PDA

View Full Version : עוד ה"פ.

davidmzr
10-09-12, 08:50
אתמול 20:13
Israel291
היי, מקריאת הודעות במשך כמה שעות באתר נראה שאתה די פעיל ולא פחות חשוב די אדיב...
מבקש את עזרתך בהדרכה. אני רוצה לעשות חלונות כהים בדלתות האחוריות (יש לי פונטו ספייס 2002 ELX) חשבתי שזה יהיה ממש פשוט אבל זה לא כל כך מכיוון שהחלון האחורי הוא לא סתם מלבן ישר אלא יש לו זוית שנכנסת בתוך המסגרת ,זה די מסובך להשיג כיסוי מלא ויפה של החלון. ולכן אני רוצה לפרק את החלון ולהדביק עליו כאשר הוא מחוץ לרכב. התחלתי לפרק את הדיפון של הדלת אבל את הידית שמעלה ומורידה את החלון לא הצלחתי. אולי אתה יודע איך עושים זאת? והאם בכלל ניתן לפרק את החלון לאחר שאני מוציא את כל הריפוד בדלת או שזה מחובר למנגנון של הנעילה או למשהו אחר?
תודה רבה. אם יש צורך אוסיף תמונה...
ישראל, כאן תקבל יותר תשובות מאשר בה"פ.
לדעתי לא כדאי לפרק חלון. יש לי מס' נייד של בחור שמתעסק בזה. הוא מגיע לבית הלקוח.
אם מתאים לך תקבל את המס'. הבחור עשה אצלי, ברכב של חבר של הבן. 4 חלונות במחיר של 300 ש"ח.
דוד.

צביקוש23
10-09-12, 10:18
יש אופציה נוספת . להתקין ווילונות בד . קודם כל הרכב יהיה הרבה הרבה פחות חם בשמש מאשר חלונות כהים (בדוק.. בזמנו בדקתי את הענין בעזרת מכשיר ייעודי וחד משמעית רכב עם ווילונות בד יותר קריר בשמש מאשר חלון כהה) דבר שני זה הרבה יותר יפה ואלגנטי .(כמובן שרק לדעתי, היופי הוא בעיניי המתבונן). אשמח להמליץ על איש מקצוע בפתח תקווה .

yair068
10-09-12, 11:04
דוד מה כל כך קשה
תגיד לו שיש טבעת על הידית בחלק הפנימי שצריך להוציא
אני לא הוצאתי את החלון פשוט משאירים כ-5 מ"מ עודף מסביב ואז מכניסים עם הפלסטיק שקיבל עם הערכה פנימה בחלק העליון עם סכין חיתוך מורידים את השאריות
חוץ מזה סידרתי את ידית מפסק האורות שהתפרק פרוייקט לא קטן אבל הסתדר

davidmzr
10-09-12, 11:27
אם סידרת את ידית האורות שהתפרקה, אתה אלוף. :)
דוד.