View Full Version : מפגש מועדון פיאט - 16.9.2005
שלום לכולם,
אני שמח להודיע על מפגש המועדון שמתוכנן להתקיים ביום ו' 16.9.2005, באיזור המרכז.
פרטים נוספים ינתנו במועד מאוחר יותר, אנחנו כרגע במגעים לגבי המיקום ואופי המפגש - יש למה לצפות !!!
בברכה,
גילי.
כבר רשמתי ביומן ובלוח שנה.
להתראות - רפי לין :)
היות וטרם נקבע מקום,אשמח לשמוע כי מקום המפגש נקבע ל"צפון" איזור המרכז כמו נתניה וזאת ע"מ להקל על הצפוניים שבאים מחיפה וצפונה.
בגלל זה אני עדיין גם לא הגבתי, בגלל שאני לא יודע היכן יתקיים המפגש.
אם מדובר במרכז הארץ כדוגמת הערים תל אביב והסביבה או אפילו ירושלים והסביבה יש סיכוי קלוש שכל אלה שגרים בצפון הארץ יגיעו. מדובר בהוצאה אדירה של דלק, זמן וכ'.
מצטער,אני לא אגיע.לאלה ששואלים למה אני אפרט:
א)כבר אין לי את הדאקמוביל האהוב שלי,לאלה ממכם שזוכרים איבדתי אותו בתאונה.וזה לא לעניין לבוא עם קנגו למפגש פיאט...
ב)וגם אם הייתי מחליט לבוא עם הקנגו-אני כנראה נכנס לשלילה בתחילת ספטמבר.ככה שזה פשוט לא יצא וחבל.באמת נהניתי במפגש הקודם וכנראה הייתי בא עם הקנגו בכל זאת...
אגב לשלילה אין קשר לתאונה אלא לעבירת מהירות מיולי 2004(סחבת ממשלתית.מה אני אגיד לכם?...)
בכל מקרה,מקווה שתהנו,ולא לשכוח להעלות תמונות שנדע מה הפסדנו!
היות וטרם נקבע מקום,אשמח לשמוע כי מקום המפגש נקבע ל"צפון" איזור המרכז כמו נתניה וזאת ע"מ להקל על הצפוניים שבאים מחיפה וצפונה.
ולמה אתה חושב ככה?
מרכז הכי טוב והכי נוח לכולם והכי שווה אני מירושלים וממש לא נוח לי להגיע עד הצפון.. עד ת"א קשה לי אז עד הצפון זה כבר לינץ'! :wink:
מקווה שהמפגש יהיה במרכז ומקווה להגיע :)
תיהיו קצת בוגרים אני בטוח שכול רוצים שבכול הארץ ישמעו על המועדון שלנו ולכן צריך שכולם יגיעו לא משנה מאיפה אתם בארץ ואיפה יתקיים המיפגש ולא משנה אם יש לך רנו קנגו או ברלינגו כי צריך שיהיו גם הרבה אנשים לא רק רכבים ובקיצור מי שבאמת חשוב לו המיפגשים ושהאתר הזה יתחיל באמת להיתקדם יגיע גם בקטנוע 50 סמק אני מהדרום וגם אם המיפגש יהיה בצפון אני מגיע ביייייייייייייייייי :twisted:
מצטער, אבל אני יודע שאני לא אבוא, טרחתי והגעתי לנתניה, למרות שהיה נחמד
לא נראה לי שאני אסע עד לתל אביב, או ירושלים לצורך זה.
אז כל עוד זה לא מתוכנן לצפון, אני רוצה שמישהו ידאג לסקר :-).
מצטער, אבל אני יודע שאני לא אבוא, טרחתי והגעתי לנתניה, למרות שהיה נחמד
לא נראה לי שאני אסע עד לתל אביב, או ירושלים לצורך זה.
אז כל עוד זה לא מתוכנן לצפון, אני רוצה שמישהו ידאג לסקר :-).
הוצאת לי את המילים מהפה.
גם אני טרחתי והגעתי לנתניה, נסעתי כ- 50 ק"מ לכל כיוון שזה אומר שנסעתי באותו יום 100 ק"מ, היה נחמד מאוד, אנשים נחמדים ועידו התקין לי את הרדיו דיסק אפילו אבל לא נראה לי שאני אסע עד לת"א, ירושלים והסביבה.
נא לפתוח סקר..
מה המצב אחים שלי??????
שנים לא הייתי פה, אבל אני חוזר:)
קיצר חברה תעשו את המפגש בקרקע ניטרלית שכולם יכולים להגיע!
המגרש של איקאה נשמע לי אחלה דבר, גם קרוב לצפון גם קרוב למרכז
אני יבוא אם זה יהיה בנתניה!
אני אגיע קוראים לי קובי.
יש לי פיאט פונטו אס 60 שנת 98
חבל ש 17 ימים בלבד לפני המפגש המתוכנן עדיין לא אמרתם איפה יהיה המפגש ובאיזו שעה.
