התחבר

View Full Version : מיפגש מועדון פיאט בצפון 25.5 בדיקת היענות

צביקוש23
11-04-12, 22:00
לאחר המיפגש המוצלח בסופרלנד אני חושב שיש מקום לעשות מיפגשים בצפון ובדרום.

לכן אני מעלה פה הצעה.
אני בכוונה מציע מיפגש ביום שישי בבוקר מ 2 סיבות!
1:יום שישי רגיל שהוא לא חופש יש פחות אנשים בשמורות הטבע השונות וכ"ו ויותר כיף.
2:כדי שגם החברה הצפונים יוכלו להשתתף .

לכן אני מעלה פה הצעה.
(ובבקשה נא לחסוך הודעות עם תלונות על המיקום ועל היום השאלה היחידה פה זה כמה יסכימו להשתתף)אז קודם כל הרעיון הוא לבוא בשע של הבוקר למעיין עין נון (מעיין מקסים מקסים וצלול עם שפע של חניה צמוד אליו) . המעיין בחלק התחתי של מושבת מגדל שבמערב הכנרת . (ובבקשה חברי המועדון הרחוקים זה לא הזמן להתלונן על המרחק שכן אני עצמי מפתח תקווה ואני מגיע בכיף ובשמחה)

להגיע בשעה סבירה של הבוקר 9-10 להתמקם , לעשות על האש (מי שרוצה אפשר להכנס למעיין ולכן בגדי ים מומץ בהחלט) כשכל אחד יביא משהו מסויים שיוחלט בהמשך.

אז בבקשה אני ממש מבקש חברים גם הזדמנות לבלות שישי כיפי באחד המקומות היותר נסתרים ויפים שיש בצפון , גם הזדמנות לטבול במעיין צלול ונקי, וגם סתם דרך להעביר יום שישי בכיף)

בכוונה אני מציע תאריך בעוד חודש+ כדי שכולם יוכלו להתארגן על יום חופש מהעבודה\צבא וכ"ו . אני חושב שחודש וחצי מראש זה מספיק כדי להתארגן על הענין הזה.

אז מי בעד?
25.5 יום שישי בבוקר מעיין עין נון שבצפון , מיפגש צפוני על האש+טבילה במעיין למי שרוצה .

שבת שלום לכולם
התאריך מתקרב וזה הזמן להתארגן

אז כמובן מה שצריך להביא זה מן הסתם: בשרים (לסוגיהם השונים) , מנגל , פחמים, סלטים, שתיה (וכמובן כם מה שתרצו להביא בנוסף מתקבל בברכה)

אז מי מביא מה?

1: צביקה : גחלים + שתיה + קרח
2:dennis : שישייה קולה + חד פעמי ( צלחות + כוסות + סכו'ם + מגש כסף גדול).
3:yulian1986 :,3 קילו כנפיים,2 חיבלות פיתה,חומוס קילו ו 2 קופסאות שימורים של מלפפונים בחומץ.

4:yair791 : מנגל ושתי חבילות קבבים ושישית קולה
5:stashayat : פרגיות עגבניות שלמות ובצל
6:kiwi :פיתות, קבבים/נקניקיות/המבורגרים , מנגל נוסף?
7:amirdam
8:michael :
9:bil:
10: khgt:
11:ליאור23
12:גיא127
13:laptawp
14:ארילו (?)

דרכי הגעה:
למגיעים מטבריה : נוסעים על כביש 90 מסביב לכינרת לכיוון צפון. אחרי כ7 קילומטר מגיעים לפנייה שמאלה לכיוון מגדל, לא פונים וממשיכים 10 מטר ( במקום ישנו מיני מרקט) ופונים שמאלה לשביל עפר. ישנו סימון של שביל ישראל (לבן כחול כתום) נוסעים בשביל, בדרכנו חולפים על פני שלט שמראה על רחוב המעיינות ומעיין נון ,השביל עובר ממש מתחת לבתי היישוב מגדל. אחרי כ 500 מטר מבחינים במגרש חניה ובצידו מימין למטה בבריכה המלאכותית. להגעה לבריכה הטבעית יש ללכת בשביל קטן המקיף את האזור ממנו מגיעה זרימת המים. שם יש שער מתכת קטן שדרכו מגיעים לבריכה.
למתעקשים להגיע עם הרכב ממש עד המעיין (לצידו השני) יש לעבור את המעיין המלאכותי (עין נון) הנמצא למטה מצד ימין ואז לחצות דרך השדה לכיוון מזרח ואז שוב ימינה עד שמגיעים לצידו השני של המעיין.

למגיעים מכיוון צפון , פונים ימינה ממש לפני צומת מגדל הראשונה, ולפני המינימרקט ממשיכים ימינה בשביל העפר.
[B]
שיירות : שימו לב. אנחנו (אנחנו=אלה שמגיעים באמת) נצא בשעה 8:00 מתחנת דלק יקום.
בסביבות השעה 9:45-10:00 נגיע לצומת גולני (אנו נגיע מכיוון כפר תבור וצומת גולני נמשיך ישר). חברים מהצפון שרוצים להצטרף לשיירה מוזמנים לחכות לנו בצומת הנ"ל (ובכלל לכל אורך הדרך בה ניסע)
הטלפון שלי : 052-3827776

dennis
11-04-12, 22:05
רעיון מעולה!!! ;)
אני בעד!!! וגם בפנים!!:D

KHGT
11-04-12, 22:26
בעד בעד!!
אבל כרגע נכנס לעבוד מחדש באינטל (מיקרון) וזה תלוי איך יתמקמו לי המשמרות.
אבל אני יכול לדעת מה אני הולך לעבוד בעוד חודש וכל זה אני אדערק כשאקבל כרטיס משמרות שנתי.
=) ואז אעדכן אם כן או לא בטוח.

yulian1986
11-04-12, 22:47
אוו סוף סוף רעיון למפגש בצפון,אם אכן יתקיים אני מגיע עם הפנדה.

yair791
11-04-12, 22:59
נשמע מעולה אני מגיע כמעט ב100 אחוז אני יעדכן בועד שבועיים אם אני מגיע ב100 אחוז אם זה מיתקיים
בכל אופן אני מביא שתי חבילות קבב מהקצב שלי בב"ש מנגל גחלים וציוד הדלקה ותיפעול למנגל:D
קדימה חברה להיתעורר מיפגש בצפון בעל הבית הישתגע:twisted:

צביקה תברר לי מיזה הרפד הזה בנתיה ומה הכתובת שלו והמספר טלפון אצלו לתאם האונו צריכה ריפוד מושב נורמאלי לפני הטיול לצפון

stashayat
12-04-12, 00:53
מגיע בטוח

גיא .ב
12-04-12, 01:17
אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשביל גישה למעיין ישנם הרבה מכשולים ל"מונמכים" שבינינו.

צביקוש23
12-04-12, 01:25
אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשביל גישה למעיין ישנם הרבה מכשולים ל"מונמכים" שבינינו.

