PDA

View Full Version : מועדון פיאט

idango
04-12-12, 17:12
ביקרתי אתמול , הגבתי בכמה הודעות , נכנסתי היום - עכשיו , היו תשע הודעות חדשות בלבד

כולם חיים ? מישהו מת ?

אני מבקש מאנשים לא להתבייש לפרסם פוסטים !!!

צביקוש23
04-12-12, 17:33
כמו שציינתי עשרות פעמים. מועדון פיאט צריך ״דם חדש״. הנהלה חדשה , רה ארגון.

stio
04-12-12, 18:37
מה תעשה הנהלה חדשה שהנוכחית לא עושה?
תארגן יותר מפגשים? יבואו 5 רכבים. ככל שתדירות המפגשים עולה, כך כמות המשתתפים יורדת.
תארגן יותר טיולים? הדלק היום גם ככה יקר ואנשים מחפשים איפה לחסוך, ההיענות תהיה נמוכה מאוד.
צריך לעשות מפגש דו-חודשי (כל חודשיים) עם מועדון אלפא בהרצליה, וכשבועיים לפני המפגש לשלוח אימייל לכל חברי האתר קומפלט עם פרטי המפגש. ככה אתם עושים את המקסימום (מפרסמים את המפגש), וגם אם לא יבואו הרבה זה לא יהיה כזה נורא (עוברים להסתכל על האלפות).

מעבר לזה, יש לי הצעת יעול למועדון הזה. תרצו - תאמצו, לא תרצו - לא קרה כלום :)

פתיחת פורום נוסף עם הכותרת "מועדון אבארט ישראל". זה יהיה פורום שיהיה מיועד לבעלי האבארט בארץ, שכידוע יותר שייכים לפיאט מאשר לאלפא רומאו. לא יכול להיות שכרגע כל הפעילות שלהם מתנהלת דרך האתר של מועדון אלפא, או באמצעות קבוצות נסתרות בפייסבוק, הודעות פרטיות בפייסבוק או טלפונים/SMS. כאן יש פלטפורמה רצינית יותר. אם הם חוששים לפרסם בפומבי את מועדי הטיולים שלהם (למרות שאני אישית הייתי שמח להצטרף אפילו עם הפאביה), ניתן לפתוח להם תת פורום שיהיה זמין לחברים מוגדרים בלבד, וכל המידע יישאר פנימי ולא יזלוג החוצה.

Punto Evo Abarth
04-12-12, 18:49
תארגן יותר טיולים? הדלק היום גם ככה יקר ואנשים מחפשים איפה לחסוך, ההיענות תהיה נמוכה מאוד.

לא מסכים איתך בנושא, הדלק יקר אבל רוב המכוניות פה עושות צריכת דלק די יפה אני בתור אחד שמחזיק ברכב מוגדש שאוכל דלק יותר מרוב הפורום פה עושה כ2 טיולים בחודש לצפון ובנוסף ימי מסלול.
מי שאוהב את זה ורוצה לעשות את זה הדלק לא פונקציה עיקרית פה.

פתיחת פורום נוסף עם הכותרת "מועדון אבארט ישראל". זה יהיה פורום שיהיה מיועד לבעלי האבארט בארץ, שכידוע יותר שייכים לפיאט מאשר לאלפא רומאו. לא יכול להיות שכרגע כל הפעילות שלהם מתנהלת דרך האתר של מועדון אלפא, או באמצעות קבוצות נסתרות בפייסבוק, הודעות פרטיות בפייסבוק או טלפונים/SMS. כאן יש פלטפורמה רצינית יותר. אם הם חוששים לפרסם בפומבי את מועדי הטיולים שלהם (למרות שאני אישית הייתי שמח להצטרף אפילו עם הפאביה), ניתן לפתוח להם תת פורום שיהיה זמין לחברים מוגדרים בלבד, וכל המידע יישאר פנימי ולא יזלוג החוצה.

