View Full Version : אירוע איטלקיות קיץ 2012
אירוע איטלקיות קיץ 2012 יתקיים ביום שישי הבא, 3.8.2012, ברחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה, במגרש שמול קפה מצדה (מפה (http://maps.google.com/maps?hl=iw&q=%D7%99%D7%95%D7%97%D7%A0%D7%9F+%D7%94%D7%A1%D7%A 0%D7%93%D7%9C%D7%A8+1+%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%9C%D7% 99%D7%94&lr=&ie=UTF8&ll=32.164195,34.809196&spn=0.024159,0.038452&t=h&z=15&g=%D7%99%D7%95%D7%97%D7%A0%D7%9F+%D7%94%D7%A1%D7%A 0%D7%93%D7%9C%D7%A8+1+%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%9C%D7% 99%D7%94)).
באירוע, נהנה ממפגש משותף עם מועדון אלפא רומיאו ישראל, בעלי לנצ'יה, אוטוביאנקי ואבארט מכל הסוגים ומכל השנים.
מועדון פיאט יקיים השקה לפיאט 127 שנת 84 של אביב.
התכנסות וחניה עפ"י דגמים בשעה 16:30, התחלת האירוע בשעה 17:00.
מצפים לראות את כולכם,
הנלהלת המועדון.
מגיע. תשמרו לי מקום בפינה בצד. :)
למה רק אבארט? מה עם פונטו רגילה? :D
מגיע עם הפונטו שלי :)
אני מגיע.
בברכה - רפי לין
מוזמנים גם כל בעלי מכוניות איטלקיות אספנות וקלאסיות שיקבלו את כל הכבוד המגיע להם.
בברכה - רפי לין
וואי האוטו לפני צבע, פאדיחה
אז תבוא איתה כמות שהיא.
בברכה - רפי לין
וויליאם קרליני
26-07-12, 15:33
מגיע גם צריך להביא משהו???
אם זה מפגש משותף עם אלפא אז אין סיכוי שהוא יתבטל :)
מגיע.
בוקר טוב וסופ"ש טוב לכולם:)
האמנם לילה לפני מתפרעים בסיבת הרווקים אבל אגיע ללא כל ספק למפגש
כמו כן, כלל בעלי הקופה מתחילים להתעורר והמטרה היא להביא כמה שיותר בעלי קופה כפי שהיה מפגש בעבר :rolleyes:
בעלי הקופה שאישרו הגעה לעת עתה:
1. פיאט קופה 20V כחולה - דיוויד
2. פיאט קופה 16V אדומה - דב
3. פיאט קופה 20V לבנה - גיתי
4. פיאט קופה 16V כסופה - און
5. פיאט קופה 16V אדומה - כמובן אני :-)
בברכה ארז
fiat-punto
27-07-12, 12:13
וואגיסטים יכולים לבוא? :)
כנראה לא אוכל להגיע... בכול מקרה אשתדל להגיע..
Punto Evo Abarth
28-07-12, 17:56
מגיע...
fiat-punto
28-07-12, 20:55
:mad::mad: נפלה עלי בעיה שבאותו יום אני צריך לעבוד עד שעה 6 בערב אני ינסה אבל להשתחרר מהעבודה :)
וויליאם קרליני
30-07-12, 22:14
חברים יש לנו כבר רשימה עם כל מי שמגיע?
אם צריך להביא גם משהו תגידו?
מנסה לארגן משהו חדש ברכב עד המפגש, נקווה ונספיק :D
בכל מקרה, במפגש יש עדיפות לפיצוחים, שתייה קלה (לפני ארוחת שישי) דברים קלים בעיקר.
כמו כן, נרגילה תמיד דבר מבורך ;)
אחלה שבוע
ערן
fiat-punto
31-07-12, 20:20
יש אולי מישהו מהדרום שאני יכול להצטרף אליו לרכב?
סמל"ת יציגו באירוע את הפנדה החדשה ואת הסדיצ'י.
מי שירצה יוכל לערוך נסיעת מבחן במקום :).
אגב, תוכלו להתרשם מתגובות ותמונות של מפגש דומה שנערך ב-2008 כאן (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=239650&highlight=%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9+%D7%90%D7%99%D7 %98%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AA) ו-כאן (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=5186&highlight=%E0%E9%E8%EC%F7%E9%E5%FA).
