התחבר

View Full Version : אהבה זהובה.. (פרוייקט מתעדכן).

dennis
18-04-12, 14:46
אז ככה לאחר חודשיים עם הHGT שלי.. החלטתי לעשות פרוייקט.. ומכיוון שכול פעם יצצו כול מיני תוספות... הפרוייקט יתעדכן..

אז ככה לאחר חודשיים עם האוטו שלא נעשה כמעט כלום, (טיפול 145K+ תיקון נזילה באטם מנוע)
היום קרה השיפור שהכי רציתי... נרכשו קוילאוברים של VMAXX (כמובן תודה ענקית לשחר מהפורום, כי בילעדיו הייתי נוסע עוד שנה כמו ג'יפ).
הקוילאוברים עדיין לא הורכבו.. והם כנראה יחכו לשבוע הבא.. בגלל שיש לי טיפול של החלפת רפידות + צלחות + כנראה שאלבש ג'יאנט חדש.
כמו כן נרכש ווילון אחורי חדש.. וכמובן גם פה שחר נכנס לתמונה ועושה לי לוגו ;).
ברדליין בחולון הוזמן היום אנג'יל אייז.. הבחור אמר שרק בעוד חודשיים יגיע..
כמו כן כנראה שבקרוב מאוד אני יעבור לאזעקת ביפר..
זהו לבנתיים.. אני יעלה תמונות של הקוילאוברים ושל הווילון מחר כבר...
ככה שיש למה לחכות ... :D

Caveman
18-04-12, 14:56
יש לנו תת פורום במיוחד בשביל שרשורים כאלה.
ראה הועברת :)

גל שאמיס
18-04-12, 16:31
אז ככה לאחר חודשיים עם הHGT שלי.. החלטתי לעשות פרוייקט.. ומכיוון שכול פעם יצצו כול מיני תוספות... הפרוייקט יתעדכן..

אז ככה לאחר חודשיים עם האוטו שלא נעשה כמעט כלום, (טיפול 145K+ תיקון נזילה באטם מנוע)
היום קרה השיפור שהכי רציתי... נרכשו קוילאוברים של VMAXX (כמובן תודה ענקית לשחר מהפורום, כי בילעדיו הייתי נוסע עוד שנה כמו ג'יפ).
הקוילאוברים עדיין לא הורכבו.. והם כנראה יחכו לשבוע הבא.. בגלל שיש לי טיפול של החלפת רפידות + צלחות + כנראה שאלבש ג'יאנט חדש.
כמו כן נרכש ווילון אחורי חדש.. וכמובן גם פה שחר נכנס לתמונה ועושה לי לוגו ;).
ברדליין בחולון הוזמן היום אנג'יל אייז.. הבחור אמר שרק בעוד חודשיים יגיע..
כמו כן כנראה שבקרוב מאוד אני יעבור לאזעקת ביפר..
זהו לבנתיים.. אני יעלה תמונות של הקוילאוברים ושל הווילון מחר כבר...
ככה שיש למה לחכות ... :D

אפשר לשאול כמה עולה התענוג של ה VMAXX ?לא כולל התקנה כמובן :)

KHGT
18-04-12, 17:41
או וואה!! לדעתי מוקדם בישביל כל זה. אבל אם יש לך. אז למה לא!?
לדעתי היית צריך להוציא את מקסימום עם בולמים רגילים ולראות איך הרכב מתנהג ואחרי זה עוברים לנמוך יותר. (שלא בהכרח תמיד יתרון)
תתחדש ! וסע בזהירות..
תעלה תמונות.

dennis
18-04-12, 17:57
גל לגביי המחיר.. קיבלתי מחיר זנות.. בגלל אחד החברים פה, שהוא מכיר את המנהלים ב E&A..
(ועד כך עוד הפעם תודה)... המחיר של ה- VMAXX בסביבות ה- 4500 - 5000 אם אני לא טועה... מדובר ב קוילאוברים..

כדיר.. לגבי המקסימום של הבולמים שיש לי.. 2 הבולמים הקדמיים חדשים אצלי, בני 5 חודשים..
וכמובן שהם ירדו וימכרו פה..
לגבי האיכות עזוב אותך בולמים.. אם הייתי מקצר אותם עוד שנה הייתי צריך להתחדש בבולמים חדשים..
כך שעל האיכות של ההתנהגות של הרכב לא מתפשרים :D

yair068
18-04-12, 20:37
תזהר מהבחור מחולון מבטיח אבל עד שמגיעים הפנסים לוקח אצלו חודשים כך שתבדוק אותו

dennis
18-04-12, 20:44
תזהר מהבחור מחולון מבטיח אבל עד שמגיעים הפנסים לוקח אצלו חודשים כך שתבדוק אותו

הוא ישר אמר לי שיהיה רק חודשיים.. השארתי לו את הפלא שלי.. כשהיה לו הוא היתקשר..
אין אי אפשר להשיג בשום מקום.. הייתי בפיט סטופ, E&A , אוטוסטור היום.. אין לאף אחד

גל שאמיס
18-04-12, 21:31
גל לגביי המחיר.. קיבלתי מחיר זנות.. בגלל אחד החברים פה, שהוא מכיר את המנהלים ב E&A..
(ועד כך עוד הפעם תודה)... המחיר של ה- VMAXX בסביבות ה- 4500 - 5000 אם אני לא טועה... מדובר ב קוילאוברים..

כדיר.. לגבי המקסימום של הבולמים שיש לי.. 2 הבולמים הקדמיים חדשים אצלי, בני 5 חודשים..
וכמובן שהם ירדו וימכרו פה..
לגבי האיכות עזוב אותך בולמים.. אם הייתי מקצר אותם עוד שנה הייתי צריך להתחדש בבולמים חדשים..
כך שעל האיכות של ההתנהגות של הרכב לא מתפשרים :D

נשמע יקר מידי 5000 שקל ..מה המחיר ששחר סידר ?

-אודי-
18-04-12, 21:40
נשמע יקר מידי 5000 שקל ..מה המחיר ששחר סידר ?
זה לא שאלה ששואלים על גבי הפורום ..

dennis
26-04-12, 20:51
אז ככה עידכון קטן..

הרכב.. נמצא במעבדת פרונט כבר מספר ימים..
כאשר ביום חמישי בקושי הגעתי עליו ( למעבדה)..
בגלל תיקתוקים בגלל.. ורעידות ומכות חזקות גם בדוושות וגם בהגה..
הוחלט להשאיר את הרכב שם לכמה ימים..
באותו יום חזרתי כי שכחתי את כרטיס העבודה באוטו..
אחד החברה אמר שהוא כבר רצה להיתקשר עליי.. כי אין תיקתוקים.. עושה סיבוב עוד הפעם וכבר אין כלום.. אז הוא לא יודע מה הבעיה.. אמרתי לו שזה לא פעם ראשונה.. וזה כול פעם ככה.. הרכב כבר היה ב לפחות מוסכים.. ואף אחד לא נתן פיתרון.. אחריי שבוע - שבועיים חוזרים התיקתוקים.. הוא אמר לי שייקח כמה ימים לאתר את הבעיה.. אמרתי לו שכמה שהוא ייצטרך..
כי אני כבר נואש בקשר לזה.. הוא אמר אני ייסדר לך את זה.. עלה לי חיוך בפנים כשהוא אמר את זה :).
בקשר לפרוייקט.. הנמכה, צבע.. ועוד כמה דברים שאני מתכנן להזמין מחו'ל ייחכו קצת..
גם בגלל הבעיה הזאת.. וגם כי יש כמה בעיות מכאניות בדלק.. כגון צריכת דלק-זיהום אוויר, ברקסים גמורים, תושבות מנוע, כמה צינורות של רדיאטור, כנראה שגם משאבת מים תתחלף באחת חדשה, כמו כן גם.. אני ממש מעוניין להחליף את הוויראטור שלי + טיימינג.. המנוע עושה רעשים של דיזל.. והוא יעבוד אצלי יותר שקט מי רכב היברדי חדש!!!:D
אני מקווה ששבוע הבא יהיה מוכן הרכב ממעבדת פרונט.. שאני יוכל לטפל בדברים האחרים.:rolleyes:
מצטער שאני לא יכול לצלם את הבעיה בגלגלים.. פשוט הרכב מטופל כמה ימים במעבדה, ואני לא יכול להגיע כול פעם למעבדה.. בגלל העבודה.. אבל אני אעדכן.