בתור בעל אבארט אני לא יודע מאיפה הגעת לזה שאנחנו מתנהלים דרך פורום אלפא, ישנם חברים במועדון אלפא שבעבר היה להם אלפא ועברו לאבארט זכותם להשאר בפורום ולהמשיך להגיע למפגשי אלפא.
אני אישית לא מתחבר לחברי אלפא ולכן גם איני מגיע למפגש שלהם.
מעבר לזה שהטיולים שאולי שמעת או ראית שחברי אבארט עושים זה טיולים אישיים של כמה חברים קרובים שבבעלותם יש אבארט (או מחזיקים באברט) אבל זה לא אומר שכל מחזיקי אבארט נפגשים לטיול או למפגשים.

shotdown
04-12-12, 20:04
לא מסכים איתך בנושא, הדלק יקר אבל רוב המכוניות פה עושות צריכת דלק די יפה אני בתור אחד שמחזיק ברכב מוגדש שאוכל דלק יותר מרוב הפורום פה עושה כ2 טיולים בחודש לצפון ובנוסף ימי מסלול.
מי שאוהב את זה ורוצה לעשות את זה הדלק לא פונקציה עיקרית פה.

נפגשים לטיול או למפגשים.

אני חושב שבעניין הזה אני חולק עליך :D קשה לי להאמין שאבארת שלך שותה יותר מפיאט קופה מזדקנת.

בכל אופן אני חושב שצריך דווקא לעשות מפגשים קצת יותר קבועים ובתדירות גבוהה.
אני רואה כל שבוע מועדונים בימי שישי שנפגשים, בגלל שרוב החברים שלי נמצאים במועדון של וואגית אז אני הרבה איתם ואני רואה איך זה כן עובד.
אפשר לעשות מקום מפגש שבועי שנוח לכולם, לצורך העניין, במסלול באשדוד אם לא סגרו אותו עדיין או אלטרנטיבה אחרת, לדעתי אפשר לעשות ביחד עם וואגית, גם אם נתחיל במפגשים של 4-5 כלים שזה גם כיף לפעמים, אפשר לשבת על נרגילה פיצוחים, מוזיקה וכמובן לחיצות (אהמ אהמ וויליאם)
לאט לאט שיהיה מודעות ואנשים ידעו על זה, ככה יתחילו להתווסף מדי פעם חברים, כי אם תקבע מפגש אחת לחודשיים, תמיד יהיו כאלה שדווקא באותו היום לא יכולים ולכן גם אתה יכול לצפות לכמות נמוכה של רכבים.

כשהמפגשים יותר נעוצים לדעתי זה יתחיל לעורר פה את המועדון, כי זה יראה אופן פעילות כלשהי.
יש פה הרבה חברי פורום ואני מבטיח לכם שכשפעם באף פעם מארגנים מפגש הם אומרים : " המועדון מת, חבל על הסטרטר שאני אתן רק כדי להגיע, בטח לא יהיו אנשים" ולרוב הם צודקים.

פעם אחרונה שנפגשנו באשדוד היו דווקא אם אני זוכר נכון איזה 8-9 כלים, וזה היה ממש מכובד.
ארז המנהל שלנו עבר להיות שכן שלי ולכן הוא יהיה יותר בעניינים של המפגשים והוא גם יתחיל להזרים את המצב.

Punto Evo Abarth
04-12-12, 20:57
אני חושב שבעניין הזה אני חולק עליך :D קשה לי להאמין שאבארת שלך שותה יותר מפיאט קופה מזדקנת.

