התחבר

View Full Version : מחפש| פונטו GT.

omerm94
20-04-12, 21:15
שמורה לכל היותר מתכונן להשקיע בה את כל מה שאוכל בתור נהג חדש בלי כלכך הרבה מימון :)
העיקר שתניע והמנוע והגיר יתפקדו כראוי.
0509474906 אפשר בשבת.
אפשר SMS כל שעה.

dennis
20-04-12, 21:29
שמורה לכל היותר מתכונן להשקיע בה את כל מה שאוכל בתור נהג חדש בלי כלכך הרבה מימון :)
העיקר שתניע והמנוע והגיר יתפקדו כראוי.
0509474906 אפשר בשבת.
אפשר SMS כל שעה.
לצערי אני חושב שכדאי לך לרדת מזה.. אתה פשוט לא תמצא...
ובמקומך הייתי מחפש פונטו HGT.. שלא פראיירית בכלל בהשוואה ל PUNTO GT..
אגב ה HGT גם עם שנתון יותר חדש..

omerm94
20-04-12, 21:37
אני יודע שהסיכויים למצוא ממש נמוכים.. אני משהו כמו שלושה שבועות מחפש רכב ספורטיבי שאוכל להשקיע עליו כמו שאני באמת יכול ורוצה אבל אני פשוט לא מוצא את הרכב המתאים.. אינלי מספיק תקציב לHGT אולי בהמשך..

dennis
20-04-12, 21:40
אני יודע שהסיכויים למצוא ממש נמוכים.. אני משהו כמו שלושה שבועות מחפש רכב ספורטיבי שאוכל להשקיע עליו כמו שאני באמת יכול ורוצה אבל אני פשוט לא מוצא את הרכב המתאים.. אינלי מספיק תקציב לHGT אולי בהמשך..

תחסוך עוד קצת.. מחירון של HGT 19 אלף אם אני לא טועה.. ב- 23 וצפונה.. תמצא אחת שמורה :rolleyes:

omerm94
20-04-12, 21:43
מה שמדכא אותי שעוד ארבעה חודשים אני מתגייס אני לא אספיק להגיע ל23 + כסף לביטוח..
וקוויתי להעביר את הרכב לאבא שלי בזמן שאהיה בצבא שיתניע אותו מדי פעם ולא יתייבש אבל אני סתם תקוע אני באמת מוכן לתפוס רכב ספורט ולעשות ממנו משהו מטורף רק אין לי הזדמנות ***ח..

dennis
20-04-12, 21:56
מה שמדכא אותי שעוד ארבעה חודשים אני מתגייס אני לא אספיק להגיע ל23 + כסף לביטוח..
וקוויתי להעביר את הרכב לאבא שלי בזמן שאהיה בצבא שיתניע אותו מדי פעם ולא יתייבש אבל אני סתם תקוע אני באמת מוכן לתפוס רכב ספורט ולעשות ממנו משהו מטורף רק אין לי הזדמנות ***ח..
חבר.. לדעתי (אני בטוח שחלק המחבריי הפורום יצדיקו אותי).. אתה עושה טעות בקניית רכב לפני הצבא.. אתה לא תצליח להחזיק רכב (ובטח שלא רכב ספורט) במשכורת של 300- 700 שקל.. ושלא נדבר על שיפור שיפוץ שלך.. שלא יהיה.. מחוסר זמן..
אני יכול להגיד לך.. מנסיון שלי.. החזקתי ב- פיג'ו 106 ראלי.. לפניי הגיוס שלי ב- 2008.
קניתי אותה 5 חודשים לפני השירות.. קניתי אותה ב- 15 אלף.. הצלחתי להחזיק אותה 7 חודשים.. 5 לפני השירות.. וחודשיים ממש אומללים בשירות.. לצערי הרכב נמכר.. בגלל היות ונשארתי בלי כסף.. הרכב נמכר במצב מאוד מוזנח.. תמורת 8 אלף בודדים.. כתוצאה מכך הפסדתי 7 אלף.. בעיית צירייה.. שלא טופלה מחוסר כסף.. רק החמירה.. עם נזילה.. שרק החמירה.. עם 2 פנסים שרופים.. מזגן שלא עבד.. בכלל.. אם אני לא טועה הרכב גם התחמם.. אחריי נסיעה ממושכת..
בקיצור משאני מנסה להסביר.. לדעתי אתה יכול לחסוך כסף גם בשירות שלך.. ולעבוד בסופשים..
ואחריי שתשתחרר.. יהיה לך תקציב גם ל HGT.. :D

omerm94
20-04-12, 22:01
דניס אתה נראה לי מבין אותי..
אני רק הוצאתי רישיון לפני חצי שנה וקשה לי המחשבה שאין לי רכב ספורט..
באמת שכואב לי לחשוב על זה שגם ב-3 שנים הקרובות לא יהיה לי.. ***חח
מדכא..............

dennis
20-04-12, 22:06
דניס אתה נראה לי מבין אותי..
אני רק הוצאתי רישיון לפני חצי שנה וקשה לי המחשבה שאין לי רכב ספורט..
באמת שכואב לי לחשוב על זה שגם ב-3 שנים הקרובות לא יהיה לי.. ***חח
מדכא..............
פיתרון יצירתי... בשבילך..
רכב של ההורים , רכב של אחד החברים.. גם יהיה לך ניסיון לרכב עתידי שלך..
וניסיון לרכב ספורט..

omerm94
20-04-12, 22:11
אני נוהג כבר כמה זמן על רכב צמוד שהיה של דודה שלי סובארו אימפרזה ג.לאונה 94' מנוע 1.6ליטר
עם 90כ"ס.. אני באמת מתחרט שלא הספקתי לטחון עבודה קודם..

וויליאם קרליני
29-04-12, 22:32
תשמע *** אם אתה חושב שפונטו GT יותר זולה מהHGT אתה עושה טעות

ובאמת כמו שדניס אומר כדי לקנות אוטו כמו GT צריך זמן וכסף (תאמין לי מניסיון)

סבלנות וכשיהיה לך כסף אתה תמצא את הGT שלך, אני גם חיפשתי הרבה זמן, ועכשיו אני עובד עליה כל הזמן

שיהיה בהצלחה

shotdown
08-05-12, 19:04
ואוו איזה טעות.

אני לא רוצה להגזים שאני אומר, שאני מפחד מאחזקה של פונטו GT יותר מאשר אחזקה של פיאט קופה או אימפרזה GT טורבו.

תרד מהסיפור, אתה לא יודע כנראה לאן אתה נכנס.
אם אתה מחפש רכב אמין ומהנה, מניסיון של 106 ראלי שהחזקתי כשהייתי חייל.
אחלה אוטו שבעולם, שלי הייתה דור ראשון מושתלת בלוק 1.6, אחזקה אפסית! חלפים בשפע, וזולים.