kiwi
30-04-12, 00:33
מקווה לטוב בשבילך דניס.
יש תמונות משהו?

dennis
30-04-12, 20:03
חבר'ה.. היום החזרתי את הרכב.. סוף סוף אחריי כמעט שבוע במעבדת פרונט..
שופצה הצירייה.. בנתיים האוטו נוסע חלק, (חשוב להדגיש.. שהצירייה הייתה צריכה שיפוץ, אך המוסכניק לא יודע אם הרעש מהצירייה) נקווה שהרעש היה ממנה..
בדרך חזק לבית עמדתי ברמזור.. הרגשתי כמו 2 רעידות כאלה.. (לפני זה תידלקתי 95 , לא יודע אם זה קשור). הסל'ד לא יציב.. הוא זז מעט למטה - למעלה.. יש לי ממה לחשוש?!
חבר'ה? מישהו מכיר את מוסך הילוך שישי באזור?! (הבנתי שזה מורשה) האם שווה לקפוץ לשם ?

מאפיונר
01-05-12, 02:24
חבר'ה.. היום החזרתי את הרכב.. סוף סוף אחריי כמעט שבוע במעבדת פרונט..
שופצה הצירייה.. בנתיים האוטו נוסע חלק, (חשוב להדגיש.. שהצירייה הייתה צריכה שיפוץ, אך המוסכניק לא יודע אם הרעש מהצירייה) נקווה שהרעש היה ממנה..
בדרך חזק לבית עמדתי ברמזור.. הרגשתי כמו 2 רעידות כאלה.. (לפני זה תידלקתי 95 , לא יודע אם זה קשור). הסל'ד לא יציב.. הוא זז מעט למטה - למעלה.. יש לי ממה לחשוש?!
חבר'ה? מישהו מכיר את מוסך הילוך שישי באזור?! (הבנתי שזה מורשה) האם שווה לקפוץ לשם ?

דניס התחילו לך נפילות טורים?

dennis
01-05-12, 07:40
ייתכן וכן.. מה זה יכול להיות?! וויראטור תקול?

Caveman
01-05-12, 10:31
בית מצערת תקין?

dennis
01-05-12, 18:24
יום חמישי אני נכנס.. להרכבת 3 תושבות מנוע.. ברקסים , צינורות.. אני אבדוק גם את המצערת..
נחבר את הרכב למחשב.. נבדוק הכול.. ניפתור את כול הבעיות.. שאני כבר יוכל להשקיעעע.. בשיפור ו-ביופי..
אגב.. נקבע צבע חדש + פחחות לשבוע הבא :D..
שבוע אחריי זה כנראה ג'אנטים.. BBS!!!!!!!! ;)

-אודי-
01-05-12, 20:37
אתה עושה צבע כללי??

תבחר משהו ייחודי כמו של שחר! (ייחודי כמו של שחר, לא צבע כמו של שחר! תבחר אחד בעצמך:) )

dennis
01-05-12, 21:42
אתה עושה צבע כללי??

תבחר משהו ייחודי כמו של שחר! (ייחודי כמו של שחר, לא צבע כמו של שחר! תבחר אחד בעצמך:) )
הצבע כבר נבחר.. הצבע יישאר אותו צבע רק טיפה כהה יותר..
לדעתי הצבע מאוד יפה.. ואין עוד HGT בצבע כזה בארץ.. חוץ מי זה הסלון של הרכב שלי בפנים.. בצבע כזה.. כך שזה גם יתאים לצבע של הסלון..

-אודי-
02-05-12, 20:50
אם כבר מחליפים צבע, אז מחליפים צבע :|
אני הייתי הולך על כתום כמו של האיביזה, יכול להיראות מאוד מיוחד לפונטו הקטנטנה :)

dennis
02-05-12, 21:05
אם כבר מחליפים צבע, אז מחליפים צבע :|
אני הייתי הולך על כתום כמו של האיביזה, יכול להיראות מאוד מיוחד לפונטו הקטנטנה :)

עוד לא מאוחר.. תנו לי רעיונות חבר'ה.. כתום נשמע מעניין.. יש לך דוגמא לתת לי?! (דוגמא על רכב)..:roll:

-אודי-
02-05-12, 21:24
הכתום של האיביזה יכול להיות מאוד מעניין

http://i9.photobucket.com/albums/a53/moose_bass/P1010222.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a53/moose_bass/Exhaust/P1010686.jpg
אני אחשוב על עוד צבע מיוחד שאתה יכול לעשות

-אודי-
02-05-12, 21:30
מה אני הולך רחוק
עזוב את האיביזה, הנה כתום של גרנדה פונטו
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d1/FiatGrandePunto_1.JPG/800px-FiatGrandePunto_1.JPG

לעוד הרבה תמונות:
http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=grande%20punto%20orange&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1920&bih=951&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=UW6hT5mcHI2K4gTAtJGHCQ

dennis
03-05-12, 08:23
נשמע מעניין.. יש עוד הצעות למישהו..

KHGT
03-05-12, 15:58
אם יש לך כבר תקציב כזה לכל מה שכתבת אז תוסיף עוד אלף או אלפיים לצביעה ותעשה משהו באמת יחודי ומשולב.
ובהצלחה!!

נ.ב
אתה יודע שבכל הכסף הזה כולל הרכב היית יכול לקנות כבר לאון טורבו?!

dennis
03-05-12, 21:09
אם יש לך כבר תקציב כזה לכל מה שכתבת אז תוסיף עוד אלף או אלפיים לצביעה ותעשה משהו באמת יחודי ומשולב.
ובהצלחה!!

נ.ב
אתה יודע שבכל הכסף הזה כולל הרכב היית יכול לקנות כבר לאון טורבו?!

בקשר לצבע... לא אכפת לי להוסיף עוד 2000.. כסף זה לא הבעיה.. הבעיה היא למצוא צבע ייחודי.. למישהו יש רעיון טוב לצבע?!

בקשר ללאון טורבו.. *** אתה כנראה לא מבין .. את הבעלות שאתה מחזיק.. *** זאת HGT..
אתה חושב שלאון טורבו יותר טובה.. (צר לי להגיד לך אבל אתה מתבלבל).. שלא נדבר על זה שעוד שנתיים - שלוש כבר לא תראה HGT.. בכלל כי יישארו בודדות.. וזה יהיה סוג של רכב נדיר/קלאסי.. כך שזה באמת הזמן לרכוש אחת ולעשות אותה כמו חדשה.!! ;)
הדבר החיד שיש בלאון ושאין ב HGT זה טורבו.. אם אתה מחפש כוח ברכב את מצטער להגיד לך אבל HGT לא בשבילך.. HGT יותר לכיוון של התנהגות!

dodihob
03-05-12, 21:27
HGT יותר לכיוון של התנהגות!
דניס, אני ממליץ לך לא לרשום את הנ"ל באוטוספורט, קארספורום וכו'..;)

dennis
03-05-12, 21:32
דניס, אני ממליץ לך לא לרשום את הנ"ל באוטוספורט, קארספורום וכו'..;)
***.. וואלה. אני לא מתבייש בזה שיש לי HGT.. ואני מבסוט ממנה..
כמובן שיש מכוניות הרבה יותר טובות.. אבל בתכל'ס ה HGT לא רכב רע בכלל..
עם קצת השקעה.. היא עוד תהיה הכי יפה..