מדובר בשביל די קצר ואין שום בעיה להגיע עם נוסעים לאט. השביל שופץ קצת בשנה האחרונה וכל רכב מונמך יכול להגיע בנסיעה איטית ורגועה ובכל מקרה השביל קצר מאד ואין שום בעיה! מקווה שרבים יגיעו. כמו כן המעיין קריר ונעים:)

kiwi
12-04-12, 01:29
יוזמה מבורכת, קבל ח"ח.
מקווה שיהיה טוב ואצליח להגיע.
רק תגיד מה צריך להביא..

dennis
12-04-12, 07:07
נשמע מעולה אני מגיע כמעט ב100 אחוז אני יעדכן בועד שבועיים אם אני מגיע ב100 אחוז אם זה מיתקיים
בכל אופן אני מביא שתי חבילות קבב מהקצב שלי בב"ש מנגל גחלים וציוד הדלקה ותיפעול למנגל:D
קדימה חברה להיתעורר מיפגש בצפון בעל הבית הישתגע:twisted:

צביקה תברר לי מיזה הרפד הזה בנתיה ומה הכתובת שלו והמספר טלפון אצלו לתאם האונו צריכה ריפוד מושב נורמאלי לפני הטיול לצפון
***... מה התכוונת להביא את כול הבית באונו... :D משבטוח אולי רק המנגל ייכנס בקטנה הזאת :rolleyes:

amirdam
12-04-12, 08:37
אני אשמח להצטרף...

-אודי-
12-04-12, 09:42
חשבתי לבוא, אבל כנרת זה רחוק מדי!
אבא שלי גר יחסית בצפון (כרכור), חשבתי לישון אצלו ולבוא, אבל זה עדין רחוק גם מכרכור חח
שלא נדבר על אשדוד ..

laptawp
12-04-12, 10:33
אבא שלי גר יחסית בצפון (כרכור), חשבתי לישון אצלו ולבוא, אבל זה עדין רחוק גם מכרכור חח
שלא נדבר על אשדוד ..

אודי...
הזדמנות טובה לעשות הארצה לרכב החדש ))

Michael
12-04-12, 10:50
נכון לעכשיו מגיע ב-100%.
כל הכבוד על היוזמה :)

bil
12-04-12, 11:22
שלא נדבר על אשדוד ..

תישן אצלו , תשאיר את האוטו אצלי וניסע ביחד
אני גר רבע שעה בערך מכרכור

davidmzr
12-04-12, 11:25
אפשר לבוא למפגש רק כשהבשר יהיה מוכן על האש ?. :)
דוד.

צביקוש23
12-04-12, 11:38
שלא נדבר על אשדוד ..

אני מגיע מפתח תקווה ולא מתלונן אז..

מקווה לראות העינות גדולה מאד של החברים וכן גם של אלה מהדרום והמרכז.
לא יקרה כלום אם כולם יעשו מאמץ ויגיעו. גם נסיעה לצפון היפה, גם מעיין קריר ונעים, גם על האש, וגם אחלה חברה!!

KHGT
12-04-12, 11:40
אודי.. אם אני מוכן לבוא אתה האחרון שצריך להיתלונן!
סאבים ב-200 אלף שקל וכנרת זה רחוק? ולא אני לא פותח עיניים חאס וחלילה ההיפך..
פשוט לא מבין מה הבעיה?

bil
12-04-12, 17:08
אפשר לבוא למפגש רק כשהבשר יהיה מוכן על האש ?. :)
דוד.

דוד , זאת הדרך שלך להגיד שאתה מגיע ?:D

yair791
12-04-12, 18:45
***... מה התכוונת להביא את כול הבית באונו... :D משבטוח אולי רק המנגל ייכנס בקטנה הזאת :rolleyes:

דניס לידיעתך הרבה מאוד יכול להיכנס לאונו אני יבוא עם אישתי נימצא איזה צמיר לשופש ככה יהיה יותר קל:cool:

stio
13-04-12, 21:04
יום הסטודנט אצלנו יוצא בערב של ה- 24.5 ויימשך אל שעות הלילה הקטנות של ה- 25.5, אז אם אני לא אהיה עייף אבוא לומר שלום ולצלם (לא לאכול). אם כן, "אזרוק" את רכבי בצד כדי שלא יפריע לאווירה האיטלקית :).

-אודי-
13-04-12, 21:15
תישן אצלו , תשאיר את האוטו אצלי וניסע ביחד
אני גר רבע שעה בערך מכרכור
סגור העניין.

bil
14-04-12, 12:57
יאללה בכיף :)

ליאור23
14-04-12, 13:51
ייתכן ואגיע.
במידה וכן, יש אפשרות שמישהו יקנה בשבילי מה שאדרש לקנות לעל האש ואני ייתן לו כסף?

יותר קל לסחוב כסף מאשר מצרכים על אופנוע :-P

-אודי-
14-04-12, 15:25
ליאור, אני אביא קציצות בשביל שנינו
הקציצות של חברה של אבא שלי, הכי טעימות שקיימות בעולם!!!

dennis
14-04-12, 15:50
אמממ.. אני חושב שלליאור יהיה יותר קל לקנות HGT...
אמממ... יש איזה מישהו עם HGT ירוקה, נראה לי הוא מעוניין למכור... אמממ.. (סתם אמרתי.. ;) )...

ליאור23
14-04-12, 16:24
תודה אודי, אם וכאשר זה ייצא לפועל רק תגיד לי כמה לשלם...
דניס, היו לי לפני חודש מחשבות כפירה על רכישת HGT, אבל הן נמוגו די מהר.
אני אכן חושב על מחליפה איטלקייה, אבל עם שני גלגלים, חצי מהמנוע של הHGT, אותו נתון של כוח סוס ופי 5 יותר כוח האצה :)
אבל זה לא רלוונטי לשרשור הנ''ל, לכן אעצור פה.

-אודי-
17-04-12, 13:42
אפריליה? :)

וליאור איזה לשלם בראש שלך? זה הכנה ביתית!

צביקוש23
04-05-12, 17:51
חברים זה הזמן להתפקד!

המיפגש הוא לכולם!
מי שמגיע ולא רשום נא לרשום כאן (אבל רק מי שמגיע בוודאות)

אז מי עוד מגיע?
ובבקשה שכל אחד כמובן יודיע כאן מה הוא מביא ואוסיף לרשימה.

צביקוש23
04-05-12, 17:54
מעיין עין נון

yair791
05-05-12, 08:46
אני מביא מנגל ושתי חבילות קבבים ושישית קולה אני מגיע עם אישתי

-אודי-
05-05-12, 09:00
כמו שכבר אמרתי, אני מביא קציצות

dennis
05-05-12, 09:47
שישייה קולה + חד פעמי ( צלחות + כוסות + סכו'ם + מגש כסף גדול). אם צריך עוד משהו!? תפנו עליי..

