View Full Version : hgt - על מה ולמה?
אהלן,
כיוון שאני לא נהנה מהפונטו elx שלי, חשבתי לשדרג. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה אני מרוויח אם אני קונה hgt? מה מיוחד באוטו הזה שכולם מתלהבים ממנו כל כך?
נפח מנוע 1800 . יש hgt ויש hgt אבארט. השוני הוא גם העיצוב הספורטיבי והמנוע. היו גם בראבו hgt בזמנו . אני יודע על 2 בלבד שעוד קיימים.
Punto Evo Abarth
30-09-12, 04:49
אז כמו שצביקה רשם לפני יש כמה דגמי HGT.
בראבו HGT שאני מאמין שלא תמצא כבר ומצד שני גם מציע לא לגעת רכב ישן ולא מלהיב במיוחד
בפונטו הHGT מתחלקת ל2 דגמים
האחת הHGT המוכרת לכולנו בעלת מנוע 1800 סמ"ק, מספקת 130 כ"ס
והשנייה שלא שווקה בארצנו היא הHGT ABARTH נותני מנוע לא משנים כי לא תמצא כזאת בארץ.
המותג עצמו ABARTH נכנס לשוק הישראלי כלפני שנתיים ורוב המכירות שלו הן בגרסת ה500 ולא הפונטו.
את כמות הפונטו אבארט בארץ ניתן לספור על שני כפות הידיים (מי שלא הבין כ10 מכוניות בלבד)
לגבי אם מוצדק לקנות את הHGT או לא אז לא אני ולא חברי הפורום יכולים לענות לך כי לא מה שהכרח טוב לנו טוב לך.
אני מציע שתתייעץ אם חברי פרום אשר בבעלותם HGT ואולי בטוב ליבם שיעשו לך סיבוב היכרות כדי שתדע האם הרכב עונה על דרישותיך.
לדעתי האישית הייתי חוסך את הכסף וקונה משהו אחר.
פונטו HGT אבארט' דווקא כן שווקה בארץ למשך שנתיים.
השוני הוא עיצובי ואבזורי ותו לא מהHGT יורו 3.
בראבו HGT זה רכב נהדר, אך דיי נדיר, עם כל המשתמע מכך. ובכל מקרה, לא נראה לי שפותח השרשור התכוון אליו.
יש לך דביק בראש הפורום עם כל המידע היבש על פונטו דור שני.
למרות שהכוח יותר חזק מהפונטו שלך- אם אתה מחפש רכב חזק אתה לא בכיוון.
היא זריזה יחסית אבל לא משהו מעבר, עיצוב לא משהו בפנים ועם השקעה של הנמכה אתה יכול לקבל רכב מהנה לסיבובים.
יש יחסית אלטרנטיבות לא רעןת בשוק, השאלה מה אתה מחפש
hamudi_hgt
30-09-12, 15:14
וואלה זה אוטו טוב מאוד ! יש לי כזה בונטו HGT ! זה אוטו טוב
אהלן,
כיוון שאני לא נהנה מהפונטו elx שלי, חשבתי לשדרג. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה אני מרוויח אם אני קונה hgt? מה מיוחד באוטו הזה שכולם מתלהבים ממנו כל כך?
מאיפה אתה ? אני מבאר יעקב אם אתה מהאזור ורוצה אני יעשה לך סיבוב ותראה כמה שכייף לנהוג על הרכב הזה
דניאל_חיפה
30-09-12, 22:26
יש לחבר שלי בראבו hgt סגולה.
וגם ראיתי ספייס אבראת' עומדת בפחחיה בלב המפרץ בחיפה אחרי תאונת חזית.
בראבו hgt לא נמכרה בצבע סגול. יש ככל שאני יודע אולי 2 או 3 שעוד קיימים. עם ראית בוודאות אז כנראה הרכב עבר צבע בחייו הארוכים. (לדעתי האישית חבל לשנות צבע של רכב)
אבארט לבנה במקרה ???
היא זריזה יחסית אבל לא משהו מעבר, עיצוב לא משהו בפנים ועם השקעה של הנמכה אתה יכול לקבל רכב מהנה לסיבובים.
דרור!? (השם , אם אני זוכר נכון)..
אני לא מסכים איתך.. רכב חזק.. GTR, GT3,STI,MUSTANG,CALIFORNIA.. וכ'ו (רכבי סופר על).. אלה הם רכבים חזקים, עיצוב מדהים...