בכל מקרה, אם המפגש יהיה יותר רחוק מנתניה (מבחינת אלה שבאים מהצפון) לצערי אל תצפו לנוכחות גדולה כמו במפגש הבכורה כי הרבה לא יבואו.
למרות שהמכוניות האלו לא אמינות ועושות בעיות אני אוהב את המותג והייתי מאוד רוצה להיות במפגש, אבל תחליטו מה שאתם רוצים. אל תשכחו להעלות תמונות כמו בפעם בעברה..
STIO עם כל הכבוד אליך ואני מת עליך אתה אחלה גבר.
אבל תפסיק בבקשה לבלבל במוח על מכוניות לא אמינות. טפו טפו טפו אני מכיר לע מעט אקזמפלרים של פיאטים אמינות.
אז יאללה חלאס עם התירוץ הזה. אתה לא יכול לבוא למרכז אל תסע. דיי כבר עם זה!!! :x
שלום אני חדש באתר ובמועדון. רק רציתי לדעת מזה המפגש הזה ומה בדיוק עושים בו
שלום לך , במפגש הזה אנשים נפגשים, מדברים על מכוניות, עוזרים אחד לשני, ממליצים אחד לשני וכו...
אני מציע להיפגש במקביל למפגש ראשון בסופרלנד במקביל למפגש קארס פורום !
בא !
שלום לכל החברים,
חבל ש 17 ימים בלבד לפני המפגש המתוכנן עדיין לא אמרתם איפה יהיה המפגש ובאיזו שעה.
נמנעתי מלהגיב עד עכשיו אך ישנו עיכוב.
מקום המפגש עדיין לא הוחלט, אנא העזרו בסבלנות - ברגע שיוחלט אני מחוייב לפרסם מיקום ושעה.
נכון לרגע זה המפגש יתקיים באיזור המרכז, לכל ה"צפוניים", אנו מודעים לבעיה ולמאמץ שלכם להגיע למרכז (במיוחד punto-mk1 שהגיע למפגש האחרון מטבריה..) ומקווים בכל זאת שתעשו מאמץ קטן ותגיעו.
נא לפתוח סקר..
סקר בנושא כבר נפתח:
http://fiatclub.freeprohost.com/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=3&mode=&order=0&thold=0[/url]
והצפי הוא למשהו קצת יותר גדול מאיקאה.
למרות שהמכוניות האלו לא אמינות ועושות בעיות
בבקשה לא להכליל..
שלום וברוך הבא למועדון,
בנוסף למה שעידו הזכיר התמונות אומרות הכל..
http://fiatclub.freeprohost.com/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=12
....אם כבר פותחים את האלבום, אפשר לראות את דורון והמריאה - שוב מצטער על האבידה אבל נשמח אם תוכל ותצליח להגיע למפגש למרות הסיבות שציינת.
שלום לכולם!
למרות שבמפגש האחרון לא יכולתי להגיע, אני מקווה מאוד להגיע בזה.
אני האמת מעדיף מאוד שיערך באיזור ראשל"צ אולי אפילו כמו שהוצע כאן במקביל למפגש CF... כי גם ככה הדרך שלי ארוכה מאוד...
צביקה
אהלן חבר'ה "שנים" שלא כתבתי באתר אבל כן גם אני חוזר..
רציתי רק לידע אתכם במשהו שאתם לא כל כך שמים לב אליו.. כולם מדברים על כך שהמפגש יהיה קרוב לצפון אבל מה עם הדרומיים? אני לא יודע כמה מהחברים הם דרומיים אבל אני יודע שאני מבאר שבע ולהגיע ביום שישי לנתניה ולחזור זה לא ממש מציאותי.. אז תחשבו על זה...
ערב טוב,
לאחר כמה שיחות ופניות שהתקבלו הוחלט לדחות את המפגש בשבוע, לתאריך 23.9.05 (יום ו').
שעה ומיקום מדוייק טרם נקבעו אך יפורסמו כשבוע לפני המפגש.
להתראות במפגש.
שלום,
המפגש לא ייצא לפועל ביום ו' הקרוב ואנו נאלצים לדחות אותו.
מועד ומיקום חדש יפורסמו בהמשך.
גילי שלום.
אפשר לדעת בבקשה על מה כל המיסתורין?
למה אתם דוחים כל פעם את המפגש?
איפה ייערך המפגש, מי מגיע ובאיזו שעה?
למה אמרתם ש "יש למה לחכות" בקשר למיקום המפגש? איפה רציתם לעשות את המפגש?
למה האתר הזה "מת"? למה הוא לא מפורסם יותר ברשת?
מה הולך כאן?
תודה מראש.... 8O
בברזל מכים כשהוא חם...
הדחיות הבלתי מוסברות של המפגש ואי קיומו לפחות בתקופת החגים בה יכולים צפוניים ודרומיים להקדיש לו יותר זמן כנראה הרגה אותו ואת המועדון שסובל מהתעניינות,פעילות וחשיפה אפסיים.
חבל :cry:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.