View Full Version : מיפגש פיאט !!! ישנים, אספנות, חדשים וכל השאר
חברים יקרים, חברי מועדון, אורחים יקרים!
ביום שישי הקרוב 28.9.2012 יתקיים מיפגש מיוחד שאורגן לאחר לא מעט מאמץ.
המיפגש הוא מיפגש לכל חובב פיאט באשר הוא וכמובן גם אוטוביאנקי, לאנציה וכל מי שרוצה!
אז בין אם יש לכם פיאט 2012 או פיאט 1930.. אתם מוזמנים להגיע, למיפגש חברתי שמטרתו להתגבש , להנות , להנות מאוכל טוב ושתיה טובה, מוזיקה, ואווירה כיפית!
המיפגש יתקיים ביום שישי 28.9.2012 בפאב-בית קפה חברתי "לאהוב" רחוב העצמאות 3 א אזה"ת אבן יהודה בשעה 15:00 !חברים בואו להתגבש, להנות ביחד , לפתוח שולחן, להכיר חברים חדשים, ובקיצור ויוה איטליה!
מי מגיע?
נא לאשר הגעה!
חברים.. החוסר היענות שלכם מאכזב
אני מגיע באיחור קליל,
באותו היום כמה שעות לפני אני בטיול לילי עם מועדון וואגית, איך שנסיים אני חותך אליכם
אמור להגיע יש לי עבודה במודיעין באותו יום מקווה שזה לא ימשך עד מאוחר אני יהיה איתך בקשר טלפוני
חברי מועדון פיאט... אורחים ומנהלי המועדון (שכרגע לא מתייחסים..) אני מבקש וקורא לכולם להגיע עם הפיאט שלכם בין אם יש לכם פיאט קופה, פונטו או 127, רגאטה או טופולינו... וכ״ו.. הארוע יצולם ותיהיה תקשורת. חברים אנא הגיעו!
כניראה שאגיע גם ! יאללה חברים
חברים יקרים ! מגן דהרי בעל המקום מבקש ממי שיכול להקדים ל 14:00 שיקדים אבל גם ב 15:00 תתקבלו באהבה ובכבוד! ביקרתי השבוע במקום לעשות ביקור מקדים! המקום פשוט מקסים לגמרי! האוכל משובח (בדקתי..) הבמה ומערכת הקריוקי עובדות בהחלט ! אז חברים לא משנה איזה פיאט יש לכם , בואן עם הילדים, האשה החברה וכ״ו ! חניה צמודה ובשפע ! אני קורא לכולם להגיע!
חיכיתי ו"התעלמתי" כי לא ידעתי איפה אהיה.
אני בעבודה לצערי. :(
למה תמיד זה נראה כאילו יגיעו 2 אנשים?
בכל אופן אני מקווה להספיק :) אני עושה באותו היום 500קמ אי שם בצפון הרחוק
למה תמיד זה נראה כאילו יגיעו 2 אנשים?
בכל אופן אני מקווה להספיק :) אני עושה באותו היום 500קמ אי שם בצפון הרחוק
זה נראה כי מועדון פיאט ורוב חבריו לא רצינים . מנהל המועדון אינו מתייחס בכלל לא מגיב ולא מתערב למרות שקיבל מסר אישי . ההתעלמות שלו מבישה. בנוגע לחברים מצד אחד מתלוננים שאין מיפגשים (בדיבורים האנשים פה אלופים) אבל כשמארגנים מיפגש מוצאים תירוץ למה לא להגיע או שבכלל המועדון וחבריו לא מתייחסים להודעה . בכל אופן החלטתי שאם החברים יעשו צחוק ולא יגיעו למיפגש יהיה זה המיפגש האחרון שאארגן . בנוגע לגילי מנהל המועדון שאינו מתייחס בכוונתי להתמודד על תפקיד מנהל המועדון ולהחליף אותו. (רק הבעיה שבמועדון פיאט אין בחירות דמוקרטיות כמו בכל מועדון רכב אחר...)
גיל לא היוצר של המועדון?