דבר ראשון אתה יכול לחלוק ולהביע דיעה אבל רק כדי לסדר את האוזן מי שקונה רכב רכבים כמו שלי ושלך בדרך אוהבים את הגז יותר מחסכון זה נכון שהמנוע שיש באברט בנהיגה נכונה ולא חזקה יכול לעשות 1 ל12 ואפילו 1 ל14 (מוכח חבר שלי נוסע כמו זקן עם גולייטה עם אוטו מנוע ועשה את הצריכה הזאת) אבל אם תיסע חזק כמוני ותמשוך את האוטו תעשה צריכה של 1 ל7 +/- ולכן אני מאמין שהקופה שלך המזדקת כן עושה כמו שלי

אפשר לעשות מקום מפגש שבועי שנוח לכולם, לצורך העניין, במסלול באשדוד אם לא סגרו אותו עדיין או אלטרנטיבה אחרת, לדעתי אפשר לעשות ביחד עם וואגית, גם אם נתחיל במפגשים של 4-5 כלים שזה גם כיף לפעמים, אפשר לשבת על נרגילה פיצוחים, מוזיקה וכמובן לחיצות (אהמ אהמ וויליאם)

לגבי הדברים שאמרת יש לי מס' דברים לחלוק עליהם,
1) אין לערבב מפגשים של יצרנים לא מאותו קונצרן בדרך כלל, הסיבה היא שאתה קונה רכב מסויים בגלל מה שהוא והערך המוסף שלו ואם כל הכבוד לוואגיות אין מבחינתי את הערך המוסף של האיטלקיות ולכן אני לא בעד לערבב מפגשים.
2) כל המפגשים הללו של נרגילות ופיצוחים לא ממש משדרים החוצה מפגש/חבר'ה איכותיים בלי להעליב לא מכיר את רוב חברי הפורום אבל כן לעשות מפגש באיזור מסעדות שבחניה המכוניות וכולם ויש לך בתי קפה או מסעדות לשבת בהם עדיף ולכן המסלול באשדוד לא ממש רלוונטי גם למרות שנסגר לדעתי, כך לדוגמא את המפגש של אלפא בגולייטה, מפגש ברמת החייל, מפגש הרודסטרים באיזור קפה קפה בצפון ת"א ואפילו נוקיה עדיף מאשדוד.

רפי לין
05-12-12, 09:21
בתמונה המצורפת ניתן לראות את פעולת הלב אצל מי שנוהג בפיאט או באבארט ;)
בברכה - רפי לין

Caveman
05-12-12, 10:55

אין לנו מועדון.
אנחנו לא מתנהלים משום פורום או מועדון אחר.

למה לא יכול להיות שהפעילות שלנו מתנהלת בצורה מצומצמת? יכול מאוד להיות. זה הכי טוב ככה.
ההתנהלות שלנו היא מצומצמת למספר אנשים שקרובים אחד לשני מחוץ לכותלי האינטרנט.
אירועים גדולים יותר, כמו הטיול שהיה לכנרת, אורגנו על ידי היבואן, ולכן פורסמו לכל בעלי הרכבים, וגם על גבי האינטרנט.

hamudi_hgt
05-12-12, 11:56
וואלה מבגש הבא אני מביא כבש קומבלט !

צביקוש23
05-12-12, 15:42
וואלה מבגש הבא אני מביא כבש קומבלט !

אבתי אד ההודעא שלכ, אפשר להביא פרקיות :D

shotdown
05-12-12, 17:33
איבו אבארת, אז כנראה אנחנו לא באותן הזוויות.
אין שום רע בנרגילות ומנצ'יס, ואתה יכול לדבר פתוח להגיד שזה "ערסי" "מזרחי" כי כבר הבנתי את הכיוון שאמרת שלדעתך אפשר להפגש במסעדה.

בכל אופן זה עובד בכל מפגש שראיתי, ותאמין לי שלא רק ערסים ומזרחים מעשנים נרגילה, זה לא היה במקום "משדר לא איכות"
כי אני מוכן לעשות התערבות שהרוב פה יעדיפו מפגש מפולפל עם ישיבה או אפילו יום מסלול ולא להעמיד את הרכב להירקב מתחת לעץ ולאכול בלינצ'ס פטריות עם רוטב שום (אין לי מושג איך הגעתי לזה).