שחרון
04-05-12, 00:45
אמרתי לך אני בעד אפור כהה מט. לדעתי מדהים.....

dodihob
04-05-12, 02:36
אפור כהה מט +1, יראה מרושע. עם גאנטים כהים וקאליפרים בצבע בוהק צהוב/אדום או אחר.

KHGT
04-05-12, 03:01
דניס, התנהגות בכביש לא נמדדת רק בגובה הרכב ובאיזה קוילאוברים שמת לרכב שלך.
בשורה התחתונה אף אחד מאיתנו לא נכנס לפניות בדריפטים... כמובן שאני לא מדבר על החמודים שנכנסים לפניה ולוחצים פול גז...
מה שבאתי להגיד זה שאם אתה עוצר לפני פניה ויוצא ממנה בלחיצה עולה על הגז הרכב שלך יושב טוב.
רכב עם יותר כוח יעוף מהפניה וישב טוב.
עכשיו לעניין העיקרי שכתבתי את זה...
כוח! מאוד מאוד מאוד משפיעה על הרכב.
מכל הבחינות! גם בפניות וגם בכל דבר.
זה ששמים צמיגי toyo הכי יקר והכי טוב וקוילאוברים ב-10 אלף ומוטות חיזוק בכל הרכב וברקסים מוגדלים זה לא אומר שהרכב ישב בפניה... הוא ישב אפילו יהיה דבק על הריצפה.
כי אתה נוסע בקושי 70 ~ 90 בפניה (סתם לדוגמא) ועם מנוע חזק יותר אתה באמת מוציא את המקסימום ביצועים מהרכב כולל כל החלקים המשופרים שאכן עושים את תפקידם הפעם לעומת מהירויות מצחיקות.
אז עזוב אותך כמה אתה אוהב את הרכב.
אם כל הכבוד זה לא וואוו של רכב.
זה רכב חמוד, יפה, ספורטיבי.
זהו.

dennis
04-05-12, 20:38
אפור כהה !! :lol: כנראה זה יהיה הצבע לבסוף !!

כדיר.. אני לא מתווכח *** ;-), כול אחד ואיך שהוא מרגיש.. אני רק אומר ש הHGT זה לא רכב כוח.. בכסף של HGT תוכל למצוא IBIZA 20V שהיא הרבה יותר חזקה.. ובהשקעה נכונה תוכל להגיע 250 + סוסים..
הייתה לי בעבר פיג'ו 106 ראלי.. הרכב לא היה מונמך ולא צמיגי ספורט.. הרכב התנהג חבל על הזמן.. יש לה את ההגה הכי כייפי.. ולדעתי ה HGT לא רחוקה ממנה.. הרי לא סתם עשו לך את כפתור ה - CITY ב HGT ;-)

Caveman
04-05-12, 21:40
הפונטו לא רק רחוקה מה106, היא רחוקה מאוד ממנה. ההגה של הפונטו אמנם מדוייק, אבל לא מתקשר בכלל, והרכב עצמו נשען הרבה יותר בזמן הפניה. ואני לא מדבר על עניין של מתלים רכים. אתה מקבל רכב פושר יותר, אבל מרוויח בדברים אחרים כמו למשל קצת יותר כוח ופנים מזמין יותר.

כבודו של הרכב במקומו, אבל הוא לא הכלי הכי חד בארגז הכלים. הוא תמורה טובה מאוד לכסף, אבל צריך לשמור על פרופורציות.

-אודי-
04-05-12, 23:11
למה אפור??
אני נגד הקטע של האפרוריות הזאת
אבל בהצלחה!

dennis
04-05-12, 23:45
למה אפור??
אני נגד הקטע של האפרוריות הזאת
אבל בהצלחה!

אודי הכתום מאוד יפה, הוא אפילו יותר יפה מהאפור.. אבל הכתום יימאס מתישהו..
ואפור.. זה לא נמאס (זה כמו קירות בבית שהם בצבע לבן.. ואף פעם לא נמאס).
אפור נראה קרבי..;-)

-אודי-
04-05-12, 23:54
כל אחד ומה שעושה לו טוב :)

שחרון
05-05-12, 04:54
דניס כהה מט לא מבריק . שם לב !!!

dennis
05-05-12, 09:43
דניס כהה מט לא מבריק . שם לב !!!

יש לך תמונה.. (דוגמא ) לתת לי.. ככה שאני גם ייראה לפחח :confused:

KHGT
05-05-12, 15:04
אפור מט רק הדבקה עושה את האפקט המדהים.
זה היה בתכנון שלי...
אבל עכשיו וגם לא בקרוב אין לי זמן להיתעסק בצבע של האוטו.
בהצלחה.

dodihob
05-05-12, 15:21
חס וחלילה מדבקה שלא תחשוב אפילו.
כבר היה אחד בפורום שעשה את כל הרכב קרבון, עם הזמן גם היה צורך בתיקונים עקב החום הרב, וכן הוא אמר שהיו המון מקרים של ילדים שסרטו את הרכב ואו ניסו לקלף בנסיון לראות שזו מדבקה.
וצביעה איכותית במט תיראה מעולה, כבר העלו לפורום צביעה של שירוקו בצבע תכלת מט במוסך פחחות בנס ציונה ויצא מדהים.

שחרון
05-05-12, 17:35
חס וחלילה מדבקה שלא תחשוב אפילו.
כבר היה אחד בפורום שעשה את כל הרכב קרבון, עם הזמן גם היה צורך בתיקונים עקב החום הרב, וכן הוא אמר שהיו המון מקרים של ילדים שסרטו את הרכב ואו ניסו לקלף בנסיון לראות שזו מדבקה.
וצביעה איכותית במט תיראה מעולה, כבר העלו לפורום צביעה של שירוקו בצבע תכלת מט במוסך פחחות בנס ציונה ויצא מדהים.

מחזק . צביעה איכותית . וזה יהיה מדהים , אחפש תמונה ואעלה בערב ,,,,

KHGT
05-05-12, 22:23
אוקי, צביעה תעלה פי 2. זה אחד.
שתיים איזה מוסך בעולם נותן אפילו לחודש אחריות על העבודה?!
לא מכיר. אם יש כאלה תנו לי פרטים אשמח לשלוח לשם חצי קרית גת...
הדבקה נותנים אחריות. אז ילדים קילפו את המדבקה בכנף... תחליף.
קנאים שרטו כנף צבוע בכסף מט, לא יהיה בזין שלך אפילו להשקיע שוב כסף לכסות את זה..
תעשה מה שאתה חושב לנכון.
מעניין למה אנשים עם מיליוני דולרים בחו״ל עם פרארי שקנו במזומן מעדיפים להדביק רכב מלא מאשר צביעה חולנית ברכב...
(אני אמרתי את דעתי, אף אחד לא חייב להסכים. אבל אשמח להשכיל.)
שבוע טוב!

dodihob
05-05-12, 23:40
בדקת כמה עולה הדבקה במקום רציני של כל הרכב?
בזמנו הבחור שעשה את כל הרכב קרבון, המחיר היה קרוב אם לא יקר יותר מצביעה כללית.
ואחרי שנה לא יקלפו את המדבקות?
ובחול זה ממש לא האקלים הישראלי, עם הלחות והחום שיעשו נפלאות למדבקה הזאת, וכמובן גם לא הציבור הישאלי שדואג לשבת על מכסי מנוע, לשרוט ולגעת בכל דבר שבולט לו לעין כאילו שלו, כמו שנראה כבר על הרכב של הבחור שעשה זאת, ולאחר שנה של עצבים עשה לרכב צביעה כללית וזהו.
זה שנותנים אחריות למדבקה, כנראה שגם יש צורך לתת.
לא יודע מה לגבי אחריות לצבע, בצבע מה שזול בסופו של דבר יצא יקר, אבל במקום רציני גם לא תצטרך אחריות כי העבודה תתבצע כמו שצריך.

