התחבר

View Full Version : נו מה?! בוקר טוב!!! מפגש מועדון..??

shotdown
07-09-12, 12:08
חבר׳ס למה הכל בסלאוו מושן? למה לא מתקיים מפגש? פעם אחרונה שהייתי באיקאה היו איזה 20 כלים, זה לא רע בכלל למה לא מקיימים עוד מפגש?
יש מלא מקומות טובים להפגש אפשר אפילו לארגן על האש או כיבוד, משהו?...

יש פה מספיק מנהלים שיכןלים להרים את הכפפה אבל משום מה נראה לי שהכניסה לפורום התבצעה בטעות.

בכל אופן יהיה כיף לארגן מפגש החודש, ואם אפשר לתת רעיון אז לקחתי השראה מvags ואני חושב שהחנייה בסופרלנד מתאימה בול, מקום שומם (בסוף) ויש ים מקום ומרווח, למה לא?

אשמח אם אחד מחברי ההנהלה יתעורר ויקח את הנושא ברצינות ויארגן סקר לתאריך ומקום
אני חושב שאחת הסיבות העיקריות להתעוררות המועדון היא קיום מפגשים סטטים וגם כאלה שלא, ואז מפה לאוזן יתחילו להתעורר

צביקוש23
07-09-12, 19:41
יש מיפגש ב 28.9.2012 שמיועד לפיאט ישנים בפרט ולכל השאר בכלל.
המיפגש אורגן ותואם עם בעל בית הקפה אך מלבד חבר מועדון אחד אף אחד מכל חברי המועדון וההנהלה בינתים לא מגיב, ולא מאשר הגעה. מה זה אומר על חברי המועדון שכל אחד יסיק לבד.
הנה אירגנתי מיפגש בתאום עם בעל בית קפה חדש שנפתח אבל מסתבר שאף אחד לא טורח להגיב או לבוא.

הנה תזכורת נוספת. הפרטים המלאים ואישורי הגעה (אני מצפה מחברי המועדון וחברי ההנהלה להגיע, המיפגש אורגן למען כולם..)

הקישור : חברים כנסו ומי שמגיע בוודאות מתבקש לאשר שם הגעה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=444821

חברים , מנהלים, אורחים, תגיעו!!!! המיפגש הוא בשבילכם ולא בשבילי.

yair791
07-09-12, 20:20
צביקה כמו שעניתי לך בהודעה הפרטית אני ואישתי מגיעים אולי גם אח שלי יבוא והכי חשוב אישתי מביאה מצלמה אז כולם לצחצח ולהבריק את המכוניות שלכם (רק לי מותר להיות מלוכלך כי יש לי פרוטקציה:p )

יאיר

Uno1993
08-09-12, 03:23
כבר הרבה זמן שחשבתי על מפגש פיאט, פשוט מפגש של לחנות את הרכבים ולעשות מפגשון קטן.
אני עם הרעיון שלך כמו VAGS, בוא נעשה את זה! נרים איזה מפגש נחמד של פיאטים!
בסופרלנד באותו נוסח.

צביקוש23
08-09-12, 04:58
כבר הרבה זמן שחשבתי על מפגש פיאט, פשוט מפגש של לחנות את הרכבים ולעשות מפגשון קטן.
אני עם הרעיון שלך כמו VAGS, בוא נעשה את זה! נרים איזה מפגש נחמד של פיאטים!
בסופרלנד באותו נוסח.

יש מיפגש כזה ב 28.9 וחבל שכולם כולל אתה מתעלמים. יש מיפגש שתוכנן ותואם ב 28.9 בשעה 15:00 בבית קפה ״לאהוב ״ באבן יהודה . ואני מקווה שחברי המועדון יגיעו . המיפגש הוא במיוחד לרכבי פיאט. לצערי כולם כולל המנהלים, החברים...וגם אתה מתעלמים. ואחרי זה לא מבינים למה אין פעילות ולמה מועדון פיאט הפך למועדון עם שם לא רציני .

shotdown
08-09-12, 11:16
צביקה בהחלט הכוונה היא כזו, אני אגיע בכל מקרה אבל אני מתכוון גם למפגשים לא רק סטטים, איזה יום אפילו לרדת לערד ולארגן יום ג׳ימיקנות, או מפגש בלילה נניח איזה לילה חמישי, דברים בסגנון וכמובן גם מפגשים כמו אלה, בעיקרון אני חושב שחלק פחות מתלהבים בעניין המפגשים פיאט ישנים כי כנראה זה עמידה בחניון באמצע רחוב, דגש על רכבים ישנים ופשוט לא כלאחד מוצא את עצמו, זו סתם דעתי יכול להיות שאני טועה אבל יהיה נחמד לעשות משהו גם אחר, אפילו מפגש לילי בנס הרים - לעשות שיירה נחמדה ולבדוק יכולות נהיגה כמובן בגבול הטעם הטוב.
דברים כאלה מקרבים יותר ואני מדבר מניסיון, לאחר שהייתי באין ספור מפגשים של pcr של vagit ושל vags מאוטוספורט