בוקר טוב וסופ"ש טוב לכולם:)
האמנם לילה לפני מתפרעים בסיבת הרווקים אבל אגיע ללא כל ספק למפגש
כמו כן, כלל בעלי הקופה מתחילים להתעורר והמטרה היא להביא כמה שיותר בעלי קופה כפי שהיה מפגש בעבר :rolleyes:
בעלי הקופה שאישרו הגעה (מעודכן ל-1.8.12) לעת עתה :
1. פיאט קופה 20V כחולה - דיוויד
2. פיאט קופה 16V אדומה - דב
3. פיאט קופה 20V לבנה - גיתי
4. פיאט קופה 16V ירוק בקבוק - איגור
5. פיאט קופה 20V ירוק בקבוק - ארז
6. פיאט קופה 16V צהובה - אבי
7. פיאט קופה 16V אדומה - מקס
8. פיאט קופה 16V אדומה - כמובן אני :-)
לא יוכלו להגיע:
1. פיאט קופה 16V כסופה - און
2. פיאט קופה 16V בורדו - מריק (לשעבר של סטאס)
בברכה ארז
fiat-punto
01-08-12, 19:46
טוב בקיצור האוטו אצלי עכשיו אני יוכל לבוא :)
מגיע לראות איטלקיות וחברים וותיקים.
גם פיאט קופה כתומה חצי צבועה תתקבל באהבה:p
אפשר להוסיף עוד קופה אחת לרשימה, האפורה של ברוך זאבי.
מחכים כבר לפגוש את כולכם מחר בהשקה!!
fiat-punto
03-08-12, 08:57
יאללה סוף סוף היום הזה הגיע :)
וויליאם קרליני
03-08-12, 09:48
יאללה למפגש!
תמונות ורשמים מהמפגש: www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=2914
בברכה - רפי לין
fiat-punto
04-08-12, 09:53
באמת שהיה מפגש נחמד :)
תמונות אני יעלה בקרוב.
נ.ב
חבל שפרארי ומזראטי הבריזו :mad:
היה נחמד.. באו גם כמה גודשות מבחוץ.. :D
הייצוג של ה- HGT היה דליל מאוד!!:( לכול היותר היו רק 4 אם אני לא טועה..
היה מפגש מצוין, תמונות אעלה אח"כ.
שמח שהיה לכם אירוע חביב.
רק מספר הערות.
1: לא ברור מה עושים 2 הפורדים במיפגש באמצע התצוגה. כאילו הכל טוב ויפה אבל אם זה אירוע איטלקיות היה רצוי להשאיר אותם מחוץ למגרש .
2: מעיון בתמונות שפורסמו בקארספורום בפורום של מועדון החמש ראיתי דגל של מועדון אלפא רומיאו שעכשיו נוסף לו בדגל סמל של פיאט. קצת הזוי בעיניי.
3: כמו שהעירו בקארספורום, חבל שהאירוע התנגש עם השקה אחרת במועדון החמש.
שמח שהיה לכם אירוע חביב.
רק מספר הערות.
1: לא ברור מה עושים 2 הפורדים במיפגש באמצע התצוגה. כאילו הכל טוב ויפה אבל אם זה אירוע איטלקיות היה רצוי להשאיר אותם מחוץ למגרש .
החליטו לעשות שורה שמורה למכניות אספנות (מועדון ה-5), סה"כ זה מפגש של אוהבי מכוניות בכללי, זה לא פגע ולא הפריע לאף אחד שורה של משהו שונה ומיוחד.
2: מעיון בתמונות שפורסמו בקארספורום בפורום של מועדון החמש ראיתי דגל של מועדון אלפא רומיאו שעכשיו נוסף לו בדגל סמל של פיאט. קצת הזוי בעיניי.
3: כמו שהעירו בקארספורום, חבל שהאירוע התנגש עם השקה אחרת במועדון החמש.
חבל שהמפגש של מועדון ה-5 התנגש עם אירוע האיטלקיות.
שאגב אם היה רצון, היה אפשרי לעשות את המפגש שלהם בצד השני של החניון ובכך להגדיל התעניינות גם במועדון ה-5 וגם באלפא/פיאט.
יש הרגשה של אנטי מצידך לגבי המפגשים עם אלפא רומיאו, המפגש הנ"ל בפרט היה גדול, מאורגן ופשוט מהנה. סוף סוף מפגש שהיה בו נוכחות וחברי מועדון לא היססו להגיע.
כמובן שעדיין יהיו מפגשי מועדון פיאט בלחוד, אך המצב כרגע מאפשר מפגשים מצומצמים עקב חוסר רצינות של הרבה מחברי המועדון.
צביקה, איפה ראיתה דגל שציינתה ? לכל מועדון היה את הדגל שלו וכך צריך להיות .