האמת צריך לעורר פה משהו, נראה לי שחרון היחידי מההנהלה שעוד נכנס מדי פעם.
בכל אופן אני חושב שגם צריך לשנות קצת במפגשים, אני האמת אוהב מדי פעם לעשות מפגש יותר מסטטיות, כמו שציינתי בעבר, איזה טיול לילי בסופ״ש או חול המועד של חג, ערד, נס הרים משהו קצת פלפלי, העניין הוא שבמפגשים גם שאתה מארגן אתה נוטה למרכז את עניין הפיאטים הישנים וזה כנראה מוריד לחלק מהאנשים את הרוח מהמפרשים כי אולי מצפים למשהו יותר בסגנון : ״מפגש חודשי״ וכאלה
תוכל לראות זאת במועדונים של אוטוספורט, vagit ואפילו טוינר הוליקס כשהם מקיימים.
אני בדעה של טיול שיירתי, כל חבר שישתף יהנה מאוד ויחכה למפגשים הבאים, לעומת מפגש סטטי שאתה בא שעה שעתיים בקושי מכיר אנשים והולך
צביקה, אני מזכיר לך שכשהתנגדת למפגשים בהרצליה ורצית שיהיו ברמת גן ואכן עשינו שם שני מפגשים, דווקא אתה לא הגעת אליהם כלל.
גם למפגשי טיולים לא הגיעו הרבה אנשים ולדעתי לא צריך כלל לקיים הרבה מפגשים, אלא רק כמה בודדים בשנה עם משהוא מיוחד בהם (השקת מכונית, מקום מעניין וכו').
את המועדון הקים גילי כאדם פרטי ומכיסו ומכיוון שלא גובים כאן דמי חבר (דבר שגם נוסה ונכשל),
איני חושב שיש מקום ל"בחירות" וכו'.
צריך להבין שכדי לקיים את המועדון צריך לשלם כספים לשרת האתר, דומיין האתר, תחזוקת האתר והשרת וגם לשלם בכסף עבור כיבוד במפגשים השונים.
לצורכי איסוף כספים מחברים, בצורה מסודרת, צריך להקים עמותה ולרושמה אצל רשם העמותות ולבצע ניהול כספי מדויק עם דיווח לרשם העמותות, הקמת מנגנון תפעולי עם דוחו"ת של הישיבות וההחלטות ועוד ביוקרטיות.
לדעתי, כל מי שרוצה רשאי ויכול לארגן על דעת עצמו מפגשים, טיולים, הרצאות, ארוחות ופיקניקים ולהזמין את הגולשים כאן ומי שירצה יבוא.
בברכה - רפי לין
הוראות הגעה : לנוסעים מכיוון דרום לצפון. נוסעים על כביש 4 . בצומת בני דרור ממשיכים ישר. ברמזור הבא פונים שמאלה. בכיכר שמאלה . המקום נמצא 100 מטר בצד שמאל. בעלי פיאט מכל שנה בואו בהמוניכם!
צביקה,
משום מה, נוצר הרושם שבכל פעם שארגון כזה או אחר אינו מצליח, זו אשמת ההנהלה.
הפעם הגדלת לעשות והחלטת להאשים אותי באופן אישי על גבי דפי הפורום.
לאחר לבטים החלטתי לענות לך על גבי אותם דפים גם באופן אישי וגם באופן שישפוך קצת אור לחדשים כאן.
אז קודם כל, ביום כיפור מסתבר, בדיעבד, הייתי צריך לבקש עוד 2 סליחות - שאיני גולש בפורום ביום כיפור ואיני עונה להודעות פרטיות מיד לאחר הצום.
לא פעם ולא פעמיים, הודענו שהמועדון פתוח להצעות ולרעיונות וכולם מוזמנים ליזום ולארגן מפגש/טיול או אירוע העולה על רוחו וזאת בתיאום עם ההנהלה.
התיאום המתבקש לא נועד בכדי לשים מכשול בדרך ליוזמה, אלא לצורך תיאום ומתן עזרה ככל שיתאפשר מצד ההנהלה – תתפלא אבל גם בנו יש רצון שכולם יפגשו, יכירו וישוחחו בעולם האמיתי ולא רק בעולם הוירטואלי.
