View Full Version : האם אסתדר עם פונטו ללא הגה כח?
צצה לי הזדמנות לרכוש פונטו 96 דגם ה S_75 כ"ס
ללא הגה כח...
סיבוב ממש קצרצר על הרכב היה קשה אבל אפשרי.
אני לא איזה באדי בילדר אלא אדם ממוצע (צעיר)
אני נוסע בעיקר בעיר וצריך לתמרן חניות , איך אסתדר?
תודה
מה אתה רציני עם השאלה כאילו ?
אתה כולה תצטרך להפעיל טיפה יותר כוח וזה הכל..
לא אמור להיות שום בעיות עם הגה שהוא לא הגה כוח
בנסיעה אתה לא מרגיש שאין הגה כוח, ואני אישית (שנוסע כרגע ככה והאמת לרוב ככה) זה יותר כיף לי!
רק בעמידה מורגש וגם זה לא רציני באמת.
מה אתה רציני עם השאלה כאילו ?
אתה כולה תצטרך להפעיל טיפה יותר כוח וזה הכל..
לא אמור להיות שום בעיות עם הגה שהוא לא הגה כוח
אני רציני בגלל שחבר שגם נסעתי על רכבו (אונו 94) הזהיר אותי מפני חוסר בהגה כח וגם שנסעתי ברכב שלו היה מאוד קשה לסובב ולתמרן(לא היה בעיה או חוסר באוויר)
מנגד בפונטו היה קצת יותר נורמלי, אבל הסיבוב עליה היה קצר ולא בדיוק שמתי לב לזה.
דניאל_חיפה
15-09-12, 18:32
זה מבאס אבל סביל. היו לי שתי רכבים ללא הגה כוח ואפשר לחיות עם זה
העניין שאני לא רוצה להתבאס אלא להנות והאופציות זה או הפונטו או סובארו גראנד לאונה (בנתיים) וללאונה יש ה"כ...
ברצינות?
היה לי גם אונו וגם 3 פונטו (אחת מהן שלי פרטית).
רק באחת מהן יש הגה כוח, ואני באמת בשיא הרצינות- מעדיף בלי הגה כוח וגם חברים שלי שנוסעים עם הגה כוח אומרים שבלי הגה כוח יותר כיף בנסיעה עצמה, אני אישית שולט בפניות (ואני פונה מהר) הרבה יותר טוב בהגה בלי כוח מאשר עם. מה גם שזה לא מתקלקל (מחלה בפונטו ההגה כוח).
וכשאתה נוסע ברגוע- אתה לא מרגיש הבדל בין אוטו עם הגה כוח ובלי. ומדבר מניסיון. (כשהוצאתי רישיון נהגתי על פונטו 97 S75 בלי הגה כוח וחששתי גם, חששתי לשווא).
ברצינות?
היה לי גם אונו וגם 3 פונטו (אחת מהן שלי פרטית).
רק באחת מהן יש הגה כוח, ואני באמת בשיא הרצינות- מעדיף בלי הגה כוח וגם חברים שלי שנוסעים עם הגה כוח אומרים שבלי הגה כוח יותר כיף בנסיעה עצמה, אני אישית שולט בפניות (ואני פונה מהר) הרבה יותר טוב בהגה בלי כוח מאשר עם. מה גם שזה לא מתקלקל (מחלה בפונטו ההגה כוח).
וכשאתה נוסע ברגוע- אתה לא מרגיש הבדל בין אוטו עם הגה כוח ובלי. ומדבר מניסיון. (כשהוצאתי רישיון נהגתי על פונטו 97 S75 בלי הגה כוח וחששתי גם, חששתי לשווא).
מוזר, באונו הרגשתי שההגה קשה גם בנסיע,ממש היה לי מוזר עם ההגה של האונו (1.4-1994-70)
בכל מקרה שכנעת אותי לגביי ההגה ואני אלך לראות את הרכב ולנהוג בו יותר ולהחליט בעצמי
מוזר, באונו הרגשתי שההגה קשה גם בנסיע,ממש היה לי מוזר עם ההגה של האונו (1.4-1994-70)
בכל מקרה שכנעת אותי לגביי ההגה ואני אלך לראות את הרכב ולנהוג בו יותר ולהחליט בעצמי
תעשה סיבוב כמו שצריך ותראה. :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.