התחבר

View Full Version : מפגש מועדון פיאט בסמל"ת - הפגישה נדחתה

gilgil
07-07-12, 02:36
הפגישה נדחתה

ב-25.7 בשעה 18:00 תתקיים פגישה עם הנהלת סמל"ת ברחוב יגאל אלון, תל אביב.

מטרת הפגישה הינה היכרות עם מנהל המותג, מנהלת הפרסום, מנהל אגף חלפים, מנהל אגף שירות, מנהל שירות, מנהלת מכירות ומנהלת קשרי לקוחות והעלאת שאלות/טענות/בקשות וכד', לאור השרשורים האחרונים שהועלו בפורום זה.
המטרה לקיים דיון ענייני ומכובד ועל כן כמות הנוכחים מטעם המועדון מוגבלת ל-20 איש.
(חשוב שהמגיבים בשרשור הנ"ל (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=14895) יהיו מבין הנוכחים, זהו הטריגר לפגישה).

לקראת הפגישה, הנכם מוזמנים להעלות בשרשור זה כל שאלה, טענה ובקשה על מנת שנעלה זאת מולם.
בנוסף, מי שמתכנן להגיע - יש לאשר הגעה בשרשור זה (לא תתאפשר כניסה ללא אישור הגעה, לאור ההגבלה).

להתראות,
הנהלת המועדון.

רפי לין
07-07-12, 10:27
אני מאשר הגעה.
בברכה - רפי לין

Michael
07-07-12, 11:41
בפנים :)

Caveman
07-07-12, 13:57
אגיע.

Matanel
07-07-12, 15:07
מגיע

gilgil
15-07-12, 21:37
תזכרות

הפגישה בעוד 10 ימים.
RanST וצביקוש, היה לכם הרבה מה לומר בנושא (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=14895), מצפים לראותכם.

אנו מכינים שאלות ובקשות לקראת הפגישה, מי שאינו יכול להגיע מוזמן להעלות בשרשור זה.

להתראות.

Michael
15-07-12, 22:19
יש שם חניה ?

רפי לין
16-07-12, 00:50
בשעות כאלו, בדרך כלל, יש חניה ברח' קרמניצקי שזה הצד של סמל"ת.
בברכה - רפי לין

Matanel
23-07-12, 16:00
המפגש עדיין עתיד להתקיים נכון?
רק שלא יתבטל עוד פעם, כבר סידרתי את המשמרות בעבדוה.

gilgil
24-07-12, 19:54
הפגישה נדחתה

בהחלטה משותפת עם סמל"ת, דחינו את הפגישה.

לאחר מס' דיונים והערות שהופנו כלפי סמל"ת (שלדעתנו אינן מוצדקות) העדפנו לתת לסמל"ת את הבמה ולענות לשאלותיכם וטענותיכם.

פנינו לסמל"ת בבקשה לקיים פגישה - פנייתנו התקבלה בשמחה וסמל"ת הביעה רצון לערוך את הפגישה, גייסה את מנהליה והתכוננה לאירוח נעים באולם שלה ביגאל אלון.

לצערנו, פורום המנהלים של סמל"ת עולה בכמותו על מספר הנצגים מהמועדון וחבל..

על פניו, נראה שלחברים יש מה להגיד, אך מסתבר שקשה להם לקחת אחריות על טענותיהם.

מצאנו לנכון לדחות את הפגישה, בסה"כ הפגישה צריכה להיות נחמדה ובאווירה נעימה. יתקיים פורום שיתן מענה על כל השאלות שיופנו לסמל"ת וזו הזדמנות נהדרת להציף הכל, להכיר ללמוד ולדעת.

כרגע אין תאריך, אך ברגע שתהיה היענות של כ-10-12 חברים ומעלה, נפנה שוב לסמל"ת ונקבע מועד חדש.

ההחלטה בידיכם!