אוטוספורט, וואגית, ואני לא רוצה להכניס את טונר הוליקס, שהם בכלל חולים בראש, אצל כולם יש מפגשים שמשאירים לך פרפרים למפגש הבא, ובכולם עושים ישיבות כל החברי מועדון בסגנון "עמחה" (לא יודע איך לרשום את זה אפילו) וגם שם אתה תראה נרגילות וכיבוד קל ואנשים נהנים חבל על הזמן.

עם כל הכבוד לכל המפגשי אלפא ומה שאתם מציינים, הייתי פעם אחת והספיק לי, מפגש סטטי משעמם שאתה לא מוצא את עצמך, חוץ מסיבוב לראות איזה רכב ידני ואיזה אוטומט אין לך מה לעשות שם.
במפגש האחרון שהייתי עם מועדון אלפא, הדבר הכי מעניין שקרה שם היה אודי עם הסאבים בפונטו מאחורה

Punto Evo Abarth
05-12-12, 18:37
איבו אבארת, אז כנראה אנחנו לא באותן הזוויות.
אין שום רע בנרגילות ומנצ'יס, ואתה יכול לדבר פתוח להגיד שזה "ערסי" "מזרחי" כי כבר הבנתי את הכיוון שאמרת שלדעתך אפשר להפגש במסעדה.

בכל אופן זה עובד בכל מפגש שראיתי, ותאמין לי שלא רק ערסים ומזרחים מעשנים נרגילה, זה לא היה במקום "משדר לא איכות"
כי אני מוכן לעשות התערבות שהרוב פה יעדיפו מפגש מפולפל עם ישיבה או אפילו יום מסלול ולא להעמיד את הרכב להירקב מתחת לעץ ולאכול בלינצ'ס פטריות עם רוטב שום (אין לי מושג איך הגעתי לזה).

אוטוספורט, וואגית, ואני לא רוצה להכניס את טונר הוליקס, שהם בכלל חולים בראש, אצל כולם יש מפגשים שמשאירים לך פרפרים למפגש הבא, ובכולם עושים ישיבות כל החברי מועדון בסגנון "עמחה" (לא יודע איך לרשום את זה אפילו) וגם שם אתה תראה נרגילות וכיבוד קל ואנשים נהנים חבל על הזמן.

עם כל הכבוד לכל המפגשי אלפא ומה שאתם מציינים, הייתי פעם אחת והספיק לי, מפגש סטטי משעמם שאתה לא מוצא את עצמך, חוץ מסיבוב לראות איזה רכב ידני ואיזה אוטומט אין לך מה לעשות שם.
במפגש האחרון שהייתי עם מועדון אלפא, הדבר הכי מעניין שקרה שם היה אודי עם הסאבים בפונטו מאחורה

דבר ראשון זה לא קשור לערסי או מזרחי.
לידיעתך אני מזרחי (עירקי) וזה שאני יושב במסעדה לא עושה אותי אשכנזי אז כל הפגועים פה תגדלו.
דבר שני אני רואה בזה פסול כי מגיל 18 אני בעולם הזה ואני רואה בדיוק מה קרה אז ומה קורה היום ולמה מועדונים מעדיפים לעשות מפגשים סמויים שלכל כל ילד ידע להגיע אליהם.
דבר שלישי אין רע ביום מסלול אני בעד ואוהב להביא את הרכב לשיאו אבל יום מסלול לא יכול להתקיים כל שבוע.
דבר רביעי לא אלפא מעניינים אותי, ולא מועדון STI ולא מועדון ההוואגיות כדי שפה יהיה משהו או מועדון בכלל או מפגשים רצופים האנשים צריכים להתחיל להתחבר אחד לשני וכן אפילו מחוץ לפורום הנ"ל בנוסף לא כל פעם להסתכל על אלפא או אבארט ולהגיד למה סמל"ת משקיעים בהם ובנו לו (תפסיקו לבכות ולהיות ממורמרים) תתחילו ליזום