אגב צריך לארגן שיירה שתיצא מהמרכז...

bil
05-05-12, 13:21
תגידו לי מה להביא אני יביא בשמחה

yair791
05-05-12, 19:09
קדימה אנשים להיתעורר בקצב הזה רק נוכל קצת בשר המונן גחלים ונישתה עד שניתפוצץ מי מביא סלטים ,פיתות ואולי גם איזו ערכת קפה עם קפה משובך

צביקוש23
06-05-12, 00:43
אנשים להתעורר. מתוך יותר מ 800 חברים באתר.. אישרו רק 12 הגעה.. (שלא לדבר שאף אחד מהמנהלים לא טרח להגיב או לאשר. מעניין מה זה אומר על ההמועדון..

חברים מי עוד מגיע ?????

shotdown
06-05-12, 01:02
איזה באסה. אני מת להגיע למפגש עם כולם, אבל הפיאט שלי עוד בתהליכי יישור קו.
היא נוסעת, אבל אני מפחד להגיע איתה למרחקים כאלה כרגע, למרות שמאז שיצאה מהמוסך עברה כבר 1000 ק"מ ללא קושי או בעיות.

kiwi
06-05-12, 01:24
מקווה להגיע..
תעשו רשימה מה חסר להביא וכו'..

dennis
06-05-12, 01:27
היא נוסעת, אבל אני מפחד להגיע איתה למרחקים כאלה כרגע, למרות שמאז שיצאה מהמוסך עברה כבר 1000 ק"מ ללא קושי או בעיות.
אני בטוח שתוכל להיתנחל אצל מישהו באוטו :D.. נראה לי יש חבר'ה שבאים מרחובות..:rolleyes:

חבר'ה.. מה אם איזה שיירה......!? מהמרכז..?! יש מלא איטלקיות שבאות מהמרכז!!! :smile:

צביקוש23
06-05-12, 01:51
אני בטוח שתוכל להיתנחל אצל מישהו באוטו :D.. נראה לי יש חבר'ה שבאים מרחובות..:rolleyes:

חבר'ה.. מה אם איזה שיירה......!? מהמרכז..?! יש מלא איטלקיות שבאות מהמרכז!!! :smile:

שיירה תצא כמובן ! פרטים יפורסמו בהמשך!

חברים אני קורא לכולם (לכל מי שרשום פה באתר ויש יותר מ 800 כאלה.. גם המנהלים שבינתיים לא מתייחסים ולא מראים התענינות כלשהי וחבל) בואו!! תגיעו!! תצטרפו! לא משנה איזה פיאט יש לכם, חדשה , ישנה, מכל סוג ומכל שנה!!! תגיעו ותהנו!! המיפגש למען כולכם!!!!

מי עוד מגיע?? קדימה להתפקד! מי שמגיע בוודאות שירשום פה!עודנ דברים שצריך להביא: פרגיות, עוף, כנפיים, המבורגר, שתיה קרה (רצוי בצידניות עם קרח) מחבת , שמן , ציפס , חצילים, סטייק , (וכמובן כל מה שבא לכם להביא בנוסף מתקבל בברכה )

צביקוש23
06-05-12, 01:53

ידידי אתה מוזמן להגיע עם הרכב אני מבטיח לנסוע אחריך כל הדרך לוודא שתגיע ולעזור בכל מה שצריך!
אם ה 127 שלי הגיע לגולן , לירושלים, לכרמל , ולכרמיאל אז כל רכב אחר שמטופל כמו שצריך יכול להגיע !!

תגיע עם הרכב שלך אני מתחייב לנסוע צמוד אליך כל הדרך! אין לך שום סיבה לדאוג. לא צריך להגזים או לפחד לנסוע!!!

עוד משהו אני חושב לרכוש דגלי פיאט במחיר די מצחיק שיודפסו במיוחד . אם תיהיה דרישה עד הטיול אדאג לדגלים כאלו (כמובן שכל אחד יצטרך לשלם את מחיר העלות (משהו כמו 2-8 שקל לדגל) ) ואזמין לפי כמות.

shotdown
06-05-12, 08:50
אמממ
אתה יודע מה , יש מצב שאני אגיע, בכל אופן אם לא ספיישל עם הרכב שלי אולי אני אצטרף למישהו.

פיאט קופה שנתקעת זה לא פיאט פונטו שנתקעת :-S זה רכב מאוד סנוב, כשיש תקלה אז יש תקלה :D
טוב נו ביטוח גרירה יש

Caveman
06-05-12, 09:57
אנשים להתעורר. מתוך יותר מ 800 חברים באתר.. אישרו רק 12 הגעה.. (שלא לדבר שאף אחד מהמנהלים לא טרח להגיב או לאשר. מעניין מה זה אומר על ההמועדון..

חברים מי עוד מגיע ?????
צביקה, אם לא שמת לב, במועדון חברים כ20-30 איש, וזה בנדיבות. 800 האנשים שאתה מתאר שרשומים באתר היו בעבר פעילים, או נרשמו על מנת לשאול שאלה ספציפית וסה-טו.
אין צורך להתלהם, מעל 90% מכלל הרשומים כאן לא רואים אפילו את השרשור הזה.

(כובע המנהל), לגבי מה זה אומר על המועדון, שלא הגבנו, לא יודע לגבי האחרים, אבל אני עדיין בסימן שאלה בנוגע לתאריך, ולכן עוד לא התחייבתי. אם ממש חשוב לך לדעת למה, אז ככל הנראה מתארגן אירוע נוסף לבעלי עקרבים. למה זה מקבל קדימות, אם בכלל? כי זה יצא לדרך לפני.

laptawp
06-05-12, 13:53
אני ביקשתי חופש בתאריך הזה. רק ביום שישי אני ידע אם ישרו לי את זה.
המידה וכן. מגיע ובגדול. מה אני מביא? יום שישי שאני ידע בוודאות שאני מגיע אני גם ירשום מה אני מביא.

מקווה מאוד לראות כמה שיותר אנשים. סוף סוף המועדון מתעורר

yair791
06-05-12, 21:55
קדימה אנשים להיתעורר לא לישון יאללה מיפגש בצפון קדימה מי עוד מגיע ומביא מה?

laptawp
07-05-12, 06:14
אפשר בבקשה להראות לי נקודה בגווגל ?
אני יסע עם GPS

yair791
10-05-12, 19:38
מה קורה :confused:? יש עוד אנשים שמיצתרפים אלינו ?
מי שאישר הגעתו ועידן לא יודע מה להביא הינה כמא אפשרויות

פיתות
חומוס
סלט ירקות
מצלמה
עוד בשר(המבורגרים,פרגיות,לבבות,כבד וכל דבר כשר שעולה בראש *כשר בכדי למנוע אי נאימויות)
ציפס+שמן טיגון (אם מישהוא מביא אז צריך או גזיה או מנגל נוסף בכדי להניח את המחבת על האש)
חמוצים למינהם (מלפפונים זיתים)

yulian1986
10-05-12, 23:37
אני מביא חומוס 1 קילו,כנפיים 3 קילו.+2 חבילות פיתות.

yair791
11-05-12, 09:18
קדימה להיתעורר
מי עוד בא ומביא מה????
צביקה תעדכן את הרשימה בעמוד הראשון

yair791
13-05-12, 23:16
אני מיתכוון להמשיך ו"להתריד" את חברי הפורום פה ע"י הקפצת המודעה הזו כי מיפגשי מועדון זה דבר מאוד חשוב בעיקר אם אנחנו רוצים להיחשב מועדון רכב שמכבד את עצמו
אז אם משהוא שינה את דעתו ומיתכוון להיצתרף שירשום בשירשור הזה שהוא מגיע ומביא איתו איזה משהו שפעם הלך על 4 או על 2 שאפשר להניח על הגריל או כל דבר אחר שעולה על רוחו שיעשה את המיפגש יותר מהנה :)

stashayat
14-05-12, 00:51
גם מגיע מה עוד צריך להביא????

