View Full Version : רעידות בניוטרל ומנורת הזרקה דולקתת
פיאט פונטו שנת 98 דגם SX75 הלך לי ראש מנוע לפני מ'ס ימים,הוחלף הראש מנוע ושהוצאתי את האוטו מהמוסך שמתי לב שהרכב רועד בניוטרל ולפעמים נדלקת המנורה של ההזרקה כמו משפך כזה עם טיפות,הבעיה לא הייתה לפני שהלך הראש מנוע מה יכולה להיות התקלה???
האוטו עושה רעש מוזר ? או שסתם רועד ?
בכל מקרה לך למוסך איפה שהאוטו עבר את הטיפול ותגיד להם את זה ...
בכל מקרה בהצלחה בתיקון הבעיה תעדכן אותנו מה נסגר :D
ד"א פעם הבאה שאתה יוצא מהמוסך ומשהו לא טוב תחזור ישר למסוך ותגיד להם ישר ... (תמיד שאתה מקבל את האוטו מתיקון תעשה עליו בדיקה שהכול בסדר ובמקום )
האוטו לא עושה רעש מוזר וטורים יציבים.....
כתבת, "שמתי לב שהרכב רועד בניוטרל"
ופעם שנייה, "האוטו לא עושה רעש מוזר וטורים יציבים"
אז מה מהם נכון. :)
מנורה עם המזרק אינה קשורה לרעידות. הבעיה בלחץ השמן.
נראה שיש לך שתי בעיות שונות.
ביחס לרעידות, נשמע כשסתומים לא מכוונים/לחוצים. דבר שלדבריך "לא היה לפני".
כאשר החרט משחיז שסתומים ותושבות, מרווח השסתומים קטן.
צריך לכוון מחדש, אבל לא תמיד החרט עושה את זה. זה בדיוק מה שקרה לי ב-GT לאחר שיפוץ הראש.
יכולות להיות סיבות נוספות.
דוד.
שניהם נכונים,כאשר הרכב עומד בניוטרל יש רעידות קטנות כאלה ולא סדירות של הרכב,גם במהלך הנסיעה יש לעיתים כמו קפיצה כזאת של האוטו,הנורה של ההזרקה נדלקת לעיתים למ'ס שניות ונכבית,קרה כמה פעמים שנדלקה הנורה תוך כדי שאני נוסע הרגשתי כיאלו האוטו נבלם טיפה ואז אחרי מ'ס שניות נכבתה.-לעיתים רחוקות נדלקת הנורה,מה שאני חייב לציין שאין איזה רעש מוזר חוץ מרעש של מנוע שעובד אבל לא בקצב אחיד והטורים יציבים בלי שום תופעה מיוחדת
אני חייב לציין ששום דבר מהתופעות הללו לא הייתה האוטו היה נוסע בובה,מה שאני רוצה לדעת שאני יחזור למוסכניק שלי האם הבעיות הללו קשורות לעבודה או שזה משהו שבצירוף מקרים נדיר קרה איך שהוצאתי את הרכב מהמוסך
החבר שלי צביקה קרבורטור תמיד אומר, "אין צירוף מקרים, אלא הצתברות מקרים".
גם אני לא מאנין בצירוף מקרים. בפרט לא לאחר שיפוץ ראש.
חזור למוסך ותגיד, "ששום דבר מהתופעות הללו לא הייתה האוטו היה נוסע בובה"
כמה שתדבר פחת במוסך, כך גם תשמע פחות תירוצים.
בהצלחה דוד.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.