וחוץ מזה, הבחור הולך לשים BBS על הרכב, אז להתקמצן על צבע? ולהסתובב עם התקלפויות ובועות?
לא במקום.

KHGT
06-05-12, 14:29
טוב מה אני יגיד...
נחכה לתוצאות.
ניראה מה יצא מכל הדיבורים האלה...

-אודי-
06-05-12, 14:38
הנה כמה דוגמאות

http://www.m5board.com/vbulletin/attachments/e90-m3-sedan-e92-m3-coupe-e93-m3-convertible-e46-m3-e36-m3-z4-m-z4-m-coupe/118404d1287429770-year-1-1-limited-frozen-gray-matt1.jpg

http://www.autocarmax.com/wp-content/uploads/2010/10/David-Beckham-Matte-Gray-Camaro.jpg

http://themusclecouple.files.wordpress.com/2009/05/img_1945.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_1d1OMhUPzz8/TCJ1Rm4s9BI/AAAAAAAAEBI/SQItgZEgEys/s800/2011+NEW+BMW+M3+FROZEN+GRAY.jpg

שחרון
06-05-12, 16:31
ואוווו זה הצבע המושלם .

dennis
06-05-12, 21:27
טוףף אז ככה היום החזרתי את הרכב..
הוחלפו 3 תושבות מנוע.. נפתרו תקלות במחשב הרכב.. (זיהום אוויר + צריכה גבוהה) הוחלפו 3 צינורות רדיאטור.. למקוריים.. + הוחלפו דיסקים + רפידות + תוקן ההאמברקס.. + נוקה הבית מצערת + הוחלפו מים לפראפלו + הותקנו ה קוילאוברים (כולל הפרונט), אגב ירדת 35 בנתיים.. צריך להיתרגל לגובהה בנתיים.. אגב האוטו יושב חבל על הזמן..
לא יודע איזה קסם הוא לי ברכב.. אבל הרכב עובד שקט חבל על הזמן.. יש 2- 3 שניות של רעש בהנעה.. (בגלל וויריאטור שזקוק להחלפה.. בקרוב ).
והכי חושב.. שזה לטעמי.. לא יודע אם זה בסדר.. אבל לא מעט HGT בארץ שורקות ב- סל'ד גבוהה.. 5000 + ושלי גם התחילה לשרוק.. אולי ממשהו במחשב... אוו בית מצערת.. אבל אני אוהב את זה.. נישאר לי רק לשים לזה פורק.. (וזה כמו דורבו).. מחרתיים צבע חדשששששש!!!
מחר אני אשטוף את הרכב.. ויעלה אותו אחריי הנמכה.. :D

Caveman
06-05-12, 21:57
פורק? לאיזה טורבו בדיוק?

שמח לשמוע שאתה מרוצה. ככה צריך לעבוד רכב, לא פחות.

dennis
06-05-12, 22:08
פורק? לאיזה טורבו בדיוק?

שמח לשמוע שאתה מרוצה. ככה צריך לעבוד רכב, לא פחות.

סתם צחקתי.. אמרתי שורק (כמו בטורבו)... אז רק חסר פורק.. וייאלה קרחנה ;-)

Michael
06-05-12, 22:36
בהצלחה !
כל הכבוד !
מחכה לתמונות :)

שחרון
07-05-12, 02:14
טוףף אז ככה היום החזרתי את הרכב..
הוחלפו 3 תושבות מנוע.. נפתרו תקלות במחשב הרכב.. (זיהום אוויר + צריכה גבוהה) הוחלפו 3 צינורות רדיאטור.. למקוריים.. + הוחלפו דיסקים + רפידות + תוקן ההאמברקס.. + נוקה הבית מצערת + הוחלפו מים לפראפלו + הותקנו ה קוילאוברים (כולל הפרונט), אגב ירדת 35 בנתיים.. צריך להיתרגל לגובהה בנתיים.. אגב האוטו יושב חבל על הזמן..
לא יודע איזה קסם הוא לי ברכב.. אבל הרכב עובד שקט חבל על הזמן.. יש 2- 3 שניות של רעש בהנעה.. (בגלל וויריאטור שזקוק להחלפה.. בקרוב ).
והכי חושב.. שזה לטעמי.. לא יודע אם זה בסדר.. אבל לא מעט HGT בארץ שורקות ב- סל'ד גבוהה.. 5000 + ושלי גם התחילה לשרוק.. אולי ממשהו במחשב... אוו בית מצערת.. אבל אני אוהב את זה.. נישאר לי רק לשים לזה פורק.. (וזה כמו דורבו).. מחרתיים צבע חדשששששש!!!
מחר אני אשטוף את הרכב.. ויעלה אותו אחריי הנמכה.. :D

תתחדש! משקיע. כייף לשמוע.
סע בזהירות !

dennis
07-05-12, 20:10
אז ככה.. לבסוף הוחלט.. על אותו צבע כמו שאצלי.. פשוט לחדש את הצבע..
העלתי תמונות אתן יכולים לראות שהצבע נדיררר ביותר.. ועכשיו הוא גם יהיה חדש..
*היום אני ושחר (שחרון) גילינו נזילה מזערית אצלי.. באחד הבנדים... בצינור שהוחלף..
שבוע הבא נטפל בזה.. ונחדש עוד כמה דברים על הדרך.. במוסך..
אגב שחר.. שחכתי להגיד.. אבל תודה שעזרת לי להרכיב את הווילון האחורי..;-) (אל תשכח לתת לגלב את שלו)
אחריי שטיפה
6623
6624
6625

Sharky
07-05-12, 22:35
גרררררר:) תתחדש!

dennis
07-05-12, 22:37
גרררררר:) תתחדש!

יפה להה ההנמכה?! , אהה?! בקרוב מאוד אני יירד עוד קצת מקדימה ;-)

Sharky
07-05-12, 22:57
כמה דברים:
1. תעשה צבע מקורי כמו שהיה.. אין כ"כ הרבה כאלה בארץ אם הצבע הזה.. אל תקשיב לאף אחד, למרות שאני מכבד ביותר את כולם פה:)
2. הנמכה יפה לכל רכב... לא משנה איזה רכב זה.

הכי חשוב.. תקשיב פה לאנשים ואל תלך אם הראש בקיר... בקשר לדברים קריטיים, לא צבע ובלא בלא בלא..
בהצלחה)

Caveman
08-05-12, 11:26
יפה להה ההנמכה?! , אהה?! בקרוב מאוד אני יירד עוד קצת מקדימה ;-)

מקווה שתנצל גם את ההנמכה הזו, ולא רק תתפעל מיופיה.

dennis
08-05-12, 19:04
בוודאי שזה מנוצל.. ואם יהיו מפגשי.. מסלול זה ינוצל עוד יותר!!
בנתיים לצערי ואני בטוח שעוד חברים פה.. סובלים מזה.. שזה מנוצל לכבישים הרגילים..
לי באופן אישי.. נעמדים לידי מלא ערסים.. עם מכוניות.. עונדות, מאזדות.. ולאחרונה גם ג'יפ אינפינטי.. שרוצים להראות שהם גיבורים על הכביש.. ולפעמים זה מעצבן.. והם חושבים שאני פותח איתם.. ולצערי לפעמים אני מתפתה.. כי אין לי איפה במקום אחר ללחוץ על הדוושה.. :mad:
(אני אוהב את השריקה הזאת :lol:)...
אבל חברים.. חייבים להרים ימיי מסלול...:confused:
*עידכון.. אז ככה היום הרכב נעמד לפחחות + צבע עד יום שישי.. (מקווה שבסופ'ש הפעם הרכב יהיה אצלי, לאחר 3 סופשי'ם רצופים הוא היה במוסכים.. צירייה (במעבדה), טיפול הרכב ( תושבות מנוע + קוילאוברים + צינורות)).
6629
6630
6631
זה מהיום.. הפחחות..