Matanel
24-07-12, 20:33
אי אפשר לקחת שום הצעה לפעילות של המועדון בצורה רצינית, אף פעם זה לא מתקיים במועד המתוכנן ואני שוקל בכובד ראש את המשך הנוכחות שלי באירועים עתידיים.
אי אפשר ככה, כבר פעמיים לקחתי יום חופש על חשבוני לחינם. בינתיים אני במינוס 600 ש"ח והספירה נמשכת.
מצידי שהפגישה תתקיים גם עם 5 אנשים.

ארילו
25-07-12, 01:13
אני בפנים. יש לי לא מעט שאלות וביקורת אליהם...

מתנאל, אני מבין למה זה נדחה - אין טעם לעשות פגישה עם סמל"ת כאשר יגיעו רק 7 מאיתנו. הם ירגישו שזה בזבוז זמן ולא ירצו לשמוע מה בפינו בפעמים הבאות.

אנשים - סביר להניח שיהיה כיבוד :)
בפעם הקודמת כשאורי להב רק נכנס לתפקיד הייתה פגישה מאוד מענינת.

Caveman
25-07-12, 10:48
לא מפתיע אותי בכלל.
מתנאל, אין צורך להתלהם. המצב הוא שרוב האנשים כאן אוהבים לדבר ולכתוב על גבי הפורום, אך לא לבצע או להשמיע את דעתם כאשר מוצגת בפניהם הזדמנות לדבר עם הגורמים הבכירים.

חבל.

shotdown
25-07-12, 13:07
לא הבנתי מה המטרה של הפגישה....
מה יוצא לנו מזה? פיאט 500 אבארט בחצי מחיר?
סליחה על אופן הגישה פשוט קשה לי להבין מה סמל״ת יכולים כבר לעשות שישנה משהו

ארילו
25-07-12, 15:12
500 אבארת בחצי מחיר כנראה שלא יצא מהמפגש הזה.

אבל... אם אנחנו רוצים שהם יעזרו לנו ויתמכו בנו, אם אנחנו רוצים להציע להם דברים, אם יש לך שאלה אליהם (כמו למשל איך אפשר לקבל את עזרתם באיתור חלקים נדירים לרכבים ישנים במחיר סביר), אם יש לך טענות כלפיהם, או אפילו סתם שאלות לגבי הדרך שהיבואן בוחר בה לעתיד ואיך הם רואים את הדברים.

אפילו אם אין לך אף שאלה, טענה, בקשה או הצעה כדאי לבוא כי אולי תוך כדי שיחה יעלו לך שאלות לראש, ואולי סתם תראה את הדברים מכיוון נוסף ויהיה מעניין.

וכמובן כיבוד. כבר אמרתי?

dennis
25-07-12, 21:30
500 אבארת בחצי מחיר כנראה שלא יצא מהמפגש הזה.

אבל... אם אנחנו רוצים שהם יעזרו לנו ויתמכו בנו, אם אנחנו רוצים להציע להם דברים, אם יש לך שאלה אליהם (כמו למשל איך אפשר לקבל את עזרתם באיתור חלקים נדירים לרכבים ישנים במחיר סביר), אם יש לך טענות כלפיהם, או אפילו סתם שאלות לגבי הדרך שהיבואן בוחר בה לעתיד ואיך הם רואים את הדברים.

אפילו אם אין לך אף שאלה, טענה, בקשה או הצעה כדאי לבוא כי אולי תוך כדי שיחה יעלו לך שאלות לראש, ואולי סתם תראה את הדברים מכיוון נוסף ויהיה מעניין.

וכמובן כיבוד. כבר אמרתי?

