View Full Version : בעיה במצבר או כל דבר אחר...
שלום יש לי פונטו ספייס 2001 ידני
היום בבוקר קמתי לעבודה לקחתי את הרכב.
הוא התניע לא היו בעיות מערכת הכל נוסע פיקס.
עבדתי בעבודה 10 שעות יצא לרכב שמתי סוויץ בלי לשים לב שהשעון של אוטו מאופס.
ניסתי להתניע והרכב לא התניע בזמן שאני מנסה נעלמים כל הנורות בלוח שעונים
והמחוגים של הדלק והחום צונחים למטה במהירות אחרי הסוויץ שאני משחרר את המפתח שוב לסוויץ הנורות חוזרות המחוגים עולים חזרה למעלה והמערכת סטיראו נדלקת לבד. על מצב רדיו
ביקשתי מחבר מעבודה הוא בא חיבר את הכבלים למכשיר כזה שאפשר להתניע ללא רכב בשנייה הראשונה האוטו שלי ירד התניע בלי בעיות כיבתי ושוב התניעתי בלי הכבלים וזה התניע.
נסעתי הביתה עם מערכת והכל בסבבה בלי לחסוך למצבר כלום.
הגעתי הביתה התקשרתי למצברים שמגיעים עד הבית ספרתי את הסיפור ושאמרו לי 80 אחוזים זה מצבר מה נראה לכם?
כדי להחליף מצבר?
מצבר עולה 650 שקל. של שאפ. 50 וואפר
מה דעתם?
650 ש"ח לכמה חודשי אחריות?
ובספייס זה 55 אמפר, אם אינני טועה, החלפתי לא לפני הרבה זמן
הגעתי הביתה התקשרתי למצברים שמגיעים עד הבית ספרתי את הסיפור ושאמרו לי 80 אחוזים זה מצבר מה נראה לכם?
כדי להחליף מצבר?
מצבר עולה 650 שקל. של שאפ. 50 וואפר
מה דעתם?
כדי לדעת בוודאות מה הבעיה במער' החשמל אצלך ברכב, אתה צריך ללכת לחשמלאי רכב מקצועי שעובד עם ציוד מתקדם.
מ'זתומרת "80 אחוזים זה מצבר" ?, צריך לבדוק היטב את מער' החשמל ולאבחן בוודאות את הבעיה.
ישנן מס' בדיקות מינימליות שצריך לבצע בעזרת מכשירים ייעודיים- בדיקת מתח מצבר תחת עומס (מפל מתח), בדיקת האלקטרוליט (חומצה), בדיקת זליגה של צרכני החשמל ברכב, בדיקת איכות המוליכים והמגעים כולל הארקה, בדיקת האלטרנטור כולל מתח טעינה תחת עומס ועוד..
רק לאחר שמוודאים שכל המער' תקינה, אפשר לקבוע בוודאות שנדרש להחליף מצבר.
כמה חודשי אחריות נתנו לך על המצבר?
הנה קישור לשני מקומות של מצברים כולל מחירים אחרי מע"מ שמאחד מהם רכשתי מצבר שנפ.
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=14088&page=3
יש הרבה המלצות גורפות באינטרנט נגד מצברים עם שנה אחריות, אני יכול להשיג לך מצבר של שנפ 20 חודשי אחריות ב-530 ש"ח בלבד.
זאת כמובן אם תוכל להגיע לנס-ציונה לקנות, וכמובן לדבר איתי קודם, דרך חבר משפחה.
אגב, בדקת מים במצבר? ובן כמה המצבר?
יש לי את הרכב שנה בדיוק אני לא יודע בן כמה המצבר אני מאמין משנת 09-10 אחד מהם .
הביאו לי גם 20 חודשי אחריות והוא אמר שהם יגיעו כי הם מגיעים עד הבית הם בודקים ומידה וזה לא המצבר אז עולה לי 150 שקל ביקור....
זאת החברה שאליה פנית..
http://www.matzber4u.co.il/MoreInfo.asp?IdPro=313&Title=%EE%F6%E1%F8%20%EC%F4%E9%E0%E8%20%F4%E5%F0%E 8%E5
אז המחיר ללא תחרות שלהם יקר ב-120 ש"ח ממה שאני יכול להשיג. בכל מקרה זה יותר אקטואלי לתושבי איזור ראשל"צ רחובות ונס ציונה שנגישים יותר.