וויליאם קרליני
14-05-12, 01:12
וואי איזה באסה שאני לא יכול לבוא, יש לי יום עבודה ארוך :mad:

יהיה בסדר מקווה שתעשו חיים ותעשו תמונות

yair791
14-05-12, 06:42
גם מגיע מה עוד צריך להביא????

תיצתרך לחפור קצת כאן וליראות מה אנשים אחרים כבר רשמו שמביאים ותביא משהוא אחר או את אותו הדבר:)

-אודי-
15-05-12, 08:53
מצטער חברים, אך אני לא אוכל להגיע.
זה נופל לי על אירוע (חמישי בלילה) של חבר קרוב

yair791
18-05-12, 15:56
עוד שבוע בדיוק זה קורה מפגש של המועדון בצפון מי עוד מגיע?

yulian1986
18-05-12, 15:59
צריך לעדכן את העמוד הראשון כדי לדעת מה כול אחד מביא,שלא נתקע פתאום בלי משהו.

yair791
18-05-12, 16:03
צריך באמת שצביקה יעדכן את העמוד הראשון אבל בנתים זה מה שניראה לי שחסר
פיתות
ירקות
סלטים אחרים חוץ מחומס שכבר מביאים
עוד בשר כי לא ניראה לי שזה יספיק מה שביאים

dennis
18-05-12, 16:09
מה לא הבנתי אני ה HGT היחידה שמגיעה מהמרכז?! :confused:
טוב נווו אני יהיה נציג של המרכז.. ;)

-אודי-
18-05-12, 19:33
תורידו אותי מהרשימה, אני לא אוכל להגיע..

צביקוש23
18-05-12, 21:30
מחר אעדכן

yulian1986
18-05-12, 23:38
צביקה אתה מגיע על 127?

shotdown
19-05-12, 14:38
אני מקווה שאצליח להגיע.

נראה לי שמשאבת הגה כוח אצלי פרצה, שמן מתחיל לנזול חזק וההגה מאוד מאוד קשה.
אני מקווה שבמוסך יסדרו לי את זה מהרו לא ימשכו אותי, אני אעדכן פה.

kiwi
20-05-12, 23:45
אני אביא פיתות, רק תגידו כמה לערך
אביא כמה חבילות קבבים/נקניקיות/המבורגרים - העדפה של אנשים
מנגל נוסף?
מקווה שלא יתפתח אצלי איזה משהו פתאום.

yair791
20-05-12, 23:48
2-3 חבילות פיתות והמבורגרים מנגל נוסף לא חיב

dennis
21-05-12, 19:07
אני חייב פה לכתוב את דעתי.. :mad:
לצערי, השרשור הזה נראה מת.. אין עידכון מי מגיע מי לא מגיע? כנ'ל מי מביא מה:confused:
אנשים פה לא רציניים.. אם להרים מפגש.. אז 90% מהפורום (פעילים) אמורים להגיע..
וזה בצפון!! אני מצפה שכול הצפונים יגיעו.. זה מפגש מיועד בשבילכם יותר!! (טענתם שאין מפגש בצפון).. אם אני לוקח חופש מהעבודה שלי (אני אחראי משמרת, תאמינו שלא נותנים לי חופשה ככה סתם).. אז ככה שכול האנשים יכולים להגיע, היה להם חודש + להיתארגן ליום הזה!!!
לא יודע אם שמתם לב.. אבל אנשים מאשרים הגעה, ואז מבטלים!! לרוב זה בגלל ששום דבר לא מתתעדכן.. ולא מראים רציניות.. גם אותם כול הזמן אותם האנשים מגיבים כאן.. בודדים שכן מראים נכונות להגיע!! וחבל שכך.. אני כמעט בטוח שיגיעו 5-6 מכוניות.. וזה כול המפגש!!
אם זה באמת יהיה ככה אין לי טעם לשרוף זמן , דלק, להגיע לשעה אחת ואני ייאלץ לוותר גם..
מצטער שאני רושם את זה בהתבטאות כזאת חריפה.. כי פשוט נמאס!!! אתם צריכים לראות מועדונים אחרים!!:evil: אנשים קופצים להגיע לכול מפגש.. יותר מי זה מפגש של VAG (לצורך דוגמא).. מגיעים גם אנשים שאין להם מהקונצרן.. כי כול אחד רוצה לקחת חלק במפגש..
פה המצב שונה לצערי.. אנשים מהמועדון הולכים למפגשים של מועדונים אחרי...
זאת דעתי... משאני חושב, ורואה ב-3 חודשים האחרונים שאני במועדון

yulian1986
21-05-12, 21:34
חברים צריך לעשות עידכון מי מגיע ומי לא בגלל ביטולים כמו כן מי מביא מה,אנחנו כבר כמעט ביום שלישי.
כמו כולם מגיעים בין 9-10?

צביקוש23
21-05-12, 23:18
חברים צריך לעשות עידכון מי מגיע ומי לא בגלל ביטולים כמו כן מי מביא מה,אנחנו כבר כמעט ביום שלישי.
כמו כולם מגיעים בין 9-10?

חברים השרשור יתעדכן שעה.. היו לי כמה ימים עמוסים . אכן יש כאן תופעה מוזרה של חוסר רצינות במועדון הגוסס הזה . בכל מקרה אני יגיע וגם אם יגיעו 5 אנשים אני יהנה באותה המידה . מה שחשוב זה האיכות ולא הכמות .. אכן לצערינו המועדון הזה מת גוסס או מפורק . צריך לקרוא לילד בשמו . מועדון שמבוסס על מיפגשים אחת לכמה חודשים הוא פשוט בדיחה . אכן יש תופעה מוזרה שייחודית לנו.. חברים בעלי פיאט משיקים רכבים במועדון אלפא (שאני מעריך ומכבד אבל השקה של פיאט במועדון אלפא?.. זה דבר קצת הזוי..) . כמו שאני טענתי בעבר אינספור פעמים יש צורך ברא אירגון במועדון הזה כולל צוות ניהול חדש שצריך להיבחר באופן דמוקרטי כמו בכל מועדון רכב שמכבד את עצמו . מועדון רכב שמכבד את עצמו צריך להיפגש כל שבוע !!!! המועדון הזה צריך לעבור ראאירגון נקודה. המועדון פשוט מת . (מיפגשים פעם בכמה חודשים זה לא מועדון!) החל משבוע הבא אני קורא לכולם באשר הם להתחיל במיפגש שבועי !!!!!!!! כמו כל המועדונים האחרים!! נקודה! באשר לטיול עוד שעתיים יתעדכן הפרטים. מי שיבוא יבורך ! אני יגיע בכל מקרה .

