התחבר

View Full Version : שלום אני חדש כאן אשמח לעזרה ויעוץ קטן..

exslor
28-05-12, 11:06
שלום לכולם , קניתי ליפני חודש פיאט פונטו ספייס ליפני חודש מנבאדם שדיי קרוב סמכתי עליו ולכן לא לקחתי לבדיקה , אחרי הקניה , שהאוטו כבר היה אצלי פשוט אני שם לב לרעשים מאזור הגיר , הראש הזה קורה רק כאשר אני נמצא בניוטרל הרעש זה כמו דפיקות קטנות כאלה ווכשאר אני לוחץ על הקלצ' הרעש מפסיק .. זאת הבעיה הראשונה שלי , הבעיה השניה ליפני כמה ימים לקחתי אותו לבנאדם שיחליף לי רצועת טיימניג ומשאבת מים ועל הדרך גם סידר לי נזילה שמן ועשה לי טיפול כלילי לרכב אחרי שהוא סיים והכל הוא בא להניע את הרכב פתאום לא מניע , שזה אף פעם לא היה . מברר שהלך על הדרך חיישן רנאק אני עדיין לא יודע עם זה אשמתו , הלכתי קניתי והוא החליף לי עכשיו האוטו מניע והכל אבל יש רעש מאזור האצועת טיימניג או מהמשאבה רעש כזה צורב הרעש הזה נשמע רק שאני בטורים נמוכים , אשמח לקבל חוות דעת ממכם , תודה מראש !

forum770
28-05-12, 12:10
קודם כל תתחדש ,
בדיעבד היית צריך לבדוק את האוטו במכון למרות שזה רכב של חבר כי קרה לי בדיוק אותו הדבר.
בנוגע לרעש של הגיר : האם הקלאץ׳ מפריד גבוה ? יכול להיות שהוא בלוי כבר או מייסב לחץ שצורך החלפה. גם יכול להיות בעיה בגיר או שחסר שמן גיר - צריך אבחון מקצועי במוסך אמין!
רעש מהרצועה: האם הוחלף מותחן? או לא יכול להיות שהמותחן שלא הוחלף כבר שחוק ומרעיש , יכול להיות מרצועת אלטרנטור מתוחה ייתר על המידה ומרעישה או מהמותחן שלה.
ממליץ בחום לחזור למוסך לבדיקה כי אם אתה חושש שזה מהטיימינג אז שייקח אחריות על העבודה ויתקן את זה שלא ייגרם נזק.