התחבר

View Full Version : החלפת מנורות

Guter
09-06-12, 21:58
בעזרת פרויקטים מצולמים החלטתי גם להתחיל להחליף LEDים, היום החלפתי את הלדים של לחץ ההגה חימום חלונות ומרימי חלונות (מצורפת תמונה).

לאחר הרכבה, המנורות דולקות קבוע, קודם נידלק כאשר הופעלו האורות. כיצד ניתן לתקן חזרה?

ראיתי שיש מנורות למזגן (כ4 מנורות) האם מישהו יודע את הדגם של מנורות?

forum770
10-06-12, 10:08
אתה יכול למצוא אותם בכל חנות חלפים עולות בערך 2-3 שקל לנורה, החלפתי לפניי שבועיים

Guter
10-06-12, 14:38
אתה יכול למצוא אותם בכל חנות חלפים עולות בערך 2-3 שקל לנורה, החלפתי לפניי שבועיים

המנורות האלה יושבות בדיוק כמו T10?
האם עשית משהו מעניין או שהחלפת למנורות רגילות?

forum770
10-06-12, 22:34
פשוט השבועיים האלה הייתי לחוץ קצת בעבודה וליד העבודה יש חנות חלקי חילוף ,
נכנסתי לשם והבן אדם אחרי חיפוש של כמה דקות במגירה מצא לי את הנורות האלה. לא חשבתי בכלל לחפש נורות בצבע אחר , התמונה שהעלאת הדליקה אותי. בהזדמנות אני יישב על זה.

לגביי פאנל לחצן החלונות, אני חושב שאצלי זה גם ככה, שהמפתח בסוויץ' אז הנורות בפאנל הזה של הסיטי והחלונות דולקות , אבל אם מוציאים את המפתח אז הם כבויות.

את האמת לגביי הנורות האלה לא הכרתי אותם על לא מזמן ששאלתי פה בפורום איזה סוג נורה זו.

Guter
11-06-12, 01:05
פשוט השבועיים האלה הייתי לחוץ קצת בעבודה וליד העבודה יש חנות חלקי חילוף ,
נכנסתי לשם והבן אדם אחרי חיפוש של כמה דקות במגירה מצא לי את הנורות האלה. לא חשבתי בכלל לחפש נורות בצבע אחר , התמונה שהעלאת הדליקה אותי. בהזדמנות אני יישב על זה.

לגביי פאנל לחצן החלונות, אני חושב שאצלי זה גם ככה, שהמפתח בסוויץ' אז הנורות בפאנל הזה של הסיטי והחלונות דולקות , אבל אם מוציאים את המפתח אז הם כבויות.

את האמת לגביי הנורות האלה לא הכרתי אותם על לא מזמן ששאלתי פה בפורום איזה סוג נורה זו.

אחרי שענית לי, עשיתי חיפוש באינטרנט לגבי המנורות האלה אני חושב להזמין כמה כאלה מסוגים שונים אז נעשה משהו יפה (מעניין יותר).
הכל מקרה העלה תמונות