אממ.. אני מאוד אשמח לבוא. אבל אין לי מה לשאול.. אלה להגיע רק בכדי לשמוע ..
אבל לדעתי עדיף לתת.. לשמישהו שכן רוצה להביע משהו.. כך שאם לבסוף ייחסר אנשים..
אני כמובן אצטרף.. :rolleyes:

stio
25-07-12, 22:52
האמת יש לי מה לומר ומנגד הייתי מעוניין לשמוע מה יש להם לומר, אבל אני לא מרגיש שייך עקב נטישת המותג לפני מעל 3 שנים. מעבר לזה, לא בטוח שיהיה לי זמן - אומנם סיימתי עם הלימודים לשנה הזאת ואני בחופש 3 חודשים עד השנה הבאה, אבל אני מנסה לארגן לי מילואים או לחפש עבודה זמנית עד תחילת שנת הלימודית האקדמית הבאה.

צביקוש23
26-07-12, 01:20
האמת שכרגע אני באימון במילואים אי שם באזור ירושלים.

ובכל מקרה התחלתי עבודה חדשה במשמרות שכוללת שבת וחג אבל אם יהיה תאריך רחוק אבוא.
לגבי דעותיי , דעותיי וטענותיי כלפי סמל"ת הכל גלוי וידוע ואין שום סודות.

2 הטענות העיקריות שלי הם: המחירים המופרזים והמנותקים מהמציאות שדורשים במוסכי היבואן כאילו הייתה הפיאט מינימום מרצדס. הטענה השניה : מגוון הדגמים הדל והמצומצם שסמל"ת מביאה לארץ מבייש מייבש את המותג בארץ.
לא מבין למה לא טרחו להביא דגם סדאן כלשהו מאז שנת 2002??? הרי באיטליה יש ויצאו מ 2002 לא מעט דגמים בתצורות סדאן וסמל"ת בהחלטה לא ברורה והזויה במקצת בחרה וממשיכה לא להביא דגמי סדאן וחבל כי היא מאבדת את התחום של רכבי משפחה .
אני חושב שלמרות שההנלה בסמל"ת התחלפה אין חדש תחת השמש ומלבד ה 500 והמסחריות אין להם הצלחה של ממש או משהו מיוחד לבשר לאומה.
אני ממשיך לטעון שצריך לייבא לפה רכבים בתצורת סדאן!

indra
26-07-12, 09:26
אין היום שום אוטו לפיאט בתצורת סדאן למעט הלינאה הפושרת, שגם נראית פחות טוב, גם מתנהגת פחות טוב מהבראבו עליה היא מבוססת, לפחות לפי הנסיון הקצר שלי עם לינאה שכורה. אם תיקח בחשבון את ההצלחה המאוד, אבל מאוד, צנועה של הבראבו, קשה להניח שיש טעם רב להביא לכאן לינאה כזו. אבל לסמל"ת יש לא מעט החלטות מוזרות באמתחת כמו ייבוא הסדיצ'י שקשה להחליט אם הוא יותר מיותר או יותר מביך, אז אולי יש סיכוי בכל זאת.
צריך לקוות שהמחליפה לבראבו שכנראה היא הגירסה הפיאטית לדודג' דארט המאוד מוצלחת, תענה על הציפיות, הן שלך הן של היבואן.

רפי לין
26-07-12, 10:57
צריך להבין שעלות מ"ר שטח למוסך, אינה זולה יותר למוסך של מכוניות זולות לעומת למוסך של מכוניות יקרות.
כך גם לגבי ארנונה, חשמל, ביטוח מבנה וחבות צד ג' ובודאי ששכר העובדים במוסך.
לכן כמעט שמחירי עבודה במוסכים מורשי יבואן מכוניות זולות, לא יהיה בהרבה זול יותר ממחירי יבואן מכוניות יקרות.
(אני מדבר מנסיון רב של בעל מוסך פרטי בעבר).
נכון מאוד שבישראל מבוקשות מאוד מכוניות משפחתיות בתצורת בדאן ורצוי עם מנוע 1.6 והילוכים אוטומטיים.
באירופה הדרישה העיקרית היא למכוניות בתצורת האצ'בק וסטיישן ורק בסוף בתצורת סדאן.
בברכה - רפי לין

ארילו
26-07-12, 16:02
צביקה, גיא ודניס - אז תבואו :)
בדיוק בשביל זה המפגש מיועד.