View Full Version : למה הכל פה מת??
חבר'ה האם מועדון האיטלקיות ז"ל?
בדקתי ברשת אין שום מקום אחר בארץ בעל מועדון איטלקיות.
שמתי לב שיש פה אשכולות בראש הדפים, מלפני כמה חודשים, כאילו הכל מת..
פספסתי משהו? יש מקום אחר? או שפשוט אנשים מגיבים פה בדיליים של חודשים?
אתה כנראה לא שם לב במדויק, אבל יש כאן כל הזמן תנועה ושאלות ותשובות בפורומים השונים וכמובן שבחלקם יותר ובחלקם פחות.
בקרוב אמור גם להתווסף, כאן, עוד פורום חשוב שיעזור ויסייע לבעלי מכוניות פיאט.
יש גם מועדון אלפא רומאו ישראל עם אתר אינטרנט ופורומים: www.iaroc.org.il
ולפעמים אנו מקיימים גם ארועים ביחד.
בברכת המשך פעילות פוריה כאן בפורומים וגם במפגשים עתידיים - רפי לין
יש בזה משהו.
אך אני כבר מזמן התיאשתי מלנסות להחיות את המועדון הזה.
המועדון הזה במתכונתו הנוכחית הוא מקסימום מה שנקרא כוסות רוח למת..
יש מיפגשים פעם ב... וכמות האנשים שמגיעים היא פשוט כל כך נמוכה.
פעם מזמן מזמן המועדון הזה היה חי ותוסס היו מיפגשים די גדולים והגיעו עשרות. עם הזמן ומסיבות שונות שלא אכנס אליהם המועדון הלך וגסס הלך וגסס והיום זה מועדון של פעם ב..
אנשים כאן אולי לא יאהבו את מה שכתבתי אבל הרוב הגדול שנוכח פה ואכפת לו יודע שמה שאני אומר זה אמת.
אני את דעתי על צורת הניהול ועל דרך הניהול אמרתי ודעתי ידועה לכל.
אבל מכיוון שאני לא זה שקובע פה אז המועדון ימשיך להתנהל ולהראות איך שהוא נראה וחבל. ממש ממש חבל.
ונכון שאנשים נכנסים לכאן אולי רק בשביל לשאול שאלה ולקבל תשובה אבל לא זו מטרת המועדון ולא בשביל זה קיים מועדון רכב.
אני טענתי ואמשיך לטעון שאת הניהול יש להחליף, את צורת הניהול יש לשנות, יש להתחיל לגבות תשלום מכל מי שרוצה להרשם כאן באתר , יש להתחיל לסנן מפה יותר מ 800 אנשים שרושמים פה כאילו הם חברים פה במועדון.
יש כל כך הרבה מה לשנות ואיך לשנות כדי להחיות את המועדון אבל שוב לי לבד אין שום כח לשנות.
אני יודע שרבים מסכימים איתי שכן בכל המיפגשים האחרונים שהיו רבים מאד ניגשו אליי דיברו איתי והסכימו איתי בכל מילה.
שיהיה שבוע טוב.
לא מסכים גם עם פותח השרשור וגם עם צביקה.
פותח השרשור חדש עם כמה הודעות חדשות פתאום התעורר לא מבין איך הפורום מתנהל וכבר קבר אותו אני קראתי את השרשור הראשוני ואמרתי לעצמי שאני לא אתן לו יד ולא אענה .
צביקה עם כל הכבוד אבל שינויים שרציתה בגבייה לחברות או כל חבר שנרשם צריך לשלם לא תעבוד כאן ובטח לא במחירים שהצעתה.
מצד שני מנהלי הפורום לא עושים כלום כדי לשנות דברים ולא יכול להיות ששרשור כזה יוצא ואף אחד לא מגיב או מעיף אותו
יש להתחיל לגבות תשלום מכל מי שרוצה להרשם כאן באתר
תגיד אתה רציני ?. רוצה להבריח עוד אנשים ?. ראיתי כמה חברי פורום ששואלים בכרספורום. נסה לבקש מהם תשלום. :)
אם התכוונת, לשלם עבור להרשם כחבר מועדון, זה בסדר.
דוד.
לדעתי לא צריך לקיים צנזוורה על דעות שונות ובודאי שלא למחוק או להעיף הודעה כמו זאת שכאן.
העיקר זה לשמור על שפה נאותה וכתיבה מכובדת וללא השמצות.
גביית כסף ממי שמתנדב לשלם לא תגרום לכך שיבואו יותר אנשים למפגשים.