אינני מבין מדוע אתה בוחר באופן עקבי לנסות ולעשות הכל לבד ולצפצף על הבקשות שלנו, לצאת בהכרזות ולא לעמוד מאחוריהן.
אבל אתה כבר ילד גדול, בחרת להתנהל לבד ולארגן לבדך מפגש – קח אחריות ותתמודד (לטוב או לרע).
זה לא סוד, אני הקמתי את המועדון. ולתקופה מסויימת מנהל מועדון פיאט התקשר לשמי. אך היום איני המנהל היחיד במועדון, יחד איתי מנהלים עוד מס' חברים ששלושה מהם התווספו לפני כ-2 מפגשים.
חברי ההנהלה נבחרו בקפידה, גם אם חלק מהם אינם לטעמך. חלקנו עסוקים יותר, חלקנו פחות אך כולנו שווים.
גילי.
צביקה, אני תוהה מה מפריע לך יותר. שאני, בתור חבר מועדון והנהלה, לא הגבתי בשרשור מהסיבה הפשוטה שאני לא מתכוון להגיע, ולכן לא אישרתי הגעה, או שמא אחרים הרשומים בפורום לא אישרו את הגעתם.
מה בדיוק יש לך נגדנו?
גיל לא היוצר של המועדון?
האמת צריך לעורר פה משהו, נראה לי שחרון היחידי מההנהלה שעוד נכנס מדי פעם.
אל תדאג, נכנסים עוד אנשים גם. אני אגלה לך סוד, גם על יותר מבסיס יומי. עוד סוד? על יותר מבסיס שעתי.
זה שבזמן האחרון האצבע שלנו מה שנקרא "לא קלה על ההדק" בכל עניין הסדר בפורום, לא אומר שאנחנו לא מתחברים.
הבנתי, בכל אופן זה לא בדיוק עובד, אם חברי ההנהלה עסוקים מידיי ולא יכולים להחזיק את המועדון אז אולי חברי ההנהלה שנבחרו בקפידה לא בדיוק עומדת בקריטריונים.
אני מצטער שזה פה, אבל כבר פתחתם את העניין, ואני גם לא אוהב שאני כל פעם מזכיר מועדונים אחרים אבל רואים בדיוק ששם זה מצליח ופה לא.
לתגובתך רפי לין, אני חושב שמפגש מרוכז חודשי זו דרך מעולה להתחיל להניע את הבית קברות הזה, במידה ותרצה אני אשמח שתצטרף אליי כשאני מגיע למפגשי מועדון אחרים ועושים טיול או מפגש סטטי ותבין שזה משהו מתבקש.
אני כרגע רושם מטיול מועדון של שירוקו וואגית, וזה מדהים לנסוע בשיירות מ 4 לפנות בוקר כשיש לפחות 30 כלים, זו רמה אחרת.
חברים כולם מוזמנים ! בואו ! המיפגש יחל ב 14:00 . מי שלא מוצא את המקום מוזמן להתקשר : 0523827776
צביקה אחלה מפגש איזו הפתע שבאו כל האנשים באלה
היה מיפגש מדהים מעל המצופה. הגיעו יותר מ 20 רכבים ואף יותר! תודה לחברים שהגיעו ! תודה לחברים ממועדון אלפא רומיאו , מועדון החמש סניף ירושלים ושפלה. תודה לחברים ממועדון החמש מיפגש השרון ונוקיה! תודה לחברים ממועדון ivc ! תודה לבעלי הפיאט שהציפו את המקום ולבעלי פיאט ישנים ונדירים שהגיעו לראשונה! תודה גדולה לבעל המקום מגן דהארי על האירוח הלבבי ועל כך שנשאר פתוח ממש עד כניסת השבת רק בשבילינו! כן ירבו מיפגשים פורים ומהנים!!! שבת שלום.
ואיפה תמונות?.
בברכה - רפי לין
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.