PDA

View Full Version : רצועת טיימינג תחליפית

שלומקההההה
22-08-12, 13:31
כדאי? מסוכן מדיי? ברשותי פונטו elx 2002 אני צריך להחליף רצועה, במוסך מורשה דרשו 1200 שקל כולל רצועה,מותחן ועבודה ובמוסך שאינו מורשה דרשו 450 כולל עבודה על רצועה תחליפית.. שזה הרבה הרבה פחות כסף.. מה הסיכונים ברצועה כזאת? אני חושש לשים תחליפית ואז להצטער על כך.. ואם כבר תחליפית, איזה חברות מומלצות ומאיפה ניתן להשיג?? תודה מראש על העזרה חברים!

eli_h1
22-08-12, 13:52
לדעתי בלי קשר למה עדיף, המחיר שנתנו לך לגבי התחליפי לא הגיוני ויש שם עוקץ. רק החלפים עולים כ200 ש"ח
וקשה לי להאמין שיקחו על עבודה כזאת רק 200 ש"ח . יכול להיות שיגידו לך שהמשאבה לא בסדר ואז יתנו מחיר גבוהה לתיקון.
מנגד גם לשלם 1200 ש"ח זה המון כסף.

forum770
22-08-12, 15:02
רצועה עצמה לפי דעתי אין בעיה שתהיה תחליפית.
המותחן רצוי שיהיה מקורי כי שמעתי על בעיות במותחנים התחליפים.
משאבת מים תחליף ואל תוותר , מקורית עולה בין 200-300 שקלים , עלות זניחה אך חיונית!
תלך למוסך רגיל תבקש הצעה למה שהמלצתי לך.
בהצלחה

GreaseDonkey
23-08-12, 20:39
כדאי? מסוכן מדיי? ברשותי פונטו elx 2002 אני צריך להחליף רצועה, במוסך מורשה דרשו 1200 שקל כולל רצועה,מותחן ועבודה ובמוסך שאינו מורשה דרשו 450 כולל עבודה על רצועה תחליפית.. שזה הרבה הרבה פחות כסף.. מה הסיכונים ברצועה כזאת? אני חושש לשים תחליפית ואז להצטער על כך.. ואם כבר תחליפית, איזה חברות מומלצות ומאיפה ניתן להשיג?? תודה מראש על העזרה חברים!

יש חלקים תחליפיים איכותים ויש שלא, תתענין אצל המוסך איזה חלקים בדיוק הוא רוצה לשם לך ונגיד לך אם זה שווה.