View Full Version : צריכת דלק מוגזמת וזיהום אוויר HGT
יש ברשותי HGT 2002 הוחלפו ליפני חודש וחצי שני חיישני חמצן שהיו תקולים לפי דיאגנוזה גם ליפני שהם הוחלפו האוטו אכל הרבה דלק צריכת הדלק היא בין 8-9 קמ' לליטר בנזין וכרגע הצריכה היא גם ככה הייתי במוסך השבוע בשביל לבדוק נפילות טורים הוא בדק לי גם זיהום אוויר ואמר שהאוטו ממש מזהם אוויר ממה זה נובע? זה יכול להיות למרות ששני חיישני החמצן חדשים? והאם זה מה שיכול לגרום לצריכת הדלק הממש מוגזמת הזאת?
איך אני יכול לפתור את זיהום האוויר הזה?
תודה וחג שמח איתי.
הרכב שלי צורך דלק משהו כמו 1 ל 12 .
וגם יש לי רעשים מאיזור הסעפת פליטה למטה. ( כמו תקתוקים כאלה)
לפי דיאגנוסטיקה של חבר מוסכניק הממיר קטליטי התחיל להתפרק ולהסתם ומזה הבעיה.
אז אם החלפת חיישני חמצן ועדיין שותה דלק ומזהם אז אני מעריך שזה מהממיר!
ומה עושים במצב כזה מחליפים ממיר? כמה זה אמור לעלות? אין דרך אחרת לפתור את הזיהום וצריכת הדלק?
מאחר ששני חיישני החמצן חדשים, נדלג עליהם.
לא הייתי "הולך" תחילה לכיוון הממיר, לא סביר ששם הבעיה. אם היה סתום, הייתה מורגשת סחיבה גרועה בנסיעה. כמובן שיש לזה השפעה על צריכת הדלק, אבל לא משמעותית.
ישנם שני גורמים שיכולים להשפיע על צריכה גבוהה, ביחד עם CO גבוה.
א. חיישן (IAT). אותו אני תמיד בודק ראשון.
ב. קניסטר.
את שניהם ניתן לבדוק ידנית. לא תמיד מחשב דיאגנוזה עולה על זה.
אני יודע מה תהיה השאלה הבאה. :)
דוד.
אני כבר מתארגן להחליפוואז נראה אם יורגש שינוי בצריכת דלק או בסחיבה.
דוד תודה אתה תמיד נותן תשובות ענייניות וכמובן שאני יתעלק על השרשור ואשאל אין בודקים את חיישן IAT ואת הקניסטר ואת האמת אין לי מושג איפה נמצאים בכלל הדברים האלה!
תודה.
מאחר ששני חיישני החמצן חדשים, נדלג עליהם.
לא הייתי "הולך" תחילה לכיוון הממיר, לא סביר ששם הבעיה. אם היה סתום, הייתה מורגשת סחיבה גרועה בנסיעה. כמובן שיש לזה השפעה על צריכת הדלק, אבל לא משמעותית.
ישנם שני גורמים שיכולים להשפיע על צריכה גבוהה, ביחד עם CO גבוה.
א. חיישן (IAT). אותו אני תמיד בודק ראשון.
ב. קניסטר.
את שניהם ניתן לבדוק ידנית. לא תמיד מחשב דיאגנוזה עולה על זה.
אני יודע מה תהיה השאלה הבאה. :)
דוד.
תודה רבה דוד אתה יכול להסביר לי איפה הם נמצאים ואיך אני יכול לבדוק אותם?
למרות שאני יכול להדריך כיצד לבדוק לבד. לא ממליץ ב-HGT להתעסק לבד.
מפיונר, כתבת שבמוסך החליפו את חיישני החמצן. חזור אליהם ותגיד שהבעיה לא חלפה.
מי שמחזיק HGT, יודע או אמור לדעת שברכב זה התיקון יקר וצריך מיומנות.
אז מוסך פיאט זאת הדרך הטובה ביותר לפתור בעיות.
דוד.
אמרו לי לא ללכת למוסך פיאט מורשה עם הרכב הזה הלכתי למוסך שרפי ליין המליץ לי עליו מוסך איציק אלפה ברחובות
הלכת למוסך יציק ברחובות. נו אז מה אמר פרט והסביר.
דוד.
הוא עשה לי כבר איזה חמש פעמים בדיקות דיאגנוזה בשביל למצוא למה הרכב לרכב יש נפילות טורים ולא מצא דבר בדיאגנוזה הוא אמר שיכול מאוד להיות שבית המצערת שלי כבר לא מתפקד טוב והוא עשה על הדרך בדיקת זיהום אוויר אבל בגלל שלא כול כך התרכזתי בזיהום אוויר באוטו יום לא התעמקתי בזה הוא עשה לי אינפוזיה לרכב שהורידה את הזיהום אוויר וזהו בעיקרון מה שמרגיז אותי באוטו זה הנפילות טורים ושהוא שותה הרבה דלק כנראה בגלל הזיהום אוויר ואין לי מושג כבר מה לעשות ואני מתחיל ממש להתיאש מהאוטו..
אה ועוד משו לאוטו יש ריח חזק לא בידיוק של בנזין לא יודע של מה משהו מעורבב כזה עם בנזין
וואלה, יש לי רעיון בשבילך.
דבר עם חבר הפורום yair068, בקש ממנו שיפגיש אותך עם האחיין שלו שמוליק.
הנ"ל הוא תותח על, מחשב מהלך.
דוד.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.