PDA

View Full Version : חדש+שאלה..:)

18-01-07, 11:06
שלום אני חדש פה בפורופ יש לי פיאט אונו שנת 93 מנוע 1100 שמורה ומטופלת בהמון אהבה.:)
יש לי בעיה בקשר לשמן מנוע...הפקק איםה שממלאים את השמן סדוק ונראה לי שבגלל זה בנסעיה או שהמנוע פועל הפקק זז כל הזמן לא יוצא או נפתח לגמרי אבל הוא זז ונראה לי שבגלל זה האיזור של הפקק כל הזמן מלוכלכך מהשמן כאילו לפקק אין וואקום...האם זה נכון או שהבעיה שהאיזור של הפקק תמיד מלוכלך בשמן היא אחרת?

18-01-07, 11:41
עוד שאלה קטנה בטסט היה לי איזה שהיא בעיה עם הזיהון אוויר ובמוסך שלי הוא לא הצליח לסדר את זה הוא רצה שאני אלך למוסך של קרבורטורים אז לבנתיים הוא אמר לי אני יוריד לך את הטורים לממש נמוכים ואני מקווה שתעבור ככה...עכשיו הטורים ממש נמוכים האוטו שקט שקט אבל טיפה רועד וגם בזמן שאני עומד עם האוטו אני רואה שהאור טיפה נחלש ושאני נותן טיפה גז האור מתגבר ..עכשיו האלה אם זה בסדר ליסוע ככה עד יום ראשון שאני יחזור אליו שיעלה לי את הטורים למצב נורמלי?

18-01-07, 12:31
אם פקק שמן המנוע סדוק אז כמובן שיש להחליפו ולנקות את שיירי השמן סביבו ואז תראה הלאה מה יקרה.
אכן רצוי מאוד שתיגש למכון קרבורטורים טוב לצורכי שיפוצו, ניקויו וכוונו וכך גם בעית זהום האויר תיפתר וגם תשיג חסכון בהוצאות הדלק עם פעולת מנוע טובה וחלקה יותר והנעת רכב קלה.
מהיכן אתה בארץ?.
בברכה - רפי לין :)

18-01-07, 12:59
אני מגן יבנה תודה על התשובה!
בקשר לטורים הנמוכים זה בסדר ליסוע ככה עד יום ראשון שאני יחזור למוסך שיעלה לי אותם שוב?

18-01-07, 15:27
אין בעיה לנסוע כך עד ליום א' ובתקוה שתעבור הטסט.
אם לא תעבור אז יהיה צורך בטיפול יסודי בקרבורטור כפי שכתבתי.
בברכה - רפי לין :)

18-01-07, 15:46
עברתי טסט כבר ביום שני :)
אחרי שנכשלתי על הזיהום אוויר גרמושקה של מסרק ההגה ועל לוחית רישוי.

18-01-07, 15:48
יום ראשון אני יחזור אליו שיעלה לי את הטורים ואני ישים פקק חדש של השמן אני מקווה שיהיה לו שם אחד כזה! הוא קרוע וסדוק ואני לא פותח אותו עם היד כדי לא לקרוע אותו לגמרי אני משתמש עם מברג נפתח בקלות אבל עדיין זאת לא רוצה לפתוח פקק של שמן.:)