RanST
21-05-12, 23:26
לצערי למפגש בצפון אני לא יכול להגיע מסיבות כאלה ואחרות אך אני בתור חבר חדש כבר מרגיש את שדיבר מעליי צביקה.
אם יהיה צורך לתת מעצמי למועדון אתן במידת האפשר ואני אכן מקווה לראות פה יותר מפגשים ופעילות.

צביקוש23
21-05-12, 23:47
חברים צריך מישהו שיביא כנפיים, סטייק, קופסאות שימורים (רצוי כמה) של מלפפון חמוץ במלח .
צריך מישהו שיכין סלט בית , צריך מישהו שיביא חומוס וטחינה , (והכי חשוב המון שקיות זבל! במועדון פיאט משאירים ארץ ישראל נקיה!!!!)

yulian1986
22-05-12, 00:05
אם כך אני מביא,3 קילו כנפיים,2 חיבלות פיתה,חומוס קילו ו 2 קופסאות שימורים של מלפפונים בחומץ.

Caveman
22-05-12, 00:26
אכן יש תופעה מוזרה שייחודית לנו.. חברים בעלי פיאט משיקים רכבים במועדון אלפא (שאני מעריך ומכבד אבל השקה של פיאט במועדון אלפא?.. זה דבר קצת הזוי..)

ומה לגבי חברי מועדון פיאט (או יותר נכון, חבר מועדון פיאט ספציפי) שמגיע להשקה של רכב מיוחד של חבר מועדון פיאט אחר (או יותר נכון, של מנהל מועדון, שמשקיע שעות רבות כל יום, מזמן העבודה ומזמנו הפרטי, על מנת שרמת הכתיבה בפורום הזה תישאר איפשהו מעל הגבול של מתחת לכל ביקורת/ילדותית/מלא את החסר), שאליה התאספו מספר רב של חברי מועדון פיאט נוספים + נספחים, וכמה דקות לאחר שמסירים את הכיסוי מהרכב צועק, צוהל ומזמין את כל הנוכחים להגיע למפגש אחר של מועדון ה5 ועוזב את המתחם?
הרי לא נאה לו שקבענו את ההשקה באותו יום שמועדון ה5, שבו הוא חבר גם כן, מקיים אירוע גם הוא.

אגב, רענן את זכרוני בבקשה, מי חבר המועדון שהשיק פיאט במפגש של מועדון אלפא? (בלי ציניות הפעם, באמת שלא זכור לי)

צביקוש23
22-05-12, 00:36
ומה לגבי חברי מועדון פיאט (או יותר נכון, חבר מועדון פיאט ספציפי) שמגיע להשקה של רכב מיוחד של חבר מועדון פיאט אחר (או יותר נכון, של מנהל מועדון, שמשקיע שעות רבות כל יום, מזמן העבודה ומזמנו הפרטי, על מנת שרמת הכתיבה בפורום הזה תישאר איפשהו מעל הגבול של מתחת לכל ביקורת/ילדותית/מלא את החסר), שאליה התאספו מספר רב של חברי מועדון פיאט נוספים + נספחים, וכמה דקות לאחר שמסירים את הכיסוי מהרכב צועק, צוהל ומזמין את כל הנוכחים להגיע למפגש אחר של מועדון ה5 ועוזב את המתחם?
הרי לא נאה לו שקבענו את ההשקה באותו יום שמועדון ה5, שבו הוא חבר גם כן, מקיים אירוע גם הוא.

אגב, רענן את זכרוני בבקשה, מי חבר המועדון שהשיק פיאט במפגש של מועדון אלפא? (בלי ציניות הפעם, באמת שלא זכור לי)

במועדון אלפא רומיאו הושקו בחודשים האחרונים כמה פיאט 500 (לא ברור לי מה הקשר בין פיאט מכל סוג לאלפא? באירופה למשל לא תראה שום פיאט מושקת במועדון אלפא רומיאו ) צר לי שבעלי פיאט בוחרים להשיק רכבים שלהם במועדון אלפא רומיאו.

צביקוש23
22-05-12, 00:41
חברים מי מביא פרגיות? עגבניות שלמות (לצליה על הגריל) בצל(אפילו כמה) שלם לצליה על הגריל, (ואם מישהו יביא מחבת, שמן, וציפס יבורך גם.. :)

Caveman
22-05-12, 09:25
במועדון אלפא רומיאו הושקו בחודשים האחרונים כמה פיאט 500 (לא ברור לי מה הקשר בין פיאט מכל סוג לאלפא? באירופה למשל לא תראה שום פיאט מושקת במועדון אלפא רומיאו ) צר לי שבעלי פיאט בוחרים להשיק רכבים שלהם במועדון אלפא רומיאו.

צר לי, משתי סיבות.
א. כאן זה לא חו"ל. כאן לא היה חו"ל וגם לא יהיה חו"ל. לטוב ולרע. תלמד להסתדר עם זה.
ב. אני מגיע לא מעט למפגשים של מועדון אלפא, לא זכור לי שהיו השקות של פיאט 500 בזמן האחרון. של אבארט 500 אולי. ובכל מקרה, לא היית אתה זה שטען מספר פעמים שאין שום קשר בין ה500 הנוכחית ל500 המקורית? שהיא סתם מכונית שרוכבת על השם של המקור? תמוה שעכשיו תציג את זה כבעיה ותרצה שאנשים ישיקו רכבים כאלה בנוכחותך.

הקשר, אגב, בין פיאט לאלפא, הוא שהמיטו מבוססת על הפונטו, והג'ולייטה מבוססת על הבראבו. הקשר גם בא לידי ביטוי במנועים שמשותפים לכל הקונצרן. אפילו בלאנצ'יה תראה מה זה. מעניין מה יקרה אם יגיע אדם עם אפסילון לאחד המפגשים, האם תגרש אותו?
זה בדיוק כמו לשאול מה הקשר בין יונדאי לקיה, או בין סקודה לפולקסוואגן.

laptawp
22-05-12, 10:01
אתה צודק...
אז למה יש לך מועדון PCR ? שזה כל הצרפתיות?
מועדון VAG ? גרמניות ? גם אצלם הרבה דגמים מבוססים אחד על השני. שלא נדבר על מנועים .

ובכל זאת הם כולם נפגשים כמועדון גדול ולא מפוצלים

Caveman
22-05-12, 10:45
זה עובד להם טוב, הם נהנים, מה טוב. אני מברך על זה. תרבות מוטורית טובה.

dennis
22-05-12, 11:03
אתם סוטים קצת מנושא השרשור..
אני כולה רציתי לקבל תשובבה למה האנשים פה לא רציניים.. בקשר למפגש שאמור להיתקיים עוד השבוע!!!!

