View Full Version : מחפש לקנות HGT
שלום מחפש לקנות HGT רכב איכותי וללא תקלות .
תודה
שלום מחפש לקנות HGT רכב איכותי וללא תקלות .
תודה
עזוב אתה לא רוצה בלאגן על הראששש .... *** סתם :)
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=116249#post116249 ווקשה
אחת השומורות בארץ.. מכיר אותה באופן אישי.. הייתי מחליף איתו על שלי באמת... אבל אין מישהו שמוכן לקחת את שלי :(
מי ירצה לקחת את העגלה שלך? :/
יד 4 ב29 קצת יקר אני חושב ..
מי ירצה לקחת את העגלה שלך? :/
אף אחד .. בגלל זה היא בחיים לא תהיה למכירה..! באמת שזה לא יקר לרכב הזה!! אתה לא תידע בעיות עם הרכב הזה!! הhgt בין הבודדות שנשמרו הייטב!! אתה תקנה ב 23 כול יומיים תהיה במוסך.. עד שתחזיר אותה למצב טוב.. אם אתה מבין קצת בhgt . יש חלק שנקרא ווריאטור , הוא לא זול. שזאת החולשה ברכב הזה.. הוא נוטה לדפוק.. ואז הרכב נשמע כמו דיזל. הhgt הזאת ספציפית עובדת כמו שעון שווצרי!! יותר שקטה מי סמארט!!!
אני מאמין במידה ואתה רציני מיכאל יתגמש איתך.
בכל מקרה בכל הנוגע ל-HGT, לא נותרו הרבה בארץ במצב טוב, כמו כן להחזיר אחת למצב נסיעה סביר יעלה לא מעט כסף, בכללי עדיף רכב שטופל כמו שצריך מלחתחילה, יחסוך הרבה כאב ראש ומזומנים בעתיד.
מה שכן אני יכול להעיד על הרכב של מיכאל, הוא איננו חוסך בטיפולים, רק חלפים איכותיים ומבחינה מכנית הרכב במצב מעולה. כמו כן הוא מגיע עם קויילאוברים של vmaxx, וצמיגים חדשים אוחזים.
ואם היד זה מה שמפריע לך, רכבים ספורטיביים בד"כ מחליפים ידיים דיי מהר, יד 4 זה לא כזה גבוה, במיוחד שמיכאל החזיק ברכב כל כך הרבה זמן, והפתעות אם היה בגלל ה"יד הגבוהה" הוא כבר טיפל בהם.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
ערן
הרכב הכי שווה לקניה ! אין על הפונטי התכלת של מיכאל
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.