View Full Version : דגשים לפני טסט ועוד שאלה קטנה לגבי תא המטען
הי
הרכב שלי הוא פיאט פונטו 2003.
יש לי טסט החודש ורציתי לדעת אילו דגשים לשים/לתקן כדי לעבור אותו בשלום?
בנוסף, את התא מטען אפשר לפתוח רק עם מפתח, וזה מעצבן כשמגיעים לקניון או משהו וצריך לפתוח "באגאז'", האם מישהו מצא שיטה, לשים שם כפתור או משהו? חשמלי/לא חשמלי, זה לא משנה לי העיקר שיהיה פתרון לדבר הזה.
תודה רבה
לגבי תא המטען, יש לך ידית פתיחה ליד מושב הנהג, בצד שמאל, על רצפת הרכב, לא?
לגבי תא המטען, יש לך ידית פתיחה ליד מושב הנהג, בצד שמאל, על רצפת הרכב, לא?
לא שידוע לי, חיפשתי היטב ולא מצאתי ידית כזאת.
כיצד אתה פותח את פתח הדלק?
ידית יותר ארוכה וקצת מתחת היא של תא המטען.
הדברים שאתה יכול לעשות הם לבדוק את הצמיגים שהם לא יבשים או ישנים מידי,כנל לגבי מגבים , לבדוק לוחיות רישוי אם הם קצת מלוכלכות לנקות ולצבוע אם צריך ,הם לוקחים על כל לוחית 50 שקלים. רצוי לפני הטסט לסוע קצת עם הרכב כדי לתת לו להתחמם ולהעלות את הטורים. עד כאן מה שעול לי לראש.
בהצלחה.
כיצד אתה פותח את פתח הדלק?
ידית יותר ארוכה וקצת מתחת היא של תא המטען.
תודה רבה מצאתי את הידית סוף סוף חח, היא הייתה מכוסה במשהו ולא ראיתי אותה, יצאתי קצת חמור..
תודה רבה מצאתי את הידית סוף סוף חח, היא הייתה מכוסה במשהו ולא ראיתי אותה, יצאתי קצת חמור..
לא קרה כלום :)
לגבי הטסט יש מכונים שאפילו ישמחו לקחת את הרכב שלך לפני הטסט בתמורה לסכום כלשהו.
אני אישית עשיתי טסט שבוע שעבר, לקחתי תוסף דלק (לפי דעתי עוזר), אפשר לבדוק את כל המנורות עם הן תקינות (איתות אורות דרך גבוהה לוחית רישוי), בדוק האם יש נזילות כל שהן מהרכב (לאחר נסיע האם יש כתמים מתחת הרכב). אפשר לסובב גלגלים עד הסוף לכל כיוון ולבדוק גומיות (תקינות/יבישות/קרועות) על הדרך עם אתה מסובב עד הסוף את ההגה תנסה להקשיב עם יש "שריקה".
כמובן כמו שענו קודם - בדיקת צמיגים, מומלץ גם לבדוק שנת יצור (מופיעה שנה ומספר החודש).
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.