לא שתיסגרו חשבונות בניכם או תתחילו לריב... לא לזה שאלתי..
אני לא הייתי פה לפניי גם לא מעניין.. אני חדש במועדון.. ואני מצפה ממועדון שהוא גדול לפחות בעבר הלא רחוק היה אחד כזה.. שיינהג באחריות וברציניות (אני לא פונה רק למנהלים אלה.. לכול אחד ואחד פה )

רפי לין
22-05-12, 12:48
מועדון רכב יכול להיות פעיל גם אם רק מתכתבים, שואלים ונענים בפורומים שלו וברור שמפגשים חיים רק מוסיפים.
לא לשכוח שיש גם הרבה אנשים נוספים שנכנסים לפורומים קוראים בהם ולא נרשמים לפורום, אבל בכל זאת מקבלים בהם מידע וסיוע עקיף.
איני נוקב כאן בכלל בשמות, אבל צריך להבין שכשנקבעו מפגשים במרכז, אז זה היה רחוק לדרומיים ולצפוניים וגם כשלבקשת כמה אנשים הועברו כמה מפגשים לאזור אצטדיון רמת גן המבקשים לא טרחו להגיע למפגשים אלו.
כמעט לפני כל מפגש יש אנשים שלא יכולים להגיע בגלל עבודה, צבא, מילואים, נסיעות לחו"ל, ארוע משפחתי, הרכב בתיקון ועוד ועוד וניתן לראות זאת גם בנסיון לארגן כעת מפגש בצפון.
אישית אני בעד מפגשים בודדים ולא תכופים, כך שיש עניין להגיע אליהם ואם אפשר שיהיה בהם עוד משהוא מעניין ומושך אז עדיף (השקות רכב, הרצאה קצרה בתחום מעניין, מיקום מיוחד וכו').
בברכה - רפי לין

dennis
22-05-12, 13:45
רפי.. לדעתי כשיש מפגש פעם בחודשיים במועדון אמורים להגיע לפחות 80% מהופורום (פעילים)
ו- לגבי מיקום המפגש לדעתי הוא מעניין (מעיין, על האש נשמע סבבה לגמריי..)

ארילו
22-05-12, 18:02
מתי שעת יציאה ומאיפה?

dennis
22-05-12, 20:28
מתי שעת יציאה ומאיפה?
!? והאם יש שיירה?! או כול אחד מגיע עמצאית?! חבר'ה תארגנו מישהו שיירה לפחות מהמרכז?!
לא כולם יודעים איך להגיע.. :confused:

laptawp
22-05-12, 21:47
אני בא מנהריה... יביא איתי בקבוקי שתייה ותגידו מה חסר אני יתארגן על זה..
כמו כן אני מאוד ממליץ לנסוע בשיירה.. זה כיף. נסיעה מנהלתית.
אם זה יצא לפועל תגידו איך אתם נוסעים ואני יצטרף עליכם..

yulian1986
22-05-12, 22:02
בהחלט כדאי בשיירה יותר עדיף לדעתי,אני יוצא ממעלות,לכן לפחות אנחנו נוכל לנסוע ביחד,רק אל תשכח שיש לי פנדה.

stashayat
22-05-12, 22:53
אני מביא פרגיות עגבניות שלמות ובצל....לגבי השירה אני יוצא מעכו אפשר לפגש בדרך או כרמיאל תחנה מרכזית

צביקוש23
23-05-12, 08:31
חברים יקרים מקווה לראות רבים מיכם גם כאלה שהם מה שנקרא "גולשים סמויים"..:D

שיירה תצא בשעה 8:00 מתחנת דלק יקום על כביש 2 לכיוון צפון (לפני מחלף פולג).
חברים מהצפון שמעונינים לפגוש אותנו מוזמנים לחכות בצומת גולני (אנחנו נגיע מכיוון כפר תבור ובצומת גולני נמשיך ישר) בסביבות שעה 9:45-10:00 .
הטלפון שלי לכל בעיה , למי שלא מוצא וכ"ו 052-3827776 (הקו החם של צביקה:D )

לאלה שמגיעים ישר למעיין שימו לב! הכניסה למעיין נמצאת בצמוד לכניסה הצפונית למושבה מגדל. (הכניסה מאחורי הקיוסק והמסעדה שבמקום, יש שביל עפר) בעיקרון החניה נמצאת 20 מטר מהמעיין , ולאלה מיכם שרוצים את הרכב צמוד אליהם יכולים להמשיך ישר אחרי החניה בשביל עפר ולהקיף את המעיין ולהגיע כמעט עד המעיין מצידו השני .חברים מי עוד מגיע?

צביקוש23
23-05-12, 08:53
מתי שעת יציאה ומאיפה?

8:00 יקום... האם זה אומר שאתה מגיע?

צביקוש23
23-05-12, 08:57
כמעט שכחתי לציין: לאלה מיכם שמתכוונים לטבול במעיין.. מדובר במעיין רדוד ומלא סלעים ! מי שרוצה לטבול במעיין חובה חובה חובה סנדלים וכ"ו (יש גם סרטנים די גדולים במעיין)

yair791
23-05-12, 17:24
8 בבוקר אני מיצתרף אליך צביקה אני מגיע בלי נדר עם האונו

yulian1986
23-05-12, 20:31
אני בא מנהריה... יביא איתי בקבוקי שתייה ותגידו מה חסר אני יתארגן על זה..
כמו כן אני מאוד ממליץ לנסוע בשיירה.. זה כיף. נסיעה מנהלתית.
אם זה יצא לפועל תגידו איך אתם נוסעים ואני יצטרף עליכם..

stashayat

לדעתי אולי כדי ניצא ממרכזית כרמיאל ב 8.30?

kiwi
23-05-12, 21:37
מה עם שאר החבר'ה שעוד לא ענו מה הם מביאים??
נותרו עוד יומיים חברים!
אני כנראה אגיע עם עוד שתי HGT,
מחכה לתשובה מהם, אם כן אז אגיד להם להביא כמה דברים.

dennis
23-05-12, 21:49
חבר'ה יש לי בעיה להגיע עם ה HGT שלי.. (לא טכנית, כמה סיבות אישיות).. אבל אני ממש רוצה להגיע... אם יש מישהו שיוכל לתת לי טרמפ הלוך חזור.. אני אשמח מאוד ;-)

RanST
23-05-12, 22:00
שיירת פיאטים מיקום כל הדרך לצפון.. ארור הארנק שלי שמונע ממני לבוא :| (שבוע חלש כלכלית)

yair791
23-05-12, 22:48
חבר'ה יש לי בעיה להגיע עם ה HGT שלי.. (לא טכנית, כמה סיבות אישיות).. אבל אני ממש רוצה להגיע... אם יש מישהו שיוכל לתת לי טרמפ הלוך חזור.. אני אשמח מאוד ;-)

אני יוצא מהבית של חמתי לכיוון יקום ב7:30 ביום שישי אם יש לך איך להגיע להרצליה בשעה הזו אז תוכל להגיע איתי
0547257532

kiwi
23-05-12, 23:00
אביא נרגילה גם..
יהיה מצויין אם עוד מישהו יביא טבק/גחלים.
כדיר?? דולב?? וגיא?? מה אתכם?

dolevh
23-05-12, 23:20
*** מי שצריך טבק וגחלים אני מוכן לתרום לפורום בחינם :] , ואני לצערי לא אוכל להגיע כי אני עובד בחנות :(.

stashayat
23-05-12, 23:32
זה מוקדם 8:30 ניהיה שם כבר ב 9:30 החברה שמגיעים מהמרכז היו רק ב 10:00 בצומת גולני בוא ניצא מתחנה מרכזית כרמיאל 9:30 ניהיה שם לקראת 10:30.