ואם ממש אתה רוצה אני מקווה שעוד החודש אני יעשה עלייה לצפון אתה מוזמן להצטרף וכמובן עוד חברי פורום אבל כמובן שכל אחד יהיה אחראי לנסיעה בקצב החוקי ולא לעשות שטויות כמה אתה חושב מחברי הפורום יעמדו בזה?

elians
05-12-12, 21:35
אבתי אד ההודעא שלכ, אפשר להביא פרקיות :D

ברגיות ברגיות ;)

dennis
05-12-12, 21:47
אנא מכם שמישהו כבר יזום איזה טיולון לצפון , הצפון מאוד יפה עכשיו עם הגשמים הראשונים ;)

lokmonster
05-12-12, 22:31
אנא מכם שמישהו כבר יזום איזה טיולון לצפון , הצפון מאוד יפה עכשיו עם הגשמים הראשונים ;)

לאור העובדה שהקשר שלנו למועדון פיאט הוא/היא פיאט אונו 45 שאני והבן שלי משפצים אז יהיה לנו קל מאוד לשמור על קצב חוקי.

shotdown
05-12-12, 23:28
אין פה עניין של אשכנזי או כל מה שהבנת מזה, אמרתי שאנחנו לא באותו הכיוון כנראה.
נתתי את הדוגמא של שאר המועדונים כי שם המפגשים מאוד כיפיים ומעניינים ואנשים תמיד מחכים לעוד, והכוונה של הישיבה עם נרגילות וכל מה שאמרתי זה כי ככה אתה יותר מתחבר מאשר כל אחד מחנה ושלום על ישראל, ברגע שכולם מתקבצים ויושבים ביחד ויש צחוקים, אז זו הדרך להתחבר מהר.

עליה לצפון זה עוד מוקדם לדעתי, כי הרבה פה לוקחים בחשבון את המחיר של הדלק ובצדק, מועדון שלא מגובש, לבוא לתת לו מפגש שיעלה לכיס לפחות 300 שקל אז לא כל אחד מתאים לו, מה גם שהרוב מאזורי המרכז וזה מצריך גיבוש רציני כדי לארגן שיירה מכובדת שתהיה שווה את הנסיעה הזו.

לכן נתתי את הדוגמא למסלול באשדוד, זה שיש שם מסלול לא אומר שכל אחד עולה וקורע את הרכב, פשוט זה מקום מבודד, יש תנועה של מוטוריקה שם ואפשר לעשות ישיבה בכיף שם, כנראה הוא נסגר וזה לא רלוונטי אבל זו הכוונה. מסלול כל שבוע זה לא פונקציה כי צריך מפגש סטטי בעיקר, ומדי פעם לקנח במסלול, לא בהגזמה.

אנשים פה כל פעם מזכירים את העניין בואו ניפגש עם מועדון אלפא וכל זה, אני רק אמרתי את דעתי, שלא מצאתי את עצמי שם, כי אני לא קשור אליהם מבחינה חברית, אני לא מכיר כלכך את האנשים שם, הרוב גם במגזר גיל מעט יותר מבוגר מרוב חברי הפורום לפי מה שראיתי ולכן הקשר הוא יותר מרוחק.

אני בעד שיגיע היום שאנשים ולא רק מהמועדון ירצו להגיע למפגשים שלנו כי יש לנו כלים פה, הרבה אבארת', ולא חסר בעלי קופה שיכולים להגיע וכמובן כל הפונטו ומה שמתווסף לזה.

יכול להיות שזה שאני נהנה לשבת בקבוצה עם נרגילה, שתיה קלה, כיבוד קל ואווירה של צחוקים, ואתה נהנה מלהחנות את הרכב במקום כלשהו ולשבת במסעדה, בכל אופן אפשר תמיד לשלב, וזה טוב לגוון, סה"כ צריך להגיע לרמה שיש מודעות ואנשים יגיעו.

