PDA

View Full Version : עלויות החלפת ציריה

matansab
19-11-12, 19:35
ערב טוב,
כבר כמה שבועות שאני שומע תקתוקים בפניות ימינה. כנראה שהציריה השמאלית רואה כבר את הסוף.
התקתוקים עדיין חלשים, וכרגע אני פותר את הבעיה בכך שאני מגביה את הרדיו.
אבל אין מנוס מלתקן את זה מתישהו.
אז רציתי לדעת כמה זה אמור לעלות כדי לא להישחט במוסך.
ולפני הטסט החליפו לי תפוח הגה וגומיה לציריה, אני לא זוכר אם זה לימנית או השמאלית. יכול להיות שזה רק עניין של הגומיה או התפוח?
מאז החלפת התפוח עוד לא עשיתי כיוון פרונט, האם לחכות עם הכיוון פרונט להחלפת הציריה או שציריה לא משפיעה על הכיוון פרונט?

תודה רבה לכולם, והמשך ערב מעולה (ושקט לתושבי הדרום)

matroox
20-11-12, 22:30
עלות פעמון צירייה חלופי אמור לנוע בין 150 ש"ח ל300 ש"ח לא כולל עבודה.

liranet
20-11-12, 23:51
לי עלה צירייה +גומויה 450 שקל

matansab
21-11-12, 11:43
דוד? mechtech?

אפשר דעתכם על השאלות הטכניות?

תודה,
מתן.

mechtech
21-11-12, 20:43
ערב טוב,
כבר כמה שבועות שאני שומע תקתוקים בפניות ימינה. כנראה שהציריה השמאלית רואה כבר את הסוף.
התקתוקים עדיין חלשים, וכרגע אני פותר את הבעיה בכך שאני מגביה את הרדיו.
אבל אין מנוס מלתקן את זה מתישהו.
אז רציתי לדעת כמה זה אמור לעלות כדי לא להישחט במוסך.
ולפני הטסט החליפו לי תפוח הגה וגומיה לציריה, אני לא זוכר אם זה לימנית או השמאלית. יכול להיות שזה רק עניין של הגומיה או התפוח?
מאז החלפת התפוח עוד לא עשיתי כיוון פרונט, האם לחכות עם הכיוון פרונט להחלפת הציריה או שציריה לא משפיעה על הכיוון פרונט?

תודה רבה לכולם, והמשך ערב מעולה (ושקט לתושבי הדרום)

הגומיה מן הסתם לא תגרום לתקתוקים. גומיה קרועה יכולה לגרום לאיבוד של הגריז בצירייה או זיהום שלו עם חול וכו' ושחיקה מוגברת של הצירייה.
אם התקתוקים נשמעים בזמן פניה כרצף אחיד גם אם לשניות בודדות, אז כנראה שהבעיה אכן בצירייה.
חופש בתפוח ההגה יכול לגרום לתקתוק, אך לא יהיה עקבי. האם בזמן שהרכב עומד, כאשר אתה מזיז את ההגה במהירות ימינה שמאלה יש תקתוקים? האם אתה מרגיש חופש בהגה?

רצוי שתבצע כיוון פרונט רק לאחר שתטפל בצירייה/תפוח.
לגבי מחיר עדכני, נשמח אם תעלה פרטים ומחיר כולל מע"מ ותשתף אותנו במדור החדש מחירים, עלויות והצעות לקבוצות רכישה (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=70).

oren0311
10-08-13, 11:19
רציתי לדעת היכן יש מוסך להחליף גומיות לצריה במחיר ריאלי ולא מופקע

אזור המוסך פתח תקווה - בת ים - חולון

עלות ההחלפה כולל חלקים ועבודה

רפי - תעזור לי בנדון

תודה

רפי לין
10-08-13, 14:50
מומלץ מאוד, אורן שרותי רכב שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=570
בברכה - רפי לין