Snower
24-05-12, 09:33
בוקר טוב ויום טוב לכולם!!:)

לצערי נפצר ממני מלהצטרף אליכם מחר לטיול, בשל אירוע בצהריים המוקדמות... מקווה שתהנו והחשוב מכל העלו תמונות ובאם יש האפשרות גם סרטון ע"ב youtube כפי שעשינו במפגשים בהרצליה בפרט ובמקומות אחרים בכלל

לגבי נושא הדגלים, צביקה יש התפתחות? שכן גם אני ביררתי וקיבלתי הצעה לפיתוח דגלי מועדון. אשמח אם תחזור אלי בה"פ או בפלא':rolleyes:

עד אז שיהיה סופ"ש ארוך, מהנה עם נסיעות רגועות ללא הפתעות (ראו ערך התאונה בטבריה - ממש טרגי)

בברכה ארז

laptawp
24-05-12, 11:13
זה מוקדם 8:30 ניהיה שם כבר ב 9:30 החברה שמגיעים מהמרכז היו רק ב 10:00 בצומת גולני בוא ניצא מתחנה מרכזית כרמיאל 9:30 ניהיה שם לקראת 10:30.

אני בא מנהריה. דרך כפר יאסיף ועובר בכרמיאל... אפשר לנסוע ביחד.

yulian1986
24-05-12, 14:05
אין בעיה, אתם מכירים את הדרך?

למישהו יש מצלמה טובה?

ארילו
24-05-12, 14:40
8:00 יקום... האם זה אומר שאתה מגיע?

לא. הסיבה שאני בארץ כרגע היא לא סיבה טובה...

stashayat
24-05-12, 14:47
סבבה אין בעיה נפגש שלושתינו בתחנה מרכזית כרמיאל ב 9:30 אין לא מכיר את הדרך אבל אני
בטוח ניסתדר

bil
24-05-12, 17:50
מהי השעה המשוערת להגעה למעיין ?

לא יודע אם אוכל להגיע , אני חייב להיות ב 14:30 בחיפה :???:

אפשר לקבל מעט פרטים על מיקום המעיין ושמו כי יתכן ואגיע עצמאית ...

תודה

צביקוש23
24-05-12, 19:25

תודה

השם הוא מעיין עין נון . חיפוש בגוגל יניב לך את כל המידע שאתה צריך :)

laptawp
24-05-12, 20:40

תודה

ביליו למפגש אודיו בנשר ?

yulian1986
24-05-12, 21:01
סבבה אין בעיה נפגש שלושתינו בתחנה מרכזית כרמיאל ב 9:30 אין לא מכיר את הדרך אבל אני
בטוח ניסתדר

ראיתי במפה את המיקום,לא תהיה בעיה.
זהו הכנפים מטובלות,מחר בבוקר הפנדה עושה מקלחת לקראת המפגש,מקווה שנהנה :lol:

bil
24-05-12, 21:13
ביליו למפגש אודיו בנשר ?

חח , אהבתי את ה"ביליו" זה שילוב מעניין :D:D:mrgreen::mrgreen:

האמת שלא , אני צריך להעמיס מזרון :)

אבל בגדול אח"כ כן :] עליתה עלי :D

אני מתלבט אם לבוא ל שעתיים שלוש ולחתוך :?

stashayat
24-05-12, 21:40
סבבה אז נפגש בתחנה מרכזית כרמיאל 9:30 והכי חשוב בזמן!!!....

Michael
24-05-12, 22:07
מצטער בסוף לא יכול להגיע :mad:

laptawp
24-05-12, 22:25
מצטער בסוף לא יכול להגיע :mad:

אתה לא בסדר !!! )))

מחר ב9:30 אני בתחנה מרכזית כרמיאל.

0542565910 מס שלי. למקרים כאלה ואחרים.

kiwi
24-05-12, 22:59
רק שתי HGT ניהיה?
זהו? :/

dennis
24-05-12, 23:21
גם.. לא מגיע, אין לי איך להגיע.. וכנראה שגם אצטרך לחזור מוקדם..
מצטער חבר'ה.. :cry:

stashayat
24-05-12, 23:48
סבבה רשמתי אותו

צביקוש23
25-05-12, 13:37
לכל הנקניקים .. לכל אלה שהבריזו.. לכל אלה שלא באו ..הפסדתם.. 6 חברים הגיעו.. מה זה אומר על המועדון?... תסיקו לבד...

TOMERZHR
25-05-12, 13:56
זה לא אומר כלום על המועדון זה אומר הכל על הצפונים!

yair791
25-05-12, 14:15
כולם מדברים ולא מגיעם אני הגעתי מבאר פאקינג שבע איפה כל האנשים איזה נקניקים

TOMERZHR
25-05-12, 14:20
להבא תלמדו, אנשי הדרום והמרכז לוקחים את הדברים ברצינות!
נראה מה יהיה במפגש נתניה.

yair791
25-05-12, 14:23
הרצינות פה במלאי מאוד מוגבל יש רק את צביקה מהמרכז ואותי מהדרום

dodihob
25-05-12, 16:05
אני תמיד אמרתי, תמיד היו כאלה שאמרו שיש להתחשב בצפונים ולעשות מפגשים בנתניה. רוב האנשים מגיעים או המרכז או מהדרום. אפילו בטיול לצפון בקושי הגיעו צפונים. אז אני לא מבין למה עדיין להמשיך ולעשות מפגשים בנתניה, מקסימום הרצליה למפגש משותף עם אלפא, וזה גם כן אם נבוא כמועדון מסודר ולא נראה כשכונה אל מול מועדון אלפא.

צביקוש23
25-05-12, 18:00
אני תמיד אמרתי, תמיד היו כאלה שאמרו שיש להתחשב בצפונים ולעשות מפגשים בנתניה. רוב האנשים מגיעים או המרכז או מהדרום. אפילו בטיול לצפון בקושי הגיעו צפונים. אז אני לא מבין למה עדיין להמשיך ולעשות מפגשים בנתניה, מקסימום הרצליה למפגש משותף עם אלפא, וזה גם כן אם נבוא כמועדון מסודר ולא נראה כשכונה אל מול מועדון אלפא.