Caveman
09-05-12, 01:30
"אין איפה לנצל את האוטו" זה התירוץ הכי עתיק בספר.
יש, ויש הרבה איפה. אפילו חצי שעה נסיעה מחולון, אם תרצה. דווקא אפשר לנצל את הרכב יותר מחוץ ל"מסלול" שיש לנו בארץ, מאשר עליו.

מתקדם יפה ! בהצלחה !

dennis
09-05-12, 22:24
"אין איפה לנצל את האוטו" זה התירוץ הכי עתיק בספר.
יש, ויש הרבה איפה. אפילו חצי שעה נסיעה מחולון, אם תרצה. דווקא אפשר לנצל את הרכב יותר מחוץ ל"מסלול" שיש לנו בארץ, מאשר עליו.

מתקדם יפה ! בהצלחה !

אני יודע איפה יש מסלולים.. :cool:
אבל תסכים איתי.. שלבוא בתור קבוצה מאורגנת.. עם כמה איטלקיות. (כמשה שיותר יותר טוב :rolleyes:)
יותר טוב.. אהה?! ;)

ליאור23
09-05-12, 22:33
כמה הוצאות האוטו הזה אהה דניס :razz:

כל הכבוד על ההשקעה, רואים אותה בגדול.

נ.ב

לא חשבתי שאי פעם יימצא שימוש למסגרות של הפנסים האחוריים האלה...

dennis
09-05-12, 23:07
כמה הוצאות האוטו הזה אהה דניס :razz:

כל הכבוד על ההשקעה, רואים אותה בגדול.

נ.ב

לא חשבתי שאי פעם יימצא שימוש למסגרות של הפנסים האחוריים האלה...

כן ההוצאות רבות.. רק בשבועיים האחרוניים בסביבות ה- 10K שקל..
אבל זה ישתלם בסוף.. ;-)
לגביי.. המסגרות של הפנסים.. אממ.. אני מחפש משהו חדש.. מאחורה..
מקדימה כבר יש תכנון גדול.. על הרכב.. (אני ישתף אותכם קצת.. הדברים שיהיו: אנג'ל אייז + ליפ קידמי עליו סטיקר בומב.. + עוד הנמכה מקדימה.. וכמובן ג'אנטים של BBS..
ליאור אני גם חשבתי לעשות מדבקות קרבון בחלק מהמקומות (כמו שאתה עשית בעבר בגג של ה- HGT , מט) אני יותר בקטע של להדביק במקומות מסויים.. בידיות של הדלתות + בפאנל בחלק מהמקומות.. בקיצור יש לי מלא רעיונות.. בגלל זה אני גם ממהר עם הדברים הבסיסיים.. שזה המצב המכאני שלה + פחחות, צבע.. וכמובן הנמכה.;-)

dodihob
09-05-12, 23:37
מחכה ומצפה לראות את הרכב צבוע כבר!
אחלה פרוייקט יש לך פה!
עזוב אותך סטיקר בומב, תעשה רכב חלק ויפה
אגב, איזה ליפ אתה הולך להשתמש?

שחרון
09-05-12, 23:54
דווקא אהבתי תרעיון של הסטיקר במב , להוסיף ליפ ? איזה ולמה ? תדביק את הסטיקר במב בטמבון הקידמי למטה על החלק השחור . יש לך רעיונות טובים , אולי אגנוב כמה .
בהצלחה בפרוייקט .

kiwi
10-05-12, 01:05
קודם כל יפה מאוד, קבל ח"ח.
ועכשיו לגבי המכני, כל הטיפולים הפנימיים, הוריאטור וכל מה שרצית לעשות.
כדאי להשקיע פנימית, ואחרי זה ללכת על טיפוח יופי וכו.
אל תשכח שוריאטור, לא זול.
אבל זו רק דעתי.
על איזה סטיקר מדובר?
ואם אפשר צילום קרוב של המסגרות? נראה טוב
לגביי ה bbs, אני מקווה שאתה לא הולך להיות דומה לדודי? :)
שיהיה בהצלחה

dennis
10-05-12, 20:23
תודה חבר'ה.. היום הלכתי לראות את האוטו.. אבל הוא היה בתנור. ולא ראיתי כלום, מחר האוטו יהיה מוכן :cool:..

שחר אין לך אישור לגנוב לי רעיונות ;-)(סתאםם בכיף כפרע).. מתי אנחנו מזמינים חלקים מח'ול?! עושים פרוייקט.. בנתיים אתה רק דיבורים, חלשוןןןןןן :D..

Kiwi מצטער שאני לא יודע את שימך.. אבל בקשר למצב הטכני של האוטו שלי.. הוא מעולה.. אם תיקרא את העמודים הקודמים בשרשור הזה תבין.. בכול מקרה.. המוסכניק שלי אמר שיינסה להזמין לי וויריאטור חדש מאיטליה.. הוא מזמין ללנצ'יה שלו (אגב יש לו לנצ'יה קפה אחת היפות, מונמכת ו-כמובן גודשת). אז על הדרך הוא ינסה להזמין לי במחיר זנות..

dodihob
10-05-12, 23:00
אני רואה התעלמות אה!!! :evil:
איזה ליפ אתה מתכוון לשים??

רם
11-05-12, 16:51
כל הכבוד על הפרויקט !!

אהבתי את ההשקעה שלך באוטו :D ותאמין לי שאם תשקיע באוטו הוא ישקיע בך גם ;)

אני גם עכשיו עושה אצלי פרויקט חיצוני כי מכני כבר החלפתי הכול (בנתיים חוסך חודש הבא מתחיל)

מקווה לקבל רעיונות ממך (מהפרויקט עצמו) לגבי הפרויקט שלי

ותשמיך לעדכן אני רוצה לראות איך יצא מהצביעה אצלך ..

dennis
12-05-12, 11:22
אני רואה התעלמות אה!!! :evil:
איזה ליפ אתה מתכוון לשים??
מצטער.. שהתעלמתי, באמת לא בכוונה.. לא ראיתי את ההודעה שלך :confused:
ולא היה לי זמן להגיב בימים האחרונים..
http://www.carparts-tuning.co.uk/en/Aerodynamic-and-body-stlying/Spoiler-lip-spoiler-approaches/CSR-Front-spoiler-lip-fit-for-Fiat-Punto-type-188-made-1999-2003.html
זה הליפ שאני רוצה..