היה אירוע מאוד נחמד וזה רק מוכיח שיש רצון להפגש יחד וצריך רק רצון חיובי .
יש הרגשה של אנטי מצידך לגבי המפגשים עם אלפא רומיאו, המפגש הנ"ל בפרט היה גדול, מאורגן ופשוט מהנה. סוף סוף מפגש שהיה בו נוכחות וחברי מועדון לא היססו להגיע.
כמובן שעדיין יהיו מפגשי מועדון פיאט בלחוד, אך המצב כרגע מאפשר מפגשים מצומצמים עקב חוסר רצינות של הרבה מחברי המועדון.
ידידי אתה התבלבלת. מי שהתנגש הוא מיפגש האיטלקיות ולא מועדון החמש.
שכן אירועי והשקות מועדון החמש מתוכננים שנה מראש ומפורסמים בתחילת השנה .
כך שלארגן מיפגש כזה שמתנגש עם השקה אחרת זה פשוט לא מכובד ולא לענין.
חבל.
אני לא אנטי ולא כלום.
אני אומר את דעתי האמיתית ונאמן לדעתי.
ובניגוד למה שרשמת לא מדובר במיפגש רכבי אספנות כללי או משהו כזה.
האירוע הוגדר בכל הפרסומים כאירוע איטלקיות. וכארוע כזה לא לענין הפורדים שנמצאים שם. לדעתי זה ממש לא לענין.
אני טוען ואמשיך לטעון שאין מקום למיפגש פיאט עם מיפגשי אלפא , בעיני זה מגוחך וזו דעתי.
אין לי דבר ואף חצי דבר נגד מועדון אלפא, שי ורד יו"ר המועדון הוא חבר טוב שלי ואין לי דבר נגדם.
אני לא רואה שום סיבה או קשר למיפגש של פיאט במיפגש אלפא.
זו דעתי וזו תמשיך להיות דעתי.
יש פה אנשים שמשנים את דעתם כל שני וחמישי אך אני לא נמנה עליהם. לי יש דעות מוצקות וברורות והם לא ישתנו לעולם.
לענין המועדון וחוסר הרצינות של החברים, אני את דעתי בענין אמרתי לא פעם, לדעתי המועדון מנוהל בצורה חובבנית ולא רצינית בכלל. מצחיק אותי כל אלה שתוקפים אותי כאן מדי פעם , הם בדיבורים אלופים גדולים. אבל בתכלס כולם רק מדברים. מועדון פיאט חד משמעית מנוהל בצורה חובבנית לא רצינית ולא מקצועית מה שמביא את מרבית החברים להתרחק מהמיפגשים. וזה אומרים אנשים רבים שפוגשים אותי . (מה שמצחיק שחלק מאתם אנשים הם אלה שפה באתר תוקפים אותי , אך במיפגשים כשמדברים איתי באופן אישי מדברים אחרת, מה שנקרא אחד בפה ואחד בלב, חבל שאנשים פה מפחדים לומר את האמת ורק כשמדברים איתם אישית הם פתאם מדברים אחרת)
טוב אז עם מועדון ה-5 אנחנו צריכים לתאם מפגשים, ועם מועדון אלפא אנחנו לא אמורים לעשות מפגשים. אם היינו קובעים מפגש מועדון עם מועדון ה-5 נראה לי תגובתך הייתה שונה.
אני אישית לא רואה שום סיבה להתחיל לתאם מפגשים עם מועדון ה-5, הן לנוכח מספר מכוניות האספנות במפגשים. אבל כמובן אם זה יתברר כבעייתי תמיד אפשר לשנות.
רוב וכלל חברי המועדון (כפי שראית גם במפגש באיקאה) מעוניינים במפגש יחד עם אלפא רומאו וכפי שנראה אתמול התוצאה הייתה מוצלחת. רוב חברי הפורום רואים סיבה להיפגש ביחד, ואם זה יגרור מפגשים יותר גדולים וחברי מועדון מרוצים מה בדיוק החיסרון שבדבר?
אין שום בעיה עם דעתך, אבל כשהרוב קובע שטוב לו עם משהו אין צורך לבוא ולתת היערות מיותרות אחרי מפגש מעולה. (במיוחד אם אינך מתכוון להגיע למפגשים הללו).
הכי קל להאשים את הניהול, והכי קל לדבר על נייר, אם נאמר בגישה שלך, אז הטיול שלך אורגן מהיום למחר בגלל שהגיעו 3-4 מכוניות. (כמובן שלא נכון).
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.