View Full Version : חריקות כאשר פותחים את המזגן
שלום יש לי פונטו ספייס 2004 גיר רציף ונתקלתי בבעיה מוזרה ואף מעצבנת..
כאשר אני מפעיל את המזגן יש לי רעש של חריקות מצד ימין כאילו מתחת לתא הכפפות,לפעמין זה מפסיק. מוכרח לציין שהמזגן עובד בובה.. רק הרעשים החריקות הללו.. יש ךכם מושג ממה זה ואיך פותרים?
שלום יש לי פונטו ספייס 2004 גיר רציף ונתקלתי בבעיה מוזרה ואף מעצבנת..
כאשר אני מפעיל את המזגן יש לי רעש של חריקות מצד ימין כאילו מתחת לתא הכפפות,לפעמין זה מפסיק. מוכרח לציין שהמזגן עובד בובה.. רק הרעשים החריקות הללו.. יש ךכם מושג ממה זה ואיך פותרים?
בדיוק מתחת לתא הכפפות יושב המפוח של מע' המיזוג וכנראה שהמסבים או/ והפחמים עשו את שלהם.
אפשר לנתק את הקונקטור מהמפוח, לשחרר את הברגים ולהתקין אחר, חדש, חליפי או מפירוק.
אפשר כמובן לגשת למוסך/ים ולקחת הצעת מחיר על החלפה של מקורי/חליפי ולתקן אצל מי שהכי משתלם.
זה ליד הרגלים של מין משהו שחור ועגול כזה?
אם כן אולי אני ינסה לרסס עליו WD יעזור אתה חושב?
כן זה המפוח, לא ממש יועיל לרסס עליו, צריך להוציא אותו ולפרק ע"מ שתהיה גישה אל העוגן (הציר) והמסבים.
WD40 ישתיק את העסק לזמן קצר, שמן יחזיק מעט יותר, גריז יחזיק הכי הרבה, מלבד החלפה כמובן.
אם יש לך חוש טכני ואתה לא חושש להשבית אותו לגמרי ולהתקין אחד חדש במקומו, והוא ממילא בסוף חייו, תוכל אז להתעסק איתו בעצמך.
הצליח לך, תיקנת בחינם ורכשת ידע נוסף "איך מתקנים מפוח".
לא הצליח, החלף בחדש ורכשת ידע נוסף "איך לא מתקנים מפוח".
בשני המקרים אתה רוכש ידע :D.
אם פירוק המפוח לגורמים "כבד עליך" סחוב איתו עד שהעוגן ירקוד "צ'רקסייה כפולה" ואז החלף באחר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.