כמובן שאני בעד שכל אחד יתן חוות דעת מה יותר בא לו ולפי זה יוכלו לארגן משהו שהוא רצון הרוב

dennis
08-09-12, 12:47
יש מיפגש כזה ב 28.9 וחבל שכולם כולל אתה מתעלמים. יש מיפגש שתוכנן ותואם ב 28.9 בשעה 15:00 בבית קפה ״לאהוב ״ באבן יהודה . ואני מקווה שחברי המועדון יגיעו . המיפגש הוא במיוחד לרכבי פיאט. לצערי כולם כולל המנהלים, החברים...וגם אתה מתעלמים. ואחרי זה לא מבינים למה אין פעילות ולמה מועדון פיאט הפך למועדון עם שם לא רציני .

צביקה.. לדעתי הכוונה הייתה שהמפגש יהיה רק לחבריי מועדון פיאט.. ולא מועדונים נוספים.. כגון: מועדון ה-5.. שהם בעיקר אספנות..

נ.ב. צביקה יש לך ד'ש.. מאדון רפאל שעבד איתך בפלייניג קרגו...

צביקוש23
08-09-12, 13:17
צביקה.. לדעתי הכוונה הייתה שהמפגש יהיה רק לחבריי מועדון פיאט.. ולא מועדונים נוספים.. כגון: מועדון ה-5.. שהם בעיקר אספנות..

המיפגש ב 28.9.2012 אינו מיפגש של שום מועדון ואיני יודע מאיפה הבנת את זה.
מדובר במיפגש לא תלוי ולא מטעם אף מועדון.מדובר במיפגש חברים כללי שאני וגיא (גיא127) היוזמים שלו .
המיפגש מיועד לכל בעל פיאט מכל שנה ומכל סוג!

אני קורא שוב לכל החברים להגיע!

ובקשר לרפאל תמסור לו :"אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייי" :D

Uno1993
08-09-12, 20:25
צביקה אני לא מתעלם, פשוט שני דברים:
1- פחות מעניין אותי מכוניות אספנות, רק פעם ב...
2- אני מדבר נטו על מפגש מועדון פיאט בלבד.
צביקה בהחלט הכוונה היא כזו, אני אגיע בכל מקרה אבל אני מתכוון גם למפגשים לא רק סטטים, איזה יום אפילו לרדת לערד ולארגן יום ג׳ימיקנות, או מפגש בלילה נניח איזה לילה חמישי, דברים בסגנון וכמובן גם מפגשים כמו אלה, בעיקרון אני חושב שחלק פחות מתלהבים בעניין המפגשים פיאט ישנים כי כנראה זה עמידה בחניון באמצע רחוב, דגש על רכבים ישנים ופשוט לא כלאחד מוצא את עצמו, זו סתם דעתי יכול להיות שאני טועה אבל יהיה נחמד לעשות משהו גם אחר, אפילו מפגש לילי בנס הרים - לעשות שיירה נחמדה ולבדוק יכולות נהיגה כמובן בגבול הטעם הטוב.
דברים כאלה מקרבים יותר ואני מדבר מניסיון, לאחר שהייתי באין ספור מפגשים של pcr של vagit ושל vags מאוטוספורט

כמובן שאני בעד שכל אחד יתן חוות דעת מה יותר בא לו ולפי זה יוכלו לארגן משהו שהוא רצון הרוב
אני פשוט בראש שלך מילה במילה!

זה מה שהתכוונתי...
הבנת את הראש שלי צביקה? שלא תחשוב לא נכון פשוט.

shotdown
08-09-12, 21:11
צביקה נראה לי בין המתמידים פה בנושא, למה שלא תרים כפפה ותארגן משו מרכזי כזה עם קצת יותר מסטטיות?
אני הייתי מתנדב אבל אני פחות מכיר פה את החבר׳ה, אגב בכיר בהנהלה מסכים בנושא, במקרה היום דיברתי איתו.

אגב אפשר במפגש שלך לשאול את חברי המועדון שיגיעו

צביקוש23
09-09-12, 02:26
אתם כולכם טועים. המפגש הוא מפגש שנולד דווקא ובעקבות דרישה של בעלי אונו, טמפרה, 127, וכ״ו . המיפגש הוא ממש לא רק של אספנות. המיפגש נועד לבעלי פיאט ישנים (ישנים זה גם ובמיוחד רכבים משנות ה 90...!). ואני מקווה שכל חברי המועדון יגיעו .

Uno1993
15-09-12, 15:53
מצטער צביקה אבל הפעם לא מסתדר לי לבוא, אני כמעט תמיד מגיע.
ודרור אני מסתכל על הטיולים של אוטוספורט וחייבים לארגן טיול כזה, ירידה לים המלח או נס הרים או כל טיול נהיגה בסגנון, במקום רק להחנות את הרכבים ולשבת להסתכל עליהם!
גם קצת גיבוש.