*אם נסתכל לכיוון הפונטו HGT.. כסטנדרתית.. (מבחינת מנוע אין לך כול כך מה לשפר, מכיוון שהרכב לא גודש). אבל מבחינת המתחרות שלה..(כאשר הן גם סטנדרטיות, אני מדגיש סטנדרטיות). כמו איביזה 20V, גולף GTI, 106GTI וכ'ו.. היא לא נופלת בהרבה.. משכן אני יסכים איתך.. שאת הגודשות.. הרבה יותר קל לשפר, והשוק מציא המון שיפורים.. במחיר מינימלי אפשר להגיע ל-250 סוסים ואפילו יותר..מבחינת עיצוב פנים.. לא יודע אם שמת לב אבל בשנתון 2001-2002 כמו של ה HGT גם העיצוב של הספורטיביות האחרות לא וואו.. בשנים האחרונים באמת רואים שינוי.. אגב.. אני לא יודע אם יצא לך לראות את העיוצב של ה- 500 אבארט.. אבל שווה צפייה..
אולי אתה לא מסכים איתי.. לכול משאמרתי .. אבל יש פה חבר פורום שיוצא לעשות ימיי מסלול עם מועדון אוטוספורט.. והוא לוקח בין המקומות הראשונים.. (עכשיו בו תגיד.. שהוא פשוט נהג טוב.. אולי..)
לא מסכים איתך
התמורה לכסף שאתה משלם היא מאוד גדולה ...
העיצוב של האבארט בפנים היא דווקא סבבה עם כל התוספות של הידית הילוכים דוושות אמברקס וההגה והפסים בדלתות שהם פתוחות.. והמראה החיצוני.. אחד היפים אני חושב
מבחינת כוח נכון היא לא גודשת אבל למנוע 1800 לאוטו קל הוא נותן ביצועים לא רעים בכלל
ומתאים לאוטו ספורט ראשון ..
וגם בלי הנמכה אני נהנה ממנו עם צמיגים R1R
בבעלותי HGT אבארת ואני מאוד מרוצה כבר שנה וחצי מכל הבחינות ( אחזקה/יופי/וכוח (יחסית למחיר) )
ממליץ...
כמובן קשה למצוא אחת(ABARTH )
לא השוותי לגודשות דניס, כשאני נסעתי על רכב כזה לא התלהבתי, לא היה משהו מיוחד, הוא זריז עד אזור ה 100-120 ואז הוא כביכול כבר נתן הכל.
אגב אני חושב שאתה עושה עוול לאיביזה 20vt ולגולף gti שאתה משווה אותן ל hgt, אבל אם נתעלם מהן אתה בכלל עושה עוול ל 106gti שאתה משווה hgt אליה.
הפגו עולה על הפיאט בכל קטגוריה, אחיזה כוח ומהירות, והכי חשוב התנהגות שלא תבייש את הפג׳ו אפילו יול רכבים שעולים פי 3.
בכל אופן זה לא הנקודה, סהכ אוטו חמוד והכל אבל הכןוונה שלי הייתה שאם הוא מחפש משהו חזק זה לא זה, מבחינת נתונים זה שיש לה 130כס זה נחמד והכל, אבל מה זה שווה אם הנסיעה אנמית
תשמע חבר ...HGT זה אחלה רכב...אבל אין מה הלשוות אותו לספורטיביות האחרות משנתון כזה(איביזה טורבו,קליאו ספורט וגולף GTI) או ה 106 GTI היותר ישנה....כולן עולות עליה ברוב הפרמטרים פרט לעניין המזומנים-שזה אומר הרכישה ,עלות הביטוחים,עלות האחזקה,עלות הצריכת דלק,עלות הדלק עצמו(כולן 98 וב HGT 95)
אני שרכשתי HGT זה היתה הסיבה הכי משפיע שבחרתי בה
רכב זול שנותן תמורה יפה בלי לקרוע את הכיסים
עלות של שאר המכוניות היא קטלנית(הטיימניג בקליאו,חיישנים וחלפים יקרים בגרמניות,106 שכל רגע משהו אחר יכול להתפרק)
זה באמת אותו שניתן להגיד עליו את המשפט לאכול את העוגה ושתישאר שלמה-אמין,יפה,ספורטיבי-בעלות אחזקה של משפחתית(אולי קצת יותר)
סתם לצורך השוואה עשיתי לHGT טיפול גדול-טיימינג כולל הכל(מותחנים רצועות משאבת מים הכל אורגינל) כולל טיפול מלא שמן איכותי פלגים נוזל קירור איכותי פילטרים למינהם רצועת מנוע בפחות מ 2000 ₪ כולל עבודה
בקליאו רק החלקים עוברים בכיף את ה 3000₪ בלי עבודה
אני הייתי מוכן להתפשר על ביצועים(בתור רכב ספורט ראשון) ולא להיכנס לרכב ספורט אחר שיקרע לי את הצורה....
