התחבר

View Full Version : האם להחליף לפונטו HGT

skomanov
27-09-12, 11:47
שלום לכולם!
אני יחסית חדש בפורום, ובעלים של פונטו ספייס ELX ידנית! היום היא עם 118000 ק"מ והאוטו אחרי קצת שיפורים קוסמטיים שעשיתי, ג'אנטים, מערכת ,צמיגים חדשים וכו'...
משום מה התעורר אצלי צורך למשהו חזק יותר, וחשבתי ללכת על HGT . כדאי? או שמצבן בארץ לא כזה שמאפשר למצוא אחת במצב טוב?

dodihob
27-09-12, 18:07
אם אתה מעוניין לקנות HGT עכשיו זה בדיוק הזמן, איגור מהפורום מוכר את שלו, מכונית עם נתונים מעולים ובמצב מעולה.
בהחלט שדרוג בכוח, ולדעתי מכונית דיי מהנה עם עלויות אחזקה מכנית/טסט זולים יחסית לשאר הספורטיביות.
ערן

skomanov
27-09-12, 18:09
ראיתי! באמת נראה לי רכב מהנה! 1800 עם 136 כ"ס, זה מכובד!!!

dodihob
27-09-12, 18:16
0542565910 איגור

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=113955#post113955

skomanov
27-09-12, 18:25
כל מי שבעל ELX תמיד גאה מצריכת דלק שלה, יחסית לכח שהיא נותנת, HGT בטח לא תיתן אוה צריכה במיוחד בעיר, אני מבין נכון?

Caveman
27-09-12, 18:29
בנהיגה עדינה, תקבל 11 קמ"ל לקירוב.
אני מתחשב בזה שהרכבים כבר עברו אי כמה ק"מ.

dennis
27-09-12, 19:35
בעיר מראה לי המחשב.. 1ל- 7.8 בערךך.. (חשוב להדגיש נסיעה לא ממש רגועה, משאבת לחץ שמן לא עובדת טוב.. אז אני לוחץ לפעמים על מנת שיגיע שימון כולשהו).
מחוץ לעיר 1 ל- 11 בערך.

מאפיונר
27-09-12, 20:21
אני עכשיו תידלקתי 39 ליטר ונסעתי 420 קילומטר

dodihob
27-09-12, 20:28
האוטו של דניס לא פונקציה, ומחוץ לעיר בנסיעה מתונה אפשר יותר מ-1 ל-11 בוודאות, איפה מיכאל?

dennis
27-09-12, 20:34
האוטו של דניס לא פונקציה, ומחוץ לעיר בנסיעה מתונה אפשר יותר מ-1 ל-11 בוודאות, איפה מיכאל?

מה לא פונקציה?!?!? מה?!!!? האוטו שלי מעולההה... אפשרי יותר , לא אמרתי שלא.... אני מתגרזן עם האוטו... אתה יודע את זההה. אגב גם אצלי משהו כזההה 390 קמ, משהו כזה... חשוב להדגיש שכמעט כול הנסיעות שלי בעיררר

מאפיונר
27-09-12, 21:47
כן גם אצלי רוב הנסיעות בעיר עם פקקים מטורפים

dennis
27-09-12, 23:06
להגיד לך את האמת היא שותה דלק הרבה. 1 ל-7 זה המון (נסיעה לא רגועה)... יש לי רכב שני ... של העבודה, אני מתגרזן איתו בלי הפסקה ( לצורך העניין הרכב חדש היה אצלי נ בחודש, ה
התחילו נזילותת (חשוב לציין כי זאת קאיה ריו .. והיא מאוד אמינה) בקיצור אני עם דוושה עד הסוף כול הזמן + המזגן דלוק על 4 עם חלונות פתוחים ... והדלק לא יורדדד!!! 1 ל- 16 משהו כזה , לעומת זאת הhgt אני לא מדליק מזגן (דן חסכן, שמעתם עליו?) וכל זה ואני רואה את המחוג של הדלק נופל לי בפניםםםםןםם

skomanov
28-09-12, 02:15
כן, אני מבין שזאת לא ELX שכרגע ברשותי שאוכלת בעיר , כמו שHGT מחוץ לעיר.

