PDA

View Full Version : הצעה לרה-אירגון במועדון פיאט

צביקוש23
21-05-12, 23:37
חברים יקרים .
אולי זה מפריע רק לי (אבל אני יודע שלא רק לי מפני שלא מעט חברים כבר פנו אלי בעבר בנושא) צריך לקרוא לילד בשמו (אפשר לנסות לייפות את המצב, אפשר גם לקרוא לזה בשמות אחרים , אבל המציאות בועטת בפנים ואי אפשר לברוח ממנה) ... מועדון פיאט ישראל פשוט לא יכול להמשיך להתקיים בצורה הזו. אנחנו מועדון הרכב היחיד שלא מקיים פעילות שבועית, שהאתר שלו מתבסס על שאלות ותשובות .

מועדון רכב צריך שתיהיה לו הנהלה שנבחרה על ידי כל החברים בו.
מועדון צריך להיות שקוף וצריך להיות דו"ח מסודר של הכנסות והוצאות שיפורסם בפומבי.
מועדון צריך להיות פעיל ולא מיפגש אחת לכמה חודשים.

אני קורא מכאן לכולם , מי שזה מפריע לו שישמיע את קולו. לא ייתכן שכל פעם אני ינסה לארגן משהו אנשים יגידו שהם באים, ואז יתחילו לבטל ולהתלונן שאין כלום.

חברים השמיעו את קולכם!! לפי דעתי יש כאן הרבה יותר מ 10 חברים קבועים, יש פה לפחות 40-50 אנשים קבועים שפשוט לא משמיעים את קולם! אז זה המקום!

בבקשה!

yair068
21-05-12, 23:54
לא יודע מה הבעיה ,זהו המועדון כך זה נראה ,לכולם טוב עם זה ,כך אני רואה את הדברים.
התפנה מקום של אחד המנהלים תיכנס תשפיע למה לא

yulian1986
22-05-12, 00:00
חבל שאין לנו מפגשים כמו במועדון 5,בצפון,במרכז בדרום.
גם אם אין לנו בצפון 20-30 אנשים אלא אולי 15,אבל כאלו שנפגשים בקביעות זה יכול להיות נחמד.
מקווה שהמפגש בצפון לא יתבטל או ידחה.עד שיש אחד כזה חבל לאבד את ההזדמנות.

dodihob
22-05-12, 00:05
צודק, המועדון התחלש מאוד בכמה שנים האחרונות, לדעתי עקב חסרונם של אנשים בעלי השפעה שהיו מניעים את המועדון קדימה. יש גם הרבה בעלי רכבים או שהחליפו רכב או שפשוט הפסיקו להגיע ואלו היו אנשים מרכזיים במועדון.
כבר ניסינו בעבר מפגשים שבועיים, לא עבד. לדעתי מפגש אחת לחודש מספיק וישאיר לאנשים טעימה של עוד. אפשר לגוון במפגשים, לא כל פעם על האש, וכן לגוון במקום.
הבעיה גם זה חוסר יוזמה, אני רוצה מפגש אני מארגן מפגש.
וכן, לדעתי יש לעשות שינוי בהנהלה, חס וחלילה לא מחוסר כבוד לאנשים שמשקיעים, פשוט צריך אנשים שמוכנים לתת יותר מזמנם (אולי יש להם יותר זמן) עם רעיונות חדשים ויכולים לרומם ולהעלות את המועדון.
ערן

נ.ב. לא מתאפשר לי להגיע למפגש בצפון עקב 3 שבועות למבחנים/עבודה/שיעורים פרטיים/התנדבות :(

Caveman
22-05-12, 00:15
חברים יקרים .
אולי זה מפריע רק לי (אבל אני יודע שלא רק לי מפני שלא מעט חברים כבר פנו אלי בעבר בנושא) צריך לקרוא לילד בשמו (אפשר לנסות לייפות את המצב, אפשר גם לקרוא לזה בשמות אחרים , אבל המציאות בועטת בפנים ואי אפשר לברוח ממנה) ... מועדון פיאט ישראל פשוט לא יכול להמשיך להתקיים בצורה הזו. אנחנו מועדון הרכב היחיד שלא מקיים פעילות שבועית, שהאתר שלו מתבסס על שאלות ותשובות .

