התחבר

View Full Version : מחפש פיאט פונטו HGT

Pika007
29-05-12, 21:58
מחפש לקנות פיאט פונטו HGT, שנתונים 2001-2003, רק רכבים מתחת ליד 4 ובמצב שמור.
עדיפות גדולה לרכבים שמוכרים פה בפורום, או לבעלי היסטוריית טיפולים.
מוכן לשלם כסף טוב על רכב טוב, אבל לא להתפרע עם מחירים הזויים בבקשה.
מאיזור הצפון, יכול להגיע למרכז אם יש רכב ששווה לראות.
אני מכיר את ההיסטוריה של בערך חצי מה HGT בארץ, אז בבקשה- מי שיש לו רכב עם "60 אלף קילומטר", תחסוך זמן לשנינו. רכבים עם נתונים אמיתיים וללא תאונות רציניות בבקשה.

יצירת קשר פה או במייל Pika007@gmail.com

dennis
29-05-12, 22:08
מחפש לקנות פיאט פונטו HGT, שנתונים 2001-2003, רק רכבים מתחת ליד 4 ובמצב שמור.
עדיפות גדולה לרכבים שמוכרים פה בפורום, או לבעלי היסטוריית טיפולים.
מוכן לשלם כסף טוב על רכב טוב, אבל לא להתפרע עם מחירים הזויים בבקשה.
מאיזור הצפון, יכול להגיע למרכז אם יש רכב ששווה לראות.
אני מכיר את ההיסטוריה של בערך חצי מה HGT בארץ, אז בבקשה- מי שיש לו רכב עם "60 אלף קילומטר", תחסוך זמן לשנינו. רכבים עם נתונים אמיתיים וללא תאונות רציניות בבקשה.

יצירת קשר פה או במייל Pika007@gmail.com
יהיה לך מאוד קשה למצוא HGT.. כי אתה מסתכל על היד של הרכב..
זה רכב ספורט + רכב ישן.. רכב שעובר ידיים בממוצע כול שנה / שנתיים..
לא כול אחד יכול להחזיק רכב כזה.. (רכב שדורש טיפולים בזמן.. והשקעה, על מנת שתקבל אמינות ממנו..) בגלל זה גם היד הגבוהה.. משכן עיצה.. תחפש HGT שעשו לה קלא'צ, טיימינג, והוחלף וויריאטור.. כי זה הדברים הכי יקרים..

Pika007
29-05-12, 22:20
ברור שאני מסתכל על היד של הרכב, ועדיין, אני מתחיל מדרישות מסוימות, אם לא אמצא- אתחיל להתגמש בדרישות.
אם יש לך היכרות עם רכב כלשהו במצב שאתה אומר, מטופל כהלכה ובלי בעיות מיוחדות, אתה מוזמן להפנות אותי למוכר.
תודה.

dennis
29-05-12, 22:35
ברור שאני מסתכל על היד של הרכב, ועדיין, אני מתחיל מדרישות מסוימות, אם לא אמצא- אתחיל להתגמש בדרישות.
אם יש לך היכרות עם רכב כלשהו במצב שאתה אומר, מטופל כהלכה ובלי בעיות מיוחדות, אתה מוזמן להפנות אותי למוכר.
תודה.
רכבים שמורים.. יהיה לך קשה למצוא.. כי זה רכב שהבעלים שלו.. לא משחרר אותו בכזאת קלות.. זאת אומרת המחיר שהוא ידרוש.. יהיה גבוה בהרבה מהמחירון.. להבדיל מה HGT המוזנחות שעומודת כבר שנים למכירה ביד2.. אני כבר לא יודע מה כדאי.. יש כאן לא קצת בעלים של HGT.. שלקחו אחת מוזנחת ופשוט עשו ממנה בומבה של רכב..
להציע לך לעשות את זה.. אני לא יציע.. כי זה הוצאה כספית גבוהה.. וזה מלא כאב ראש.. אבל בסופו של דבר תגיע למשרצית ואתה הכי תהנה מזה..
או לחכות לאחת שמורה שתקפוץ כאן למכירה במחיר גבוהה.. לקנות.. לשים דלק ולנסוע.. (כמובן שהיא גם תדרוש יחס.. וטיפולים בזמן.. כי אם לא תעשה את זה מהר מאוד תימצא את עצמך מוכר אותה.. או שתתחיל להוציא הרבה מאוד כסף על תקלות)..
כול זה נתון לשיקולך..

גל שאמיס
31-05-12, 17:56
אם תחכה עד אוקטובר אז הרווחת....

dennis
31-05-12, 20:01
אם תחכה עד אוקטובר אז הרווחת....
מה יש באוקטובר?!... אתה מתכוון למכור את ה- HGT שלך.. אם כן דבר איתי..!:cool:

גל שאמיס
03-06-12, 14:26
מה יש באוקטובר?!... אתה מתכוון למכור את ה- HGT שלך.. אם כן דבר איתי..!:cool:
HGT ABARTH צריך לציין...