גם צביקה לא הגיע הרבה פעמים למפגשים שהוא הבטיח להגיע אליהם כולל אלו שהועתקו, לבקשתו מהרצליה לרמת גן.
אם יש למישהוא רעיונות למפגשים שיהיו מעניינים ועם איזה תוכן אני משער שתהיה לזה הענות גבוהה יותר.
בעבר בוצעו מפגשים מעניינים כאלו ב מוסך פיאט שמשון (http://www.musach.co.il/details.asp?id=60) ביהוד, ב מעבדה לרכב ממוחשב (http://www.musach.co.il/details.asp?id=555) בראשל"צ ובחיפה אצל "מצת אור" ז"ל (כבר לא קיים).
אני מקווה שבקרוב גילי ואני (ובעזרת עוד כמה חברים וגורמים) נצליח ליצור מפגש מעניין.
לצערי הרב חלק מהצפוניים והדרומיים לא מגיעים למרכז למפגשים וחבל.
בכל מקרה כל מי שדווקא יכול לעודד בעלי פיאטים להצטרף למועדון ולפורומים, יבורך.
בברכה - רפי לין
בכל מקרה כל מי שדווקא יכול לעודד בעלי פיאטים להצטרף למועדון ולפורומים, יבורך.
בברכה - רפי לין
איזה צירוף מקרים.
הרגע חזרתי מהמאפייה קניתי כמה פיתות.
ליד הפונטו שלי עצרה פיאט פונטו 75 מודל 96. בחור שבא לקנות.
דיברתי איתו. אמר שקנה את האוטו לפני שבוע מיד 2. ויש לו כמה דברים לתקן.
התלונן על מוסך ברחובות שביקש לו מחיר מוגזם.
ניצלתי את ההזדמנות, ואמרתי לו שירשם לאתר פונטו טכני.
שם מוכרים חלקים בכלום כסף, ואפילו יש כאלה שמתקנים חינם, אמרתי.
בלשון המעטה, לא דיברתי אמת. :)
לפעמים, המטרה מקדשת את האמצעים. העיקר שירשם וישאל בפורום. :)
דוד.
גם אני מדרבן כמה חברים לבוא לפה!
ומשכנע אנשים שפונטו זה הבחירה הכי טובה :)
משכנע אנשים שפונטו זה הבחירה הכי טובה ?.
נראה שגם אתה כמוני, לא דובר אמת בלשון המעטה. :)
וחוץ מיזה אמרת שאתה נוסע היום לאילת, אז מה נהיה ?. :)
דוד.
הכי טוב לסטודנטים לא? ;)
מחר בבוקר יורד, סופ"ש!
שיכנעתם אותי לרדת עם הפונטו:)
לא מסכים גם עם פותח השרשור וגם עם צביקה.
פותח השרשור חדש עם כמה הודעות חדשות פתאום התעורר לא מבין איך הפורום מתנהל וכבר קבר אותו אני קראתי את השרשור הראשוני ואמרתי לעצמי שאני לא אתן לו יד ולא אענה .
צביקה עם כל הכבוד אבל שינויים שרציתה בגבייה לחברות או כל חבר שנרשם צריך לשלם לא תעבוד כאן ובטח לא במחירים שהצעתה.
מצד שני מנהלי הפורום לא עושים כלום כדי לשנות דברים ולא יכול להיות ששרשור כזה יוצא ואף אחד לא מגיב או מעיף אותו
מסכים בהחלט !!
מה שמחזיר אותי לשרשור ישן יותר שפתחתי (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=101387#post101387)
עם כל הכבוד (למרות שאני לא מכיר את האדם , ולכן אני מאמין שיש כבוד אם הוא עדיין מנהל פה ) אני בטוח שהחלפתו במשתמש ותיק שפעיל בפורום יכול לשפר פה חלק מהדברים
ובנוסף לזה אני מצרף את הודעתו של ארילו בזמנו (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=98135#post98135) ...
מסכים בהחלט !!
מה שמחזיר אותי לשרשור ישן יותר שפתחתי (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=101387#post101387)
עם כל הכבוד (למרות שאני לא מכיר את האדם , ולכן אני מאמין שיש כבוד אם הוא עדיין מנהל פה ) אני בטוח שהחלפתו במשתמש ותיק שפעיל בפורום יכול לשפר פה חלק מהדברים
ובנוסף לזה אני מצרף את הודעתו של ארילו בזמנו (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=98135#post98135) ...
+1!!
הוצאת לי את המילים מהמקלדת!
זה שלא כתוב לך "מנהל" מתחת לשם המשתמש, לא אומר שאתה לא יכול לתרום.