skomanov
28-09-12, 09:59
מה הייתם בכל זאת ממליצים לי?

y0jik
28-09-12, 10:44
אין פה יותר מדי מה להמליץ
השאלה מה אתה מחפש.. את ההבדלים בין הדגמים אתה יודע
אם חשוב לך הכח , הHGT תספק לך אותו
הספייס יותר זולה לאחזקה ויותר חסכונית בדלק
תחליט מה יותר מתאים לך

Caveman
28-09-12, 10:56
להגיד לך את האמת היא שותה דלק הרבה. 1 ל-7 זה המון (נסיעה לא רגועה)... יש לי רכב שני ... של העבודה, אני מתגרזן איתו בלי הפסקה ( לצורך העניין הרכב חדש היה אצלי נ בחודש, ה
התחילו נזילותת (חשוב לציין כי זאת קאיה ריו .. והיא מאוד אמינה) בקיצור אני עם דוושה עד הסוף כול הזמן + המזגן דלוק על 4 עם חלונות פתוחים ... והדלק לא יורדדד!!! 1 ל- 16 משהו כזה , לעומת זאת הhgt אני לא מדליק מזגן (דן חסכן, שמעתם עליו?) וכל זה ואני רואה את המחוג של הדלק נופל לי בפניםםםםןםם

יש לך בעיה ברכב ידידי.
צריכת דלק כזאת בנהיגה רגועה, גם אם זו כזו שמשלבת אלמנטים של הנאה מידי פעם, היא לא תקינה.

אם הרכב תקין, גם אם נתחשב בעובדה שרוב האקזמפלרים בארץ כבר עברו מספר לא מבוטל של קילומטרים, הוא צריך להיות חסכוני בהרבה.

קיה (לא קאיה) ריו לא תציג 16 קמ"ל בתנאים כמו שרשמת. למעשה, היא כנראה גם לא תציג נתונים כאלה, אלא רק אולי אם תסע 90 קמ"ש במישור, ללא מזגן, לבד.

skomanov
28-09-12, 11:34
אגב, ראיתי עוד HGT למכירה. דורשים עליה 23,500 מאשדוד. עברה 151000 והבחור אומר שיש קבלות מיומה הראשון. מישהו מכיר את האוטו?

שחרון
28-09-12, 12:23
הבחור מאשדוד חבר כאן בפורום.

dennis
28-09-12, 12:44
יש לך בעיה ברכב ידידי.
צריכת דלק כזאת בנהיגה רגועה, גם אם זו כזו שמשלבת אלמנטים של הנאה מידי פעם, היא לא תקינה.

אם הרכב תקין, גם אם נתחשב בעובדה שרוב האקזמפלרים בארץ כבר עברו מספר לא מבוטל של קילומטרים, הוא צריך להיות חסכוני בהרבה.

קיה (לא קאיה) ריו לא תציג 16 קמ"ל בתנאים כמו שרשמת. למעשה, היא כנראה גם לא תציג נתונים כאלה, אלא רק אולי אם תסע 90 קמ"ש במישור, ללא מזגן, לבד.

גדעון בקשר לקאיה נסחפתי בכוונה בהגזמה... להדגיש פשוט עד כמה ה HGT שותה דלק..
לדעתך יש לי בעיה ב HGT?! היה הרבה יותר גרועע.. הוחלף החיישן... לדעתך עדיין שותה הרבה:!?

dodihob
28-09-12, 14:04
כמו שאמרתי דניס, האוטו שלך לא פונקציה.

dennis
28-09-12, 14:17
כמו שאמרתי דניס, האוטו שלך לא פונקציה.

