PDA

View Full Version : התעייצות לגבי תכנית טיפולים לפונטו 96'

syn
24-10-12, 22:24
שלום, קניתי פונטו שנת 96 הדגם עם 75 כוחות סוס, הגה כוח, נעילה מרכזית.

לקחתי אותו למוסך וזה מה שהמוסכניק אמר שצריך לתקן:

משולשים תושבות אם 150x2
פעמון צד שמאל 130
תושבת מנוע צד ימין 170
דיסקיות קדמי 80
תושבות בולמים קדמי (2X100)
בולמים אחורים (2X180)
קיט טיימינג 230

זה המחיר של החלקים בלבד, רציתי לשאול האם זה מחירים הגיוניים לפונטו 96'?

על כל העבודה הוא רוצה בסביבות ה-900 שקל כולל כיוון פרונט.

סה"כ יוצא לי בסביבות ה-2,000 שקל, לא כולל זוג צמידים שאני צריך להחליף וטסט להעביר בעוד חודשיים.

אשמח לשמוע חוות דעת של חברי הפורום לגבי המחיר, האם הוא הגיוני? (נמוך או גבוהה במיוחד?)

yair791
24-10-12, 23:34
נשמע מחיר סביר רק צריך לקחת בחשבון כשעושים טימינג צריך להחליף משאבת מים אם היא מונעת ע"י הטימין ואם כך המצב ברכב שלך והמשאבה לא הוזכרה אז כניראה מחכות לך עוד הפתעות בדרך
אבל אם זה מה שהמוסכניק אמר ויבוצע ללא "הפתעות" אז זה מחיר סביר כי יש כאן המון עבודה

syn
25-10-12, 08:01
תודה רבה על התשובה, אני אשאל אותו לגבי המשולשים, למרות שהוא גם הציע במקום לקנות אפשר ללכת לפירוקייה ולקחת...

עוד שאלה קטנה, יש לי כמה בעיות חשמל ברכב: אין איתות, פנס שמאל טיפה יותר חלש מפנס ימין (אבל אור גבוה זהה),
נאמר לי שכל אחד יכול להחליף את זה וזה עניין של כמה דקות, אבל לי אין מושג איך לעשות את זה... בנוסף החלונות חשמל לא נסגרים לפעמים וצריך לשחק במגעים מתחת לדשבורד כדי שיינעלו. האם המוסכניק שלי יכול לתקן את זה או שאני צריך לקחת את האוטו מהמוסך לחשמלאי?

yair791
25-10-12, 11:40
משולשים צריך לקנות חדש לא מפרוק כי החלק הנל אולי לא יחזיק לך יותר מכמה חודשים אם זה מפרוק חוץ מיזה מושלים זה לא בעיה להביא חדש
ובעיות החשמל לא רמורות להיות בעיה למוסכניק כי בדרך כלל יש להם את הידע הדרוש בחשמל רכב כדי לתקן את הדברים האלה אם הוא יפנה אותך לחשמלאי אז תילך לחשמלאי

גל שאמיס
25-10-12, 17:15
שלום, קניתי פונטו שנת 96 הדגם עם 75 כוחות סוס, הגה כוח, נעילה מרכזית.

לקחתי אותו למוסך וזה מה שהמוסכניק אמר שצריך לתקן:

משולשים תושבות אם 150x2
פעמון צד שמאל 130
תושבת מנוע צד ימין 170
דיסקיות קדמי 80
תושבות בולמים קדמי (2X100)
בולמים אחורים (2X180)
קיט טיימינג 230

זה המחיר של החלקים בלבד, רציתי לשאול האם זה מחירים הגיוניים לפונטו 96'?

על כל העבודה הוא רוצה בסביבות ה-900 שקל כולל כיוון פרונט.

סה"כ יוצא לי בסביבות ה-2,000 שקל, לא כולל זוג צמידים שאני צריך להחליף וטסט להעביר בעוד חודשיים.

אשמח לשמוע חוות דעת של חברי הפורום לגבי המחיר, האם הוא הגיוני? (נמוך או גבוהה במיוחד?)
כל העבודה כולל טיימינג? וכולל כיוון פרונט ?

שווה...