View Full Version : פונטו דינאמיק 2004 לא סוחב ובעיה באורות
שלום לכם, בהמשך לאשכול שתפחתי לפני מספר שבועות ואחרי ביקור במוסך, ככל הנראה הממיר הקטליטי סתום. הבחור במוסך (המוסך שמומלץ פה בחום ביהוד) אומר שזה מוזר ושהוא לא ראה ממירים של ספייס נסתמים. האוטו נוסע, אך קצת מאמץ כמו עליה או מהירות גבוהה (90+) והוא בקושי מצליח להאיץ. הטורים עולים חופשי, אבל הוא מתקשה להאיץ. אחרי בדיקה של שעה במוסך, בדק חיישנים ומחשב הוחלט לפרק את החיישן למבדה ולראות אם יש שינוי בסחיבה. הרכב נסע בלי החיישן הרבה יותר טוב. השאלה שלי היא מה אני עושה? אמרו לי שהחלפה של הממיר יכולה להגיע ל-8K בגלל שבדגם הזה הוא מחובר לסעפת כולה, ושאין תחליפי. האם זה נכון? אולי זאת שאלה מטומטמת, אבל אני לא מבין בזה- יכול להיות שהבעיה היא בכלל בחיישן למבדה? תודה לכם, אני אובד עצות.
נ.ב- גם צריכת הדלק הורעה משמעותית.
בעיה שנייה, אורות. לפני מספר ימים התחילה להידלק לי מדי פעם הנורה שמתריעה על אור שרוף. side light ו- break light, זה מה שזה מציין. גם אורות הברקס וגם אורות החניה תקינים, כמו כן גם כל שאר האורות ברכב. מה יכול לגרום לחיווי המוטעה ואיך אני ממקד את החיפוש של הבעיה? תודה :) שבת שלום.
בנוגע לממיר הקטליטי, תתייעץ עם
http://www.aviparts.co.il/
אם אני לא טועה הם גם יכולים לעשות משלוחים לצפון אם אינך יכול להגיע, ובכל מקרה תתקשר ותתייעץ לגבי הממיר.
אחרי שתיוודע לאופציות ולמחירים אצלו, אני בטוח שרפי יעלה לך בעלי מקצוע איכותיים בצפון, תעשה השוואת מחירים, או הורדת מחירים בהתאם וכך תוכל לחסוך. לא מאמין שהעלות אפילו תתקרב לחצי מהצעת המחיר שנתנו לך.
נ.ב. אחרי העריכה שלך אני רואה שאתה גם במרכז, אז גם תוכל לגשת לאביפרטס לעבודה.
וגם לי היה ירידה בסחיבה ועלייה בצריכת הדלק , אבל היה לי תקתוקים בנסיעה מכיוון הממיר לכן המוסך איבחן שהממיר מפורק ונסתם ואכן אחרי החלפת ממיר האוטו נהיה מטוס קרב ואפילו גיליתי כמה חורים באגזוז שלא שמעתי לפני כי לא היה מגיע לחץ אפילו לדוד האחורי.
לגבי מחיר לא יודע להגיד לך כי לנ זה עלה רק 200 עבודה והממיר קיבלתי במתנה מחבר טוב שגם הרכיב לי אותו .
הממיר כן מגיע מולחם לסעפת פליטה , שווה לך לחפש בפירוקיות ממיר שנראה טוב.
אצל "אבי פרטס" מסור לאבי ו/או לבנו יוסי שביקשתי מחיר מיוחד עבורך.
בברכה - רפי לין
מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה באורות? זה קורה לרוב בעת לחיצה על דוושת הבלם, מופיעה שגיאה לגביי אור בלם ואור צד, ואז אחרי כמה שניות זה נעלם. יכול להיות שיש נורה שיושבת לא טוב ולפעמים עובדת לפעמים לא? אולי איזה מגע רופף באיזה חיבור? איך מצמצמים את החיפוש?
מי אמר לך בידיוק שאין ממיר קטליטי חלופי לדגם הזה והמקורי יכול להגיע ל8,000₪ ?!
ושחדש מהדגם הזה שמחובר לסעפת, ככה שזה קומפלט עולה קרוב ל-8K. שאלתי לגביי תחליפי והם אמרו שהם לא מכירים שיש, ובגלל זה שאלתי פה אם יש תחליפי. אני לקראת הסופ"ש או בתחילת שבוע הבא אדבר עם "אליפרטס" ואראה כמה עולה. אתה מכיר עוד אופציות? החלפת אצלך ממיר?
אביפארטס..
לא הבנתי עדיין, מי אמר לך בידיוק שאין ממיר קטליטי תחליפי וזה עולה 8K ? איזה מוסך ומי?
לא החלפתי ממיר.
הם אמרו שהמחירים נעים בין 4K ל-8K, תלוי בתת דגם. ושזה כזה יקר בגלל שזה בא קומפלט עם הסעפת פליטה. לא יודע אם מקובל לרשום שם מוסך אך ברור לכל איזה מוסך מדובר, שאני מאוד מרוצה מהטיפול שלהם, דרך אגב. וכן, אביפרטס...
החסרון במוסך מורשה הוא שהם מחוייבים לטפל לפי הספר...
לגבי הנורות, יש לך קורוזיה באחת המנורות האחוריות.
ולגביי הממיר דיברתי עם אביפרטס והסכום לממיר תחליפי הוא זעום ביחס למקורי, אני מקווה שהוא יעשה את אותה העבודה ושהאוטו יחזור לסחוב כמו שהדגם הזה יודע לסחוב.
הממיר הקודם, ככל הנראה מבעיות במערכת ההצתה, נמס. בעת פירוק הממיר היה צורך לחתוך אותו בכדי להכניס לתוך הגוף ממיר חדש. בפנים, כל החומר נמס לגוש אחד שמרבית שטחו חסום לגמרי. כשקניתי את הרכב היו בעיות קשות בהצתה (הוחלף סליל הצתה) וככל הנראה זה מה שהביא לבעיה. החלפת הממיר עלתה הרבה פחות ממה שביקשו במורשה, כמובן שתחליפי ולא מקורי. יש שינוי לטובה בתגובות של הגז, אך רק אחרי כמה ימי נסיעה אני אדע להגיד על שינוי בסחיבה ובצריכת הדלק. תודה על העזרה.
נ.ב- החלפתי ב"אביפרטס", חבר'ה על הכיפאק, שירות מצויין.
לא בטוח שהממיר נמס בגלל סליל הצתה תקול.
שסתום פליטה דוליף, יגרום להצתת דלק באגזוז.אני מציע לך לבדוק קומפרסיה, ולראות אם היא שווה(פחות או יותר) בכול הצילינדרים. אחרת זה יקרה גם לממיר החדש.
לגבי הסחיבה, כן ממיר סתום יגרום לחוסר סחיבה.
דוד.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.