .

turbo guy
08-12-12, 01:08

אתה יודע מה ?אני בטוח שלא דיברת עם אף אחד .איך אני שוב בשבילך ?
ה HGT ממש לא מסובכת לכל מכונאי אפילו מתחיל.
אני מכיר כמה שאפילו מטפלים בה לבד..
שלי איתי כבר ארבע שנים ובאמת שהיא לא כזאת גרועה .
בטח ובטח שלא צריך להתרחק ממנה כמו מאש.
ועכשיו מה ? ריגשי ? מתנשאים עליך ? מה יש להתנשא שאתה בעלים של רכב בכמה אמרת ?
18K נו בוא תסביר לנו.
באת בפוזה של סוחר מכונית משכם ,מה חשבת שיקרה ?? שלא יכנסו בך ??
אבל יפה לחלום .שתהיה לך פרארי ולנו לא :D.ככה תוכל אתה להתנשא עלינו. ואז אפילו בצדק .
שהיתי בצבא היתי בטוח שתהיה לי למבורגיני דיאבלו ..ותראה איזה קטע ,אין לי ..
אותי היתשת ברמות קשות .ואני לא מתכוון להגיב יותר .
אז שוב ,שיהיה לך בהצלחה ,ואם אתה בקרבי אז תשמור עלינו .

amitbaba
08-12-12, 09:59
אתה יודע מה ?אני בטוח שלא דיברת עם אף אחד .איך אני שוב בשבילך ?
ה HGT ממש לא מסובכת לכל מכונאי אפילו מתחיל.
אני מכיר כמה שאפילו מטפלים בה לבד..
שלי איתי כבר ארבע שנים ובאמת שהיא לא כזאת גרועה .
בטח ובטח שלא צריך להתרחק ממנה כמו מאש.
ועכשיו מה ? ריגשי ? מתנשאים עליך ? מה יש להתנשא שאתה בעלים של רכב בכמה אמרת ?
18K נו בוא תסביר לנו.
באת בפוזה של סוחר מכונית משכם ,מה חשבת שיקרה ?? שלא יכנסו בך ??
אבל יפה לחלום .שתהיה לך פרארי ולנו לא :D.ככה תוכל אתה להתנשא עלינו. ואז אפילו בצדק .
שהיתי בצבא היתי בטוח שתהיה לי למבורגיני דיאבלו ..ותראה איזה קטע ,אין לי ..
אותי היתשת ברמות קשות .ואני לא מתכוון להגיב יותר .
אז שוב ,שיהיה לך בהצלחה ,ואם אתה בקרבי אז תשמור עלינו .

זה לא עניין של סיבוך הוא טען בתוקף שהרכב לא אמין, קשה למצוא לו חלפים, וליום מסלול אני לא אקח את הרכב כי מהניסיון שיש לי איתו, כמו שהוא יצא מהחברה זה רכב שנוטה מאוד לתת היגוי.
אני ממש לא אוהב להתנשא על אף אחד וגם לא סובל שמתנשאים עליי, גם אם נדמה לכם שבאתי בפוזה של סוחר מכוניות משכם אז זה לא נכון לפחות לא מבחינתי.
והקטע עם הפרארי זה שמי שבאמת משקיע בחיים יגשים את החלומות שלו ואני מדבר מניסיון (לא רק שלי אז אל תקפצו עליי ילד ילד), אני יודע שאתם תקראו את מה שאני כותב עכשיו ותצחקו אבל זה לא מפריע לי.
אם לא עכשיו אז בגיל 40 ואם לא אז בגיל 50 אבל אני אגשים את החלום הזה.
להתראות.

Michael
08-12-12, 17:11
זה לא עניין של סיבוך הוא טען בתוקף שהרכב לא אמין, קשה למצוא לו חלפים, וליום מסלול אני לא אקח את הרכב כי מהניסיון שיש לי איתו, כמו שהוא יצא מהחברה זה רכב שנוטה מאוד לתת היגוי.
אני ממש לא אוהב להתנשא על אף אחד וגם לא סובל שמתנשאים עליי, גם אם נדמה לכם שבאתי בפוזה של סוחר מכוניות משכם אז זה לא נכון לפחות לא מבחינתי.
והקטע עם הפרארי זה שמי שבאמת משקיע בחיים יגשים את החלומות שלו ואני מדבר מניסיון (לא רק שלי אז אל תקפצו עליי ילד ילד), אני יודע שאתם תקראו את מה שאני כותב עכשיו ותצחקו אבל זה לא מפריע לי.
אם לא עכשיו אז בגיל 40 ואם לא אז בגיל 50 אבל אני אגשים את החלום הזה.
להתראות.

חלפים יש כמו זבל, תתקשר לכל חנות של פיאט תוך שעה יהיה לך חלק.
כשתהיה רציני אז אנשים ישמחו לעזור לך, תאמין לי. אף אחד לא מתנשא, פשוט אתה לא יכול לבוא ולהגיד שכולם טועים.

בהצלחה.

amitbaba
08-12-12, 18:24
חלפים יש כמו זבל, תתקשר לכל חנות של פיאט תוך שעה יהיה לך חלק.
כשתהיה רציני אז אנשים ישמחו לעזור לך, תאמין לי. אף אחד לא מתנשא, פשוט אתה לא יכול לבוא ולהגיד שכולם טועים.

בהצלחה.

אני רציני ולא חושב שכולם טועים, אני חולק עליכם ואני מבין גם שאתם לא ממש אובייקטיביים וזה בסדר אבל זה כבר דיון שאני לא רוצה להיכנס אליו.
הבנתי שורה תחתונה שHGT זה לא בשבילי כרגע, אז הכל בסדר.
ותודה.