אני מהמר שהמצבר ריק ממים, המצבר כבר ישן, ועכשיו איבד טעינה פעמיים. רוב הסיכויים שהלך לעולמו.
בכל מקרה בדוק מים.
ובמידה וחסר איפה אני משיג בשבילו מים?
כבר פרקת אותו פעמים, ככל הנראה כבן שנתיים או יותר. לפי דעתי לא יהיה ניתן כבר להצילו, אך יש פה מומחים יותר גדולים ממני, תחכה לתגובתם.
בכל מקרה מים מזוקקים, אוטו דיפו.
ירדתי אל האוטו בדקתי את המצבר הייתי צורך להסיר כמה מדבקות כדי לראות את הפקקים של מים אבל לא ניתן לפתיחה
המצבר שוב ריק כנראה כי הרכב שוב לא מתניע
תמונה של המצבר : http://up353.siz.co.il/up3/568882515188.JPG
וויליאם קרליני
15-05-12, 00:36
לפי מה שאתה אומר זה מצבר, כנראה שיש לך משהו שפורק אותו או שהוא באמת גמור
אמרת שלא פתחת את הפקקים נכון?
אמרת גם שאי אפשר? אין דבר כזה לפי התמונה אמור להיות שם פקקים עגולים מפלסטיק כמו בורג פיליפס ענק, תפתח אחד אחד ותבדוק אם הלוחות בפנים יבשים ואם הם דבוקים אחד לשני, אם כן סימן שהמצבר מת
אתה חייבים לראות את זה
http://www.youtube.com/watch?v=5M3Tl6_dV-A
כדי לדעת בוודאות מה הבעיה במער' החשמל אצלך ברכב, אתה צריך ללכת לחשמלאי רכב מקצועי שעובד עם ציוד מתקדם.
מ'זתומרת "80 אחוזים זה מצבר" ?, צריך לבדוק היטב את מער' החשמל ולאבחן בוודאות את הבעיה.
page=3[/URL]
ברשותך רק הערה קטנה.
כדי לבדוק מצבר, לא צריך ללכת לחשמלאי רכב מקצועי שעובד עם ציוד מתקדם. ולא לאבחן בוודאות את הבעיה. למה לייקר את העסק ?. הבדיקה נעשת חינם ע"י מוכרי המצברים.
dodihob, לא צריך להטריד חבר משפחה. במוסך לזגגות רכב בנ"צ "המרובע" תקבל באותו המחיר.
לקוחה שלי לשעבר עם מזאדה 323 1.6, צילצלה אלי אתמול ואמרה ששברו לה את הראי בחניה והרכב לא מניע. הזמינה גרר מהביטוח, סירב לגרור בטענה שהמצבר הלך , והם לא גוררים אם התקלה במצבר.
הציע לה מצבר שנפ A60 עם 20 חודשי ב-800 ש"ח. אמרתי לה שתשלח אותו חזרה.
קניתי לה מצבר שנפ 60A למאזדה 323 ב-550ש"ח, עם 20 חודשי אחריות. מאחר והחזרתי לו 3 מצברים משומשים שילמתי רק 450 ש"ח.
מצבר 55 A של פיאט מחירו זול יותר.
דוד.
דוד, אני שמח שאתה מכיר את חבר המשפחה שלי, איל הבעלים של זגגות המרובע. זה המחיר שהוא נתן לי לפרסם. אם זה הנחה מיוחדת או לא, לא ידעתי. אבל בכל מקרה זה הכי זול שיש.
אמת. אייל הכי זול באזור, וגם שרות מצויין.
דוד.
טוב אז בשעות הבוקר הגיע הבנאדם של המצבר שהיה מאוד נחמד.
הרכב לא הצליח להפתח שעה וחצי כי זה עובד אצלי רק על שלט כי מפתחות לא כמו של הסוויץ קראתי לפורץ אחרי שניסיתי לפרוץ בעצמי. \
עלות הפורץ -120 שקל
עלות המצבר + כבלים להתנעה. 700
כולם אומרים לי ששלמתי יותר .אבל הייתי בחץ ולמצבר וכל העסק קרה מתחת לבית שלי
ואכן התברר שהמצבר הוןא היה הבעיה התגלה גם שהוא על הרכב משנת 2009
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.