View Full Version : שאלה. בקשר לפרוייקט על הפונטו gt שלי.
קודם כל אני יספר מה עבר הרכב, הרכב נקנה במצב גמור! אני והמכונאי שלי החלטנו שלא צריכים לשבור את הראש עד שנמצא חלקים לgt, אז החלטנו להחליף את המנוע למנוע רגיל של פונטו 1.6 כולל מחשב וצמת חשמל של 1.6 אין זכר מהgt. עשינו את זה יצא מצוין רק הטורבו פתאום לא גודש כמעט. בכל מקרה צריך להגיע לי בימים הקרובים ברז גדישה אבל השאלה הכללית שלי איך האוטו ייסע?
כרגע הוא נוסע בסדר רק הטורבו לא גודש והאוטו מעשן מהטורבו, אני חושב שזה מהטורבו יש לי גם את הנורה האדומה למטה קבוע, יש מצב שהוא מעשן בגלל חיישן למבדה? בכל מקרה אני בקרוב אחליף טורבו אבל אני רוצה מכם חוות דעת על זה
הרכב שנת
תודה.95
עשן כחול זה שמן שניסרף תפרק פלאגים ואם הם שחורים ומלאים שמן אז המנוע מאשן ואם לא אז זה הטורבו שפיתח הרגל מגונה של שתית שמן בתפקיד
נכון. בנוסף פרק את הצינור שבין הטורבו לסעפת, ובדוק אם יש בו שמן.
דוד.
אוקיי אני אעשה את זה, חיישן למבדה גמור גורם לאוטו לעשן? או רק צריכת דלק גבוהה?
איך לדעתכם הניהול מחשב של ה1.6 יקבל את כל עניין הטורבו? צריך פתיחת מחשב או יהיה בסדר ככה?
תודה!
חיישן למבדה גמור גורם לאוטו צריכת דלק גבוהה.
יש ברחובות בחור עם GT, שהחליף ל- 1.6 טורבו ולא החליף את המחשב.
לפי מה ששמעתי אין לו בעיות ברכב. הכול משמועות של חברים. אני לא ניסתי.
אם תרצה, אולי אוכל למצוא לך את המס' שלו. ותתייעץ איתו.
דוד.
בבקשה תשיג לי את הטלפון שלו, חשבתי שאני היחידי בארץ :-\
אשתדל להשיג לך. יהיה קשה. כי הבחור בעבר ביקש לא לפרסם את שמו והמס'.
הוא פוחד שלא יעלו עליו משום שזה לא חוקי להחליף ל-1.6.
לי זה נראה שטויות, משום שאם זה לא חוקי, הרכב לא יעבור טסט. אבל זה הראש שלו, מה לעשות.
אולי אשלח לך בפרטי, את השם והכתובת, ואתה תחפש את המס'.
אבל לא להזכיר אותי, ולא לפרסם. רצונו כבודו.
אגב, הוא לא נכנס כאן לפורום.
דוד.
אוקיי אני חייב להשיג אותו הוא בטוח יידע איך לעזור לי, בבקשה תישלח לי בפרטי כמה שיותר פרטים עליו.. תודה
מה זה כמה שיותר פרטים עליו ?. גם את שם החברה שלו ?. :)
מקווה שעד הצהריים תהיה לי הכתובת שלו, תקבל בפרטי.
קשה לי להאמין שהוא ימסור לך ידע בטלפון. כפי שכתבתי הוא פוחד.
טיפ קטן אני יכול לתת לך, מהאוניברסיטה של החיים/הרחוב.
צלצל אליו ושאל אותו על חלק מסויים, שכביכול אתה מעוניין לקנות ממנו. ומשם תמשיך...
בכיף דוד.
אה הוא מוכר חלקים לgt? מצוין תודה על העצות, צודק זו הגישה כולם פחדנים היום חח
הוא לא בדיוק מוכר חלקים. אבל יש לו. ולפעמים מוכר לחברים.
מה זאת אומרת כולם פחדנים היום. אתה חושב שאין למשטרה מה לעשות, רק לתפש את זה שהחליף מנוע ל=1.6 ?.
עדיין לא קיבלתי את הכתובת שלו.
דוד.
תאמין לי שאין להם מה לעשות, ושמעתי על אנשים שדפקו להם בדלת משטרה ופתחו להם מכסה מנוע. ואני עובד בתחנת דלק שם הם יושבים איתי בכל הלילות ואני שואל אותם על דברים כאלה, ממש משועממים.
בכל מקרה שיהיה לך פרטים אל תשכח אותי :rolleyes: תודה
בקשר לטורבו שמעשן הייתי אצל הבחור "ששיפץ" לי את הטורבו הוא אמר שהטורבו בסדר גמור, הוא אומר שהמעבר שמן כנראה סתום איפה שהוא וזה מוציא לסעפת הוא אמר כנראה מהצינור מהקרטר לטורבו מה עליי לעשות?? תודה
וויליאם קרליני
30-07-12, 15:37
ברק קודם כל מזל טוב על הGT
אין הרבה כאלה שנשארו בארץ, ומזל שככל הנראה שלך בידיים טובות, אני גם בעל פונטו GT ואשמח לעזור לך בכל מה שאפשר
אז ככה לגבי הפרוייקת שלך, יפה מאוד ששמת מנוע 1600 התחלת עם בסיס מעולה לכח
אבל לדעתי היתי משתמש במחשב של ה1400
איזה צבע האוטו שלך?
יש לי חבר בצפון שמבין מלא בפונטו GT אני יכול לתת לך את מספר שלו הוא בעצמו עשה פרוייקט 1600
בהצלחה בהמשך
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.