מועדון רכב צריך שתיהיה לו הנהלה שנבחרה על ידי כל החברים בו.
מועדון צריך להיות שקוף וצריך להיות דו"ח מסודר של הכנסות והוצאות שיפורסם בפומבי.
מועדון צריך להיות פעיל ולא מיפגש אחת לכמה חודשים.

אני קורא מכאן לכולם , מי שזה מפריע לו שישמיע את קולו. לא ייתכן שכל פעם אני ינסה לארגן משהו אנשים יגידו שהם באים, ואז יתחילו לבטל ולהתלונן שאין כלום.

חברים השמיעו את קולכם!! לפי דעתי יש כאן הרבה יותר מ 10 חברים קבועים, יש פה לפחות 40-50 אנשים קבועים שפשוט לא משמיעים את קולם! אז זה המקום!

בבקשה!

א. בבקשה.
ב. כדי להציג דוחות, צריך להירשם כעמותה, זו הוצאה כספית לא קטנה שכוללת למשל רואה חשבון. מה תציע לאנשים בתמורה לכספם? פורום שכרגע הם מקבלים בחינם על חשבון אחד ממנהלי המועדון?
ג. אתה בעצמך רואה איך זה מתקדם. רוב האנשים מלאים בדיבורים, וממעיטים במעשים. אין יותר מידי מה לעשות. הרבה אנשים מגיעים לכאן כדי לשאול שאלה וללכת, סה-טו. מעט האנשים שכן פעילים נפגשים מידי פעם בכל מקרה.
ד. שוב, לא רק שאתה מארגן משהו אנשים מבטלים ממש לקראת שעת השין, ולא רק במועדון הזה.
ה. כנס לפרופרציות צביקה. במובן הטוב של הביטוי.

ארילו
22-05-12, 18:22
צביקה, האמת בכיף!

כבר אמרתי שכל מי שרוצה להצטרף להנהלה של המועדון מוזמן לפנות (באופן פרטי ומכובד) לאחד המנהלים הקיימים.
תנאי חובה זה וותק במועדון והיכרות (אפילו קלה) עם האנשים האחרים במועדון.

לגבי הכנסות מול הוצאות זה מאוד קל:
הכנסות - 0 ש"ח
הוצאות - העלות של האתר, הדומיין, והמערכת שאנחנו משתמשים בה. וכשיש מפגשים אז גם הכיבוד. למען הסר ספק זה יוצא מכיסם של 4 אנשים בערך יחד עם עזרתו הנדיבה של רפי לין.

בקרוב יהיה מפגש, ונשמח כמו תמיד לדבר פנים אל פנים.

RanST
22-05-12, 18:24
אני לא חושב שצביקה טועה. אפשר בקלות לקחת את מועדוני האופנועים כדוגמא. יש להם מרכז משלהם, יש הכנסות והוצאות (משלמים נראהלי חודשי על חברות ובמפגשי המועדון ניתנת התמורה לכסף בדרכים רבות שאני מניח שכוללות כיבוד לרוב) ויש מפגשים, במועדון שאני שמעתי עליו הם בערך אחת לחודש ומגוונים בהחלט, יש סתם הופעות שחברי המועדון הצעירים מעלים עם הלהקות שלהם, יש מסיבות, מפגשי על האש ומפגשי החלפת מוצרים ואביזרים... במועדון שאני שמעתי עליו יש אפילו דרגות חברות!

אני לא חושב שכלכך קשה להגיע לרבע/חצי הרמה הזאת ולהרים (כנראה מחדש, כי הבנתי שפעם המצב היה יותר טוב) מועדון שיהיה כיף להיות בו.
ואני חושב שאם חברות במועדון תהיה משהו שהוא מעבר להרשמה בפורום, יהיה לנו קל להבדיל, גם בפורום, בין אלו שבאים סתם לשאול שאלות לבין אלו שחברים של ממש (לדוגמא, דרגת משתמש בפורום שממנה אפשר לכתוב בחלק מהפורומים.. לא כזה קשה)
אפשר בקלות לשפר ולייעל, ואתזה אגב אומר מי שמומחה בלהגיד איך לא עושים;)