אם תרצה אין לי בעיה להרים איתך כפפה ולארגן פעם מפגש בכיוון שלך ופעם בכיוון שלי סתם לצורך העניין, כמובן שכל אחד יכול לתת רעיונות.
אבל האמת שאני קצת בסימן שאלה לגבי זה, כי באחד המפגשים לפני כמה חודשים, היה איזה מנהל שאמר שלדעתו מפגש אחת לחודשיים בערך זה מספיק, לדעתי זה לא. לא חייב תמיד לנסות לארגן מפגש בומבה, וכמו שהבטחתי מספיק שיתגבשו חלק מהחברים, וגם אם יהיו 7-8 כלים זה גם לא רע להתחיל.

Punto Evo Abarth
05-12-12, 23:51
אוקיי רצית להרים כפפה אני מרים אותה בשבילך.
כרגע בשיחה בפרטי ביני לבין דניס הוחלט לפתוח קישור לטיול בצפון.
תאריך, זה יהיה החודש.
אני יתן מס' תאריכים והתאריך בו יהיו הכי הרבה אישורים יבחר.
הדרך לא תפורסם רק לרצינים מבין החברים במועדוןיקבלו הודעה.
התכנון יהיה לצאת מאיזור המרכז בשעות הבוקר ולחזור לקראת אחה"צ שעות המוקדמות.
ואני חוזר ואומר אם ההענות לא תיהיה גדולה זה רק יוכיח שהרבה פה דיבורים ופחות מעשיים.

Michael
06-12-12, 00:11
אוקיי רצית להרים כפפה אני מרים אותה בשבילך.
כרגע בשיחה בפרטי ביני לבין דניס הוחלט לפתוח קישור לטיול בצפון.
תאריך, זה יהיה החודש.
אני יתן מס' תאריכים והתאריך בו יהיו הכי הרבה אישורים יבחר.
הדרך לא תפורסם רק לרצינים מבין החברים במועדוןיקבלו הודעה.
התכנון יהיה לצאת מאיזור המרכז בשעות הבוקר ולחזור לקראת אחה"צ שעות המוקדמות.
ואני חוזר ואומר אם ההענות לא תיהיה גדולה זה רק יוכיח שהרבה פה דיבורים ופחות מעשיים.

איך אתה יכול להחליט מי רציני ומי לא :confused:
למי שיש אוטו ספורטיבי ? או הוא מבוגר מספיק ?
למה לא לפרסם את הטיול בגלוי ? מה העניין ? אתה הולך להתחרות או לעשות טיול מועדון ?
אם אתה כבר מדבר על טיולים של מועדונים אחרים, הייתה פעם ?

צביקוש23
06-12-12, 08:56
אומר את דעתי (מזל שזו מדינה דמוקרטית ולכל אחת מותר ורצוי להביע את דעתו) שוב פעם.
תרצו או לא, תסכימו או לא, המועדון זקוק לרה-ארגון , מיתוג, חידוש (או כל שם חדש שתבחרו לקרוא לו) . המועדון צריך חיבור עם היבואן, עם הלקוחות הרוכשים רכב חדש, , פרסום, מיפגשים גדולים יותר, לעיתים תכופות יותר . (הוכח בצורה חד משמעית שלא משתמעת לשתי פנים , שמיפגשים לעיתים רחוקות רק "מרדימות" את המועדון ומרחיקות חברים ).

אני קורא מכאן לכולם באשר הם לעשות חושבים ולעשות שינוי

Punto Evo Abarth
06-12-12, 08:59
איך אתה יכול להחליט מי רציני ומי לא :confused:
למי שיש אוטו ספורטיבי ? או הוא מבוגר מספיק ?
למה לא לפרסם את הטיול בגלוי ? מה העניין ? אתה הולך להתחרות או לעשות טיול מועדון ?
אם אתה כבר מדבר על טיולים של מועדונים אחרים, הייתה פעם ?