חבר'ה אתמול לקחתי את האוטו מהצביעה (הצביעה על הפנים.. יש מלא צבע שתפטף והשאיר כמו טיפות כאלה.. והחלקת הסמל מקדימה גם לא משהו.. בקיצור יום שני אני חוזר עליו שיוריד את הצבע הזה שטיפטף)..
כמה תמונות..
6654
6655
6656

Michael
12-05-12, 12:44
אהבתי את הליפ, אבל זה ממש יקר.

dennis
15-05-12, 10:09
תלשו לי את המראה צד שלי.. נשארו החוטי חשמל :mad:
למי שהוא יש אולי?! או יודע איפה אפשר להשיג?! ומה עלות של מראה כזאת?!
אנשים קנאים

Caveman
15-05-12, 11:26
לפני כמה שנים קניתי אחת חדשה בכ-1000 ש"ח. הן יקרות כי הן חשמליות ומחוממות.
לא חושב שהייתה לי אופציה לתחליפית בזמנו.

dodihob
15-05-12, 12:15
איזה צד? אם אתה רוצה זמנית ידנית עד שתשיג אחת כמו שלך מחול או פירוקיה, יש לי צד שמאל ספייר שאני יכול להשאיל

dennis
15-05-12, 13:40
איפה ניתן להשיג אותן?
ואממ ערן.. אם תוכל למכור לי.. השאלה אם שלך זה של ה HGT? החשמלית?

dennis
15-05-12, 13:44
לא שמתי לב שכתבת ששלך ידנית..
כן.. הצד השמאלי (צד הנהג) חסר... השאלה האם הידנית נראת כמו השנייה? לא אכפת לי חשמלית.. גם ככה אני לא כזה משנה אותן.. רק שיהיה ותראה כמו השנייה שיהיה אחיד..
האם המראה של הפונטואים הרגילים מתאימה לזו של ה- HGT..?

dodihob
15-05-12, 15:38
לאט ובטוח דניס. אני מוכן להשאיל לך אותה, מראה ידנית שחורה, אני מאמין שתתאים לבינתיים עד שתוכל להשיג אחת אחרת. הבעייה שלא תוכל לכוון אותה עקב השוני הפנימי

Caveman
15-05-12, 17:33
הוא לא יוכל פשוט לא לחבר את הכיסוי הפנימי כדי לקבל שליטה על הכיוון?
נשמע הגיוני לא?

dodihob
15-05-12, 18:15
חח גדעון וממי הוא ישאיל את הכיסוי הפנימי? מהרכב שלי?
יש לי את כל המראה החיצונית בלבד.

dennis
15-05-12, 18:36
חבר'ה תודה על העזרה.. (וכמובן כול משניסה לעזור:smile:)
הפחח הזמין לי מראה חדשה היום.. בבוקר 8:00 , וכבר ב- 15:00 הייתה לי מראה חשמלית מורכבת על האוטו.. כולל הפלסטיק שלה צבועה!! חייב להדגיש שהמראה חדשה!! לחלוטין.. (הכול חדש גם הפלסטיק בקיצור הכול חדש)! כולל תיקוני צבע על הדלת!!.. ב- כלום כסף!! אני לא אכתוב כמה כסף..אבל המחיר זנותי (מראה מקורית של HGT).. שאלתי את הפחח מי היבואן שלו.. על מנת לייבא לי עוד חלקים בעתיד (ספויילר פלסטיקים , גומיות חדשות לרכב).. הוא לא אמר לי את השם של היבואן שלו (אני מבין , זה מקור הפרנסה שלו) אבל הוא אמר לי כול דבר שאתה רוצה אני יזמין לך.. אז על הדרך הוזמן ספויילר של SPORTING.. הוא אמר לי של ספויילר הזה צריך לעשות חורים בחלון / פלסטיק.. שאלתי אותו הוא יכול לעשות את זה הוא אמר כן!! בקיצור היום בבוקר הייתי :cry:.. ועכשיו אני :D!! חבר'ה משצריך חלקים במחירי זנותתת לפנות עליי!!! :grin:

*אני חייב לציין עד שלא ראיתי את המראה החדשה.. לא האמנתי שעוד אפשר להשיג מראה כזאת בישראל.. אלה רק איי שם מח'ול או מפירוקיה.. שיאיפה שהוא שוכבת לה HGT בארץ..

TOMERZHR
15-05-12, 18:40
טמבון קדמי של HGT אפשרי להזמין?תברר לי בבקשה דניס

dennis
15-05-12, 18:44
טמבון קדמי של HGT אפשרי להזמין?תברר לי בבקשה דניס
אממ.. שאלתי אותו לגביי זה.. כי אני יודע שכמה חבר'ה מעוניינים בפורום.. הוא אמר לי שהעלות של טמבון כזה גבוהה.. ושהוא יינסע לברר מה המחיר...

המחיר בסביביות ה- 2000 שקל לטמבון..

Caveman
15-05-12, 18:56
חח גדעון וממי הוא ישאיל את הכיסוי הפנימי? מהרכב שלי?
יש לי את כל המראה החיצונית בלבד.

הכוונה ללא הפלסטיק הפנימי.
זמנית זה בסדר גמור.

dennis
16-05-12, 20:08
עידכון קטן.. היום הייתי גם אצל שחרון.. שעשה סיבוב על הרכב (יותר נכון השתולל לי עליה.. והוריד לי לפחות 200 שקל מהצמיגים ;):D) אמר שהרכב המצב פיקס.. :razz:
משם המשכתי למוסך שלי בגלל בנד שלא היה סגור.. על הדרך נבדק הרכב עוד הפעם.. + מחשב רכב.. היו קצת רעידות.. נבדקו הפלגים .. לבסוף הוחלט שצריך פלגים חדשים.. אז על הדרך גם טיימינג +וויריאטור חדש!! כול זה בשבוע הבא!!! :lol:.
בנוסף לכול זה הוזמן ליפ קידמי לרכב.. וכנראה שעוד השבוע יהיה לי ספויילר.. !!
ברגע שיהיה לי ליפ אני מוריד עוד את הקדימה :D.
וכמובן שאני מחפששש בכול מקום אנג'ל אייז!!! חבר'ה אם מישהו יודע.. מכיר.. תעזרו לי בקשה :confused:

-אודי-
16-05-12, 20:37
עם כל הכסף הזה היית כבר מביא אבארט כמו של גדעון :)

dennis
16-05-12, 20:39
חבר'ה.. אתם לא תבינו .. אבל תחשבו על זה.. עוד 3-5 שנים כבר לא היו HGT בארץ ובטח שלא שמורות.. אני אהיה יחיד!! ואתם עוד תגעגעו לרכב הזה!! :cool:
משכן הבטחתי שיהיה לי את הרכב הכי יפה + שמור בארץ.. הנה אני מקיים לאט לאט..

TOMERZHR
16-05-12, 20:41
הכי יפה,לא!
שמור?גם לא :)

dennis
16-05-12, 20:43
הכי יפה,לא!
שמור?גם לא :)
לא אהה..?! יש כמה דברים שאני לא מגלה לכם.. אבל אתם תיגלו עוד מעט.. !!
ומכאנית.. אני כמעט בטוח.. שאין פה עוד HGT במצב שלי.. :confused:

KHGT
16-05-12, 20:48
דניס עם כל הכבוד להשקעה שלך ..
מה יש לך להגיד על הטרקטור שלי ?
חוץ מהרעש של המרים. שבקרוב אני יתקן את זה.
וצמיגים שאני אמור להחליף הכל פיקס.
ותמיד יש לי קלף אחד החזקים נגד כל בעלי ה-HGT.
אין רכב יותר נקי ממה שיש לי כשאני מחזיק בו.
אין.
אני אפילו מוכן לבדוק.

dennis
16-05-12, 20:50
דניס עם כל הכבוד להשקעה שלך ..
מה יש לך להגיד על הטרקטור שלי ?
חוץ מהרעש של המרים. שבקרוב אני יתקן את זה.
וצמיגים שאני אמור להחליף הכל פיקס.
ותמיד יש לי קלף אחד החזקים נגד כל בעלי ה-HGT.
אין רכב יותר נקי ממה שיש לי כשאני מחזיק בו.
אין.
אני אפילו מוכן לבדוק.
כדיר.. ניקו לי את הרכב בטיפול האחרון.. קירצפו לי את המנוע..