ארילו
22-05-12, 20:06
רן - נהדר.
נשמח לפגוש אותך ולהכיר. אני מצביע לך כבר מעכשיו ;)

yair068
22-05-12, 21:51
אני לא חושב שצביקה טועה. אפשר בקלות לקחת את מועדוני האופנועים כדוגמא. יש להם מרכז משלהם, יש הכנסות והוצאות (משלמים נראהלי חודשי על חברות ובמפגשי המועדון ניתנת התמורה לכסף בדרכים רבות שאני מניח שכוללות כיבוד לרוב) ויש מפגשים, במועדון שאני שמעתי עליו הם בערך אחת לחודש ומגוונים בהחלט, יש סתם הופעות שחברי המועדון הצעירים מעלים עם הלהקות שלהם, יש מסיבות, מפגשי על האש ומפגשי החלפת מוצרים ואביזרים... במועדון שאני שמעתי עליו יש אפילו דרגות חברות!

אני לא חושב שכלכך קשה להגיע לרבע/חצי הרמה הזאת ולהרים (כנראה מחדש, כי הבנתי שפעם המצב היה יותר טוב) מועדון שיהיה כיף להיות בו.
ואני חושב שאם חברות במועדון תהיה משהו שהוא מעבר להרשמה בפורום, יהיה לנו קל להבדיל, גם בפורום, בין אלו שבאים סתם לשאול שאלות לבין אלו שחברים של ממש (לדוגמא, דרגת משתמש בפורום שממנה אפשר לכתוב בחלק מהפורומים.. לא כזה קשה)
אפשר בקלות לשפר ולייעל, ואתזה אגב אומר מי שמומחה בלהגיד איך לא עושים;)

מעניין שכל פעם מישהו אחר משתגע בהצעות מדינה של מאמנים
מי שרוצה להיות חבר מועדון בתשלום ורוצה להשפיע זכותו אבל להבדיל מאחרים
רוב החברים פה שואלים שאלות ומקבלים תשובות זה האתר אין מה לעשות
האתר האנגלי PUNTO SPORT עשה את זה בתשלום ומאז אני לא משווטט שם יותר וחבל מאוד נהנתי מהאתר הזה
יוצא שכל פעם מי שמארגן פה מפגש מתעצבן על החברים על המנהלים וכל דבר שזז
ואיפה המנהלים שרק הם צריכים לארגן מפגשים לפי צורך והבקשות
לא חייב להיות מפגש כל פעם שמישהו רעב אפשר לעשות כל רבעון באיזור אחר

TOMERZHR
22-05-12, 22:26
אפשר להתחיל בדרגות על מנת למנוע את הטיילת של לשאול שאלה וללכת וכך למנוע גישה למספר פורומים!
לאחר מכן אני מאוד מסכים בתשלום חודשי או שנתי קבוע על מנת ליצור קופה שתשמש אותנו למפגשים,מדבקות,חולצות ועוד...
אין רע בזה בכלל!
לגבי ההנהלה אין ספק שצריך לשנות םה הרבה דברים אבל הכל להתחיל בקטן ולאט ובטוח וכמובן, פנים אל פנים!
צריך לארגן מפגש מרכזי, בדחיפות!!!!
ולשבת ולדון בבעיות הללו ובמציאת פיתרונות אחרת זה רק דיבורים פה וחבל על הזמן של כולנו וההוכחה לכך שזה נושא שחוזר על עצמו כבר המון זמן ונחשו מה?כלום לא השתנה.

RanST
22-05-12, 23:14
יאיר, כנראה שלא הוצאת מן ההודעה שלי את משמעותה אלא הבנת אותה אחר לגמרי.
לפי דעתי הפורום הטכניים וכו׳ (אלו שבהם אנשים נוטים לשאול שאלות ולשאוב אינפורמציה) יישארו פתוחים לכל, כמו כן, מן הסתם, גם ההרשמה לאתר.
מה שייסגר למי שנחשב חבר מועדון זה קבוצת פורומי מועדון שבהם רק לחברים בעלי דרגת חבר (לעומת למשל דרגת ״מבקר״ שהוא כל מי שרשום ולא קיבל דרגת חבר לפי קריטריונים מסוימים שייקבעו) תינתן האפשרות -להגיב-. מה שכן, הצפיה גם בפורומים האלו תהיה חופשית לכולם. הסיבה? מי שיראה מבחוץ את פורומי החברים ירצה להשתתף ולקחת חלק במועדון.