פשוט מאוד - יש פחות ופחות אנשים שמחזיקים בפיאטים לצערי (מספיק להביט בכביש).
לכן זה משתקף גם בפורום...
למרות שויתרתי על כובע המנהל אני רוצה לענות על כמה דברים פה בשרשור:
1. כל מי שרוצה לתרום בניהול פה מוזמן לפנות אלי, אל גילי, ארז או גדעון. המושב שלי וגם המושב של ניר פתוחים ופנויים.
2. דוד יישר כוח. אני כבר כמה חודשים מתכנן לקפוץ אליך :)
3. כל מי שלא רוצה להיות מנהל באופן קבוע, אבל רוצה לדחוף קדימה משהו (טיול, מפגש, מנגל, צביעת פנסים, טיפול המוני לקראת הקיץ, רכישה של מוצר, הרצאה) מוזמן להוציא את זה לפועל אחרי תיאום עם אחד המנהלים.
זה שלא כתוב לך "מנהל" מתחת לשם המשתמש, לא אומר שאתה לא יכול לתרום.
סליחה אם לא הבהרתי את עצמי , אני אמנם משתדל לבקר בפורום לפחות פעם ביום , אבל בשלב הזה של חיי אין לי שום יכולת לנהל שום דבר כי בקושי יש לי זמן לישון (סטודנט בתחילת התואר )
אבל לפני התרומה , הכוונה שלי הייתה שכיום (לפי דעתי ) אין מנהל בפורום שנמצא במעקב יומיומי ומתחזק אותו ברמה של להעיר לאנשים על דברים בסיסים כמו שגיעות כתיב , פתיחת מודעות כפולות , ושרשורים חסרי כל תכלית .
לכן לפי דעתי משתמש ותיק שפעיל בפורום ויש לו קצת ידע טכני ומעט זמן פנוי (וכמובן , הפורום קרוב לליבו ) יכול לעשות עבודה טובה יותר ממנהל שלא נכנס לפורום יותר משנתיים (אלא אם זה תואר כבוד כלשהו , ובמקרה כזה קטונתי... )
פשוט מאוד - יש פחות ופחות אנשים שמחזיקים בפיאטים לצערי (מספיק להביט בכביש).
לכן זה משתקף גם בפורום...
אין לי מושג באיזה כבישים אתה נוסע אבל אצלי לא עובד יום בכביש בלי לראות לפחות 15 "פונטואים" בפרט והרבה יותר פיאטים בכלל
וזה עוד בלי לדבר על עשרות הפיאטים שאני רואה מידי יום בחניית המכללה שבה אני לומד
אני רוצה להיות מנהל וולשנות את המצב (ויש לי זמן ואני פה 5,6 פעמים ביום ואני לא מנהל כי זה פורום טוב וחבל שזה לא יהיה ככה )
מועדון פיאט ישראל בפייסבוק
לפחות gilgil עושה את עבודתו נאמנה :)
כאחד שנמצא פה מיום הקמת המועדון (ולמי שזוכר פעם היה אתר ישן יותר, ששודרג לאתר שבנה גילי ואז הוקם האתר הזה לאחר סדרת פריצות) אני יכול לומר שלא מת פה כלום, אך מאידך אי אפשר להשוות את מה שהיה פה פעם למה שיש פה היום. לדעתי, יש צורך במס' פעולות ע"מ להחזיר את המועדון הזה למה שהיה פעם:
1. קשר ישיר עם היבואן - אני יכול לומר שיש לי היום סקודה ולא פיאט רק בגלל שירות לקוי שקיבלתי בשנת 2008 מיבואן פיאט. למרות זאת, כשניגשתי לשם (פיאט חיפה) בחודש אוקטובר השנה כדי לברר על פיאט פנדה, דווקא קיבלתי שירות מעולה. לא קניתי רק בגלל האיכות הנמוכה יחסית של הרכב (ולא של השירות חלילה), אבל כשארצה להחליף את הפאביה או לקנות רכב נוסף, בסוכנות פיאט חיפה אבקר ראשון.
2. פרסום - לדעתי אין שום פרסום כלפי חוץ. חבר מועדון שנוסע כרגע על איזו פיאט (מאספנות ועד רכב חדש) יכול להדביק מדבקת פרסום על המסגרת של לוחית הרישוי, עם שם המועדון וכתובת האתר. מדובר בפרסום שלא מכער את הרכב וגורם להצטרפות חברים חדשים לאתר.