dennis
16-05-12, 20:51
כדיר.. ניקו לי את הרכב בטיפול האחרון.. קירצפו לי את המנוע..
כדיר.. אתה עשית טיפול רק למנוע?! ומה בנוגע לשאר הדברים? צינורות? תושבות מנוע?!..
אממ.. אני כבר עשיתי את זה.. ;)

dennis
16-05-12, 20:54
חבר'ה.. אני לא משוויץ ובטח שזה לא המקום.. ולא מתחרה נגד אף אחד..
פשוט אדון אודי ;) שאל למה אני מבזבז כסף כול הרבה.. אז עניתי לו שבכדי שהרכב שלך יהיה אמין.. צריך לפנק אותו.. וזה משאני עושה.. ;) . אז כן הוצאתי הרבה עליו.. ואבל אני בטוח שכול זה ישתלם לי בעתיד :cool:

KHGT
16-05-12, 20:57
3 תושבות שלי חדשות. אחת מקורית.
והצינורות שלי במצב מעולה.
כניראה שלא שמת לב אבל העלתי קבלה מי "מ.י.ר חלפים"
ושם מצויינת התושבת שמתחת למצבר מקורית.
ושתם האחרות קניתי בקרית גת..שמסתבר שהזמינו את זה שבוע לפני מ"מי.ר חלפים"

ואגב, לא יודע מה מה הסיפור שלך עם הלשאר עם הרכב ושתשאר אחת כזאת בארץ..
אולי בעוד 50 שנה חבר.
קוראדו היא לא הולכת להיות..
וכמובן שלא נדירה כמו אונו טורבו.
ובכלל, קהל ה-HGT הוא ממש ממש קטן.
אבל אם אתה אומר. אתה יודע.
:p
בהצלחה.

dennis
16-05-12, 21:08
3 תושבות שלי חדשות. אחת מקורית.
והצינורות שלי במצב מעולה.
כניראה שלא שמת לב אבל העלתי קבלה מי "מ.י.ר חלפים"
ושם מצויינת התושבת שמתחת למצבר מקורית.
ושתם האחרות קניתי בקרית גת..שמסתבר שהזמינו את זה שבוע לפני מ"מי.ר חלפים"

ואגב, לא יודע מה מה הסיפור שלך עם הלשאר עם הרכב ושתשאר אחת כזאת בארץ..
אולי בעוד 50 שנה חבר.
קוראדו היא לא הולכת להיות..
וכמובן שלא נדירה כמו אונו טורבו.
ובכלל, קהל ה-HGT הוא ממש ממש קטן.
אבל אם אתה אומר. אתה יודע.
:p
בהצלחה.
תשמע.. לא יודע אונו או קוראדו.. אבל תאמין לי עוד כמה שנים אנשים יתגעגעו לרכב הזה.. (כי הוא כייפי).. אם תשים לב ותכנס ליד 2.. יש איזה 6-7 מודעות שכבר שנים שם ואף אחד לא קונה מהם.. אבל ברגע שנופלץ איזה HGT טובה למכירה.. היא נחטפת.. שלא לדבר כמה צעירים (גם ערבים) עוצרים אותי ושואלים אם אני מוכר.. אז על מה יש עוד לדבר...
ועוד דבר.. לא יודע אם שמעת.. אבל HGT עם איזה טורבו קטן.. יהיה נחמד.. ;-) גם זה אולי.. יבוא

KHGT
16-05-12, 21:15
מה נשאר לי להגיד לך....
בהצלחה.

dodihob
16-05-12, 23:11
באמת עם כל הכסף שהשקעת..הייתי מביא כבר פיאט קופה.
עכשיו זה רכב מיוחד.
אבל כל עוד אתה מאושר זה מה שחשוב!
אני גם משקיע ברכב שלי (וכן חפרו לי להחליף ל-HGT) אבל אני אוהב את הרכב שלי, מתאים לי האמינות והחסכון שלו, ומעדיף לקחת פניות מאשר האצות בקו ישר, אז עושים ככל שאפשר עם מה שיש :D

Caveman
17-05-12, 10:45
כמה סופרלטיבים...

חבר'ה, זו פונטו HGT, לא מזראטי 3200GT.
לא רכב נדיר, ולא רכב מיוחד. הוא נראה לכם פופולרי פשוט כי השנים עשו את שלהם, המחירון ירד, ועכשיו המחיר שלו הוא בר השגה עכשיו לאוכלוסיה גדולה יותר, זה הכל.
מה שהוא כן, זה רכב ספורטיבי פושר, כיפי, וזול לאחזקה במידה וטופל כמו שצריך (מה שמוכח כאן מעל כל צל של ספק מידי יום).

קשה לי להאמין גם שמישהו מאיתנו יכול לדעת שהרכב שלו הכי שמור בארץ, למה זה בעצם משנה בכלל?

תהנו מהרכב וזהו :)

Michael
17-05-12, 19:05
לא אהה..?! יש כמה דברים שאני לא מגלה לכם.. אבל אתם תיגלו עוד מעט.. !!
ומכאנית.. אני כמעט בטוח.. שאין פה עוד HGT במצב שלי.. :confused:

לדעתי אתה טועה ובגדול, אבל כל אחד והדעות שלו.
אמינות נבדקת לאורך זמן ולא ממוסך למוסך !
תחשוב על זה.

סה"כ רכב נחמד, תהנה ממנו.

dennis
19-05-12, 22:04
מי אמר שאני לא נמוךךך?! מיייי?! :x
6686
6687

dennis
27-06-12, 21:06
טוב אז... הרבה זמן לא עידכנתי.. בגלל עבודה, לימודים... אין זמן.
יש עידכון.. גדול..
אני לא יעלה תמונות.. של הדברים שטופלו.. כי פשוט לא נכחתי במקום.. אבל אני יעלה תמונות עדכניות של האוטו.. (מחר).. כמובן שבמפגש האחרון בנתניה הגעתי ללא האוטו שלי.. בגלל כמה בעיות שצצו ממש באותו יום (יותר נכון עלינו עליהם אני והמוסכניק שלי). זה נכון שרוב החבר'ה אמרו שיכולתי להגיע עם הרכב לאותו מפגש, ולא יקרה שום דבר.. אבל לא לקחתי.. סיכון פשוט הגעתי.. עם דרור ( קופה צהובה, על כך תודה).
אני לא יודע אם אני אוכל להגיע למפגש הקרוב.. למרות שזה יהיה בעיר שלי.
בכול מקרה הדברים שטופלו:
קיט טיימינג, ווריאטור, חיישן אוויר (או איך שלא קוראים לו.. חמצן), משאבת מים.
יום שישי הקרוב: פלגים + אטם שסתומים חדש.. כי יש לי דליפת שמן באחד הפלגים..
כמו כן.. ייתכן ויש נזק בתחתית של הרכב.. בגלל בור לא מוצלח.. זה נידע רק ביום שישי שהרב יהיה על ליפט..
אתמול בעזרת אחד המנהלים בפורום.. גיליתי שהרכב שלי אוכל שמן.. 1ל-1..:confused: ייתכן דבר כזה?!

