PDA

View Full Version : המלצה למתקן אזעקת ספייס (מקורית)

gsk
21-03-12, 16:19
שלום רב

האזעקה שלי בפונטו ספייס 2001 עושה צרות.
מדובר באזעקה מתוצרת META שהותקנה עוד לפני מסירת הרכב ועד היום (11 שנים) תפקדה בצורה מופתית.

נכון להיום נאלצתי לנטרל את האזעקה מכיוון שעם דריכתה לאחר כ- 30 שניות היא מתחילה לצפצף בלי סיבה.

ניטרלתי אותה דרך מפתח השירות של פיקוד האזעקה שנמצא בתא המנוע. מה שמוזר, ברגע שאני מסובב חזרה את מפתח השירות, קופסת הפיקוד משמיעה קולות תיקתוק והוינקרים מתחילים להבהב.

בקיצור אני שואל - מה יכולה להיות התקלה וכמה זה אמור לעלות?
אני מחפש בעל מקצוע אמין ושלא יגרום לי נזקים למערכת החשמל או לפלסטיקה הפנימית של הרכב. (אני מאזור ראשל"צ ועובד בת"א כך שכל אזור גוש דן/ השפלה יהיה לי טוב)
בעקרון אני לא חייב את האזעקה בתוק אזעקה מספיק לי שהיא תעבוד רק לצורך נעילה ופתיחה של הרכב (כולל הרמת שמשות).

תודה מראש על המלצותיכם לבעל מקצוע טוב לטיפול בבעייה.

רפי לין
21-03-12, 17:50
פנה אל "אפריל טקליין" שברח' חומה ומגדל 22 ת"א, טל' 03-5376060.
בהצלחה ובברכה - רפי לין

gsk
21-03-12, 18:12
פנה אל "אפריל טקליין" שברח' חומה ומגדל 22 ת"א, טל' 03-5376060.
בהצלחה ובברכה - רפי לין

תודה רפי

אני יודע שיש מוצרים חשמליים בבית שעלות התיקון לעומת מכשיר חדש הופכת את התיקון ללא כדאי.

האם מנסיונך במקרים של אזעקות ישנות התיקון שווה כלכלית?

davidmzr
21-03-12, 18:47
פניתי פעם אליהם כדי לתקן ולהוסיף שלט לפיאט מריאה.
ביקשו מחיר יותר מחדשה.
אבל תמיד כדאי לנסות. אפשר לקבל אצלם הצעת מחיר בטלפון.
דוד.

Matanel
22-03-12, 07:05
לאפריל טקליין יצא שם של "שודדים" בעיקר בקרב חובבי הסאונד לרכב, אולם עדיין שווה לקבל הצעת מחיר.

gsk
23-03-12, 09:57
יש אלטרנטיבות אחרות?

על דף הוראות ההפעלה של האזעקה שלי חתומה חברת קארנט אונליין. כנראה לפני 11 שנה הם התקינו את האזעקות לפיאט.

האם הם עוד נותנים שירות לאזעקות פיאט?

רפי לין
23-03-12, 10:25
טלפן ישירות אל מוקד שרות הלקוחות של יבואן פיאט וברר איתם ישירות מה האפשרויות לקבלת שרות ותיקון למע' האזעקה הזאת.
טל' מוקד השרות הנו: 1-800-2257-59
בהצלחה ובברכה - רפי לין

gsk
23-03-12, 15:42
טלפן ישירות אל מוקד שרות הלקוחות של יבואן פיאט וברר איתם ישירות מה האפשרויות לקבלת שרות ותיקון למע' האזעקה הזאת.
טל' מוקד השרות הנו: 1-800-2257-59
בהצלחה ובברכה - רפי לין

תודה, אנסה

Gavriel PAK
31-12-12, 12:36
בעיה דומה גם אצלי
מה שהנך יכול לעשות זה לנטרל פיוס של 30A לייד ההגה , יש שם שניים שמחוברים לפלוס של הרכב (פתח פאנל שליד ההגה בצד שמאל) אחד מהם זה הקופסה של ניתרול הווינקרים בעת האזעקה והשני משהו אחר באזעקה אם לא כולה.
זה יפתור לך את הבעיה
מישהו מכיר איך מבצעים SETUP לאזעקה. איך מלמדים את האזעקה לרכב פיאט פונטו ספייס זה למשל? אני פירקתי את המוח לצורך תיקון , אך כשהחזרתי היא לא מגיבה כלל לשלטים ואין חיווי של לד אדום שמהבהב במצב הרגיל או דרוך...
מישהו יודיע איך להחזיר את המצב לקדמותו ?

רפי לין
31-12-12, 13:46
בעזרת מפתח האזעקה הקטן, בצע כיבוי שלה במוח, לכמה שניות והפעלה מחדש.
בהצלחה ובברכה - רפי לין

Gavriel PAK
31-12-12, 15:18
בעזרת מפתח האזעקה הקטן, בצע כיבוי שלה במוח, לכמה שניות והפעלה מחדש.
בהצלחה ובברכה - רפי לין

ואיך אני מלמד את האזעקה לשלטים? כי שניהם לא עובדים כרגע...
???