התחבר

View Full Version : צריך עזרה בכמה נושאים

mp3istk
01-11-12, 01:05
שלום לכולם בזמן האחרון יש כמה דברים שאני צריך לסדר ואני אשמח לעזרתכם

א- יש לי בעיה אם החלון הידני , רציתי לדעת אם אפשר לתקן את זה באופן עצמאי ואם כן אז איך ?

ב- הידית החיצונית בדלת השנייה מאחורה תקועה ולאחר מכן חבר שיחק אם הנעילת הילדים ועכשיו לא
ניתן ליפתוח משני הצדדים , האם יש לזה פיתרון .

ג- קניתי תרכב אם שני מפתחות ובלי שלט (ואמור להיות לי ) , עכשיו מפתח אחד מקורי של פיאט
והשני סתם מפתח משוכפל ללא שום שבב בפנים , כלומר חלול בלי אימבולייזר , עכשיו השאלה שלי מה בדיוק קורה באוטו הזה , האזעקה לא עובדת שלט אין האוטו מתניעה אם סתם מפתח , האם משהוא יכול
להסביר מה הבעיה פה , כי רציתי לעשות מפתח לאוטו ואז הבנתי שהכול קשור האימבולייזר האזעקה השלט , האם יש כבל משוחרר או כול דבר אחר השמח לעזרה , והאם ניתן לעשות שלט וכמה זה יעלה .

כמה דברים שאולי יעזרו -
הדגם של האוטו פיאט פונטו XTZ 98 מנועה 1300 75 כוחות סוס .
יש סמל של של מפתח צהוב אבל תמיד הוא נדלק לשנייה ונכבה או שלפעמים אם אני מתניעה מהר
אז הסמל נישאר , אם המפתח המקורי ואם המשוכפל .

תודה לעוזרים .

davidmzr
01-11-12, 08:18
לא הסברת מה בדיוק הבעיה בחלון.
אפשר לתקן באופן עצמאי. בתנאי שיש לך גישה למכונאות. קפוץ אלי ואדריך אותך כיצד. אם לא, צור קשר עם חבר הפורום yair791, הוא יכול לבצע לך את זה אצלי בהדרכתי.
יש ברשותי את החלקים הדרושים לחלון ולמנעול הדלת.

דוד.

רפי לין
01-11-12, 09:32
הפיאט פונטו דור 1 (1996-200) הגיעו עם מפתח ראשי (מאסטר) חום עבה ועם עוד 2 מפתחות כחולים דקים יותר.
גם במפתחות הכחולים יש שבב אימובילייזר מקורי וכנראה שלמפתח כחות כזה אתה קורא "מפתח משוכפל רגיל".
היו מקרים של מנעולני רכב נוכלים שהוציאו את שבב האימובילייזר ממפתח הרכב והצמידוהו מתחת לפלסטים הובקי ההגה, ליד מתג ההצתה וכך גם מפתח רגיל ללא שבב יכול היה להניע המכונית.
עם המפתח הראשי החום לא צריך להשתמש באופן שוטף אלא לשומרו למקרי חירום ולצורך ביצוע קידוד מפתח נוסף.
מכוניות אלו הגיעו ללא כל שלט רחוק ואזעקה, שהותקנו פה בארץ, או ע"י היבואן או ע"י בעלי הרכב, באופן פרטי.
בברכה - רפי לין

davidmzr
01-11-12, 09:56
ניתקלתי בכמה פיאט פונטו דור 1, שמניעים בלי אמבולייזר עם מפתח ללא שבב.
אפשר גם לפתוח את מחשב הרכב שיניע ללא שבב.
דוד.