מיכאל קודם כל לפני שאתה מנסה ל"תקוף" תנסה להכיר את הבן אדם.
כן הייתי בטיולים של מועדונים אחרים, ואני בתחום עוד שאתה חשבת בכלל להיכנס אליו.
בכל טיול מועדון לא מפרסמים את הדרך כדי שלא יהיה בלאגן מול גורמים לא רלוונטים וגם כדרך לסנן.
מעבר לזה לא מעניין אותי אם יש לבחור אוטו ספורטיבי או לא מצידי שיגיע גם עם חיפושית רק שיעמוד בקצב נסיעה רגיל.
כל הדרך הנסיעה היא לפי החוק חוץ מהחלק שמיועד ומוגדר בטיול לסשן נהיגה שבו גם החיפושית יכולה להנות אבל כדי שהבן אדם יכיר את הגבולות שלה לאותו סשן.
כנראה שאתה לא מכיר פה פעילויות של מועדונים אחרים, ואפילו אל תתן לי לדוגמא את אוטוספורט או PSR וכל המועדונים שפתאום יצאו ממועדונים שקיימים מלפניהם.
כולכם פה בוכים אין מפגשים אין טיולים אין ימי מסלול (לשבת יום ראשון עם שחר זה לא מפגש) הנה שוב אני אומר הרמתי את הכפפה אל תתחילו לנסות להמציא תירוצים תגרמו לזה לקרות לא תעשו זאת זה רק יוכיח כמה המועדון מת לעומת הפורום

Michael
06-12-12, 15:04
אני ממש לא תוקף אף אחד, פשוט אני לא איך אתה יכול להחליט.
לדעתי אתה ממש טועה לגביי כשאתה אומר שאתה בתחום לפניי...
אתה בכלל לא מכיר אותי ומה אני עושה.
כשאנחנו יושבים אצל שחר יש יותר רכבים ואנשים מכל מפגש שיהיה פה איי פעם ;).

אני בעד שלא תבין אותי לא נכון, פשוט האנשים פה לא בנויים לטיולים רחוקים כל כך.
אנשים מעדיפים לשבת באיזה מקום ולדבר, לא ללכת להתגרזן כמו חלקיינו.
ללכת לעשות סשן, אתה לא יכול לללכת אם כל אחד. כין פה מכוניות שמיועדות לזה.
בלי להעליב אף אחד כמובן, פשוט אני לא יודע איך אפשר לקחת אחריות על זה.

לדעתי אם כבר אתה רוצה אפשר לארגן יום מסלול, כדי שאנשים יכירו את האוטו
שלהם קצת ורק אחרי זה לעשות טיולי נהיגה.

זה לדעתי האישית.

Punto Evo Abarth
06-12-12, 15:19
אוקי זה הדעה שלך ובתור מנהל לא צריך תרד שלהם כדי להעיר אתכם ממנוחת החורף כדי שתכננו משהו.
אתה חושב שטיול לא מתאים לאנשים בפורום הנ"ל סבבה ירד מהפרק תמיר את זה ביום מסלול. תיזום משהו זה מה שאנשים רוצים פה

idango
06-12-12, 20:47
אוקי זה הדעה שלך ובתור מנהל לא צריך תרד שלהם כדי להעיר אתכם ממנוחת החורף כדי שתכננו משהו.
אתה חושב שטיול לא מתאים לאנשים בפורום הנ"ל סבבה ירד מהפרק תמיר את זה ביום מסלול. תיזום משהו זה מה שאנשים רוצים פה

מה אתה רוצה ממנו ?!?!?

מנהלים לא צריכים ליזום !!!!!

אם אתה רציני , תיזום אתה !

shotdown
06-12-12, 22:38
האמת? לדעתי מנהלים צריכים ליזום, אחרת כל אחד פה יחליט על דעת עצמו שהוא עושה טיול.
אני בעד, ובמיוחד אחרי הקוני ספורט החדשים מתאים לי יום אגרסיבי , אבל אני גם בדעה שאולי טיול רגוע יהיה יותר הגיוני בתור התחלה.
הדבר האחרון שאני רוצה זה להיות בקירבה של ילד בן 12 וחצי עם פונטו 73 שירים לי אמברקסים בעיקולים, ועוד בצפון, ששם אין מקום לטעויות בכבישים.

