PDA

View Full Version : פגע וברח

yair791
03-08-12, 01:44
חזרתי לפני שעה מבילוי עם אישתי וראיתי שמישהו דפק את הרכב של אחות שלי שהיום החלפתי שם אגזוז
אני יודע איזה רכב עמד לפני הרכב שלה ואני מאמין שהוא עשה את הנזק כמה חבל שמצלמות האבטחה לא היות מכוונות לאזור הזה
שורה תחתונה פנס בצד שמאל יושב עקום פגוש קדמי מנוקת במקצת בצד ימין ומכסה מנוע עקום סביר להניח שגם הקורה הקידמית שעליה נסגר המכסה מנוע גם היתעקמה איזה כיף:mad:
רק היום עלה לה 750 שח להחליף את האגזוז(בזכות דוד קיבלתי מחיר הוגן אחרת היה עולה לה כמעט כפול) אז עכשיו עוד הוצע ועבודה מיותרת בישבילי WTF :evil:

davidmzr
03-08-12, 08:50
מצטער לשמוע . 8-O
אם אפשר תעלה תמונות מכמה זוויות.
הקורה הקידמית שעליה נסגר המכסה מנוע, נקראת פח חזית.
תמתין אנסה למצוא את הטל' של הבחורה עליה סיפרתי לך,עם אותו הרכב.
הרכב ננטש במבוא בית"ר . אני סבור שאוציא לך אותו בפחות מ-500 ש"ח לחלקים, הבודי יפה, המנוע לא כל כך.
כאמור הרכב היה אצלי בגלל שהגיר הלך. ניסתי לשווא להחליף לה שמן ומסנן. כל המאמצים שלי למסור את הגיר למכון עלו בתוהו. כמעט אף אחד לא הסכים לשפץ אותו, ומישהו בפ"ת ביקש מעל למחיר הרכב. בסוף גררה אותו למכון בבית"ר וגם הוא לא הצליח לתקן אותו.
דוד.

yair791
03-08-12, 10:40
תודה דוד

אני יעלה תמונות כשאני יחזור מהסידורים ואני יפחת את המכסה מנוע ויראה מה קרה שם מתחת

יאיר

yair791
03-08-12, 21:26
לצערי אין תמונות של לפני התיקון (עצמי) אבל הנזק ניראה יותר גרוע ממה שהוא באמת
את פח החזית של הפגוש משחנו החוצה ע"י אפ ציר והכנסת קרש בין הרגלים של האפ ציר
ישרנו קצת את הפח החזית מלמעלה ומחר נסים את הכיוון של מנגנון נעית מכסה מנוע
מכסה המנוע קצת עקום אבל לא נורה ברגע שיהיה חלוםי אני יחליף
דוד אני עדין מעונין בפיאסטה עם הגיר הדפוק מקווה שהצלחת למצוא את המספר טלפון

יאיר

yair791
04-08-12, 16:10
ברגע ששיחררתי את המכסה מנוע מהתפס שלו הוא קפץ כמעט לגמרי חזרה לצורתו המקורית
פח החזית יושר עד כמה שניתן
בוצע ויסות מחדש למנגנון נעילת מכסה מנוע (גם הפח עליו הוא יושב היתעקם ויושר עד כמה שניתן והורכבו דיסקיות כדי לוסת את המיקום מול התפס במכסה המנוע)
המעבה היתעקם אבל המזגן עובד אז לא ניגע בזה
הגריל סדוק במקצת והרגליות צריכות הדבקה

בגדול אחותי יצאה די בזול מכל הענין כמה חבל שאני לא יודע מי פגע ברכב שלה כי אז זה היה עינין לטיפול הרשויות

העלתי כמה תמונות של מה שבוצע ותמונה אחת תוך כדי הישור

yair791
04-08-12, 16:27
עוד תמונה