ופה זה כבר השיקול שלך
בהצלחה חבר
חברים חברים... לא אמרתי שהhgt טובה יותר מהמכוניות הנ״ל .. ציינתי שהיא לא נופלת מהם בהרבה.. ומבחינת הכוח שמציעה הhgt היא עדיין יכולה לעמוד בשוק , אפילו מבחינת החדשות... דרור ... אני לא יודע אם אתה יודע אבל 106 טיפה יותר חזקה.. מבחחינת התנהגות ה106 אין על מה לדבר , כבר לא מייצרים מכונית כאלה! . בכול מקרה אני מסכים, התמורה שהיא נותנת למחיר , אכן שווים את זה ... גם לא בתור רכב ראשון.. היא כייפית, חסכונית, זריזה, ועם הנמכה נכונה וצמיגים גם ההתנהגות טובה.
דניס!! אתה בכלל רוצה פיאט קופה לא???
***ח :)
האחזה בhgt יחסית סבירה לרכב אחרים אבל ההנאה שונה, אגב אני לא מסכים עם העניין ש 106 כל הזמן מתפרק או מה שאמרו, אמנם הייתה לי ראלי סלט, עם שידרוגים במנוע צנרת ומכלולים, אבל הייתי חזק בשוק ובמכניקה של הרכבים הללו, היא רכב מאוד אמין, הראלי שלי הייתה קבוע על התחום האדום בסלד וחוץ מצינור מים שעף לי במשך 8 חודשים היא לא עשתה לי בעיות, אלה רכבים שנמצאים חזק בתחום הגבולות, וזה שהפונטו קרובה אליה מבחינת נתוני הספק יש עוד הרבה מסביב במיוחד שלדה, גיר מעולה וכוח יותר מורגש לעומת הפונטו שכמו שציינתי אנמית יחסית לקטגוריה.
אבל מבחינת תקציב היא אופציה לא רעה, לא אמרתי מילה רעה על תחזוקה או אמינות אלא רק על עניין אם הוא מחפש כוח שיש אלטרנטיבות שיש להם דגש על זה ושוב כוח זה עניין יחסי כי מי שנוהג על קורבט לדוגמא ויעלה על הקופה שלי שאחרי שינויים בהזרקה וצנרת מלאה מדגדגת את ה 205-210 כס, יחשוב שזה עגלת ליסינג
הייתי חייב להתעלק על השירשור.. אולי אתם לא יודעים אבל עברתי לארה"ב. זה הרכב שקניתי פה במחיר של מזדה 3 בסיסית- קמרו אס-אס 2013. מנוע 6.2 ליטר V8
426 כ"ס..:D
https://www.dropbox.com/s/rmpxiz6e0drgjv9/20120921_101231.jpg
https://www.dropbox.com/s/2zy15dq7kuqcvor/20120921_101246.jpg
https://www.dropbox.com/s/b2npm7ks41yw2o1/20120921_101215.jpg
דרור!? (השם , אם אני זוכר נכון)..
אני לא מסכים איתך.. רכב חזק.. GTR, GT3,STI,MUSTANG,CALIFORNIA.. וכ'ו (רכבי סופר על).. אלה הם רכבים חזקים, עיצוב מדהים...
הייתי חייב להתעלק על השירשור.. אולי אתם לא יודעים אבל עברתי לארה"ב. זה הרכב שקניתי פה במחיר של מזדה 3 בסיסית- קמרו אס-אס 2013. מנוע 6.2 ליטר V8
426 כ"ס..:D
https://www.dropbox.com/s/rmpxiz6e0drgjv9/20120921_101231.jpg
https://www.dropbox.com/s/2zy15dq7kuqcvor/20120921_101246.jpg
https://www.dropbox.com/s/b2npm7ks41yw2o1/20120921_101215.jpg
היית חייב?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.