מיכאל נתת חוות דעת, אתה חבר של שחרון כמו שהבנתי, למה שלא תקחו את זה ובאמת החודש תרימו מפגש לקראת סוף שנה?
או איבו אבארת, מי שיחליט אני מוכן לתרום את חלקי ולפרסם לאנשים שאני מכיר שקשורים לקונצרן.

בואו נתארגן זריז, תריצו את הדיבור בניכם, שבוע-שבוע וחצי לפי תפרסמו את התרד, ונדאג כמובן לכיבוד, פקל"י קפה, נרגילות ואפשר גם כיסאות מתקפלים שכל אחד ידאג לעצמו ואז נרים אזור ישיבה.

מי שיצא לו לראות את הטיול של מועדון שירוקו לרמת הגולן (הייתי שם) יודע כמה זה כייף!! פתאום לעצור באיזה יער להחנות את הרכבים, תמונות מטורפות עם הנוף, מוזיקה ורק להנות.

Punto Evo Abarth
06-12-12, 22:56
מה אתה רוצה ממנו ?!?!?

מנהלים לא צריכים ליזום !!!!!

אם אתה רציני , תיזום אתה !

וואלה טוב לדעת שמנהלים לא צריכים ליזום, אז מה הם כן צריכים לשבת ולתת למועדון לגווע למוות?
בתור אחד שלומד מנהל עסקים תשווק את החשיבה שלך לעסקים אולי יקרסו יותר מהר ויהיה טוב בעולם.
אם למנהלים אין זמן להרים משהו אז אני מוכן כמו שחפרתי פה וכבר כמה ימים.
רוצים טיול? מוכן לארגן
רוצים יום מסלול? מוכן לארגן יום מסלול בכוכב יאיר ועוד עם הדרכה
רק תחליטו כבר...באמא שלי כבר נמאס לי לחזור על הדברים

hamudi_hgt
07-12-12, 13:58
התפקיד של המנהלים זה לשמור על הסדר על דפי הפורום מפני דוברי שטויות וחירטוטים.

אני לא מכיר אותך בכלל אבל הרושם שלי זה שאתה מחפש טיול נהיגה , בוא תיזום אותו , תתכן מסלול , תאריך ושעה ותרוץ על זה ...

המנהלים יעזרו ...

Punto Evo Abarth
07-12-12, 15:10
המסלול מתוכנן תאריך ושעה גם אבל בנתיים בכל התרד הזה חוץ מדניס אין אף אחד שזורם בנושא כולם פה "משחקים" אותה שרוצים ליזום או להשתתף אבל בפועל חרטה אחת גדולה הולכת פה
כנראה שיש פה למנהלים ולחברי הפורום עוד הרבה ללמוד ממועדון אחרים כמו אלפא, PSI, מועדון הרודסטרים וכו'

צביקוש23
07-12-12, 15:17
המסלול מתוכנן תאריך ושעה גם אבל בנתיים בכל התרד הזה חוץ מדניס אין אף אחד שזורם בנושא כולם פה "משחקים" אותה שרוצים ליזום או להשתתף אבל בפועל חרטה אחת גדולה הולכת פה
כנראה שיש פה למנהלים ולחברי הפורום עוד הרבה ללמוד ממועדון אחרים כמו אלפא, PSI, מועדון הרודסטרים וכו'

+1 !!!!

yair791
07-12-12, 15:26

תומר באיזה תאריך ושעה ואני יראה אם זה מתאים לי אני בעד

shotdown
07-12-12, 16:28
נוו מה יש חדש?!
מצטרף לממתינים לתאריך ומיקום

hamudi_hgt
07-12-12, 18:05
מצטרף לבבתינים ! בואו לטירה !