אז זהו.. שהרוב היו דווקא צפונים.. 4 צפונים.. אני מהמרכז ואחד מבאר שבע. בושה וחרפה שכך נראה המועדון. אירוע שפורסם בכוונה חודשיים מראש ומגיעים רק 6 . זה כתם על המועדון כולו שנראה כמו בדיחה עצובה.

yair791
25-05-12, 18:15
היה מיפגש מעולה פרט לדבר אחד כל האנשים שאומרים שאין מיפגשים צריכים להיתאפס על עצמם צביקה ארגן מיפגש ברמה גבוה ביותר וחבל שכל האנשים מהמרכז ביטלו אני וצביקה כמעט וביטלנו את הישתתפותינו עקב חוסר הענות של המועדון ברגע האמת ממש חבל.

dodihob
25-05-12, 18:38
אז זהו.. שהרוב היו דווקא צפונים.. 4 צפונים.. אני מהמרכז ואחד מבאר שבע. בושה וחרפה שכך נראה המועדון. אירוע שפורסם בכוונה חודשיים מראש ומגיעים רק 6 . זה כתם על המועדון כולו שנראה כמו בדיחה עצובה.

אז כנראה לא הבנת למה שאני מתכוון, שמארגנים מפגש בצפון, שהוא טיול על הדרך אבל בעיקר הזדמנות מעולה לצפונים להגיע, ומגיעים 4 חברים מהצפון זה עצוב. וכפי שהיה הרבה בעבר וגם כיום במפגש המועדון שתיכננו דווקא באיקאה, מקום לא מוצל ואין ממש מה לעשות באיזור רק בשביל להתחשב בקומץ אנשים שגם לא בטוח יגיעו.
ממש מבאס בשבילכם ובשביל המועדון שהטיול יצא ככה, על זה אין ספק.
לגביי המפגשים אני יהיה הרבה יותר פעיל אחרי המבחנים ביולי, ונרים כמה אירועים, כמו כן, לדעתי יהיה נחמד מאוד גם להתחבר למפגשים מידי פעם עם מועדון אלפא בהרצליה, גם שיהיה יותר גיוון ואיטלקיה זאת איטלקיה, זה לא שאנחנו חוטאים ועושים מפגש עם פיג'ו...או עם מועדון vag חס וחלילה :rolleyes:

yulian1986
25-05-12, 18:53
בתור מפגש ראשון שלי באמת היה ממש נחמד,אולם היינו מאטים אך איכותים:wink:.
חבל מי שלא בא פיספס את הקבבים של יאיר.:D מאוחר אפרסם כמה תמונות.

stio
26-05-12, 11:44
אני ממליץ שתפסיקו להסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו (קנקן = כמה מכוניות הגיעו, בתוכו = איכות המפגש).

לאנשים יש מחוייבויות יותר חשובות מטיול כזה או אחר (לימודים, עבודה, צבא, משפחה) ואי אפשר לבוא אליהם ולו בטענה הקטנה ביותר. אני באופן אישי לא אשרתי הגעה, אבל שקלתי להגיע עד לרגע האחרון - במיוחד אחרי שצביקה התקשר אליי יום לפני. לכל אדם יש סדר עדיפויות, אני החלטתי להישאר בבית ללמוד לקראת המבחן במקביל להכנת עבודת רפרט ולא לנסוע לטייל במושבה מגדל, שכן הלימודים זה דבר הרבה יותר חשוב והם קודמים לכל.

הותיקים בניכם זוכרים שבעבר הגעתי לטיולים בצפון עם הפיאט, והאחרון מבניהם עם הסקודה לרמת הגולן - משמע כשהיה לי זמן הגעתי. זה ממש לא קשור לאזור בארץ, קרי צפון/מרכז/דרום - משום שגם למפגשים בנתניה ויקום הגעתי. גם אם יהיה טיול לדרום ואנשים יעדיפו להתעסק עם דברים שלטעמם יותר חשובים, הם לא יגיעו לטיול.

הכי חשוב שנהנתם, אל תסתכלו על כמות המכוניות או החברים שהגיעו, תסתכלו על איכות האנשים שהגיעו, הנוף שהיה לכם בדרך מרגע כניסתכם למחוז צפון, תסתכלו על המעיין שבו הייתם ועל איכות האוכל שהבאתם עמכם.

שבת שלום - ומחכים לתמונות, ברשותכם :)

laptawp
27-05-12, 23:35
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/478809_3650528234159_1261716965_o.jpg

אחרי המפגש המשכנו לנשר. מפשג אודיו

kiwi
30-05-12, 23:48
היה מפגש מצומצם אך מעולה,
המקום יפה,
הבשר היה טוווב, הקבבים - אש!
איגור תמונה יפה, רק חבל שאתה לא בכל התמונה
מה עם המיזוג?

yair791
31-05-12, 00:38
יש למישהוא עוד תמונות אם כן שיעלה אותם בבקשה שיהיה מזכרת חוץ מהחשבונית על הבשר והדלק ***

laptawp
31-05-12, 11:47
היה מפגש מצומצם אך מעולה,
המקום יפה,
הבשר היה טוווב, הקבבים - אש!
איגור תמונה יפה, רק חבל שאתה לא בכל התמונה
מה עם המיזוג?

הלך המדחס )))

צביקוש23
31-05-12, 11:54
הלך המדחס )))

אני יודע שאתה מהצפון.. אבל ממליץ לך להגיע לבני ברק לעמוס מזגנים. אתה עוד תודה לי ..

שחרון
31-05-12, 12:59
יש לי מדחס אולי אם תרצה דבר איתי .

laptawp
31-05-12, 17:27
יש לי מדחס אולי אם תרצה דבר איתי .

שחר תודה...
מצאתי HGT לפירוק במג'ד אל כרום... אל מישו בחצר זרוקה והוא מוכר אותה...

מדחס
הגה + כרית אוויר
מנוע הגה
חיישן מומט
ידי הילוכים מקורית

כל זה ב 500 ש''ח...

הבחור שיחק אותה.

yulian1986
31-05-12, 18:04
http://img833.imageshack.us/img833/8246/p5251505.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/1149/p5251504.jpg
http://img406.imageshack.us/img406/8982/p5251503.jpg
http://img576.imageshack.us/img576/6058/p5251502.jpg

dennis
31-05-12, 19:59
שחר תודה...

מדחס
הגה + כרית אוויר
מנוע הגה
חיישן מומט
ידי הילוכים מקורית

כל זה ב 500 ש''ח...

הבחור שיחק אותה.

תגיד לבחור אולי במקרה.. יש אנג'ל אייז או ספויילר אני ממש מחפש...בנוגע לג'אנטים?! האם יש לו את המקוריים?!

שחרון
31-05-12, 20:42
שחר תודה...

מדחס
הגה + כרית אוויר
מנוע הגה
חיישן מומט
ידי הילוכים מקורית

כל זה ב 500 ש''ח...

הבחור שיחק אותה.

חינם

laptawp
31-05-12, 21:30
חינם

תכלס חינם.... היתי בטוח היא יגיד לי בטלפון כמה אלפים...
אלעק אמר לי תביא 500 ש''ח... ישר נסעתי עליו.

yair791
01-06-12, 17:59
מה אין תמונות של הרכבים שהכנו למעלה?
המריאה המונמכת טיבעית של צביקה והHGT שחנו למעלה והאונו היחידה שהיתה והפנדה השחורה;-)

yulian1986
01-06-12, 18:22
KIWI ניראה לי עלה למעלה לצלם.