3. מנהלים - כולם פה עסוקים, בין אם זה בעבודה, לימודים, צבא או משפחה, ולכן אי אפשר לבוא בטענות לאף אחד מהמנהלים, שכן כל אחד נותן כמה שהוא יכול. באשר לניר בן טובים, אכן יש צורך לדעתי להחליף אותו במנהל אחר, מכיוון שהוא לא נכנס כלל לאתר ולכן תרומתו לא באה לידי ביטוי. עוד אציין כי מדובר באדם בעל אישיות טובה, וכנראה איבד עיניין במותג מאז שמכר את המכוניות שלו (היתה לו פיאט קופה אדומה אותה מכר לארז כמדומני, ופיאט בראבו HGT לבנה, אותה מכר אח"כ).
4. יד על ההדק - המנהלים החדשים, אם יהיו, צריכים לשים דגש על אכיפת שגיאות כתיב ומשתמשים שמתבטאים בזלזול או בחוסר כבוד למשתמשים אחרים, וכן - גם לחסום לאלתר. אני בדיעה של עדיף האיכות על הכמות, וזאת כדי להרים את הרמה, שלמשתמשים אחרים נראית כלפי חוץ כמו צ'אט. אל תסתכלו כמה מכוניות יש בכל מפגש, אלא על איכות האנשים שמגיעים לכל מפגש.
5. תשלום למועדון - 100 ש"ח בשנה כמו ששילמתי אז כמה פעמים זה תשלום סביר, אבל לא צריכים לחסום אנשים מהפורום רק כי הם לא שילמו, אולי רק מפורום ספציפי שיהיה מיועד רק לחברי מועדון בלבד. כדי לעודד אנשים לשלם, יש לחזור ולהפיק חולצות וכובעים ולתת אותם לחברי המועדון ששילמו, ומדבקה קטנה, פנימית שתודבק על השמשה הקדמית מבפנים עם הכיתוב "מועדון פיאט" (כמו מדבקת הטסט), ע"מ לסמן את הרכב עצמו כ"חבר מועדון". יש לעשות הפרדה בין המדבקה הנ"ל שתונפק רק לחברי המועדון, לבין מדבקת הלוחית רישוי האחורית שתינתן לכולם, ע"מ לפרסם את המועדון.
6. טיולים - לדעתי צביקה הוא האיש. בכל הטיולים שהיו אי שם בעבר לא התאכזבתי, צביקה מכיר מסלולים יפים בעיקר בצפון, ויש למנות אותו לאחראי טיולים, לפחות - כלומר אני חושב שהוא ראוי להיות מנהל, בצורה כזאת אני בטוח שיתרום רבות לפורום.
עניין התשלום, המדבקות חולצות וכובעים זה רעיון גאוני לדעתי!
חייבים לארגן מפגש קרוב שנוכל כולנו לשבת בצורה רצינית ולראות איך ממנפים את הפורום הזה!
ואני מאוד דוגל במשפט ״עדיף איכות על כמות״!
stio כתב:
1. קשר ישיר עם היבואן - אני יכול לומר שיש לי היום סקודה ולא פיאט רק בגלל שירות לקוי שקיבלתי בשנת 2008 מיבואן פיאט. למרות זאת, כשניגשתי לשם (פיאט חיפה) בחודש אוקטובר השנה כדי לברר על פיאט פנדה, דווקא קיבלתי שירות מעולה. לא קניתי רק בגלל האיכות הנמוכה יחסית של הרכב (ולא של השירות חלילה), אבל כשארצה להחליף את הפאביה או לקנות רכב נוסף, בסוכנות פיאט חיפה אבקר ראשון.
בדיוק היום עלה, כאן, פורום חדש - פרורום היבואן לקשר ישיר בנושאי חלפים ושרות טכני, הכנסו, שאלו והעזרו בו ונא לשמור על שפה יפה והולמת ולא כבמה להתנגחות והשמצות.
מטרת פורום היבואן הנה לעזור ולסייע וצביקה (צביקוש 23) יכול להעיד על ההבנה אצל היבואן והסיוע המצוין שהוא קיבל, ביבוא ורכישת מכשיר רדיודיסק מקורי למכוניתו (פיאט מריאה), במיוחד עבורו.
בברכה - רפי לין
אבל לפני התרומה , הכוונה שלי הייתה שכיום (לפי דעתי ) אין מנהל בפורום שנמצא במעקב יומיומי ומתחזק אותו ברמה של להעיר לאנשים על דברים בסיסים כמו שגיעות כתיב , פתיחת מודעות כפולות , ושרשורים חסרי כל תכלית .
אם אתה לא שם לב לכמות השרשורים הכפולים וההודעות שנערכות או נמחקות כאן מידי יום, סימן שאנחנו עושים את עבודתינו נאמנה. ויש לא מעט.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.