View Full Version : סמל"ת מתחילה לשווק את הסדיצ'י בארץ
http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2696-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A1%D7%93%D7%99%D7%A6-%D7%99-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%E2%80%93-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-102,990-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.html
איחור אופנתי זה קצת understatement במקרה הזה :]
לא מובן על נפח של 1600 משלמים 40000 ש"ח
לדעתי הפונטו הרבה יותר יפה והרבה יותר זולה
סמל"ת חישבתם כמה מכוניות תמכרו ?
מזאת אומרת על נפח של 1600 משלמים 40000 ש"ח?
כמו שרשמתי אם פונטו מוזלת עולה 70K ש"ח והסידצ'י (רק על השם לא שווה קניה) עולה מעל 100K
אז זה ההפרש בין 1242-סמ"ק ל-1600סמ"ק 40000 ש"ח ויותר
כן, אבל האוטו הזה הוא לא רק המנוע.
הן לא ממש ברות השוואה.
האחת סופרמיני, השניה משפחתית קומפקטית.
הבעיה כאן היא שהתמחור קצת בעייתי, מפני שהסוזוקי המקבילה זהה או זולה יותר במחיר. ואנשים יעדיפו לקנות אותה, רק בגלל הסמל, מאשר את הפיאט.
70 אלף ל-103 אלף זה 33 אלף.
ואני לא מבין את ההשוואה, אם זה היה אותו רכב עם מנוע יותר גדול אז אולי זאת הייתה השוואה נכונה, אבל אתה משווה פה רכב סופר מיני עם משפחתית, לא אותו רכב בכלל, וזה בלי להיכנס לאבזור וכו'.
ואולי ההפרש הוא 400 סמ"ק אבל גם פי 2 כוח סוס שנותן קצב התקדמות טוב לעומת ה-8v הצנום.
הקדמת אותי גדעון :)
נראה על אותה שילדה כמו של הפונטו
גם על הפונטו שלי ארכיב מנוע 1600 אז הוא יהיה משפחתי
ואם מדברים על משפחתית אז גיר אוטומט עולה 113K
ובנוסף זה העתק מדויק של סוזוקי
אז אם מדברים על מחיר של 113 צריך להשוות מול פונטו אוטומט ולא מחיר של ידני מול אוטומט.
וזה לא העתק של סוזוקי, הסוזוקי sx4 והפיאט סדיצ'י הם פרי פיתוח של שיתוף פעולה בין פיאט לסוזוקי.
yulian1986
06-06-12, 23:35
מילא רכב שיותר יקר מהממוצע,ועוד סובל מתדמית שעדיין לא לגמרי הצליח להיפטר,אבל לייבא רכב שתכלס כבר לא חדש בשוק??
באמת ניתן להשוואת את הרכב הזה לפיאט בראבו?? בעיצוב? במנוע? אוייי אוייי.
לא מבין את הצעד הזה, אוטו מיושן שייראה כמו חיקוי איטלקי לסוזוקי ( ובאמת שזכות הראשונים והשאלה מי תיכנן מה, לא ממש רלבנטיות לקונה הפוטנציאלי אם בכלל יש כזה ), אפילו לא זול יותר, אולי להפך.
רק לאוטו כזה עם מנוע דיזל אולי גם הנעה כפולה ושני אלו במחיר קורץ דיו, יש כאן סיכוי וגם זה בתנאי שסוזוקי לא "יעתיקו".
אין זכות ראשונים, אף אחד לא העתיק מאף אחד. הרכבים החלו להיות משווקים באירופה באותו זמן. הם ממש לא חיקוי אחד של השני. הם פותחו באותו זמן. מיוצרים באותו מקום. מיועדים לשווקים שונים. בארץ פשוט הפיאט לא שווקה, זה הכל.
הרבה מאוד רכבים מיוצרים ומשווקים תחת סמלים שונים במקומות שונים בעולם.
אם אינני טועה, ישנה גם גרסת 4X4 תחת אחד הסמלים.
בכל מקרה מהלך תמוה.
כפי שכבר ציינתי לעובדות בכל הנוגע לשאלה מי עשה מה, אין משמעות מבחינת קונה פוטנציאלי לאוטו. מעצם העובדה שהסוזוקי מיובאת כבר מספר שנים והפיאט חדשה לחלוטין כאן, ייגזר באופן טבעי השני כחיקוי של הראשון, בלי קשר למציאות וגם שם כבר היינו.
ואם בכל זאת צריך משהו חדש אולי הוא נוגע לסיבה בשלה סמל"ת החליטו להביא את האוטו הזה לארץ. אולי מעשה של יאוש הנוגע לאפשרות שמישהו פתאום יראה שפיאט יכולה להראות כמו סוזוקי שהוא כידוע "מותג בטון", אולי תיבת הילוכים נורמלית שיש לאוטו הזה, אולי לחץ של היצרן. בכל המקרים אני חושש לעוד כישלון. צריך לזכור שמכוניות מאוד מוצלחות בליין כמו בראבו, גרנדה פונטו, אפילו פנדה נמכרו כאן במשורה ולהבנתי אין לסדיצ'י הזו איזה ערך מוסף עליהן.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.