*כזכור לכם הרכב עבר הנמכה.. עדיין לא סופית, עוד בעתיד.. (יש תמונות שיעלו מחר).
*מאתמול אני גם עם אנג'ל אייז.. בעזרת נדיבותו של אחד המנהלים שלנו.:wink:

בקיצור יש עוד דברים שאני מחפש בימים אלה.. ספויילר, ג'אנטים.. BBS. וכמובן ליפ.. שאיתו אין לי מזל.. כי הוא הוזמן מח'ול ופשוט לא הגיע..

dennis
04-12-12, 21:35
אמממ.. הרבה זמן שלא עידכנתי ויש..הרבה:
*סכרון הילוך 2-3-4 לגיר + החלפת שמן + קלאצצצ חדש. (חייב לציין שכשניפתח הגיר.. היה בקושי חצי ליטר שמן, אךך אני תוהה מתי עשו לה טיפול לגיר, כנראה שאף פעם).
*טיימינג +משאבת מים +ווריאטור (חשוב לציין שנעשה טיימינג לפני כשנה על הרכב. אבל החלטתי לעשות בכול זאת. סוג של יישור קו.
*צלחות+רפידות (הייתי חייב להחליף כי שלי היו על הפנים וכנראה שלא הייתי עובר טסט, אז הוחלף למשהו סיני זול.) בנתיים מחפש משהו מקצועי.
*פלגים+אטם מכסה שסתומים.
*הרכב עם קוילאוברים (הנמכה 50)
*משאבת שמן לא חדשה(אבל עובדת מצויין) הקודמת הייתה עייפה. והרכב נשמע כמו טרקטור, יש כאן חבר'ה מהפורום ששמעו, ויכולים להעיד(כך גם קיבלתי את הכינוי חקלאי :) ))
*ספויילר מקורי של אבארט, עדיין לא מורכב על הרכב. (מחכה עד לצביעת הרכב באפור כהה מט )
קצת תמונות: אני זוכר שהבטחתי מהפעם האחרונה.
http://up358.siz.co.il/up1/wy4egjommduy.jpg (http://www.siz.co.il/)

http://up358.siz.co.il/up3/wglnzywmot43.jpg (http://www.siz.co.il/)

http://up358.siz.co.il/up1/inj2yyz1jymd.jpg (http://www.siz.co.il/)

http://up357.siz.co.il/up1/d3zmzyxwzhyj.jpg (http://www.siz.co.il/)

http://up355.siz.co.il/up3/hqmj2zetxdzg.jpg (http://www.siz.co.il/)

נ.ב. חבר'ה מאז שקניתי את הרכב הייתה לי בבעיה שפחות העמקתי בה זה ממש לא הפריע לי.. אך לאחרונה זה נהיה יותר ויותר גרוע..
לאחר שהרכב עומד מספר שעות.. (זאת אומרת הרכב מספיק להיתקרר לגמריי) יש קושי של הנעה.. זאת אומרת סטרטר ארוך, ולפעמים גם רק סטרטר שלישי. היום בכלל סטרטר ארוך.. והצלחתי להניע אבל היה רעש מהאגזוז כאילו הרכב עוד שנייה נחנק ונכבה.. מיד הבאתי ליטוף בדוושת הגז. העלתי בקצת את בסלד וזה הפסיק.. והכול עבד פיקס. חשוב להדגיש שהרכב קר הוא טיפה רועד . עד שהוא מתחמם.. כשהוא מתחמם הוא עובד ניפלא.. לא רועד לא כלום.
חבר מהפורום (איגור) אמר שהיה לו את זה כבר .. והוא טוען שזה EGR.. אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת..:S

yair791
04-12-12, 22:03
יכול להיות איזה חישן של חום אוויר בכניסה למנוע או חישן אחר שקשור רק ע"י חיבור למחשב או בדיקה ידנית של החישנים תוכל לפתור את הבעיה בנוסף היתי בודק לחץ דלק בכדי לשלול בעיה באספקת דלק למרות שזה לא נשמע סביר

dennis
04-12-12, 22:24
יכול להיות איזה חישן של חום אוויר בכניסה למנוע או חישן אחר שקשור רק ע"י חיבור למחשב או בדיקה ידנית של החישנים תוכל לפתור את הבעיה בנוסף היתי בודק לחץ דלק בכדי לשלול בעיה באספקת דלק למרות שזה לא נשמע סביר
הכוונה לווסת דלק?!

yair791
04-12-12, 23:30
ווסת דלק או משאבת דלק צריך לבדוק לחץ רק כה יהיה ניתן לדעת

shotdown
11-12-12, 16:17
דניס יא נמוך!!

תבדוק אולי מנוע צעדים, אצלי הוא מנותק וגם אני לפעמים נותן סטרטר ארוך, אבל עכשיו אני פותר את זה בעזרת סטרטר ופמפום עדין בגז והרכב מניע בנגיעה, תנסה את זה.

בכל אופן שים כבר טורבו מה עוד נשאר?!@#?!@#
ממליץ בחום על T3 כמו שיש בקופה, זמין מאוד ואמין עד ה 250 כ"ס, נראה לי שזה די והותר על HGT.
אבל תכין טוב טוב את הכיס כי ראיתי שאתה חושב על זה, קח בחשבון סעפת, צנרת, מזרקים אולי והכי כואב בכיס זה הניהול מנוע והכיוונים שלו.

אני בימים אלה חושב על שידרוג ל GT28RS או GT2871, הכל במחירים סבירים עד ששמעתי על הסיפור עם הניהול, שהוא לבדוק הגיע לפי חישובים לאזור ה 6-8 אלף שקל

לגבי המנוע של ה HGT אני לא יודע אם הוא יכול לספוג גדישה ולהוציא באזור ה 200+ סגור, יכול להיות שאולי זה יגמר רק באטם מחוזק וזהו, אבל תברר הכל ותמיד תתקשר לעוד אנשי מקצוע בתחום שיתנו חוות דעת.

dennis
11-12-12, 16:23
דניס יא נמוך!!

תבדוק אולי מנוע צעדים, אצלי הוא מנותק וגם אני לפעמים נותן סטרטר ארוך, אבל עכשיו אני פותר את זה בעזרת סטרטר ופמפום עדין בגז והרכב מניע בנגיעה, תנסה את זה.

בכל אופן שים כבר טורבו מה עוד נשאר?!@#?!@#
ממליץ בחום על T3 כמו שיש בקופה, זמין מאוד ואמין עד ה 250 כ"ס, נראה לי שזה די והותר על HGT.
אבל תכין טוב טוב את הכיס כי ראיתי שאתה חושב על זה, קח בחשבון סעפת, צנרת, מזרקים אולי והכי כואב בכיס זה הניהול מנוע והכיוונים שלו.

אני בימים אלה חושב על שידרוג ל GT28RS או GT2871, הכל במחירים סבירים עד ששמעתי על הסיפור עם הניהול, שהוא לבדוק הגיע לפי חישובים לאזור ה 6-8 אלף שקל

לגבי המנוע של ה HGT אני לא יודע אם הוא יכול לספוג גדישה ולהוציא באזור ה 200+ סגור, יכול להיות שאולי זה יגמר רק באטם מחוזק וזהו, אבל תברר הכל ותמיד תתקשר לעוד אנשי מקצוע בתחום שיתנו חוות דעת.
הדורבו קצת ירד מהפרק בנתיים.. בטיול אני אספר למה.. יש כמה הפתעות חדשות שיהיו בעתיד במקום:D

dennis
12-03-13, 18:02
חבר'ה.. סוף חודש הבא!!!!!! צביעה + פחחות כללית לרכב!!!!!!!!!!!!!! אההההה!! :D:twisted:

נ.ב. בזמן האחרון לא רואים בעלי HGT כותבים בפורום.. נראה לי או שהפסיקו להם התקלות ברכבים (שזה לא נשמע לי הגיוני). או שפשוט נמאס להם לטפל בזה... חח חח...:)

dodihob
13-03-13, 00:17
אני מקווה מאוד שאם אתה משקיע לפחות תעשה משהו מעניין, תלמד משחר

dennis
13-03-13, 11:58
אני מקווה מאוד שאם אתה משקיע לפחות תעשה משהו מעניין, תלמד משחר

ללמוד משחר!?.. תשמע אני לא מתחנף.. אבל לבחור יש ידיים..
משכן אני משאיר לו את האוטו.. מביא לו כסף.. אפילו על יום העבודה שלו.. רק שיצבע.. ויעשה דברים.. הוא לא רוצצהההההההה.. חלשששששש