ערן כך סיבוב על HGT פעם אחת.. אם יש אחת שעובדת יותר טוב משלי.. אני קונה אותה...!

skomanov
28-09-12, 14:34
ואיך האוטו של הבחור האשדודי? מישהו מכיר? נסע עליה?
והאם HGT עד כדי כך מעלימה דלק?

dennis
28-09-12, 16:01

בנסיעה רגועה.. היא אפילו חסכונית.. (למכוניות ספורט אחרות כן). אל תשכח שזה מנוע 1800..
אבל עם תתגרזן.. (שזה כולם עושים.. כי האוטו כייפי!!, ומי שאומר שלא סתם משקר.. בשביל זה נועד רכב ספורט).. הוא ישתה.. (עוד הפעם הכול יחסי לרכבי ספורט אחרים)..
בקיצור תשקול עם את רוצה רכב ספורט.. שאגב הוא 3 דלתות.. וזה לא תמיד נוחח..
אבל הוא מהנה! ונראה טוב (דעתי כן.. אני חולה על הטמבונים.. וה fat ass מאחורה)
לעומת חסכונית גם בדלק.. וגם בחלקים... ויותר נוחה ליום יום.. !

לצורך העניין יש לי כמה חברים ובני משפחה שלא מבינים מה מצאתי בפיאט הזקנה הזאת... ושאני מבזבז עליה את הכסף (שטיוית שלי).. הסברתי להם שאני לא מחפש רכב להגיע מנקודה א' לנקודה ב'.. אלה לנהוג בכיף...! לקבל הנאה בכול נהיגה שלי בה!..
אם אתה מחפש רכב להגיע מנקודה א' לנקודה ב'.. יכול להיות שזה רכב לא מתאים לך...
אבל זה כבר שיקולים שלך...

ליאור23
28-09-12, 18:47
מה קרה למחירון של האוטו הזה?? איזה הזוי...

dennis
28-09-12, 18:52
מה קרה למחירון של האוטו הזה?? איזה הזוי...
בהחלט מסכים..
כול השוק יד של הספורטיביות נפל... איביזה 20V ,פולו + גולף GTIנמכרות גם במחירי זנות..

Caveman
28-09-12, 20:36

היא יחסית חסכונית, דווקא בגלל מנוע ה1.8, מול רכבים ספורטיבים אחרים.

גדעון בקשר לקאיה נסחפתי בכוונה בהגזמה... להדגיש פשוט עד כמה ה HGT שותה דלק..
לדעתך יש לי בעיה ב HGT?! היה הרבה יותר גרועע.. הוחלף החיישן... לדעתך עדיין שותה הרבה:!?

הקיה שלך, מקבלת צריכת דלק שלא רחוקה בהרבה מהפונטו שלך. אתה מוזמן באמת לבדוק את זה. ואני בטוח שהיית בודק את זה אם הרכב היה בבעלותך, ולא רכב של מקום העבודה.

צריכת דלק של אפילו 10 קמ"ל בפונטו זה עדיין בגדר הסביר. וזו צריכת הדלק שאתה אמור לקבל לפי התיאור של אופי הנהיגה שלך.
בנסיעות עירוניות רגועות הייתי מגרד בזמנו את ה12 קמ"ל אפילו אם הייתי קצת מתאמץ להיות רגוע.

לא יודע מה הוחלף, ולאיזה חיישן אתה מתכוון, אבל יש לך בעיה ברכב. זו צריכת דלק גבוהה מידי.

dennis
29-09-12, 00:53
היא יחסית חסכונית, דווקא בגלל מנוע ה1.8, מול רכבים ספורטיבים אחרים.

הקיה שלך, מקבלת צריכת דלק שלא רחוקה בהרבה מהפונטו שלך. אתה מוזמן באמת לבדוק את זה. ואני בטוח שהיית בודק את זה אם הרכב היה בבעלותך, ולא רכב של מקום העבודה.