הקריטריונים להכרה במישהו כחבר יכולה להיות תשלום חודשי שמקנה אי אלו הטבות (במועדון האופנועים ההוא למשל, כל חבר בדרגה הנמוכה מקבל ז׳קט עם הכיתוב ישראל ובדרגה יותר גבוהה ז׳קט עם סמל המועדון ומפתח למרכז המועדון וכו׳) או סתם הכרות ובקשה להצטרף כחבר מן המניין. אולי אפילו כמות הודעות ונוכחות במפגש בודד. זה לא משנה (בעצם זה כן, תלוי כמה ״הארדקור״ אנחנו נחליט להיות) העיקר שיהיה וויסות כלשהוא של כל הנרשמים לפורום, כי בין כה וכה כפי שאתה רואה, לא כל חבר פורום הוא חבר מועדון...

liorwohl
24-05-12, 00:52
אני לא חושב שהרבה אנשים עד כדי כך בקטע שיסכימו לשלם על זה. בטח שלא חודשית. זה דבר אחד.
דבר שני כשיש מפגש שמה שמגיע אילו זה כמה פונטו דור ראשון כמה HGT ואונו, עם כל הכבוד (ויש כבוד היה לי 2 מהרשימה הזאת) זה לא כזה מעניין, ולכן לפי דעתי מפגש ליד המפגש של אלפא בהרצליה, באופן קבוע כל שבוע, יכול להיות הרבה יותר מושך. ככה הפיאטים יהיו בצד שלהם של המגרש שמה ונוכל להסתכל לצד השני אל האלפות ולפנטז עליהם :D. בסך הכל אלפא זה פיאט משודרגת, יהיה הרבה יותר מעניין איתם.
ויש להם אחלה מפגש, יותר מעניין ממועדון ה5 אפילו.

shotdown
24-05-12, 08:49
לפי דעתי זה גם נחמד להתחיל מפגשים שבועיים בסמוך למפגש קיים.
כלומר נגיד כל שבוע מי שיכול יתחיל להגיע לנוקיה, וכמובן חברי המועדון ידעו ואפשר להתארגן בחניה איטלקית באחד האזורים בנוקיה.

מקום נוסף הוא רמת גן מאחורי האצטדיון, שגם לשם מגיעים רכבים, ואפשר בכיף לשבת שם, עם נרגילות וכל מיני דברים, אפילו על האש ראיתי שאנשים באים ועושים תמיד.

יכול להיות שזה יתן את הפוש למועדון להתחיל להתגבש, ומספיק מפגש אחד או שניים שממש יהיו מהנים, ואנשים כל פעם יחפשו מתי להפגש, ואני בטוח שעוד בעלי איטלקיות ישמעו על גיבוש המועדון וירצו לבוא גם.

חייבים לעורר את הפורום.
יש פה תתי אשכולות, שהפוסט הכי עדכני שלהם זה מלפני כמה חודשים - ואוו

Snower
24-05-12, 09:04
בקרוב יהיה מפגש, ונשמח כמו תמיד לדבר פנים אל פנים.

כן, אכן מסכים עם אביעד רק שהפעם לשם שינוי, כל מי שמתכון להגיע ולקחת חלק החל מהחלטת מבנה הנהלת מועדון פיאט ובנוסף בפעילויות וביוזמות ויצירתיות בכל הקשור למפגשי המועדון שיהיה נוכח במקום ולא כפי שבפעם האחרונה שגם צביקה וחברים נוספים רצו להשפיע ומטרתנו בהנהלה להקשיב ובפרט לקבל רעיונות יצירתיים בדיוק כמו הרמת הכוסית בתחילת השנה, הטיול לצפון בקיץ שהיה, נבחרת הקארטינג שנבנתה וכו':rolleyes:

כל דעה חשובה, ולבטח ולבטח שכל חבר מועדון וגם אלו שלא (ויכולים להירשם) ברי השפעה :)

בברכה ארז

RanST
24-05-12, 09:28
אני רואה שיש תמיכה רחבה במפגשים עם בעלי האלפות, למה לא לשלב מועדון של קונצרן פיאט כולו?
אני צופה קהילה גדולה לדבר כזה.

מעבר לזה, כל הרעיונות שהעברתי פה הם לא הצעות למועדון הספציפי הזה אלא רעיונות שמיושמים ויש להתייחס אליהם כדוגמאות.

עריכה: סיירתי לראשונה באתר של האלפיסטים להבין על מה מדובר.. ואכן יש הרבה מה ללמוד מהם