צריכת דלק של אפילו 10 קמ"ל בפונטו זה עדיין בגדר הסביר. וזו צריכת הדלק שאתה אמור לקבל לפי התיאור של אופי הנהיגה שלך.
בנסיעות עירוניות רגועות הייתי מגרד בזמנו את ה12 קמ"ל אפילו אם הייתי קצת מתאמץ להיות רגוע.

לא יודע מה הוחלף, ולאיזה חיישן אתה מתכוון, אבל יש לך בעיה ברכב. זו צריכת דלק גבוהה מידי.
הקיה לא מעניינת אותי , זהו רכב של העבודההה.. לגבי ה hgt ?!? מה לדעתך יכולה להיות עוד הבעיה?!! העניין שלא קצת אנשים מדברים על צריכה זההה בhgt שלהםםם

TOMERZHR
29-09-12, 20:08
דניס, מנוע מתקתק זה לא פונקציה, שלא לדבר בכלל על עובש!

שחרון
29-09-12, 20:15
בקרוב המנוע יפסיק לתקתק אולי! בנתיים טרקטור

TOMERZHR
29-09-12, 20:16
הרבה שטחים לחרוש!!

dennis
29-09-12, 20:30
פ*** כולכם סתם מדברים!!! כמו ששחר אמר.. בקרוב מאוד הכול יהיה שונה בנתיים זה מה יש... אגב מתקתק או לא , תומר אתנ עשית סיבוב על הרכב , בעצמך ראית שהמנוע מעולהה.. לכולל המתלוננים למניהם משקרה שהמנוע מתקתק זה שהוחלף הווריאטור לחדש ומשקרה כנראה שהמאשבת שמן כבר ישנה ולא מתפקדת כראוי.. משמתקתק זה השסתומים שמגיע עליהם לחץ שמן נמוך .. בסלד גבוה הוא נעלם התיקתוק .. אני מודע שאסור לנסוע ככה.. אבל אין לי בררה.. משאבת שמן חדשה כבר נימצאה אך לצערי המוסכניק כבר חודש בחול.. יש מישהו אחר שמחליף אותו בנתיים , אבל אני מסרב לטפל אצלו... אז נכון יש עובש, ואולי הצריכת דלק מעט גבוהה אבל זה ממש שטויות .. אגב לגבי העובד יום שישי הייתי אצל רפד ןכבר נבחר ריפוד חדש לרכב.. בסגנון יורוסטייל

גל שאמיס
01-10-12, 04:04
למה אתה לא מטפל אצל אבי מהתלתן

dennis
01-10-12, 12:42
עם כול הכבוד לאבי , אבי מקצוען... אבל הוא רחוק לי מאוד , ועל מנת שאני יבוא לטיפול אצלו , אני אצטרך לקלת חופש בעבודה... ואני בא פעמיים בחודש.. עושה כול מיני דברים, כמו גם יש לי םרוייקט ענק על המנוע+ החלפה למערכת בלמים מתקדמת יותר.... יש מחשבה גם על טורבו בעתיד.. , הבחור שאני מטפל אצלו מקצוען לא פחות , היו בבעלותו 2 hgt , הוא מטפל בפיאטים שונים , יש גם בחור עם פיאט קופה בא עליו לטיפולים.. כמו כן הוא מטפל בהרבה רכבי ספורט נוספים.. ממליץ עליו בחום

ליאור23
01-10-12, 16:18
איזה טורבו מה טורבו?? קודם שהאוטו ייסע כמה קילומטרים מבלי לעלות על גרר.. :razz:

בחברות.. כן?

dennis
01-10-12, 16:27
איזה טורבו מה טורבו?? קודם שהאוטו ייסע כמה קילומטרים מבלי לעלות על גרר.. :razz:

בחברות.. כן?
***ח :) אני רואה פתחתם חזית נגד האוטו שלי, תומר , ערן , ליאור , שחר.... תפסיקו לקנאות לי ברכב :))))))